Nycirkus på nordisk vand

Gaffelriggen Johanne har sejlet tusindvis af sømil fra Nordsøen gennem lumske Skagerrak til den åbne Østersø. Hun har lagt skrog til galskab og skørbug og i ly af natten har hendes besætning konspireret, drukket og lært sig selv nye tricks.

I stiv kuling står havgusens helte vejrbidt og rå klar med et vildt og imponerende cirkus-show! En gal og genial balancegang om livet ombord og om verden på land.

Med halsbrækkende akrobatik fra masten, håndstand i vinden og uovertruffen præcision i alt hvad der sker, viser besætningen af artister og musikere, hvad der sker når kommandolinjer går fløjten og det kreative anarki bryder ud.

“Nycirkus på Nordisk Vand” er et flot og forførende cirkusshow af ca. 60 min. varighed med livemusik af den svenske electronica-artist Jenny Nilsson og anbefales til alle aldre. “Nycirkus på Nordisk Vand” er den 2. i rækken af DYNAMOs co-producerede nycirkus forestillinger!

DYNAMO Circus Festival 2019

For tredje år i træk slår DYNAMO Workspace dørene, øjnene og ambitionerne op til DYNAMO Circus Festival!

Mellem forladte siloer og industri på Odense Havn, kulturliv og bleg beton præsenterer DYNAMO Workspace igen over en weekend en kort og intens festival for det nysgerrige, pissehamrende dygtige, humoristiske, rørende og fanden-i-voldske nycirkus! En weekend i august med 6 af de absolut fedeste forestillinger, vi har set i løbet af året.

Vi gejler øen op til fest med scenekunst for folket i fokus. På pladsen omkring Danmarks vel nok vildeste cirkushus, kan du finde workshops for alle aldre, en piv-fræk udendørsscene, lokale DJs, rustfri madvogn af velsmag, og Odenses bedst befolkede bar, som vi kalder ”BAR – to the bone”. I år har vi desuden glæden af, i samarbejde med OFF – Odense International Film Festival, at præsentere et filmprogram med ”Cirkus” på samtlige filmruller.

Indenfor finder du husets to scener, vores let-polerede punk-tivoli stemning, og en kæmpe ”Late Night Cabaret”: Et nycirkus-spark lige i festkuglerne, med lokale helte, nationale, internationale artister og lækker live musik.

Vi har smurt en madpakke af lækkert, blødt, surt og sødt; Vi har smurt den med kærlighed til genren såvel som til publikum. Og vi glæder os helt vildt til inden længe at løfte sløret for hvilke gale og geniale artister, vi har på programmet i år!

Se mere på dynamocircusfestival.dk

W/hole

Huller er skræmmende, og huller er spændende. Huller er muligheder, og nogle huller er helt umulige at at begribe. Der er så mange huller, at vi aldrig når helt til bunds. På lavpraktisk gør-det-selv manèr får to jonglører 9 skovle, 11 spande, 76 m. reb, 3 stiger og en termokande med varm kaffe til at udgøre en hel og hullet jongleringsforestilling om alt det, der kun er, fordi noget andet ikke er.

Rapid Eye blev stiftet i 2010 og har sidenhen formået at etablere sig med en unik profil indenfor moderne scenekunst. Kompagniet skaber forestillinger i grænselandet mellem nycirkus, dans og visuelt teater. Forestillingerne er præget af en kærlighed til mennesket og dets undren over verden, og udforsker opfattelsen af virkeligheden på legende vis. Rapid Eye sætter spørgsmålstegn ved de store og små ting i livet. Relationer imellem dig, mig, livet og universet bliver sat under lup. Humoristisk poesi, filosofisk magi, artistisk præcision og timing, ligesom charmerende personligheder på scenen giver Rapid Eyes forestillinger deres fascinerende særpræg og kvalitet.

Forestillingen er et samarbejde mellem Teater Momentum og DYNAMO.

Forestillingen spiller her hos os på DYNAMO.

(mere…)

Human in Balance

Balancerende på den gigantiske vippescene The Turmoil udforskes mennesket som individ og medborger i en verden, hvor ingen kan bevæge sig uden at påvirke de andre. Gennem livemusik, dokumentariske videoprojektioner og dansere fra Pafos bringes Cypern til Danmark, og på den halv tons tunge roterende vippescene sættes fokus på hvordan, vi som mennesker kan genfinde balancen i et Europa, der står over en række store økonomiske og samfundsmæssige udfordringer.

DON GNU – Physical Theatre & Film er et kunstnerisk samarbejde, der fokuserer på dans og fysisk teater på scene og i film. Kompagniet blev etableret i 2010 af koreograferne Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen, der i fællesskab står for den kunstneriske ledelse. I dag er DON GNU et af landets mest turnerende kompagnier, der udover omfattende turnevirksomhed herhjemme, også har turneret med forestillinger i store dele af verden, bl.a. alle de nordiske lande, Sydkorea, Canada, store dele af Europa samt Cuba. Navnet DON GNU er bygget op omkring paradokset; at være én og flere på samme tid. Don som individ og Gnu som flokdyr, beskriver forholdet og dynamikken i samarbejdet mellem individ og gruppe. At vi står til ansvar som individ, men kun forstår og lever i relation til andre.

‘Human in balance’ er udviklet som en del af European Capital of Culture 2017 – i samarbejde med cypriotiske Dance House Lemesos og Bora Bora – Dans og Visuelt Teater.

Forestillingen er et samarbejde mellem os og Teater Momentum.

The Moon Illusion

En udstoppet and og 70 jongleringsringe er alt, de behøver. Med subtil fornemmelse for hinanden får de to jonglører Samuel Gustavsson og Petter Wadsten overraskende og rørende situationer til at opstå ud af lige dele kunstnerisk færdighed og lavpraktisk tilfældighed. Hos dem er sidste kast altid begyndelsen på næste øjeblik. De to kropspoeters dynamik rummer en skæv og charmerende komik, der får liv i finurlige urværkskoreografier og accelererende jongleringsduetter. En forestilling hvor en måne og en and er alt og intet.

Rapid Eye blev stiftet i 2010 og har sidenhen formået at etablere sig med en unik profil indenfor moderne scenekunst. Kompagniet skaber forestillinger i grænselandet mellem nycirkus, dans og visuelt teater. Forestillingerne er præget af en kærlighed til mennesket og dets undren over verden, og udforsker opfattelsen af virkeligheden på legende vis. Rapid Eye sætter spørgsmålstegn ved de store og små ting i livet. Relationer imellem dig, mig, livet og universet bliver sat under lup. Humoristisk poesi, filosofisk magi, artistisk præcision og timing, ligesom charmerende personligheder på scenen giver Rapid Eyes forestillinger deres fascinerende særpræg og kvalitet.

Forestillingen er et samarbejde mellem Teater Momentum og DYNAMO.

OBS: Forestillingen spiller på Teater Momentum.

V.O.M.P

Slankere, smukkere, strammere, stærkere. Forestillingen ‘Vanity of Modern Panic – V.O.M.P.’ holder et spejl op mod skønhedsdyrkelsens botox-stivnede ansigt. Hvor langt vil du gå for at holde din krop yngre end det, der står på din dåbsattest?

En silikonepumpet forestilling om jagten på den perfekte krop; en proportionsforvrænget komedie om længslen efter bryster, lår og balder i den rette størrelse. En grotesk hilsen til barokkens pudrede parykker og sarte sæbebobler i en unik blanding af moderne dans og fysisk teater.

Gunilla Lind Danseteater
Koreograf og kunstnerisk leder, Gunilla Lind, modtog i 2018 en Reumert Talentpris for sit koreografiske arbejde med VANITY OF MODERN PANIC – V.O.M.P.
Gunilla Lind balancerer humor og alvor på en knivsæg, når hun præsenterer aktuelle samfundstendenser i en visuel eksplosion af farver og finurligheder. Tilbagevendende interesser i Gunilla Linds koreografiske univers er identitetsprojekter og selviscenesættelse, kønsroller, krops- og skønhedsidealer. Med eksperimenterende kostumer udfordrer hun måden, hvorpå vi opfatter os selv og andre – i et unikt miks af moderne dans og fysisk teater.

Forestillingen er et samarbejde mellem Teater Momentum og DYNAMO.

OBS Forestillingen spiller på Teater Momentum.

AFLYST – Mad Office

Grareth Krubb og Dennis Chang. Hver dag mødes de i læderagenturet Rucks’s Leather Interiors’ trummerum. One-liners fyger rundt på det mondæne kontor, ligesom klæbrige papirark. Attachemapper forvandles til glammende hunde. Slapstick og absurd vanvittige kropslige idiosynkrasier konkurrerer med samme hastighed som out-of-office auto-reply e-mails sendes ud i cyperspace. Der sker uendeligt meget mellem 9-17, men måske sker der ikke en skid?

Trygve Wakenshaw er den anerkendte fysiske komiker bag shows som Kraken, mens hans Kiwi-landsmand Barnie Duncan er skaberen af ​​lidenskabelig salsa DJ Juan Vesuvius. Sammen har de skabt den vidunderlige og unikke verden af ​​Mad Office, hvor endeni kontorslivet skaber absurd fantasi.

Forestillingen er et samarbejde mellem Teater Momentum og DYNAMO.

OBS Forestillingen spiller på Teater Momentum.

Melodic Objects // Jay Gilligan

For 100 år siden udtænkte man som jonglør først et trick og udarbejdede derefter dén unikke rekvisit der skulle til for at kunne lave tricket. I dag bliver jonglerings-rekvisitter masseproduceret af store rekvisit-konglomerater, og jonglørens opgave har ændret sig og nu går opgaven ud på at opdage de tusindvis af forskellige trick, der kan laves med én og samme rekvisit.

Når en ny rekvisit introduceres i cirkusverdenen, er udfordringen at finde de tricks, som den nye udformning tillader – at finde dét unikke trick der kun kan lade sig gøre med dén ting.

Det er svært at retfærdiggøre et bestemt design ved hjælp af ældre og traditionelle jongleringsteknikker. Mest af alt fordi næsten alting kan kastes op i luften og gribes igen. Derfor baserer mange nye teknikker sig på få kast og mere kontakt mellem objekterne som frem for at stå i rytmiske rumlige relationer, interagerer fysisk med hinanden. Denne fysikalitet i manipulationen begynder derefter at sløre grænsen mellem, hvad der er jonglering og en masse andre tidsbaserede kunstformer som dukketeater, dans, mime, historiefortælling og endda musik.

Jays forhold til musik skal ses som en hyldest til den verdensberømte jongleringstruppe “The Flying Karamozov Brothers”, der observerede at: “Jonglering er en række hændelser, kast og grib der sker i forhold til tiden. Musik er ligeledes en serie af hændelser; toner og slag noteret over tidens kontinuitet: rytme. Det samme udtryk; rytme, kan også anvendes på det samme forhold i jonglering. Så som vi lige har set, jonglering er rytme og musik er rytme. Nu fortæller logik os jo, at hvis A er lig med B og B lig med C, så er A lig med C … derfor er jonglering musik! ”

Jay Gilligan blev født i Arcadia, Ohio, og har siden optrådt i 33 forskellige lande. Han har været ophavsmand til et utal af forestillinger og projekter, herunder en regelmæssig gæstekolonne i JUGGLE Magazine, Workshop Manipulation Research Laboratory, RenegadesignLab og “outreach”-programmet Shoebox Tour. Han offentliggjorde for nylig en bog om jonglering for fremtiden med titlen “5 Catches. Jay er udover at være en velkendt jonglør og objektmanipulator en meget anerkendt underviser på cirkusskoler verden over.


Arcade Delight

Hvad gør man som nostalgiker, når arkademaskinerne takket være 20 års ustoppeligt teknologisk fremstød har måtte se sig selv forvist til mørket? – Når kitsch er kikset og vi efterhånden har glemt hvordan man står på rulleskøjter?

Én mulighed er unægteligt og insisterende at give lortet kunstigt åndedræt til tonerne af Talkin Heads og Bowie og tvangsfodre de betænkelige typer med roller-disco, skulderpuder og mesterlige cirkus-acts.

Igennem en neonoplyst retro arkade-hal træder du, til lyden af Donkey Kong og Pac Man-temaerne, ind i et pastelfarvet parallel-univers. Scenerøg, lys-installationer og DJ’s indrammer rulleskøjte-disco-banen, mens en gade med faldefærdige skure huser barer, rulleskøjteudleverings-central, luftgeværs-skydetelt, et overflødighedshorn af et udklædningsrum, ansigtsmalende voksne for voksne, photo booth og street food-vogne bemandet af straight out kuriositeter.
Og så selvfølgelig cirkus!

Om du må komme udklædt?!

JA!


Arcade Delight er et helaftens-arrangement i et komplet univers, hvor du som publikum kan bevæge dig frit. Der er meget få regler for dig i din rolle som publikum: Ha’ en fest og deltag!

Arcade Delight er et immersivt-koncept udarbejdet af DYNAMO, hvilket betyder at du som publikum/deltager foruden at indgå som scenografisk element også vil kunne interagere med de acts og artister du er omgivet af.

Du må gerne komme udklædt og har du et par rulleskøjter som du mener at hele verden skal se, så tag dem med – Nej, rul herned!

Eventuelt overskydende billetter sælges i døren.

Börne Wunderland

DYNAMO præsenterer legepladsen, temaparken, hurlumhejhuset; Börne Wunderland eller som vi siger på dansk: Vidunderlandet for børn.

Kom og deltag aktivt, anti-forbrugerisk og utæmmet når DYNAMO slår dørene op til et tysk slaraffenland for børn og de der barnlige sjæle, med workshops, kreative værksteder og knald-hamrende dygtige cirkus-artister.

Vi skal bygge, hygge, smadre og kaste – os ud i både store og små anstrengelser. I selskab med kreative kræfter fra nær og fjern opgraderer vi fra skrald til guld og når DJ’en vender plader skal vi danse.

Vi starter ud med et cirkus-show der gir’ selv den mest forstokkede morfar ild i røven og mod på trapezen. De dygtigste artister lærer fra sig i DYNAMOs Cirkus-Værksted, mens du kan få læst historier i Historie-Hulen og klippe-klistre dig igennem lillebrors ønskeliste i boden Byg det væk.

Det er gratis at være barn til Börne Wunderland, men det koster altså lidt at være voksen.

Foto: Cosmin Cirstea

Program

13:00 Dørene åbner
13:15 DYNAMO-Kabaret m. Circus Fiesta Fiasko, Una Triskela, Vanvittige Vadstrøm og Diablo Degerfeldt.
14:00 Fælles opvarmning til musik af hus-DJ Jonas T. De kreative værksteder åbner.
14:15 Historiehulen åbner m. ”Grisehistorier”. Trapez og linedanser-workshop begynder.
14:30 Jongleringsfabrikken, Smadrekøkkenet og ”Portræt-fotografen” åbner.
14:45 ”Historier fra de varme lande” i Historiehulen. Forældrekaffe, Workshops og værksteder.
15:00 Det dystopiske nisselandskab tager form!
15:15 Fælles-dans for børn og voksne.
15:30 ”Grisehistorier” i Historiehulen. Alle værksteder er åbne. Fri leg på ”cirkus-pladsen”.
16:00 Jongleringsfabrikken, Smadrekøkkenet og ”Portræt-fotografen” åbner igen.
16:30-17:00 En sidste tur i hurlumhejhuset og ”Farvel og tak for i dag”

3D

DYNAMO siger: røv hamrende arrogant, men alligevel så pisse charmerende fransk minimalisme!

Lige dér! – der hvor imponerende ​​koreograferet cirkus, triviel reallyd og ordløst teater møder hinanden, dér har 3D fundet en plads i solen til sig selv og sine medvirkende.

3D er en nycirkus-forestilling produceret til det åbne rum – ikke det med kig til skyerne og regnvejret i horisonten – nej, til det åbne cirkus-rum hvor akrobaten kan bevæge sig frit. For 3D handler om mulighederne i objektet og det kræver plads til fri bevægelse.

Objektet: En træplade, spændt op af en metalwire så den danner en halvcirkel der matcher akrobatens fysik 1:1. Et objekt der, som du skal se, har uendelige anvendelsesmuligheder.

3D er resultatet af artistens utallige timer i træningslokalet sammen med et objekt udtænkt af ham, formet af ham og nu mestret af ham. Når du ser 3D er du egentlig bare i øjeblikket – i al fald var det vores oplevelse da vi så forestillingen første gang. For der er så meget at gå på opdagelse i. Så meget der ikke lige var til at se på overfladen.

Inspireret af traditionelt gadeteater er forestillingen konstant i bevægelse og mindst lige så interessant at se på som den er at lytte til. Kun de absolut vigtigste pauser er bibeholdt, for tempoet skal for alt i verden forblive højt. 3D vipper på grænsen til det umulige. Underholdning og handling der påberåber sig vores opmærksomhed, når vi ellers bare havde påtaget os rollen som stille forbipasserende. Det er så svært at være ligeglad når det hele tiden er lige ved at gå galt, og sådan skal det være i gadeteater.

Men de her drenge optræder ikke kun ”for hatten”. Cie HMG er formidablé på fransk! – og alene af den grund skal du se forestillingen!


Om Cie HMG:
H.M .G. er initialerne på personen, der sammen med en håndfuld andre medlemmer grundlagde den berømte cirkusskole i Toulouse kaldet le Lido i 1980’erne.
Kompagniets arbejde afspejler den moderne cirkus-polymorfisme (langt flot ord for at cirkus kan være mange ting) i samme ånd som skolen le Lido gør.

Work in Progress – Object Manipulation

NB: Dette er en Work in Progress-visning, hvilket betyder at der ikke er tale om en færdig forestilling. Derimod er denne visning en præsentation af materiale, der muligvis kommer til at danne grundlag for en færdig forestilling.

Rytme-performerne Villads Bugge Bang, lmari “Ilmo” Simonsen, Livya Howard-Yashar & den elektroniske komponist Lasse Munk vil hele oktober måned arbejde sammen med udgangspunkt i temaet “Action – Reaction”.

Som dansere vil de bruge jonglerings-mønstre til at se, hvordan de kan jonglere med deres egne kroppe i og med rummet. Som rytmiske performere vil de lege med rytmen & timingen i jonglering. 

Med fokus på timing, tid og rum vil de undersøge hvordan man kan manipulere objekter uden at være i direkte kontakt med dem, igennem kraften fra deres kroppe med pust, tramp & klap – fra step, body percussion, beatbox samt elektriske apparater.

Pendulum

Bagvendt fremskridt

Pendulum er to karikerede aristokraters perlekæde af selvforstærkende idiotier og en helt igennem uforklarlig fascination ved alt der svajer, vugger eller svinger rytmisk baglæns og fremad igen og igen.

Vel-ekviperet; udstyret med lommeur, monokel og en lovende opfindsomhed, der tidligere har ført ligemænd til videnskabelige landvindinger, drager de to aristokrater ud på en rejse af uforklarlig vigtighed. Her, i de vante omgivelser af overklassens luner, står selv ikke dårskab i vejen for de to geniale ”klovnes” opdagelser.

Godt på vej mod utrolige (gen)opdagelser, går det dog op for de to helte, at ikke alt er som det var engang, for hvad er herskabet uden rigdom, tjenestefolk og fornuft?

VARIGHED 50 min.
ALDER 8 år og op

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

Efter forestillingen den 29. april inviterer vi på DYNAMO AFTER DARK til en samtale om humor på scenen med Sune Roholt Mortensen fra Kosmonauterne, lektor Michael Eigtved og komiker og podcaster Sisse Gram de Fries.
Se Facebookevent her.

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)

Bag den fysiske komedie Pendulum står Thom Monckton og Luis Sartori do Vale.

Om Thom Monckton

★★★★★ “Monckton’s ability to manipulate the smallest parts of the body, not just to do this expertly well but while establishing a playful relationship with the audience, is mind-blowing” – (Across The Arts)

Om Luis Sartori do Vale

“[Luis Sartori do Vale delivers] a real scenic language that calls for the elegance of the gesture.” – ledauphine.com

Det får bära eller brista

En akrobatisk forestilling, der fortæller historien om kvinders styrke

Op igennem historien har kvinders fysiske arbejde altid og over alt i verden været forbundet med hushold og børnepasning. Det får bära eller brista er inspireret af nordiske kvinders fysiske opgaver over de sidste hundrede år. Baseret på interviews med artisternes mødre, bedstemødre og oldemødre er forestillingen en illustration af de opgaver, der har været nødvendige at udføre som overhoved og primær arbejdshest i hverdagen.

I Det får bära eller brista arbejder seks kvindelige akrobater sammen som tre duopar, som to triogrupper og som ét akrobatisk kollektiv.

De har alle omkring tyve års erfaring som professionelle nycirkus-artister med alle de erfaringer og skavanker, der der følger med.

Det får bära eller brista er en smuk, fysisk og imponerende skildring af kvinden som bærende figur i livet. Forestillingen henvender sig til publikum i alle aldre, men det anbefales, at mindre børn kommer i følge med voksne.

Nordisk Folkemusik

Musikken til forestillingen er baseret på de nordiske landes folkemusiske traditioner. De nye kompositioner er inspireret af traditionel folkemusik fra Sverige, Danmark, Norge og Finland.

De to musikere, multiinstrumentalisterne Anna Cederquist og Anna Rynefors, illustrerer og forstærker forestillingen med varieret, varm, stemningsfuld, glad, tung og krøllet moderne folkemusik.

Kulovalkea

Kulovalkea er den finske skovbrand, der æder sin vej gennem landskabet. Den ukontrollerede og meningsløse mastodont der ikke efterlader sig andet end det blanke lærred. Kulovalkea er en hyldest til meningstabet og et cirkusformet argument for værdien af det unødvendige.

Forestillingen er skabt af et ungt og talentfuldt cirkuskollektiv fra Finland. Gennem drømmende landskaber, legende detaljer og rytmiske bevægelser former de med en ubrudt række af fragmenterede scener et univers, der er både absurd og medrivende, legende og underholdende.


Akrobatik, objektmanipulation og moderne dans smelter sammen og danner et stemningsfyldt rum, hvor ting der ved første øjekast fremstår ganske almindelige, kan tvistes og drejes.

I en verden der dyrker det målbare og meningsfulde, trodser Kulovalkea al logik, fodrer nysgerrigheden og udfordrer det rationelt tænkende sind.

AFLYST: Only Bones v1.0

Grundet Covid-19 restriktioner er visningen desværre lukket for offentligheden. Vi glæder os til at se jer snart igen!

Nogle af jer ved det, og andre vil opdage det, men Thom Monckton kan fortælle utrolige historier med sin krop. Han er charmerende og nærværende, og man fascineres af den måde, hvorpå han er både i kontakt med sin krop og med sit publikum.

Om han fortæller en kærlighedshistorie med sine tæer, en konfliktsituation med sine fingre eller har problemer med at få sit hoved til at makke ret, så bliver man blæst bagover af, hvor intens og interessant han er at se på.

‘Only Bones v1.0’ har allerede spillet på den prestigefyldte London Mime Festival og haft to succesfulde runs på Edinburgh Fringe Festival

På et sceneområde der er centreret omkring 1 m2, udspiller der sig en humoristisk fortælling om kroppens muligheder for at fortælle store historier. På scenen er en kunstner, en tekniker, et lys, ingen ord.

★★★★★ Broadway Baby – “His playful, hypnotising, deceptively simple part-clown-part-physical-theatre act makes you forget how the human body is supposed to work”

★★★★★ Across The Arts – “Monckton’s ability to manipulate the smallest parts of the body, not just to do this expertly well but while establishing a playful relationship with the audience, is mind-blowing”‘Only Bones v1.0’ er dogme-komik udviklet af Thom Monckton og Kallo Collective og tæller i skrivende stund fire sideløbende versioner, hvoraf Thom Moncktons v1.0 er det først bud på, hvordan en fysisk komiker og performer skaber et univers kun ved brug af simpelt lys og sin krop.

Sisyphus Ascending

Som helten i græsk mytologi, er denne papir-nusser bundet til sin grå arbejdsstation. Den moderne Sisyfos forsøger først at komme overens med sit lod, men gør siden oprør. På et kontor, som domineres af en høj bogreol, fyldt til bristepunktet med mapper og dokumenter, forsøger Sisyfos i en uendelighed at bringe orden i kaos…

(Forestillingen er udsolgt).

En moderne fabel om at overvinde gentagelsens monotoni.

Forestillingen er en poetisk, skarp og morsom fortolkning af den græske myte om Sisyfos, som til evig tid er dømt til at rulle en klippe op ad et bjerg, for blot at se den rulle ned igen, så han må starte helt forfra. Her portrætteres myten gennem et viuelt og fysisk stærkt stykke ny-cirkus.

Vi møder Sisyfos på hans kontor med den overdimensionerede bogreol, et bord sprængfuldt af mærkelige lyde, og dynger af ukontrollable papirer. Det underlige kontor indrammer en moderne Sisyfos iklædt jakkesæt … og hans dristige forsøg på at bryde ud af livets evindelige gentagelser.

Hvad må han overvinde for at udstå sin straf? Kan han finde sin frihed et andet sted?

NB: Forestillingen præsenteres i samarbejde med Teater Momentum og spiller på deres adresse: Ny Verstergade 18.

”Indholdet, fysikken og poesien går op i en højere enhed”
★★★★★ Herning Folkeblad, Dorte Kolding
6. november 2009

”Er du til Sindssyg akrobatik, så tjek lige Lars Gregersens halsbrækkende fysiske ekvilibrisme i forestillingen Sisyphus Ascending.”
”Ny-cirkus i verdensklasse”
Urban, MHJ, 28. oktober 2008

“Akrobat af guds nåde”
Cityavisen, Mikkel Ankjærgaard, 3. juni 2009

”Mimik og kropskontrol i skøn blanding”
”rammer tilskueren lige midt i krop og sjæl ”
★★★★ Byenkalder.dk, Vaar Maria Channell

“… masser af livgivende ambition i forestillingen – koreografisk og indholdsmæssigt.”
★★★★ Berlingske Tidende

“Original nycirkus-forestilling”
★★★★ Jyllandsposten

Cirkus I det grønne

DYNAMO og Right Way Down præsenterer ny-cirkusforestillingen; WALD.

Kom og få en smagsprøve på kompagniet Right Way Down’s kommende forestilling Wald.

Wald bruger cirkusdisciplinen håndbalance som sit sprog til at symbolisere skovenes symbiose, forfald og genvækst. Skoven fungerer som en naturlig metafor for deres fysiske udforskning, der sammen vil danne nye perspektiver på disciplinen håndbalance.

Kom og oplev et univers, hvor de normale regler er omvendt, og hvor du bliver inviteret til at se verden den rigtige vej ned.

Lørdag den 18/7:

Munke Mose kl. 13.00 – 13.20
Fruens Bøge kl. 15.00 – 15.20
Kulturbotanisk Have kl. 17.00 – 17.20

Søndag den 19/7:

Eventyrhaven kl. 10.00 – 10.20
Eventyrhaven kl. 12.00 – 12.20
Kongens Have kl. 14.00 – 14.20

Forestillingerne er gratis.

Forestillingen co-produceres af DYNAMO og kan opleves i fuldlængde på DYNAMO Cirkus Festival 2021.

Circus Task Force i Søndersø

En CIRKUS kamikaze, COVID 19, HIT N RUN forestilling

En Ford Fiesta med scene på taget pløjer ind på plænen ved landsbyens gadekær. I en sky af farvet røg vælter 4 sære karakterer ud af bilen, på få minutter banker de pløkker i jorden, og rejser et linestativ akkompagneret af en Dj og en manisk konferencier der med en blanding af præsentation og manisfestoplæsning kalder folk til sig. Røgen letter og forestillingen er igang…

Forestillingen spiller i Søndersø Bypark.
Varighed: 30 min. Medbring gerne et tæppe, en stol, en sofa eller en trone at sidde på.
Efter forestilling laver vi cirkus workshops for alle og enhver.
Både forestilligen og workshoppen er gratis.

Find Circus Task Force på turne rundt omkring i det danske sommerlandskab. Listen over byer vi besøger vil løbende blive opdateret.

Circus Task Force i Otterup

En CIRKUS kamikaze, COVID 19, HIT N RUN forestilling

En Ford Fiesta med scene på taget pløjer ind på plænen ved landsbyens gadekær. I en sky af farvet røg vælter 4 sære karakterer ud af bilen, på få minutter banker de pløkker i jorden, og rejser et linestativ akkompagneret af en Dj og en manisk konferencier der med en blanding af præsentation og manisfestoplæsning kalder folk til sig. Røgen letter og forestillingen er igang…

Forestillingen spiller på torvet i Otterup
Varighed: 30 min. Medbring gerne et tæppe, en stol, en sofa eller en trone at sidde på.
Efter forestilling laver vi cirkus workshops for alle og enhver.
Forestilligen og workshoppen er gratis.

Find Circus Task Force på turne rundt omkring i det danske sommerlandskab. Listen over byer vi besøger vil løbende blive opdateret.

Arcade Ultra Light

Arcade ULTRA light er Dynamos helt egen parallelverden for voksne.
En udendørs ultra light version af vintervarieten Arcade Delight.
Tag dit bedste rollerdisko-outfit på og rul ud i vores afsporede rulleskøjtefest på thunder-dome banen.
Besøg 80’ernes roller disko dekadence og nyd den hæsblæsende cirkusvarieté.
DJ’en spiller – du ønsker!
Skyd dig til trælse præmier i luftgeværs-skydeboden.
Roll-in campingbaren serverer bajere og drinks.
Mies magiske make-up står klar til at gøre dig ekstra lækker!
Hvis du ikke selv er indehaver af rulleskøjter, kan du for billige penge leje i vores rulleskøjtecentral.
Det hele er Coronasikkert safe såklart.
Hele herligheden forgår på Byens Ø ved den store blå kran.
Prisen er op til dig, doner hvad du har råd til.

Tutti Frutti – en work in progress-præsentation

Tutti Frutti er en hvirvlende blanding af fire begavede, fantasifulde og kreative artister. Med akrobatik, jonglering, dans, magi, kampsport, hypnose, klatring, cykling, graffiti, film og vandfald skaber de et virvar og en tornado af en forestilling. Og ja, der vil være frugt, men titlen henviser også til blandingen af stilarter, karakterer og eklektisk poesi.

Med denne work in progress-forestilling inviterer artisterne publikum med ind i maskinrummet og giver et indblik i den proces, der ligger bag skabelsen af en performance.

De fire artister har studeret sammen på Centre des Arts du Cirque de Toulouse og dannede ensemblet LPM i 2015, da de dimitterede.

Efter forestillingen er der mulighed for at deltage i en samtale, hvor man kan stille spørgsmål til artisterne, både om dem og forestillingen. Samtalen vil være på engelsk.

Forestillingen er for alle aldre.

Gratis adgang.

Pigeon Superstition

Tryl, illusioner, mobilafhængighed og psykologiske eksperimenter med duer mødes på scenen i PIGEON SUPERSTITION af kompagniet Fantom

Med afsæt i adfærdspsykolog B.F. Skinners forsøg med duer, stiller forestillingen skarpt på de psykologiske mekanismer bag mobilafhængighed og spørger – hvor fri er den fri vilje?

Gennem forsøg med belønning undersøgte Skinner hvordan han effektivt kunne påvirke duers adfærd. Et tryk på en knap, og duen fik korn. Sådan tilvænnede han duerne til at gå efter belønningen og kunne på den måde styre deres adfærd.

De samme mekanismer er i spil ved måden vores hjerner er blevet tilvænnet belønninger i form af ’likes’, nyheder, billeder og kattevideoer, der gør at vi ubevidst søger mod telefonen. Med mobilen og på de digitale medier lever vi i parallelle virkeligheder, hvor vi tilbringer en stor del af vores tid i jagt på stimuli og nye belønninger.

Forestillingen er en af Danmarks første af sin slags, som falder under genren ‘nytryl’. Her bruges magien til at skabe en fortælling, som en del af en æstetisk oplevelse: En ubalance i sanserne og en forskydning af virkeligheden i tid og rum.

Om kompagniet
Fantom består af tryllekunstner og performer David Tholander, komponist og lydkunstner C S Sørensen og scenograf og iscenesætter Lisbeth Burian. Forestillingen er et sammenstød mellem rum, tryl, lys, lyd, med David Tholander på scenen.

FAKTA

Alder: Fra 15 år
Varighed: 70 min.
Billet: 80-120 kr. eks. gebyr

Læs mere om kompagniet her:
www.fantom.nu
instagram.com/fantom.nu
#pigeonsuperstition

OBS: Publikum må ikke have telefoner med ind i salen. De vil blive opbevaret sikkert i vores aflåste dueslag under forestillingen.

Forestillingen udbydes også som en skoleforestilling og kan opleves d. 17 og 18 november kl. 11:00. Der er mulighed for at få tilsendt undervisningsmateriale til brug i udskolingen.

Hvis du ønsker at bestille billetter til en skoleforestilling eller har spørgsmål omhandlende undervisningsmateriale, kan du kontakte os via mail: gry@dynamoworkspace.dk

DET ER TRYGT AT GÅ I TEATRET

For vores publikums sikkerhed, har vi indført nogle retningslinjer, som skal sørge for at alle der besøger os føler sig sikre og kan nyde deres besøg ved Dynamo fuldt ud. 

Når du skal til et arrangement ved Dynamo, uanset om det er en forestilling eller andet, skal du have mundbind på når du står op. Når du sidder i salen til en forestilling, eller ved et bord i baren, kan du altså tage dit mundbind af. Hvis det skulle ske, at du har glemt et mundbind, kan du købe et i døren. 

Vi har sørget for godt med plads i salen, så vi kan holde sikker afstand til hinanden, og vi sørger for afspritning og rengøring flere gange om dagen. 

Hvis du har nogle spørgsmål om vores Corona-tiltag, er du hjertens velkommen til at kontakte os. 

Circus Task Force

En CIRKUS kamikaze, COVID-19-venlig HIT ‘N RUN-forestilling

Mine damer og herrer! I disse tider hvor hele verden er lagt ned af en global pandemi, og hvor klimakrisen truer med at forvandle kloden til et postapokalyptisk helvede, der får Mad Max til at ligne en all inclusive-ferie, er der kun én ting at gøre…Læne sig tilbage og modtage et nycirkus-cirkelspark lige i diskokuglerne!

En Ford Fiesta med scene på taget pløjer ind på plænen ved landsbyens gadekær. I en sky af farvet røg vælter fire sære karakterer ud af bilen, på få minutter banker de pløkker i jorden og rejser et linestativ, akkompagneret af en DJ og en manisk konferencier der med en blanding af præsentation og manifestoplæsning kalder folk til sig. Røgen letter, og forestillingen er i gang…

Forestillingen er skabt som en udendørs pop up-forestilling, hvor vi selv medbringer scene i form af en bil, en trailer og en generator til strøm. Den kan også tilpasses til at spille indendørs, såfremt det er muligt at køre bil og trailer ind. Forestillingen kan enten afvikles som én samlet forestilling eller som en række af fire pop-up scener. Forestillingen kan kombineres med en efterfølgende cirkusworkshop.

I løbet af efteråret har vi mulighed for at give nogle forestillinger gratis, da vi har fået støtte fra Kulturregion Fyn og Statens Kunstfond. Forestillingen kan naturligvis også bookes senere på året.

Se mere om tekniske informationer, priser, booking mm. her:

Kommende forestillinger:
17. oktober i Nyborg

Tidligere forestillinger:
20. september i Brændekilde
16. september i Toftlund
12. og 13. september på Bornholm
7. september i Faaborg
7. september i Glamsbjerg
28. august i Assens
22. august i Ærøskøbing
1. august i Otterup
25. juli i Søndersø
26. september i Ulbølle
13. oktober i Esbjerg

Magie Nouvelle – circus illusions. En work in progress-forestilling

Under overskriften ‘Magie Nouvelle – circus illusions’ har DYNAMO inviteret den finske jonglør Aki Haikonen til at være kunstnerisk gæst i et recidency-forløb.

Aki Haikonen er på DYNAMO i tre uger, hvor han undersøger brugen af magi og illusioner som performanceelementer på scenen og afslutter sit besøg med en work in progress-forestilling 18. oktober.
Efter visningen vil der være en artist talk.

Aki Haikonen har jongleret stort set hele sit 23-årige liv og er uddannet bachelor i circus arts ved DOCH, School of Dance and Circus i Stockholm.Han har tidligere optrådt på blandt andet European Juggling Convention og European Circus Festival.

Der er gratis adgang til visningen.

Residency-forløbet er støttet af Statens Kunstfond og Odense Kommune.

Det betyder meget for os, at du kan føle dig tryg, når du er hos Dynamo og kan nyde dit besøg fuldt ud. Derfor har indført nogle retningslinjer.

Når du skal til et arrangement ved Dynamo, uanset om det er en forestilling eller andet, skal du have mundbind på når du står op. Når du sidder i salen til en forestilling, eller ved et bord i baren, kan du altså tage dit mundbind af. Hvis det skulle ske, at du har glemt et mundbind, kan du købe et i døren. 

Vi har sørget for godt med plads i salen, så vi kan holde sikker afstand til hinanden, og vi sørger for afspritning og rengøring flere gange om dagen. 

Hvis du har nogle spørgsmål om vores Corona-tiltag, er du hjertens velkommen til at kontakte os. 

Korus

Below Zero præsenterer work in progress-forestillingen Korus.


Korus er det svenske ord for kor, altså samlede stemmer, hvilket også er stykkets tematik. I brudstykker fra den endnu ikke færdiggjorte forestilling, udfordrer Below Zero ideen om, hvad det at samles virkelig betyder.

Gennem håndstands-akrobatik, linedans og akrobatik på springbræt
dykker artisterne ned i spørgsmålet om cirkus og samarbejde. Samarbejde mellem mennesker, men også med naturen.
I Korus møder publikum fire artister, som er uvidende om, hvad der sker i verden udenfor, og det kaos der nærmer sig. Det er et univers, hvor der kommunikeres gennem bevægelse, styrke, balance og akrobatik. Men når den omkringliggende verden ikke længere kan ignoreres, hvad sker der så?


Musikken er komponeret af Mischa Grind og er inspireret af såvel traditionel folkemusik som den urbane teknoscene. Denne kombination skaber en magisk musik atmosfære, man kan nyde, og som også giver anledning til refleksion.


Below Zero er et svensk cirkuskollektiv dannet i 2018, der opfører moderne og innovativ cirkuskunst. Kollektivets kunstneriske udtryk er med fokus på varme og menneskelig kontakt, inspireret af Sveriges kolde vejr.

Korus er deres anden forestilling.

Forestillingen er gratis, men billetten skal bookes

AFLYST: The Indifference Point

DYNAMO præsenterer

Grundet Covid-19 restriktioner er visningen desværre lukket for offentligheden. Vi glæder os til at se jer snart igen!

En work in progress-visning om hvordan vi lever vores liv. Om fortrydelse og tidens ufortrødne gang. Et håbefuldt ’måske’, et frygtsom ’hvad nu hvis’.

Revue Regret er et upcoming kompagni i residency hos DYNAMO. Med luftakrobatik, sværdslugning og en udstoppet ræv, bruger de krop og scenografi til at skildre livets meningsløshed og absurditet.

Forestilling gør brug af rekvisitter, som alle bærer på en enorm symbolsk betydning: Tiden står lige så stille som den udstoppede ræv, glemte minder blusser op som strobelyset, sværdet bliver tungt som skyldfølelsen vi bærer rundt på. Mening og absurditet smelter sammen i The Indifference Point, som fortsat er under udvikling.


OM KOMPAGNIET

Revue Regret er en vild kombination af Jakob Jacobsson og Lisa Chudulla. De kombinerer poesi og historiefortælling med cabaret, circus og performancekunst, og forærer altid publikum en ordentlig omgang cirkus fyldt med tvivlsomme beslutninger og dårlige jokes.

Se mere på deres hjemmeside

Foto: Jara Reker & Tina Peissker

The End is Nigh ! (ONLINE)

En work in progress-visning

Enden er nær. Mon de når at redde os?

Fem kvinder, fire mænd, seks sprog, otte nationaliteter. Når La Barque Acide indtager scenen er de ikke til at overse. En farverig tour de force af akrobatiske færdigheder og skæve karakterer.

Ud fra devisen om at alt er fucked, men intet er tabt endnu, tager de os med på et postapocalyptisk syretrip hvor alting er afgørende, men intet er alvor.

Atmosfæren er poetisk og dystopisk. I forestillingen anvendes nycirkus som middel til undersøgelse; af samfundets massive materielle forbrug og forsøget på at genbruge hverdagens objekter. Velkommen til smadder-cirkus med de bedste intentioner.

Det vil være en artisttalk i forlængelse af forestillingen.

BEMÆRK:
Den offentlige work in progress-visning er aflyst pga. nedlukningen, men det bliver muligt at se dele af værket online. Mere info følger


Film: Noémi Devaux – Vertigineuses

OM KOMPAGNIET

La Barque Acide præsenterer 9 personer på scenen. 5 kvinder og 4 mænd undersøger cirkusteknikker, der er så forskellige som de medvirkendes oprindelse. Her kommer kunstnerne nemlig fra hele verden: Brasilien, England, Finland, Australien, Italien, Spanien, Ny Kaledonien og Frankrig.

De mødtes under det professionelle program på Le Lido (Toulouse) i 2016 og har siden udvidet familien til at inkludere adskillige teknikere, en kunstnerisk samarbejdspartner, et team, der arbejder med produktion og administration samt scenografi og lysdesign.

Læs mere på deres hjemmeside
Følg La Barque Acide på Facebook
Følg La Barque Acide på Instagram

Foto: Thomas Bertrand

100% Circus

Råstyrke og banaliteter

Kan man stå på hovedet i en spand vand? Eller hænge fra loftet i sit hår?

I 100 % Circus kaster to mænd i nederdele sig ud i en række eksperimenter.

Nogle gange er det tydeligt, at de udnytter publikums nervøsitet og leger med salens nerver. Andre gange står det klart, at de trods deres bedste forsøg fejler. Og så er der de gange, hvor forsøgene på ingen måde bør kunne lade sig gøre – men med stor overraskelse lykkedes!

I en rolig og meditativ stemning, tilsat en knivspids Monthy Python-humor, er vi vidne til sporadiske op- og nedture, når eksperimenterne enten medfører ubetinget succes eller ultimativ fiasko.

100% Circus var programsat til foråret 2021, men blev aflyst pga. Corona. Nu vender forestillingen stærkt tilbage, og glæder sig til at møde publikum!

VARIGHED 50 min.
ALDER For alle

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)

W/HOLE

Om alverdens hulle

Huller er skræmmende, og huller er spændende. Huller er muligheder, og nogle huller er helt umulige at begribe. Der er så mange huller, at vi aldrig når helt til bunds.

W/hole følger to jonglører og deres fælles fascination af alle hullerne omkring dem. En overraskende fortabelse i et velkendt fænomen, der har ledt dem fra knaphuller til verdens dybeste hul på Kolahalvøen.

Intet hul er for småt eller stort til at rumme deres forundring – hullerne de finder, hullerne de fylder og hullerne de selv skaber undervejs.

Gennem de to antiheltes fåmælte venskab og utraditionelle valg af jongleringsobjekter opstår en helhjertet og halvtosset forestilling, der kombinerer tør komik med deres fintfølende sans for det betagende ved nørderiets vedholdenhed.

På lavpraktisk gør-det-selv manèr får de skovle, spande, reb, sand og brædder til at udgøre en hel og hullet jongleringsforestilling om alt det, der kun er, fordi noget andet ikke er.

I sidste ende er mennesket ikke andet end massen om det hul, vi på forunderlig vis efterlader os i verden, når vi dør.

“Et Mesterligt makkerpar. ‘W/hole’ forener spektakulære og visuelle kvaliteter med oplevelsen af to nycirkusteaterartister i særklasse.” – Teateravisen

VARIGHED 55 min.
ALDER 7 år og op

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)

Om kompagniet

Rapid Eye skaber forestillinger i grænselandet mellem nycirkus, dans og visuelt teater. Forestillingerne er præget af en kærlighed til mennesket og dets undren over verden, og udforsker opfattelsen af virkeligheden på legende vis.

Aflyst -Det får bära eller brista

Akrobatisk cirkuskollektiv

Med stoisk ro og poetisk råstyrke løfter, falder og bevæger seks kvindelige akrobater sig hen over scenen til lyden af stemningsfuld og krøllet folkemusik.

Op igennem historien har kvinder altid haft fysisk arbejde forbundet med hushold, børnepasning og livet generelt. Forestillingen Det får bära eller brista er inspireret af nordiske kvinders fysiske opgaver over de sidste hundrede år.

Her er de medvirkende alle bærere af deres for-mødres historier, som de videreformidler gennem krop og koreografi. Et vidnesbyrd om generationer af kvinder, der bærer på kontraster som tyngde og lethed, styrke og sårbarhed, glæde og sorg.

En smuk, fysisk og imponerende skildring af kvinden som bærende figur i livet.

BEMÆRK: Forestillingen er aflyst pga. nedlukningen i marts.


OM KOMPAGNIET

CIRCUS BY ME er et nycirkuskollektiv med akrobatik som specialitet, der gør brug af forskellige kunstformer som kontaktimprovisation, moderne dans, keramik og teater. I forestillingen arbejder seks kvindelige akrobater sammen som tre duopar, som to triogrupper og som ét akrobatisk kollektiv. De har alle omkring tyve års erfaring som professionelle nycirkusartister.

Læs mere på deres hjemmeside
Følg forestillingen på Facebook

Foto: Alex Hinchcliffe & Kristian Wanvik

Aflyst – Red Haired Men

Forundrende forløsning

Er de smukke eller sindssyge? Efterlever de en logik, eller lever de i ren absurditet? Spørgsmålene myldrer frem, når hollandske Red Haired Men indtager scenen.

Oplev meningsløse, sjove og næsten magiske karakterer, der med dans, akrobatik og teater har fundet sig til rette i deres helt eget univers. En eftertænksom forestilling med afsæt i den censurerede, sovjetiske avantgardepoet, Daniil Kharms.

“There was a red-haired man who had no eyes or ears. He didn’t have hair either, so he was called red-haired arbitrarily.
He couldn’t speak, since he didn’t have a mouth. He didn’t have a nose either.
He didn’t even have any arms or legs. He had no stomach and he had no back and he had no spine and he had no innards whatsoever. There was nothing!
Therefore we don’t even know whom we are even talking about. It’s better that we don’t talk any more about him.”

-Danjil Kharms

Red Haired Men præsenteres i samarbejde med CCAF!

BEMÆRK: Forestillingen er aflyst pga. nedlukningen i marts. Vi arbejder på at finde en anden dato til forestillingen. Ny dato offentliggøres her på siden.


OM KOMPAGNIET

I forlængelse af Alexander Vantournhouts tidligere arbejde, der bl.a. tæller soloen ANECKXANDER (2015) og duetten The Ceramic Rose (2018), er Red Haired Men hans første gruppekoreografi. Den udgør det næste led i udviklingen af ​​et særpræget og idiosynkratisk danse-akrobatisk udtryk.

Læs mere om forestillingen her

Foto: Bart Grietens

UDSKUDT – 080

Ud af ingenting

Tallet 0 kan både markere et startskud og et afslutningspunkt. Og herimellem kan det gå alle veje – her findes uendelige muligheder!

Det er udgangspunktet, når 080 over 80 minutter fabulerer over et opdigtet væsen: Kønsløs, alene og uden værdi. Her når den at blive til, miste sig selv, blomstre, underholde og bevæge.

En gribende forestilling af franske HMG, der i 2019 gæstede DYNAMO med ’3D’.

Arrangementet er udskudt pga. nedlukningenOM SAMARBEJDET MED HMG

I januar 2019 oplevede DYNAMO Jonathan Guichards forestilling 3D på festivalen BiAC i Marseille (Frankrig). Det blev vi så begejstrede over, at vi skyndte os at invitere ham til Odense of spille forestillingen. Normalt rejser Jonathan ikke så langt for at spille en enkelt forestilling, men han gjorde en undtagelse for DYNAMO, da han havde hørt godt om vores produktionshus på Byens Ø.

Nu er han tilbage igen med et spritnyt værk, som fortsat er under udarbejdelse. DYNAMO er med som co-producent – sammen med en række anerkendte cirkushuse fra Europa.

Jonathan Guichard lægger vej forbi DYNAMO til en produktionsperiode i januar, og i april kommer han retur for at afholde sin nordiske premiere på forestillingen. Vi glæder os til at samarbejde med den etablerede kunstner, og er spændt på at præsentere resultatet!

Læs mere om forestillingen her (på fransk)
Følg Compagnie HMG på Facebook

Billetsalg i døren kr. 200 – køb din billet i forsalg, det er billigere!

UDSOLGT! CameliOrquestra

Musikakrobatik for fuld udblæsning

CameliOrquestra er en forestilling hvor alt kan ske, og musikerne bogstavelig talt flyver rundt mens de spiller. I en blanding af koncert og nycirkusfortælling, inviteres hele familien til en tværkunstnerisk oplevelse.

Den musikalske fusion af nordisk folk-punk-gypsy-funk sætter pulsen i gang, mens akrobatikken skaber humoristiske, imponerende og nervepirrende øjeblikke.

Der vil være en artist talk i forlængelse af forestillingen.

En forestilling under kunstnerisk udvikling. Forestillingen afventer om den kan spille pga. nedlukningen.

Billetsalg i døren kr. 200 – køb din billet i forsalg, det er billigere! OBS: Forestillingen er udsolgt!


OM KOMPAGNIET

GLiMT arbejder med at kombinere cirkus, dans og fysisk teater til nye, udfordrende former, der kan udtrykke de spørgsmål, som er mest presserende i vores tid og samfund. 

Sputnik & Wild Wonders er et nycirkuskompagni der skaber stedsspecifikke kabareter og kunstneriske cross-over samarbejde, samt arbejder med reb, akrobatik og cyr-hjul.

Læs mere om forestillingen

AFLYST: Portmanteau

Forestillingen er desværre aflyst – til gengæld er der tilføjet ekstra visninger DOIS og Piste, piste, piste!

Et poetisk møde

Til de dybe toner af en kontrabas, bevæger to performere sig rundt på scenen. Den ene er danser, den anden er visuel kunstner. Begge kalder sig cirkusartister.

Med udgangspunkt i en portmanteau – en sproglig betegnelse for nye ord, der kombinerer to betydninger – undersøger forestillingen hvad der sker i mødet mellem to kunstneriske udtryk.

Sammen udforsker performerne rum, lyde, lys og bevægelse – et poetisk og visuelt møde mellem kroppe og sanseligheder, der prikker til forestillingsevnen og pirrer fantasien.

Ligesom med poesi, gennemgår Portmanteau ikke et tydeligt narrativ, men lader det være op til beskueren at bringe sin egen fortolkning i spil.

VARIGHED 55 min.
ALDER Fra 7 år

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)

Trailer: Portmanteau

Om kompagniet

Luis Sartori do Vale er scenekunstner og visuel kunstner fra Brasilien, med base i Helsinki, Finland. Han er en af ​​de kunstneriske kræfter bag Company Portmanteau og har sammen med finske Mira Ravald skabt ​​den prisvindende forestilling med samme navn.

Luis har optrådt i mere end 25 lande verden over. Når han ikke arbejder med scenekunst, udvikler han projekter som billedkunstner i grænselandet mellem illustration, video og animation.

DOIS

Bueskydning og broderkærlighed

Luis og Pedro er brødre. De er fælles om en passion for nycirkus og bueskydning – en kombination, der forenes i forestillingen DOIS, der på portugisisk betyder ’to’.

Sammen udforsker de bue og pil, og berør undervejs emner som empati, intimitet, broderskab og rivalisering.

Med fare, snilde og humor tager de to publikum med på en udforskning af et maskulint univers, der er lige dele betinget af konkurrence og broderkærlighed.

VARIGHED 55 min.
ALDER For alle
BILLET Billetsalg i døren kr. 200 – forsalg kr. 120, ung/stud/pens kr. 80, barn kr. 40, DYNAMO-kort kr. 0. Køb din billet i forsalg, det er billigere!

Støttet af Odense Kommune, Kulturpuljen, samt Finlands kulturinstitut i Danmark

Om de medvirkende

Luis Sartori do Vale er scenekunstner og visuel kunstner fra Brasilien, med base i Helsinki, Finland. Han er medstifter af det finske kompagnie Nuua, som har vundet adskillige priser og opnået international anerkendelse. Når Luis ikke arbejder med scenekunst, udvikler han projekter som billedkunstner i grænselandet mellem illustration, video og animation.

Pedro Sartori de Vale er specialiseret i akrobatik og Chinese pole, og har altid haft en fascination af bevægelse, som han udforsker gennem capoeira, gymnastik, kung fu-tricks og dans. Pedro åbner snart sin egen cirkuskole, Brava Escola de Circo, i Belo Horizonte, Brasilien.

Piste, piste, piste

En legende dans med lys

“Der var engang et barn, der plantede tre små prikker, som voksede op og blev til linjer…”

Velkommen til et eventyrligt univers hvor et blankt lærred danner baggrund for fantasifulde fortællinger.

Piste, piste, piste – som på fransk betyder prik, prik, prik, er en tværæstetisk forestilling for børn og unge, der kombinerer nycircus, dans og visuel kunst.

To finurlige artister både danser, jonglerer og manipulerer elementer som bolde og lys, der tager dem på en poetisk og legende rejse mod det ukendte.

En rejse der er værd at tage med på for både børn og voksne, som elsker at bruge deres fantasi.

VARIGHED 45 min.
ALDER +4

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)

Støttet af Odense Kommune, Kulturpuljen, samt Finlands kulturinstitut i Danmark

Om kompagniet

Luis Sartori do Vale er scenekunstner og visuel kunstner fra Brasilien, med base i Helsinki, Finland. Han er en af ​​de kunstneriske kræfter bag Company Portmanteau. Luis har optrådt i mere end 25 lande verden over. Når han ikke arbejder med scenekunst, udvikler han projekter som billedkunstner i grænselandet mellem illustration, video og animation.

The ANTI-ISM Project

I samarbejde med den tyske kulturinstitution Katapult inviterer DYNAMO to cirkusartister til at arbejde med emnet inklusion. 

De to udvalgte artister, Kathrin Wagner og Emma Hornell, får stillet en uges produktionstid til rådighed i Berlin og Odense, som munder ud i work in progress-visninger og artist talks.

Vi kan ikke fortælle, hvad det præcis ender med. Men vi kan garantere, at det er eksperimenterende nycirkus, der giver publikum et øjebliksbillede af moderne scenekunst anno 2021. Glæd jer!

Visningerne er en del af årets HAVNEKULTURFESTIVAL, der præsenteres under overskriften Art & Science. Efter visningerne vil der være en videnskabelig talk til DYNAMO AFTER DARK med hjerneforsker Åsa Fex Svenningsen fra SDU

Se resten af Havnekulturfestivalens program på www.havnekulturfestival.dk

Sprog: EngelskLæs mere om ANTI-ISM projektet her

Sawdust Symphony

Hvorfor er det så tilfredsstillende at hamre et søm i noget træ? Hvad er det for en særlig fornemmelsen, der opstår ved slibning af en overflade, og hvordan føles arbejdet fra værktøjets synspunkt? I dette værk deler kunstnerne scenen med værktøj og maskiner i en unik cirkusoplevelse.

Sawdust Symphony handler om det menneskelige ønske om at skabe: processen fra vision til konstruktion, arbejdets tragedie og forholdet mellem værktøj og mennesker.

Objektmanipulation og ny tryl bruges til at fortælle en unik og absurd historie om arbejdets kosmos.

Outside Eyes: Lucho Smit, Darragh McLoughlin
Produktion: Korzo Theater, Mirjam Zwanenburg
Tak til: Birgit Haberkamp, Philipp Dünnwald, Daniel Beiter
Med støtte fra: Bundeskanzleramt Österreich (AT), Werkplaats Diepenheim (NL), TENT circus producties (NL), Latitude50 (BE), Provinciaal Domein Dommelhof Neerpelt (BE), Dynamo Workspace Odense (DK)

BARK


HUSK CORONAPAS TIL ALLE FORESTILLINGER

BARK er en poetisk, spektakulær og tankevækkende nycirkusforestilling for en skov, et publikum og fem artister. BARK bliver opført stedsspecifikt i og med en lokal skov, og handler om at genoprette forbindelse til hinanden og til naturen. Skoven, jorden og træerne er forestillingens hovedpersoner, og de skaber stykket sammen med kunstnerne, klimaforskerne og outside eyes.

Stykket er fysisk og kombinerer gruppeakrobatik, vertical dance, dans og fysisk teater med moderne lydbilleder og poetisk tekst; alt sammen opført i, mellem, med og omkring træerne. Ved at være natur, genforbinde sig med den og leve utopien, ønsker kunstnerne at formidle en sensorisk oplevelse, der kan ændre perspektiver på vores menneskelige natur som en del af biosfæren.

BARK har premiere den 7. maj i Danmark og skal på turné i Danmark, Norge og Finland på cykel i sommeren og efteråret 2021.

Spilledage – og sted:

Hollufgård

Fredag 28. maj kl. 19
Lørdag 29. maj kl. kl. 14 og kl. 19
Søndag 30. maj kl. 14

Adresse:
Hollufgård
Hollufgårds Allé 26
5220 Odense SØ

Mødested: Ved Gæsteatelierene: 55,3551301, 10,4377852

Praktisk information:

 • Book din gratis billet på vores hjemmeside og hjælp os med at overholde forsamlingsforbuddet. Coronapas er påkrævet – også for forbipasserende, der stopper op og ser forestillingen
 • Medbring udendørs tøj og vær forberedt på at være i naturen i al slags vejr
 • Forestillingen anbefales ikke til store barnevogne eller rullestole. I alt går du 2 km i 70 min.
 • Forudbestil dine billetter; men det er muligt at købe en billet på stedet
 • Sprog: Engelsk + Norsk
 • Alder 10+
 • Donationer til Acting for Climate for at støtte deres arbejde er muligt efter forestillingen
 • Du opfordres til at cykle til forestillingen, benytte kollektiv transport eller fylde bilen, hvis det er muligt.
Trailer af Rene Odgaard

GENÅBNINGS-FEJRING

VELKOMMEN TILBAGE KÆRE PUBLIKUM!

Nedlukningen er slut og endelig må teatrene åbne op igen. Det skal fejres med cirkus og øl!

Kom til genåbningsfejring på DYNAMO.

Baren er åben, og vi har i dagens anledning udvalgt et delikat fest potpourri af “best of DYNAMOS cirkus venner” til at optræde for jer. Fælles for dem alle er, at de glæder sig helt vanvittigt til at møde publikum igen.

Corona-retningslinjer

For at skabe en god os sikker oplevelse for alle, beder vi vores publikum følge disse retningslinjer

 • Medbring gyldigt corona-pas og hav ID klar ved ankomst
 • Book din billet på forhånd
 • Ankom i god tid (dørene åbner 1 time før forestillingen)
 • Brug håndsprit og hav maske på når du står op og går rundt
 • Hold afstand – bliv hjemme hvis du er syg. Vi refunderer din billet (ex. billetgebyr)

UDSOLGT Sharks on Board

Sharks On Board er en dansk ny-cirkus produktion, som egner sig til børn og barnlige sjæle i alle aldre.  Forestillingen udspiller sig i et univers hvor alt kan ske og kun fantasien sætter grænser.  En verden hvor publikum kan læne sig tilbage og nyde en akrobatisk rejse fuld af historier, overraskelser og hæsblæsende Cirkus kunstner.

Forestillingen beskæftiger sig ud over cirkus med elementer fra moderne dans og teater, som bidrager til at binde de små abstrakte historier sammen til en helhed. Vi forsøger at skabe et rum hvor alle kan følge med på tværs af alder og baggrund. Et rum hvor iagtageren kan lade sig forføre af Ny-Cirkus i verdensklasse, og nyde et afbræk fra hverdages stress.

Sharks on Board har premiere d. 23 april. OBS: Forestillingen er udsolgt!

AFLYST: Arcade Delight 2021

GRUNDET CORONARESTRIKTIONER ER VI DESVÆRRE NØDSAGET TIL AT AFLYSE ARCADE DELIGHT. ALLE BILLETKØBERE VIL FÅ NÆRMERE BESKED VIA E-MAIL.
/DYNAMO, 09.12.21

En afsporet interaktiv rulleskøjtefest og et genbesøg i 80’ernes arkadehaller med performance af Svalbard Company og biografkonceptet Trash Cinema af Den Røvsmalle Biograf

Arcade Delight er et syret interaktivt teater- og cirkusunivers skabt af, og under fortsat udvikling af DYNAMO. Bygningen danner ramme om lige dele performance, koncert og installation. Et sansebombardement af lyd, lys og lugt, cirkusartisteri og scenarier udspiller sig over, under, omkring og iblandt publikum mens de iført rulleskøjter suser rundt i den postapokalyptiske forlystelsespark.

Arcade Delight er en flerårig tradition, og i år er stafetten givet til Svalbard Company – et internationalt performancekompagni med cirkusartister i verdensklasse.

Svalbard har tidligere gæstet DYNAMO Circus Festival og omdannet det rå pakhus på Byens Ø til en sitespecific cabaret med artisteri og live musik.

Til Arcade Delight slår de sig sammen med den elektroniske musikduo 50øre, som består af Anders Bo Eriksen og Sven Dam Meinild, der leverer en klubbet og drømmende lyd til udskejelserne.

Senere på aftenen går det engelske band YOSHI på med en koncert, der både får jer på dansegulvet og på scenen, når de inviterer til Tekken4 battle på PS2 controllere.

MEDBRING GERNE EGNE HJUL! (Rulleskøjter, skateboard, rollator mv.)

ALDER Fra 16 år
VARIGHED Fra kl. 17 til de sene nattetimer
BILLET Voksen kr. 300 kr, Ung/Stud/Pens kr. 250 kr, DYNAMO-kort kr. 200

PROGRAM

17:00 Dørene åbner. Kom og få dine hjul på, klæd dig ud, bliv smukkeseret i White Trash Beauty Camp hvor du kan få en frisk mullet-frisure hos Salon Ukraine og meget mere

19:00 Forestilling af Svalbard Company

22:00 Koncert med YOSHI (UK)

23:00 DJs og dansgulv

02:00 Late night Trash Cinema med Den Røvsmalle Biograf

TAK TIL

1 1/2

En forestilling om ensomhed

Som på et blankt stykke papir starter dukkemanden Antero på en frisk i et umøbleret rum. Her kan han være nøjagtigt som han er, helt uden forstyrrelser. Men han har altså brug for en at danse med! Måske kan det være et par jongleringsbolde? Måske en kæreste eller noget?

Frida Odden Brinkmann er jonglør, cirkusartist og dukkefører og hun har turneret med ‘1 ½’ i Sverige, Island, Estland, Frankrig, Spanien, Letland og Danmark. Forestillingen anbefales fra 6 år og op, da dukken kan virke skræmmende på mindre børn. 

Præsenteres i samarbejde med Nørregaards Teater

ALDER fra 6 år
VARIGHED 60 minutter

BILLET
Årskortholdere: 0 kr.
Alm. billet: 140 kr.
Børn, ledsagende voksne, unge, studerende, pensionist: 45 kr.

Bohr

Tværæstetisk forestilling om Niels Bohrs liv og tanker

Verden rummer mere end hvad, vi kan se og mærke. Og det satte Niels Bohr sig for at undersøge, da han gennem sit arbejde fremsatte teorier der revolutionerede den moderne videnskab.

I 2022 er det 100 år siden at Niels Bohr modtog sin Nobelpris, og det fejrer GLiMT med en forestilling om Bohrs liv og tanker.

I et fysiske kropsunivers der udfordrer fysikkens love, bringer forestillingen – ligesom Bohr – undren til måden vi ser verden på, samtidig med at en heftig historie udspiller sig.

Præsenteres i samarbejde med Teater Momentum, hvor forestilling også vises.

SPILLESTED Teater Momentum, Ny Vestergade 18
ALDER Fra 15 år
VARIGHED 65 min.

BILLETPRISER
Årskortholdere: 0 kr.
Alm. billet: 200 kr.
Gruppebillet, voksen: 140 kr. (min. 6 pers.)
Ungdomsbillet u/25: 110 kr. 
Ungdomsgruppe: 80 kr. (min. 6 pers.)

Disco Inferno

Work in progress visning om nordiske alkoholvaner. Skål!

Snapseviser, surströmmingsgillen og midsommerfejringer. Den nordiske alkoholkultur giver sig lige så mangfoldigt til udtryk som holdningerne er til hvor, hvornår og ikke mindst hvor meget vi bør drikke.

Hvad driver os til at tage i byen når det er minus -25° og hvor tit kan man tillade sig at støve snapseglassene af? Men lige dele ærlighed og humor, undersøger DISCO INFERNO de nordiske landes forhold til alkoholkultur gennem nycirkusdiscipliner som akrobatik og rebkunst, såvel som live musik og fysisk teater.

Efter visningen afholdes det 3. årlige kiddy-bike stafet race rundt i DYNAMO. En tradition, der blev grundlagt i 2019, da kompagniet gæstede os førte gang.

ALDER Fra 12 år
BILLET Gratis eller betal 50 kr. for oplevelsen og støt DYNAMO – husk at bestil billet

Støttet af Nordic Culture Point – Funding for Artist Residencies.

Three men from the North

Advarsel: Akavethed kan forekomme

Tre nordiske mænd er en forestilling uden filter – en forestilling der skærer ind til benet med en finsk humor, svensk selvbevidst og et strejf af islandsk finurlighed. Om en hård dags arbejde, rutiner, kaffe og strikket uldtøj.

I en nycirkusforestilling gennemsyret af tradition og nostalgi, vender The Nordic Council tilbage med Tre nordiske mænd, som blev udviklet i DYNAMO under et residency program i 2019.

VARIGHED 55 min.
ALDER Fra 10 år

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)

Der lauf

Absurd fabulering over tingenes gang

En jonglør med en spand over hovedet, kaster sig blindt ind i en række eksistentielle eksperimenter, der leder ham ad ukendte stier. Med synet henlagt i mørke, må publikum hjælpe ham på vej.

Inspireret af det franske TV program, Intervilles, hvor deltagere kæmper i en række fysiske udfordringer, og med en David Lynch-esque æstetik, er Der Lauf en undersøgelse af livets mange tilfældigheder.

Sammen må vi hjælpe ham på vej i sin søgen efter mening.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med C!CAF og Teater Momentum

VARIGHED Ca. 60 min.
ALDER 8 år og op

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)

Der Lauf from Guy Waerenburgh on Vimeo.

AFLYST: Newtons tredje lov

Vender op og ned på fysikkens regler

Har du nogensinde prøvet at trykke på en kontakt og set et lys tænde?

Selvfølgelig har du det. Det er en handling, vi tager for givet i vores hverdag. Men hvad nu, hvis det ikke var?

Newtons tredje lov siger: ”Et legeme der påvirker et andet legeme med en kraft, vil blive påvirket med en lige stor modsat rettet kraft.” Med andre ord: For hver handling er der en lige og modsat reaktion.

Hvad hvis det betød, at når du tænder lyset, slukker lyset et andet sted? Når du tager en elevator op, skal en anden køre ned? Og når du falder, begynder en anden at flyve..?

Med akrobatik, levende musik, opfindsomhed og en dråbe galskab klatrer, balancerer og tumler fire cirkusartister sig gennem en forestilling inspireret af spilteori, fysik og energiforbrug, når de udforsker konsekvenserne af menneskelig adfærd.

VARIGHED 50 min.
ALDER 15+

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)

Te dig kønt

Takt og tone vendt på hovedet

Få et afbræk fra pæne manérer og nystrøget søndagstøj!

Med inspiration fra 1940’ernes kutyme og rammer – og oprøret imod det selv samme – inviterer Vice Versa Circus til alternativt te-selskab.

En isoleret tilværelse har udviklet sig til et fantasifuldt univers, hvor egne normer hersker, hos de to kvinder i dagligstuen. Her bliver teen drukket på hovedet, der kastes med testellet og tyngdekraften centreres omkring et svævende bord.

En udendørs nycirkusforestilling for hele familien.

SPILLESTED Udenfor DYNAMO ved boblerne (legepladsen) på Byens Ø
VARIGHED 45 min.
ALDER For alle
BILLET Fra kr. 40 – 0 kr. med DYNAMO-kort*

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)

Fineline

En work in progress visning

Fineline er en delikat undersøgelse af balance – som fysisk, mentalt og åndeligt fænomen. Et linedanser-værk af finske Lumo Company, der efter eget udsagn er besatte af balance.

Sanserne skærpes når performerne bevæger sig rundt på en tynd ståltrådswire i frit fald.

Vær med når vi sammen zoomer ind på balance, både i dets tilstedeværelse og fravær.

VARIGHED 30 min.
ALDER For alle
BILLET Gratis eller betal 50 kr. for oplevelsen of støt DYNAMO – husk at bestil billet

Opdag Lumo Company på Facebook og Instagram

OPEN STAGE

Vær den første til at opleve nye talenter

OPEN STAGE er et uformelt frirum, hvor scenekunstnere kan afprøve deres idéer for publikum. De optrædende er fysiske kunstnere, som arbejder med cirkus, dans, teater, dukketeater, eller krydser flere kunstformer.

Som publikum får du adgang til den nyeste og sprødeste scenekunst, som endnu er under udvikling. Du får et unikt indblik i vækstlaget og vil med al sandsynlighed være den første til at lægge øjne på noget, der senere bliver et fuldendt værk.

Open Stage på Dynamo er støttet af Odense Kommune, Kulturpuljen

ALDER 10+
VARIGHED 90 min. inkl. pause
BILLET 50 kr. / 0 kr. med DYNAMO-kort

BARK

Klimaforestilling i det fri

BARK er en poetisk, spektakulær og tankevækkende nycirkusforestilling om at genoprette forbindelsen til hinanden og til naturen.

BARK opføres i og med en lokal skov, hvor skoven og træerne er hovedpersonerne sammen med artisterne, der arbejder med akrobatik, dans, vertikal dans og fysisk teater med eksperimenterende lydbilleder og poetisk tekst.

En DYNAMO co-produktion.

Forestillingen er skabt med støtte fra Perform Europe som del af ‘The BARK Sustainable Touring project’.

SPILLEDAG 7.-14. maj
STED Tankefuldskoven, Svendborg
ALDER Fra 10 år
VARIGHED Ca. 60 min.
SPROG Engelsk & norsk
ENTRÉ Gratis – skal bookes på forhånd

PRAKTISK
Mødested ved parkeringspladsen ved vandet for enden af Tankefuldvej
Medbring udendørs tøj og vær forberedt på at være i naturen i al slags vejr 
Forestillingen anbefales ikke til store barnevogne eller kørestole. I alt går du ca. 2 km.
Donationer til Acting for Climate for at støtte deres arbejde er muligt efter forestillingen
Publikum opfordres til at cykle til forestillingen hvis muligt, benytte kollektiv transport eller fylde bilen
Forestillingen aflyses ved kraftige vindforhold

ABOUT PERFORM EUROPE

Perform Europe is an EU-funded project aimed to rethink how performing arts works are presented across borders in a more inclusive, sustainable and balanced way by testing new touring and distribution practices and providing policy recommendations for a future EU support scheme. This 18-month journey includes a research phase, launching a digital platform, testing a support scheme, and designing policy recommendations.
Perform Europe is funded by the Creative Europe Programme of the European Union and co-managed by a Consortium of 5 organisations: IETM – International network for contemporary performing arts, the European Festivals Association (EFA), Circostrada, EDN – European Dancehouse Network, and IDEA Consult.

Memoirs of mud

Work in progress visning

Absurde skildringer af vores genkendelige hverdag. Sisus Sirkus vender tilbage til DYNAMO for at arbejde videre på Memoirs of Mud: En provokerende, legende og modig forestilling, der er under udvikling.

Tag med på en rejse fuld af snavs, glitter, ingefærgevir og kartoffel-DJ og se livet i alle dets forskellige farver og nuancer.

VARIGHED 1t 15 min. inkl. artist talk
BILLET 0 kr. eller betal en 50’er og støt DYNAMO

Forestillingen er gjort mulig ved hjælp af The Arts Promotion Centre Finland, Cirkus Cirkör, Samuel Huber foundation, Linnanmäki Youth Circus, Helsinki City, Kulturkontakt Nord, Statens Kunstfond & Odense Kommune

DynAfuk Circus Days

Oplev det sidste nye indenfor nycirkus under CPH Stage, når Dynamo og AFUK Scene slår kræfterne sammen og inviterer til tre festlige og fantastiske: DynAfuk Circus Days.

Cirkusprogrammet finder sted i København på Vesterbro og i Kgs Enghave, hvor AFUK Scene har til huse, men samler forestillinger fra hele den danske scene såvel som internationale artister. Her er det muligt at opleve alt fra færdige forestillinger, gadeteater, uddrag af værker, work-in-progress visninger til et alternativt koncertformat.

TORS 2. JUNI KL. 17 & FRE 3. JUNI KL. 17 / AFUK SCENE
IDYL, en hverdagsfabel: Stand-up nycirkus i 17 kapitler

Kom med bag facaden når cirkusparret Katja & Sylvain gennemgår parforholdets stadier: Fra forelskelsens rus, over afgrundsdyb had, til et trygt sted midt imellem ligusterhække og lortebleer. Med bolden på egen banehalvdel er IDYL et gedigent bud på et autofiktivt nycirkus-værk med jonglering, reb og live musik. Et must-see af dansk/franske La Compagnie KS.

Billetter via teaterbilletter.dk / Er du DYNAMO-kort holder? Send en mail til pr@dynamoworkspace.dk for din gratis billet!

LØR 3. JUNI KL. 13-17.30 / OMRÅDET OMKRING BAVNEHØJ ALLÉ
DynAfuk Circus Streets: Gratis gadeteaterprogram i området omkring Bavnehøj allé

Kl. 13.00: GLIMT af en Cabaret
Kl. 13.45: PÅ BÆNKEN af Cikaros og Teater Kimone.
Kl. 14.15: MeMix af Claudio Levati (IT)
Kl. 15.15: GLIMT af en Cabaret
Kl. 16.00: PÅ BÆNKEN af Cikaros og Teater Kimone
Kl. 16.30: MeMix af Claudio Levati (IT)

Læs meget mere om forestillingerne og hvor de finder sted på Facebook-eventen for Circus Streets

LØR 4. JUNI KL. 19.30-20.30 / AFUK SCENE
DynAfuk Circus Shorts: Visninger fra upcoming og etablerede artister.

SPIDER WOMAN – Uddrag af work in progress af Christine Bonnichsen Søndergaard, Sóley Freyja Eiríksdóttir & Jacob Rasmussen
BARE VENT – Work in progress visning af Teater GryEn absurd romance om det vigtige i livet
Rendez-Vous – Uddrag af forestilling af Villads Bugge Bang og Rebeca Ortega

Læs meget mere om visningerne på Facebook-eventen for Circus Shorts
Billetter kr. 40 / 0 kr. for DYNAMO-kort holdere

LØR 4. JUNI KL. 20.30 / AFUK SCENE
MØR performancekoncert & musikvideo release

DynAfuk Circus Days byder velkommen til MØRs univers i en koncert hvor elektronisk musik møder politisk poesi! Et spændingsfelt mellem elektronisk pop, performance, poesi og kampråb. Musikken går fra det hårde og beskidte, til det skrøbelige og smukke. Teksterne omhandler temaer om undertrykkelse, handlingslammelse og privilegieblindhed. Men også den omsorg der ligger i at hengive sig – at læne sig ind i og omfavne andres virkelighed – at turde tro og drømme.

Med Mika Forsling & Anika Barkan

Læs mere Facebook-event for koncert med MØR
Billetten til Circus Shorts er adgangsgivende til koncert med MØR – kr. 40 / 0 kr. for DYNAMO-kort holdere

Fast food emotion

MØDE MELLEM MENNESKE OG MILJØ

En multidisciplinær forestilling om menneske og miljø. Fortalt gennem sit helt eget sceniske habitat af luftcirkus, plastaffald og havets rytmer.

FAST FOOD EMOTION undersøger grænserne mellem det smukke og grimme samt det stille og stormfulde ocean, som kan brydes ved blot et enkelt bølgeslag.

VARIGHED 45 min. Dørene åbner en time før forestillingen. Kom i god tid og nyd en drink i vores bar.
ALDER Fra 5 år
BILLET Gratis eller betal 50 kr. for oplevelsen og støt DYNAMO – husk at bestille billet

OPEN STAGE

Vær den første til at opleve nye talenter

OPEN STAGE er et uformelt frirum, hvor scenekunstnere kan afprøve deres idéer for publikum. De optrædende er fysiske kunstnere, som arbejder med cirkus, dans, teater, dukketeater, eller krydser flere kunstformer.

Som publikum får du adgang til den nyeste og sprødeste scenekunst, som endnu er under udvikling. Du får et unikt indblik i vækstlaget og vil med al sandsynlighed være den første til at lægge øjne på noget, der senere bliver et fuldendt værk.

Open Stage på Dynamo er støttet af Odense Kommune, Kulturpuljen

ALDER 10+
VARIGHED ca. 2 timer inkl. pause
BILLET 50 kr. / 0 kr. med DYNAMO-kort.

I Was Told.

Verdenspremiere

I Was Told. er en tværæstetisk forestilling, der sammensmelter jonglering og poetry slam. Kathrin Wagner leger med sprogets bogstavelige og billedlige betydning. Med humor og nerve stiller hun spørgsmålstegn ved sprogets indflydelse på måden, hun opfatter sig selv og andre

I WAS TOLD er et moderne cirkusværk om en kønsidentitet i balance.

SKOLEVISNING Torsdag d. 18/8 kl. 13. Skoleforestillingen er gratis for skoler, tilmelding sker ved at kontakt DYNAMO: ida@dynamoworkspace.dk

Præsenteres i samarbejde med Spoken Word Festival og spiller i Vollsmose Kulturhus.
Tak til Nørregårds Teater for at vi må bruge deres teatersal i Vollsmose.

 

VARIGHED 50 min. 
ALDER Fra 12 år
SPROG Engelsk

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Klimabillet: 40 kr – rabatbilletter til dem, der kommer til fods, menneskedrevet-tohjulet-køretøj eller offentlig transport!
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 22/23 (særlige betingelser følger

Støttet af: Odense Kommune, Kulturpuljen og Statens Kunstfond.

Circus without circus

WORK IN PROGRESS

Oplev resultatet af et spændende, internationalt research-projekt på DYNAMO.
Cirkusartister og kunstnere fra andre felter, arkitekter, billedkunstnere, filmskabere mm. er blevet udvalgt og sat sammen i hold på to. Sammen skal de afsøge, hvordan de kan krydsbefrugte hinanden og lede til nye kunstneriske udtryk.

DYNAMO er vært for to hold og åbner dørene for et indblik i mødet og en efterfølgende artist talk.

Circus Without Circus er et samarbejde med Metropolis og co-finansieret af EU-projektet, Creative Europe.

Man 29. august kl. 19.00: Joren de Cooman (BE, teeterboard & particapatory art) og Thalia Pigier (FR, contemporary dance & theater)

Søn 13. nov kl. 15.00: Nicolas Fraiseau (FR/IT, chinese pole) og Natko Stipanicev (HR, film director, animator, experimental musician/sound designer/synthesist) 

VARIGHED ca. 1 time inkl. artist talk
ALDER Fra 12 år
BILLET Gratis eller betal 50 kr for oplevelsen og støt DYNAMO

Læs mere om artisterne her.

It’s winter, the sky is blue

WORK IN PROGRESS

En duet om fortabelse, følsomhed og fredelig sorg. 

En fortælling om to mennesker i en postmoderne verden, der forsøger at tale om forbindelserne og følelserne under samme tag. 

VARIGHED 60 min. Dørene åbner en time før forestillingen. Kom i god tid og nyd en drink i vores bar.
ALDER fra 13 år
BILLET Gratis eller betal 50 kr for oplevelsen og støt DYNAMO.

FUCKD

GENOPSÆTNING AF POPULÆR DYNAMO-FORESTILLINGER FOR BØRN OG UNGE

FUCKD er en cirkusaktion for morgendagens rebeller, inden præstationsfælden klapper. Helt ned i børnehøjde stiger presset for at opnå perfektion. Det store ansvar påhviler tilsyneladende de mindste. Generation Thunberg skal være klimakrigere, karrieremennesker og gode klassekammerater allerede inden konfirmationsalderen.

Som en service til den Danske Konkurrencestat har DYNAMO, i samarbejde med Forsknings og Undervisningsministeriets Center for Kaos og Disruption (FUCKD), skabt et hæsblæsende program, der skal lære børn, hvordan de pjækker fra skole og forsvarer sig mod alt lige fra zombier til sure voksne.

Med forestillingen sender DYNAMO en protestbølge gennem landet, der skal inspirere børn og unge til at spænde ben for konkurrencestaten i en verden, der er FUCKD!

FUCKD præsenteres i samarbejde med Nørregaards Teater

★★★★★ “fascinerende og altopslugende.”
Scenekanten

en arena for samfundskritik, optøjer og lystfyldte frihedsudfoldelser.
Teateravisen

“Hvis du er skolelærer eller kender en, der er, så FUCKD! Giv dine elever det frikvarter, de fortjener og book straks forestillingen til at komme forbi.”
POV International, Kulturlisten

“Der er ild i FUCKD. Langefingeren sidder lige hvor den skal. Det er både sjovt, elegant, kaotisk og imponerende dejligt fandenivoldsk, når børn skal lære hvad man kan bruge en udstrakt langemand til.”
Onkel Reje (Mads Geertsen)

VARIGHED  45 min
ALDER fra 6 år

BILLET
Skole-billet 0 kr. – for billetbestilling for grupper over 25 personer, kontakt ticket@dynamoworkspace.dk
DYNAMO-kort 0 kr.*
Voksen 120 kr.
Stud. + ung 80 kr.
Pensionist 80 kr.
Fattig 80 kr.
Børn og unge 40 kr.

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 22/23 (særlige betingelser følger)

Det får bära eller brista

AKROBATISK CIRKUSKOLLEKTIV

Med stoisk ro og poetisk råstyrke løfter, falder og bevæger seks kvindelige akrobater sig hen over scenen til lyden af stemningsfuld og krøllet folkemusik

De er alle bærere af deres formødres historier, som de videreformidler gennem krop og koreografi

Et vidnesbyrd om generationer af kvinder, der bærer på kontraster som tyngde og lethed, styrke og sårbarhed samt glæde og sorg.

Torsdag den 17. november inviterer vi på DYNAMO AFTER DARK, til en snak om den aldrende, akrobatiske krop. Læs mere, like og del via Facebook-eventen her.

VARIGHED  50 min. Dørene åbner en time før forestillingen. Kom i god tid og nyd en drink i vores bar.
ALDER Fra 9 år.

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 22/23 (særlige betingelser følger)

Balancen

MODERNE CIRKUS OM BALANCENS ESSENS

Balancen er et finurligt balancelaboratorium, hvor poetiske cirkusillusioner møder videnskabelig biomekanik.

Mærk koncentrationen og fordybelsen i håndstandsartist Signe Løve Anderskovs jagt på det magiske balancepunkt. Se tyngden møde letheden i skrøbelige stillinger, grin af de mislykkede forsøg og hold vejret, når du mærker, at nu er den der… næsten.

Præsenteres i samarbejde med Nørregårds Teater

Vær med til DYNAMO AFTER DARK 1. december!

Lyt med når cirkusartist Signe Løve Anderskov fra BALANCEN, indvilliger i at blive live-coachet foran et publikum af fysioterapeut og cand.scient. i konkurrenceidræt og elitesport, Mira Lightwood, fra Dance in Balance. Det sker efter forestillingen den 1. december.

Læs mere, deltage og del Facebook-eventen her.

Vær med til kreativ juleværksted lørdag 3. december!

I samarbejde med Kunstmuseum Brandts og Tingcentralen, inviterer vi til workshop i balancens tegn, hvor du kan lave din egen mobile. Det koster kun 15 kr. at være med, og billetten kan tilkøbes, hvor du også bestiller din billet.

Læs mere og inviter venner og familie med via Facebook-eventen her.


VARIGHED  45 min. Dørene åbner en time før forestillingen. Kom i god tid og nyd en drink i vores bar.
ALDER 8 år

BILLET

DYNAMO-kort: DKK 0,00* 
Børn og unge: DKK 45,00  
Ledsagende voksen, pensionist, studerende: DKK 45,00  
Gruppebillet: DKK 45,00  
Voksenbillet, uden vedhæng: DKK 140,00

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 22/23 (særlige betingelser følger)

Støttet af: Odense Kommune og Statens Kunstfond

Going nowhere

WORK IN PROGRESS

GOING NOWHERE er en ny, eksperimenterende og humoristisk nycirkus performance undervejs. I GOING NOWHERE møder body percussion, objekt manipulation og akrobatisk dans det absurde, sjove og groteske gennem et individs kamp for at få ro, fokus og fordybelse tilbage i sit liv.

Forestillingen Co-produceres af DYNAMO med støtte fra Statens Kunstfond og Odense Kommune.

VARIGHED 60 min. inkl. artist talk. Dørene åbner en time før forestillingen. Kom i god tid og nyd en drink i vores bar.
ALDER Fra 15 år

BILLET Gratis eller betal 50 kr. for oplevelsen og støtt DYNAMO.

The Vessel

Hop med i fartøjet, når det utopiske cirkus-projekt, The Vessel, lægger fra kaj! Rejsen går til nye dimensioner og universer, hvor tyngdekraft ophæves, skabninger opstår og tid er en fleksibel størrelse. Gennem fysisk teater, akrobatik og cyr-wheel tager tre artister os med på en opdagelsesrejse – og sørger for, vi kommer forandrede og helskindede hjem igen.

ALDER Fra 6 år
VARIGHED 50 min.
BILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen dør 200 kr. / forsalg 120 kr.
Stud. + ung 80 kr.
Pensionist 80 kr.
Fattig 80 kr.
Børn og unge 40 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

Breast in Peace

Så er den tilbage! Succesforestillingen af svenske M.P.A.C storhittede på DYNAMO i efteråret 2021, og siden har klovnene turneret Danmark og Europa rundt, med deres forestilling om bryster.

Bryster, som kan være for store, for små, for hængende, for sexede, for tunge, for flade, for muskuløse. En guldmine for fire klovne med en punk-cirkus attitude!

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Teater Momentum.

ALDER Fra 15 år
VARIGHED 70 min.
BILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen 200 kr.
Stud. + ung 110 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

AFLYST Series of

I en kombination af lyde, nycirkus og dans, er ’Seriems of’ et samarbejde mellem cirkusartisten og danseren, Mira Ravald, og musikeren og komponisten Antonio Alemanno. Sammen undersøger de brugen af linen som et musikalsk instrument, og udforsker sammenhængen mellem bevægelse, lyd og rytme, til at skabe en musik-performance.

ALDER Fra 14 år
VARIGHED Ca. 1 time inkl. artist talk
BILLET Gratis – eller støt DYNAMO og betal en 50’er

DÉJÀ

Oplev verdenshistorien udspille sig over et spænd på over 8 milliarder år gennem ekspressiv bevægelse, magiske illusioner og dukketeater. Fra fortidens hulemænd i lændeklæder over 2010’ernes DJ’s i tracksuit. En visuel rejse gennem tiden som stiller spørgsmål til vores betydning, eller nærmere: Vores ubetydelighed, set i et større tidsperspektiv.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Teater Momentum

ALDER Fra 10 år
VARIGHED 75 min.
BILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen 200 kr.
Stud. + ung 110 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

HOMAN

To mænd i en seriøs og humoristisk afsøgning af dét at være menneske. Eller ikke at være menneske. Med cyr-wheel, integritet og akavethed, udstiller artis- terne Vejde Grind og Vincent Bruyninckx sig selv; deres begrænsninger og artisteri. En nycirkus-perle fuld af overraskelser, suspense og fysisk udfoldelse, som bl.a. er blevet til under et residency i DYNAMO.

OBS – STROBOSKOPLYS
Vær opmærksom på, at der i forestillingen benyttes stroboskoplys

Præsenteres i samarbejde med Feral Festival.

ALDER Fra 8 år
VARIGHED 60 min.
BILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen dør 200 kr. / forsalg 120 kr.
Stud. + ung 80 kr.
Pensionist 80 kr.
Fattig 80 kr.
Børn og unge 40 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

DRIP DROP DEAD

Hvordan skabes kunst? Gennem smerte? Gennem kærlighed? Gennem et behov for at skabe? Eller blot ved at løbe på et løbebånd, til dine lunger eksploderer. Drip Drop Dead er en nycirkusforestilling, der kombinerer løbebånd, maling, cirkus og komik; alt sammen på et hvidt stykke papir. En intim og svedig oplevelse, der skubber kroppens og kunstens grænser.

Præsenteres i samarbejde med Feral Festival

ALDER Fra 12 år
VARIGHED 50 min.
BILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen dør 200 kr. / forsalg 120 kr.
Stud. + ung 80 kr.
Pensionist 80 kr.
Fattig 80 kr.
Børn og unge 40 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

20 years later, still here!

Et selvbiografisk værk over to frygtløse artisters 20 år lange rejse.
Få et nostalgisk, omend realistisk, glimt af livet i showbusiness. Publikum inviteres på en magisk rejse ind bag scenetæppet: Fra berømmelsens sus og dus, til den mareridtslignende virkelighed der bl.a. byder på skumle ringmestre og berusede klovne.
En blanding af cirkus, stand-up comedy og performancekunst.

Sproget er engelsk.

ALDER Fra 14 år
VARIGHED ca. 60 min. inkl. artist talk
BILLET Gratis adgang – eller betal en 50’er og støt DYNAMO

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

CAMELIORQUESTRA 2.0

En kombineret koncert og nycirkusforestilling. Alt kan ske, og musikerne flyver bogstavelig talt rundt mens de spiller. De er alle akrobater, og deres fusion af nordisk folk-punk-gypsy- funk sætter pulsen i gang, mens akrobatikken skaber humoristiske og nervepirrende øjeblikke. En forestilling hvor alle kan være med.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Teater Momentum.

ALDER For alle
VARIGEHED 55 min.
BILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen 200 kr.
Stud. + ung 110 kr.
Børn 60 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

Going Nowhere

En spritny og eksperimenterende forestilling om accelerationens tidsalder og opmærksomhedens kollaps. Publikum inviteres ind et univers fuld af humoristisk poesi og artistisk præcision, der kan sætte ord på følelser, uden at bruge ord. Et univers, der med sin egen uforklarlige logik, reflekterer over den kritiske opmærksomhedskrise vi befinder os i — og hvad det gør ved os som mennesker.

URPREMIERE – en DYNAMO co-produktion.

Fredag 3. marts afholder vi en DYNAMO AFTER DARK om skærmforbrug og mobilafhængighed med læge, forfatter og foredragsholder Imran Rashid, artist Villads Bugge Bang og instruktør og performer Troels Hagen Findsen. Det er gratis at lytte med, men kræver en billet til forestillingen. Følg billetlinket til højre på denne side.

ALDER Fra 14 år
VARIGHED 60 min.
BBILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen dør 200 kr. / forsalg 120 kr.
Stud. + ung 80 kr.
Pensionist 80 kr.
Fattig 80 kr.
Børn og unge 40 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

GOING NOWHERE spiller også på AFUK Scene i København den 8.-11. marts. Billetter fås via dette link.
(DYNAMO-kort gælder kun forestillingerne hos DYNAMO den 2.-4. marts)

OPEN STAGE

OPEN STAGE er et uformelt frirum, hvor scenekunstnere kan afprøve deres idéer for publikum.

Som publikum får du adgang til den nyeste og sprødeste scenekunst, som endnu er under udvikling. Du får et unikt indblik i den kunstneriske proces blandt både professionelle artister og vækstlaget.

Som altid guides vi gennem aftenen af en konferencier, som spreder god stemning og konfetti mellem indslagene. Kom og se hvad der rør sig – det er altid en fest.


Præsenteres i samarbejde af The Circus Playground. Støttet af Odense Kommune.

ALDER Fra 10 år
VARIGHED Ca. 2 timer
BILLET
Kr. 50 (DYNAMO-kort kr. 0)

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

Livets små mirakler

Oplev den legendariske klovn, Paolo Nani, der har fået publikum over hele verden til at grine og græde. I LIVETS SMÅ MIRAKLER møder vi en tegner, der har lukket sig inde sit atelier. Ude af stand til at abstrahere fra den omkringliggende verden, forstyrres hans koncentration, og en bevægende historie opstår i vekselvirkningen mellem virkeligheden og tegningernes univers.

Co-produceret med LIMFJORDSTEATRET. Forestillingen præsenteres i samarbejde med Teater Momentum.

ALDER Fra 12 år
VARIGHED Ca. 60 min.
BILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen 200 kr.
Stud. + ung 110 kr.
Børn 60 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

Phobetor

Velkommen til din sødeste drøm eller værste mareridt. Til udefinérbare fornemmelser og underbevidste følelser. Hvor scenen sat til skæve toner ladet med symbolik.

I et mørkt og drømmende univers inviteres publikum til at åbne deres øjne for det ukendte, og revurdere deres syn på det normale.

Inspireret af David Lynch, gamle sort-hvid film og groteskhed, tager Phobetor favntag med alt dét der udfordrer normerne. Med ’slangemennesket’ som central disciplin, snor artisterne sig ind i vores bevidsthed – som vores værste mareridt, eller hemmelige begær.

Særarrangement 23. marts
Som noget helt særligt spiller Emilie & Franciska koncert efter forestillingen den 23. marts. En minimalistisk, men lettere kaotisk-konkret musik/lydcollage, med inspiration fra tidlig klassisk og elektroakustisk musik, samt tekstural noise. Varighed ca. 30 minutter. Gratis med billet til forestillingen!

ALDER Fra 14 år
VARIGHED ca. 50 min.
BILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen dør 200 kr. / forsalg 120 kr.
Stud. + ung 80 kr.
Pensionist 80 kr.
Fattig 80 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

L’ombre de Kruskelusk

Er en kat, der jagter sin egen hale, klar over, at det er en del af dens egen krop? L’ombre de Kruskelusk – på dansk: Kruskelusk’s skygge – leger med det metaforiske paradox af at være alene i sin egen verden, uden at være helt klar over egen ensomhed. Om relationen til sin egen krop, der fortæller en historie om bevidsthed og instinkt, angst og rationalitet, leg og overlevelse.

ALDER Fra 15 år
VARIGHED Ca. 60
BILLET
Gratis – eller støt DYNAMO og betal en 50’er

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

Kiseldalen

UDSOLGT LØRDAG! – Der er stadig få ledige billetter til søndag kl. 15.00.
Du kan også prøve lykken i døren.

En cirkusudflugt til et ukendt landskab, hvor ting og minder kan tæmmes. To jonglører mødes i grænselandet mellem drøm og virke- lighed. Mærkelige dimser bliver vakt til live og tiden går hurtigere end normalt. Fødder kaster og fanger og sætter magiske kædereaktioner i gang. En forestilling der hylder den nysgerrige opdage-glæde og tager publikum med på en abstrakt og legefuld færd.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Nørregaards Teater.

ALDER Fra 3 år
VARIGHED Ca. 35 min.
BILLET
Fra 45 kr. – DYNAMO-kort 0 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

The King of taking – in essence

Vi kender ham fra DYNAMO som artist in residence, og gyngende aristokrat i co-produktionen, Pendulum. Nu vender Thom Monckton tilbage for at arbejde på endnu en forestilling, der er tæt på at være færdig: Her spiller han en konge, der anmoder sit publikum om at begave ham. Som en del af forestillingen, åbnes gaverne, og bliver inkorporeret i fortællingen om den irritable, utålmodige og henrettelses-parate konge, der, til vores held, kun kan gå på røde løbere.

ALDER Fra 8 år
VARIGHED Ca. 70 min. inkl. artist talk
BILLET
50 kr. – DYNAMO-kort 0 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

Snowdrops

Afskyelige snemænd, radioaktive efterdønninger eller bloddragende intriger. Snowdrops er en nycirkusfortolkning af et sandt og uhyggeligt mysterie, en rejse ind i gyset og en fortabelse i det uhyggelige.

Et mysterium, som efterlod 9 personer døde på uforklarlig vis under en vinterekspedition i Dyatlovpasset i Uralbjergene, 1959. Med tryllekunstnerens fingerfærdighed blandes Dyatlov Ekspeditionens arkivmateriale med umulige tricks, surrealistiske gysertableauer og magiske eksperimenter.

ALDER Fra 15 år
VARIGHED Ca. 50 min.
BILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen dør 200 kr. / forsalg 120 kr.
Stud. + ung 80 kr.
Pensionist 80 kr.
Fattig 80 kr.
Børn 40 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

Happy Together

Tosomhed og fodjonglering

Kom og oplev det utraditionelle forhold mellem en jonglør og hendes jongleringsobjekt. 

Sammen har de rejst verden rundt og kommer nu til Odense med deres helt nye duo-show HAPPY TOGETHER. Men at arbejde sammen med nogen, der ikke har et hjerteslag, er ikke altid sjovt. Ingen mund betyder ingen meninger, men hvordan får du øjenkontakt med én, der ikke har nogen øjne? Hvem er i sidste ende den, der har kontrol, og hvem er objektet?

SPROG Engelsk
ALDER Fra 10 år
VARIGHED 50 min
PRIS
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen dør 200 kr. / forsalg 120 kr.
Stud. + ung 80 kr.
Pensionist 80 kr.
Fattig 80 kr.
Klima 40 kr
Børn 40 kr

20 Years Later, Still Here

OM CIRKUS, KROPSPOSITIVITET & KVINDER I SHOWBIZ

Et selvbiografisk two-woman-show om to cirkusartisters 20-årige rejse og et nostalgisk, og realistisk, indblik i livet i showbiz. Bag al glitter og glamour ligger utallige timer med gentagelser, blod, sved og tårer. Forestillingen kombinerer cirkus og teater og fortæller historien om to frygtløse kunstnere og kvinder, der ikke passer ind i idealbilledet af cirkusartister, og hvis kroppe konstant er blevet kritiseret.

På turné har de oplevet det hele; fra stående bifald i München Opera til at stå backstage i sne til knæene og dækket af hestelort.

ALDER Fra14 år
VARIGHED 60 min
SPROG Primært engelsk

PRIS
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen dør 200 kr. / forsalg 120 kr.
Stud. + ung, Pensionist, Fattig 80 kr.
Klima 40 kr
Børn 40 kr.

TIRA

Work in progress

TIRA er et univers af forskellige reb og snore – vertikale reb, diablo snore med flere. Rebene indgår i historien om mødet mellem to tilsyneladende ens, men meget forskellige mennesker, de spændinger, interaktioner og konflikter, der opstår i hverdagen. 

TIRA trækker i trådene af dette store uforståelige garnnøgle, der er menneskets natur, fuld af absurde modsigelser, uforståelig og alligevel nogle gange så forbandet morsom.

VARIGHED ca 60 min inkl. artist talk
ALDER fra 7 år
PRIS GRATIS – ELLER BETAL VALGFRIT FOR BILLETTEN OG STØT DYNAMO

FUCKD

Forskning og Undervisningsministeriets Center for Kaos & Disruption

En cirkusaktion for morgendagens rebeller inden præstationsfælden klapper. Helt ned i børnehøjde stiger presset for at opnå perfektion. Det store ansvar påhviler tilsyneladende de mindste. Generation Thunberg skal være klimakrigere, karrieremennesker og gode klassekammerater allerede inden konfirmationsalderen. 

Som en service til den Danske Konkurrencestat har DYNAMO, i samarbejde med Forsknings og Undervisningsministeriets Center for Kaos og Disruption (FUCKD), skabt et hæsblæsende program, der skal lære børn, hvordan de pjækker fra skole og forsvarer sig mod alt lige fra zombier til sure voksne. 

Præsenteres i samarbejde med Nørregårds Teater

VARIGHED 45 min
ALDER Fra 6 år
PRIS
DYNAMO-kort 0
Børn og unge; Pensionist 45
Gruppebillet; Studerende 45
Medfølgende voksen 45
Voksen 140
Skoler 0


AFLYST! Sawdust Symphony

Sawdust Symphony er desværre aflyst for nu, pga. en skade blandt de optrædende artister. Vi arbejder hårdt på at kunne ombooke forestillingen til 2024.

Rundsave, hamre og træspåner flyver gennem luften

Hvorfor er det så tilfredsstillende at slå søm i træ, og hvordan mon det føles for hammeren?

Sawdust Symphony handler om skabertrang: processen fra vision til konstruktion, duften af træ, glæden ved arbejde og forholdet mellem menneske og værktøj. Med objektmanipulation og Magie Nouvelle fortælles en unik og absurd historie om arbejdets kosmos.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Teater Momentum.

VARIGHED 60 min
ALDER Fra 8 år
PRIS
Voksen kr. 200 / Ung u. 25 år / stud. kr. 110 / DYNAMO-kort kr. 0

Memoirs of Mud

TO KVINDER OG 1500 LITER MULDJORD

I was forgiven and forgotten, in this world so rotten, Dropping like a hot potato, don’t call me a tomato.”

MEMOIRS OF MUD er en komisk, og rørende fortælling om to kvinder, der udforsker deres plads i denne kliniske og sterile verden. Med absurde hverdagsskildringer, tager de os med på en rejse fuld af snavs, livlige grøntsager og kartoffel-DJ’s. 

MEMOIRS OF MUD viser livet i alle dets farver og nuancer af mørke, fortæller om kvindelighed, og vores forhold til vores verden og hinanden.

VARIGHED 60 min
ALDER Fra 10 år
SPROG Delvis, engelsk

PRIS
VOKSEN DØR 200,- I FORSALG 120,- I PENSIONIST / UNG U. 25 / STUD. / FATTIG / KLIMA  40,- / BØRN 40,-

Croquette, corps, cornichon // ROI.E

Work in progress

Croquette, corps, cornichon” blander håndstand, akrobatik og dans i en 80’er/90’er retro kitsch æstetik. Med afsæt i monstrets og dets repræsentationers fantasi, undersøger dette stykke transformationen af kroppe.

Gennem undersøgelsen af den hybride, koreograferede krop, håndterer “Croquette, corps, cornichon” emner som: repræsentationen af skønhed, dominans, repræsentationen af køn og queer identitet.

ALDER Fra 10 år
VARIGHED 50 min
PRIS Gratis eller betal for billetten og støtt DYNAMO

TVÄRSLÖJD

En familieforestilling med umulige og magiske tricks

I TVÄRSLÖJD møder du to cirkusartister, der laver umulige magiske tricks og koreograferede eksperimenter, der vækker latter, nysgerrighed og kreativitet.

Om hvordan fantasien kan forvandle intet til noget, fra ingen steder til hvor som helst. En  inspiration for børn til at lære nye ting – ting de ikke vidste, man overhovedet kunne lære. 

Med håndstand, jonglering, objektmanipulation og akrobatik og magi. Masser af magi.

VARIGHED 30 min
ALDER Fra 3 år
SPROG Non-Verbal

PRIS
Børn og unge/ledsagende voksen 45,-
Pensionist/Gruppebillet/Studerende 45,-
Løssalgsbillet 140,-
DYNAMO-kort 0,-

Præsenteres i samarbejde med Nørregårds Teater.

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

Going Nowhere

En morsom og grotesk fortælling om individets kamp for at lægge mobiltelefonen væk.

Vi lever i accelerationens tidsalder, hvor fremgang og konstant bevægelse er på sit højeste. Hvad er mere presserende (men dog så utænkeligt) end at stoppe op, og stå stille et øjeblik? 

GOING NOWHERE er en humoristisk nycirkus performance, der eksperimenterer med body percussion, visuelt teater og akrobatisk dans. Den portrætterer individets kamp for at få ro, fokus og fordybelse tilbage i sit liv. Den åbner op for et univers, der med sin egen uforklarlige logik, reflekterer over den kritiske opmærksomhedskrise vi befinder os i – og hvad det gør ved os som mennesker.

Forestillingen er Co-produceret af DYNAMO med støtte fra Statens Kunstfond og Odense Kommune.

VARIGHED 60 min
ALDER Fra 10 år
SPROG Non-Verbal

PRIS

DYNAMO-KORT 0,-
VOKSEN DØR 200,- I FORSALG 120,- I PENSIONIST / UNG U. 25 / STUD. / FATTIG 80,-
KLIMA  40,- / BØRN 40,-


Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

HÄPPY HOUR

En DYNAMO co-produktion.

En cirkusforestilling om morgenen efter aftenen før.

Har nogen nogensinde været på bar og kun drukket én drink? Og hvad laver du om morgenen efter en sen aften, når arbejdet kalder? 

HÄPPY HOUR er en ode til det kolde nord og dets sociale kultur. Den kæmper med modstridende forhold til alkohol, og udforsker de mærkelige og akavede oplevelser, som det nordiske natteliv har at byde på. 

En morsom og overraskende ekspedition ind i den kollektive nordiske arv, hvor jonglering, fysisk komedie og akrobatik blander sig med livemusik og nordiske stereotyper.

VARIGHED 60 min
ALDER Fra 15 år
SPROG Non-verbal

PRIS
DYNAMO-KORT 0,-
VOKSEN DØR 200,- I FORSALG 120,- I PENSIONIST / UNG U. 25 / STUD. / FATTIG / KLIMA  40,- / BØRN 40,-

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

Piti Peta Hofen Show

Halsbrækkende slapsticks og galoperende galskab.

3 cirkusartister åbner en verden fyldt med humor, vildskab og vanvittige tricks, hvor jonglering er modersmålet. 

Deres forskellige stilarter er en blanding af  jonglering, teater, improvisation og leg med forskellige objekter, der blæser publikum fuldstændig bagover.

Forestillingen har spillet mere end 108 gange i over 10 forskellige lande, og leverer et højt energiniveau, der efterlader en wauw-effekt hos publikum i alle aldre.

Præsenteres i samarbejde med Teater Momentum.

VARIGHED 45 min
ALDER Fra 5 år
SPROG Delvis engelsk og spansk

PRIS

DYNAMO / MOMENTUM KORT 0,-
VOKSEN 200,- GRUPPE (MIN 6) 140,- UNG U. 25 år 110, – / UNGDOMSGRUPPE (MIN 6) 80,-
SKOLEBILLET 60,- Børn u 15 år 60,-


Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

Alun ja lopun keskellä // In the middle of the beginning and the end

Work in progress

I en kombination af luftakrobatik og svedige moves fra dansegulvet, sættes der spørgsmålstegn ved cirkuskunstens idealer om det kvindelige køn.

Værket akkompagneres af meditative lyde og en atmosfærisk lyssætning. Den udforsker aspekter af cirkus, som er i konstant bevægelse, drejning, forandring og mental og fysisk forvandling. 

VARIGHED 60 min inkl. artist talk
ALDER Fra 12 år
SPROG Non-verbal
PRIS gratis eller betal 50,-/100,- og støt DYNAMO.

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

Det sidste måltid

5 karakterer forenes under et sidste måltid.

Denne moderne cirkusforestilling kombinerer dans, fysisk teater, musik og humor i en hjerteskærende udforskning af den mørke spiral, der kan opstå efter en personlig eller samfundsmæssig tragedie.

De medvirkende er alle fysiske performere, der hver især specialiserer sig indenfor en unik cirkusdisciplin. I Det sidste måltid samles de for første gang for sammen i en poetisk undersøgelse af emnet  selvdestruktion, og den altoverskyggende trang til at få alt ud på bordet, inden den uafvendelige afgrund.

Forestillingen er Co-produceret af DYNAMO med støtte fra Statens Kunstfond og Odense Kommune.

VARIGHED 70 min
ALDER Fra 14 år
SPROG Non-verbal

PRIS

DYNAMO-KORT 0,-
VOKSEN DØR 200,- I FORSALG 120,- I PENSIONIST / UNG U. 25 / STUD. / FATTIG 80,-
KLIMA  40,- / BØRN 40,-

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

Making Space / Forestillinger Om Rum

Håndstand og metalkonstruktioner.

To kvinder og en scenografi af flytbare metalkonstruktioner, og en udforskning af forholdet mellem krop, arkitektur og rum. Gennem håndstand, cirkus og bevægelser undersøger artistkroppen materialerne både horisontalt, vertikalt og diagonalt.

Making Space / Forestillinger Om Rum er et cirkuskoreografisk værk, der med den menneskelige krop som udgangspunkt undersøger foranderlige rum. En koncentreret og meditativ leg med kropslige skulpturer, der skabes og forgår i et konstant flow

VARIGHED 45 min
ALDER Fra 15 år
SPROG Non-verbal/ delvis dansk
PRIS

DYNAMO-KORT 0,-
VOKSEN DØR 200,- I FORSALG 120,- I PENSIONIST / UNG U. 25 / STUD. / FATTIG 80,-
KLIMA  40,- / BØRN 40,-

Mere om forestillingen

Making Space / Forestillinger Om Rum er et cirkuskoreografisk og filosofisk værk om krop, rum og arkitektur. Med afsæt i samtidscirkus og udvidet koreografi arbejder to kvinder med en scenografi bestående af to flytbare metalkonstruktioner og en kasse af træ. Scenografien skaber rum, kroppene forholder sig til rummene.

Med håndstand og cirkusbevægelser skaber de minimalistiske koreografier. De undersøger artistkroppens aftryk i rummet, horisontalt, vertikalt, diagonalt. De balancerer på kanten, hænger fra toppen, læner sig op ad hjørnet, står på hinanden.

De udforsker scenografien som rekvisit, rekvisitten som et rum, og rummet som et sted. De arbejder i mellemrummene og synliggør de rum, vi ellers ikke ser. 

Om kompagniet

Cikaros har siden 2005 arbejdet med cirkuskoreografiske værker hvor vi leger med et fysisk sprog med inspiration fra mange discipliner. Vi udvikler sofistikeret cirkuskoreografi med fysisk præcision og filosofiske undertekster, og vi er fascinerede af hvad cirkuskroppen og koreografien i sig selv fortæller i mødet med sin omverden. 

Photos by Cosmin Cirstea

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

RAAF

Familieforestilling om at have hinandens ryg – også i højderne.

RAAF betyder ravn på Hollandsk. Ravnen er den mystiske og intelligente budbringer, der svæver mellem himlen og jorden, og lever i par det meste af deres liv. 

RAAF er en teknisk krævende high-wire-forestilling for hele familien. Den traditionelle kunst at balancere på line højt over jorden, møder Below Zero’s varme og koreografiske æstetik i en poetisk dans om tosomhed, venskab og søsterskab. En fortælling om at gå sine egne veje, men altid have hinandens ryg.

OBS: forestillingen spiller udendørs, ved DYNAMO.

VARIGHED 30 min
ALDER Fra 8 år
SPROG Non-verbal

PRIS

DYNAMO-KORT 0,-
VOKSEN DØR 200,- I FORSALG 120,- I PENSIONIST / UNG U. 25 / STUD. / FATTIG 80,-
KLIMA  40,- / BØRN 40,-

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

iRRooTTaa

Har du for mange bolde i luften? / Work in progress!

Små hvide kugler fylder scenen. De rasler og ruller i alle retninger, og er hverken til at fange eller forstå. 

iRRooTTaa er en invitation til at forsøge IKKE at have for mange bolde i luften. Hvem ved, måske bliver livet sjovere, hvis vi lader ting falde til jorden, og tillader os selv at fejle. 

iRRooTTaa er en stimulerende, visuel og musikalsk cirkusforestilling for hele familien – inklusiv de overstimulerede forældre.

VARIGHED 60 min inkl. artist talk
ALDER Fra 4 år
SPROG Non-verbal

PRIS GRATIS – ELLER BETAL VALGFRIT FOR BILLETTEN OG STØT DYNAMO

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

Dear Pressure

Livet er et cirkus!

Ved hjælp af humor og cirkus udforskes hverdagens pres og de personlige udfordringer vi bakser med. 

På scenen følger vi to mennesker, der har hver deres ting at slås med, og opdager vigtigheden af fællesskabets styrker. 

Publikum inviteres til at reflektere over deres egne udfordringer og muligvis få nye perspektiver på hverdagens trummerum.

VARIGHED 60 min
ALDER Fra 12 år
SPROG Delvis engelsk

PRIS
DYNAMO-KORT 0,-
VOKSEN DØR 200,- I FORSALG 120,- I PENSIONIST / UNG U. 25 / STUD. / FATTIG 80,-
KLIMA  40,- / BØRN 40,-

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

Gandras / Stork

Work in progress

Gandras er litauisk for stork. Storken, der med sit elegante, men alligevel rå udseende, altid bevæger sig mellem flere hjem. 

Den minder kunstneren om sit eget liv, hvor hun rejser og optræder med cirkus, uden at have et fast hjem. Scenografiener en storkerede, og fortæller storkens historie fra et menneskeligt synspunkt ud fra historier indsamlet fra folk, der lever tæt på storken. 

VARIGHED 60 min
ALDER For hele familien, fra 5 år
SPROG Non-verbal
PRIS Gratis eller betal for oplevelsen og støt DYNAMO.

Forestillingen spiller udendørs i nærheden af Dynamo. Find lokationen på DYNAMOs hjemmeside fra d. 26. juni.

Prelude

Work in progress

Prelude – et show med en begyndelse, der aldrig slutter. Hovedpersonen er “skuespilleren Liudas”, som døjer med at begynde sit show

Forberedelse, forventning og udsættelse er hovedaksen i forestillingen, som udspiller sig som en absurd komedie for og bag tæppet.

VARIGHED 60 min incl. artist talk
ALDER Fra 8 år
SPROG Non-verbal / delvis engelsk
PRIS Gratis eller betal for billetten og støt DYNAMO.

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

Sawdust Symphony

Rundsave, hamre og træspåner flyver gennem luften

Hvorfor er det så tilfredsstillende at slå søm i træ, og hvordan mon det føles for hammeren?

Sawdust Symphony handler om skabertrang: processen fra vision til konstruktion, duften af træ, glæden ved arbejde og forholdet mellem menneske og værktøj. 

Med objektmanipulation og Magie Nouvelle fortælles en unik og absurd historie om arbejdets kosmos.

VARIGHED 60 min
ALDER Fra 10 år
SPROG Non-verbal

PRIS
DYNAMO / MOMENTUM KORT 0,-
VOKSEN 200,-
GRUPPE (MIN 6) 140,-
UNG U. 25 år 110, – / UNGDOMSGRUPPE (MIN 6) 80,-
SKOLEBILLET 60,-

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Teater Momentum.

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.