Magie Nouvelle – circus illusions. En work in progress-forestilling

Under overskriften ‘Magie Nouvelle – circus illusions’ har DYNAMO inviteret den finske jonglør Aki Haikonen til at være kunstnerisk gæst i et recidency-forløb.

Aki Haikonen er på DYNAMO i tre uger, hvor han undersøger brugen af magi og illusioner som performanceelementer på scenen og afslutter sit besøg med en work in progress-forestilling 18. oktober.
Efter visningen vil der være en artist talk.

Aki Haikonen har jongleret stort set hele sit 23-årige liv og er uddannet bachelor i circus arts ved DOCH, School of Dance and Circus i Stockholm.Han har tidligere optrådt på blandt andet European Juggling Convention og European Circus Festival.

Der er gratis adgang til visningen.

Residency-forløbet er støttet af Statens Kunstfond og Odense Kommune.

Det betyder meget for os, at du kan føle dig tryg, når du er hos Dynamo og kan nyde dit besøg fuldt ud. Derfor har indført nogle retningslinjer.

Når du skal til et arrangement ved Dynamo, uanset om det er en forestilling eller andet, skal du have mundbind på når du står op. Når du sidder i salen til en forestilling, eller ved et bord i baren, kan du altså tage dit mundbind af. Hvis det skulle ske, at du har glemt et mundbind, kan du købe et i døren. 

Vi har sørget for godt med plads i salen, så vi kan holde sikker afstand til hinanden, og vi sørger for afspritning og rengøring flere gange om dagen. 

Hvis du har nogle spørgsmål om vores Corona-tiltag, er du hjertens velkommen til at kontakte os. 

Støttet af

Statens Kunstfond Odense Kommune Nordic-Baltic mobility programme