DYNAMO Circus Festival

TAK FOR I ÅR – DYNAMO CIRCUS FESTIVAL VENDER TILBAGE I JUNI 2023!

– en scenekunst-festival der hylder de fælles oplevelser – fri for smagsdommeri og vilkårlige avantgardisters tyranni. Et livsbekræftende favntag med det almenmenneskelige: Empatien, frygten, forløsningen, glæden, euforien, spændingen og kontrol-tabet. Sammen går vi i cirkus

Fjerde udgave af den internationale nycirkus-festival pakket med nycirkus, musik, fest, fællesskab og uforudsigelige oplevelser er en tour de force i vildskab, poesi, humor og magi. Mellem forladte siloer og industri på Odense Havn, kulturliv og bleg beton præsenterer DYNAMO igen i august en intens festival der viser nycirkus-genren frem fra sine bedste sider.

En nycirkus-festival skal underholde, og den skal udfordre! Derfor er årets program udgjort af forbløffende nycirkus-forestillinger fra ind- og udland, overstimulerende livemusik der tvinger dansefeberen ud i fødderne, åben scene og et filmprogram præsenteret i samarbejde med Odense International Film Festival.

Anmeldelser

DYNAMO Circus Festival: fire dage med nycirkus, musik, talks, film, workshops og kulturel kollektivisme.

DYNAMO Circus Festival er støttet af Nordic Council of Ministers, Odense Kommune, WilliamDemant Fonden, Finlands Kulturinstitut i Danmark og Statens Kunstfond, og programmet erblevet til med støtte fra the Creative Europe programme of the European Union. 

Shows