Julien Auger & Mikkel Hobitz Filtenborg (FR/SE/DK)

100% Circus

Råstyrke og banaliteter

Kan man stå på hovedet i en spand vand? Eller hænge fra loftet i sit hår?

I 100 % Circus kaster to mænd i nederdele sig ud i en række eksperimenter.

Nogle gange er det tydeligt, at de udnytter publikums nervøsitet og leger med salens nerver. Andre gange står det klart, at de trods deres bedste forsøg fejler. Og så er der de gange, hvor forsøgene på ingen måde bør kunne lade sig gøre – men med stor overraskelse lykkedes!

I en rolig og meditativ stemning, tilsat en knivspids Monthy Python-humor, er vi vidne til sporadiske op- og nedture, når eksperimenterne enten medfører ubetinget succes eller ultimativ fiasko.

100% Circus var programsat til foråret 2021, men blev aflyst pga. Corona. Nu vender forestillingen stærkt tilbage, og glæder sig til at møde publikum!

VARIGHED 50 min.
ALDER For alle

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)

Om kompagniet

Circus I love you skaber forestillinger, der bruger akrobatik i kompositionen på samme måde som musik er komponeret med noder, akkorder og rytmer. Deres forestillingerne har ikke et tydeligt narrativ og de giver ikke ligefrem mening, men alligevel tager de publikum med på en følelsesladet rejse.
Kompagniet skaber innovativ, unik cirkus, der lever på kanten af ​​samfundet og bæres af idealer som at skabe en positiv fortælling om det marginaliserede og respekt for menneskekroppen.

Støttet af

Statens Kunstfond Odense Kommune