DYNAMO Circus Festival

NÆSTE DYNAMO CIRCUS FESTIVAL FINDER STED 14.-17. JUNI 2023

En scenekunst-festival der hylder de fælles oplevelser – fri for smagsdommeri og vilkårlige avantgardisters tyranni. Et livsbekræftende favntag med det almenmenneskelige: Empatien, frygten, forløsningen, glæden, euforien, spændingen og kontrol-tabet. Sammen går vi i cirkus

Glæd jer til vores femte udgave af den internationale nycirkus-festival pakket med nycirkus, musik, fest, fællesskab og uforudsigelige oplevelser er en tour de force i vildskab, poesi, humor og magi. Mellem forladte siloer og industri på Odense Havn, kulturliv og bleg beton præsenterer DYNAMO igen i juni en intens festival der viser nycirkus-genren frem fra sine bedste sider.

En nycirkus-festival skal underholde, og den skal udfordre! Derfor er årets program udgjort af forbløffende nycirkus-forestillinger fra ind- og udland, overstimulerende livemusik der tvinger dansefeberen ud i fødderne, åben scene og et filmprogram præsenteret i samarbejde med Odense International Film Festival.

OPLEV BLA.

Collectif Malunés (BE/FR)
Los Putos Makinas (ES/DE/UY/BR)
Kaaos Kaamos (SV, NCL, IL, DE, AR, BE)
Gustaf Rosell, Mikkel Hobitz & Sarah Lett (SE/DK/CA)
Dan Le Man (AU)
CirkusPerspektiv / Marie-Andrée Robitaille (SE/CA)
Karavan and LUR (SE/DK)
Luuk Brantjes (NE)

Ude nu
Du kan deltage i filmkonkurrencen 60secondscircusfilm allerede nu – læs mere her!
Et stort tak til fundingorganer og sponsorer for at muliggøre konkurrencen, herunder bl.a. Royal Unibrew.

Anmeldelser fra tidligere festivaler

DYNAMO Circus Festival: fire dage med nycirkus, musik, talks, film, workshops og kulturel kollektivisme.

DYNAMO Circus Festival er støttet af Statens Kunstfond, Odense Kommune, Nordic Council of Ministers, Øernes Kunstfond, William Demant Fonden, Region Syddanmarks Kulturpulje, Spar Nord Fonden, Royal Unibrew, og Wisti Fonden.

Shows