DYNAMO Circus Festival

– en scenekunst-festival der hylder de fælles oplevelser – fri for smagsdommeri og vilkårlige avantgardisters tyranni. Et livsbekræftende favntag med det almenmenneskelige: Empatien, frygten, forløsningen, glæden, euforien, spændingen og kontrol-tabet. Sammen går vi i cirkus

Fjerde udgave af den internationale nycirkus-festival pakket med nycirkus, musik, fest, fællesskab og uforudsigelige oplevelser er en tour de force i vildskab, poesi, humor og magi. Mellem forladte siloer og industri på Odense Havn, kulturliv og bleg beton præsenterer DYNAMO igen i august en intens festival der viser nycirkus-genren frem fra sine bedste sider.

En nycirkus-festival skal underholde, og den skal udfordre! Derfor er årets program udgjort af forbløffende nycirkus-forestillinger fra ind- og udland, overstimulerende livemusik der tvinger dansefeberen ud i fødderne, åben scene og et filmprogram præsenteret i samarbejde med Odense International Film Festival.

Se forestillingsprogrammet for festivalen her

Når festivalen lakker mod enden og lørdag aften banker på døren åbner vi op for det vanlige episke nycirkus-spark i festkuglerne der er DYNAMOs ”Late Night Cabaret”: med nationale og internationale artister og elektronisk live-musik – i år er skabt og instrueret af en ganske særlig dansk nycirkus-artist, magiker og instruktør.  

Se det som en invitation til en festlig opdagelsesrejse med scenekunst for folket i fokus, når vi på pladsen der omgiver Danmarks vildeste cirkushus, tilbyder cirkus-workshops, bands, foodtrucks, lokale DJs og Odenses bedst bemandede bar. I år går vi et spadestik dybere ned i cirkus-mulden når festivalen udvider med et vaskeægte ”Big Top Circus Tent” og præsenterer den største nycirkus-forestilling vores publikum nogensinde har set.

Indenfor i cirkus-huset finder du som sædvanligt husets to mindre scener, en chill out lounge hvor du kan slappe af når du holder pause fra programmet, vores upolerede punk-tivoli stemning med tattoo-tombola, photo-booth og udklædningskasse, der som sædvanligt står klar til at understøtte en episk afterparty.

DYNAMO Circus Festival: fire dage med nycirkus, musik, talks, film, workshops og kulturel kollektivisme.