DYNAMO Circus Festival

Vi ved godt at mange af jer, er bekymrede for om festivalen overhovedet kan afvikles i år. – det er vi også.

For nu har vi væbnet os med is i maven og afventer en klar udmelding fra myndighederne.


DYNAMO præsenterer

– en scenekunst-festival der hylder de fælles oplevelser – fri for smagsdommeri og vilkårlige avantgardisters tyranni. Et livsbekræftende favntag med det almenmenneskelige: Empatien, frygten, forløsningen, glæden, euforien, spændingen og kontrol-tabet. Sammen går vi i cirkus!

Fjerde udgave af den internationale nycirkus-festival pakket med nycirkus, musik, fest, fællesskab og uforudsigelige oplevelser er en tour de force i vildskab, poesi, humor og magi. Mellem forladte siloer og industri på Odense Havn, kulturliv og bleg beton præsenterer DYNAMO igen i august en intens festival der viser nycirkus-genren frem fra sine bedste sider.

En nycirkus-festival skal underholde, og den skal udfordre! Derfor er årets program udgjort af forbløffende nycirkus-forestillinger fra ind- og udland, overstimulerende livemusik der tvinger dansefeberen ud i fødderne, late-night åben scene kurrateret af ingen ringere end svenske MIGHTY PERFORMING ARTS COLLECTIVE og et filmprogram præsenteret i samarbejde med Odense International Film Festival.

Når festivalen lakker mod enden og lørdag aften banker på døren åbner vi op for det vanlige episke nycirkus-spark i festkuglerne der er DYNAMOs ”Late Night Cabaret”: med nationale og internationale artister og elektronisk live-musik – i år er skabt og instrueret af en ganske særlig dansk nycirkus-artist, magiker og instruktør.  

Se det som en invitation til en festlig opdagelsesrejse med scenekunst for folket i fokus, når vi på pladsen der omgiver Danmarks vildeste cirkushus, tilbyder cirkus-workshops, bands, foodtrucks, lokale DJs og Odenses bedst bemandede bar. I år går vi et spadestik dybere ned i cirkus-mulden når festivalen udvider med et vaskeægte ”Big Top Circus Tent” og præsenterer den største nycirkus-forestilling vores publikum nogensinde har set.

Indenfor i cirkus-huset finder du som sædvanligt husets to mindre scener, en chill out lounge hvor du kan slappe af når du holder pause fra programmet, vores upolerede punk-tivoli stemning med tattoo-tombola, photo-booth og udklædningskasse, der som sædvanligt står klar til at understøtte en episk afterparty.

DYNAMO Circus Festival: tre dage med nycirkus, musik, talks, film, workshops og kulturel kollektivisme.

Billetter til den fjerde udgave af DYNAMO Circus Festival som løber af stablen fra den 6. til den 9. august kan købes med en early bird-rabat billet-siden.