W/hole

Huller er skræmmende, og huller er spændende. Huller er muligheder, og nogle huller er helt umulige at at begribe. Der er så mange huller, at vi aldrig når helt til bunds. På lavpraktisk gør-det-selv manèr får to jonglører 9 skovle, 11 spande, 76 m. reb, 3 stiger og en termokande med varm kaffe til at udgøre en hel og hullet jongleringsforestilling om alt det, der kun er, fordi noget andet ikke er.

Rapid Eye blev stiftet i 2010 og har sidenhen formået at etablere sig med en unik profil indenfor moderne scenekunst. Kompagniet skaber forestillinger i grænselandet mellem nycirkus, dans og visuelt teater. Forestillingerne er præget af en kærlighed til mennesket og dets undren over verden, og udforsker opfattelsen af virkeligheden på legende vis. Rapid Eye sætter spørgsmålstegn ved de store og små ting i livet. Relationer imellem dig, mig, livet og universet bliver sat under lup. Humoristisk poesi, filosofisk magi, artistisk præcision og timing, ligesom charmerende personligheder på scenen giver Rapid Eyes forestillinger deres fascinerende særpræg og kvalitet.

Forestillingen er et samarbejde mellem Teater Momentum og DYNAMO.

Forestillingen spiller her hos os på DYNAMO.

(mere…)

Human in Balance

Balancerende på den gigantiske vippescene The Turmoil udforskes mennesket som individ og medborger i en verden, hvor ingen kan bevæge sig uden at påvirke de andre. Gennem livemusik, dokumentariske videoprojektioner og dansere fra Pafos bringes Cypern til Danmark, og på den halv tons tunge roterende vippescene sættes fokus på hvordan, vi som mennesker kan genfinde balancen i et Europa, der står over en række store økonomiske og samfundsmæssige udfordringer.

DON GNU – Physical Theatre & Film er et kunstnerisk samarbejde, der fokuserer på dans og fysisk teater på scene og i film. Kompagniet blev etableret i 2010 af koreograferne Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen, der i fællesskab står for den kunstneriske ledelse. I dag er DON GNU et af landets mest turnerende kompagnier, der udover omfattende turnevirksomhed herhjemme, også har turneret med forestillinger i store dele af verden, bl.a. alle de nordiske lande, Sydkorea, Canada, store dele af Europa samt Cuba. Navnet DON GNU er bygget op omkring paradokset; at være én og flere på samme tid. Don som individ og Gnu som flokdyr, beskriver forholdet og dynamikken i samarbejdet mellem individ og gruppe. At vi står til ansvar som individ, men kun forstår og lever i relation til andre.

‘Human in balance’ er udviklet som en del af European Capital of Culture 2017 – i samarbejde med cypriotiske Dance House Lemesos og Bora Bora – Dans og Visuelt Teater.

Forestillingen er et samarbejde mellem os og Teater Momentum.

The Moon Illusion

En udstoppet and og 70 jongleringsringe er alt, de behøver. Med subtil fornemmelse for hinanden får de to jonglører Samuel Gustavsson og Petter Wadsten overraskende og rørende situationer til at opstå ud af lige dele kunstnerisk færdighed og lavpraktisk tilfældighed. Hos dem er sidste kast altid begyndelsen på næste øjeblik. De to kropspoeters dynamik rummer en skæv og charmerende komik, der får liv i finurlige urværkskoreografier og accelererende jongleringsduetter. En forestilling hvor en måne og en and er alt og intet.

Rapid Eye blev stiftet i 2010 og har sidenhen formået at etablere sig med en unik profil indenfor moderne scenekunst. Kompagniet skaber forestillinger i grænselandet mellem nycirkus, dans og visuelt teater. Forestillingerne er præget af en kærlighed til mennesket og dets undren over verden, og udforsker opfattelsen af virkeligheden på legende vis. Rapid Eye sætter spørgsmålstegn ved de store og små ting i livet. Relationer imellem dig, mig, livet og universet bliver sat under lup. Humoristisk poesi, filosofisk magi, artistisk præcision og timing, ligesom charmerende personligheder på scenen giver Rapid Eyes forestillinger deres fascinerende særpræg og kvalitet.

Forestillingen er et samarbejde mellem Teater Momentum og DYNAMO.

OBS: Forestillingen spiller på Teater Momentum.

V.O.M.P

Slankere, smukkere, strammere, stærkere. Forestillingen ‘Vanity of Modern Panic – V.O.M.P.’ holder et spejl op mod skønhedsdyrkelsens botox-stivnede ansigt. Hvor langt vil du gå for at holde din krop yngre end det, der står på din dåbsattest?

En silikonepumpet forestilling om jagten på den perfekte krop; en proportionsforvrænget komedie om længslen efter bryster, lår og balder i den rette størrelse. En grotesk hilsen til barokkens pudrede parykker og sarte sæbebobler i en unik blanding af moderne dans og fysisk teater.

Gunilla Lind Danseteater
Koreograf og kunstnerisk leder, Gunilla Lind, modtog i 2018 en Reumert Talentpris for sit koreografiske arbejde med VANITY OF MODERN PANIC – V.O.M.P.
Gunilla Lind balancerer humor og alvor på en knivsæg, når hun præsenterer aktuelle samfundstendenser i en visuel eksplosion af farver og finurligheder. Tilbagevendende interesser i Gunilla Linds koreografiske univers er identitetsprojekter og selviscenesættelse, kønsroller, krops- og skønhedsidealer. Med eksperimenterende kostumer udfordrer hun måden, hvorpå vi opfatter os selv og andre – i et unikt miks af moderne dans og fysisk teater.

Forestillingen er et samarbejde mellem Teater Momentum og DYNAMO.

OBS Forestillingen spiller på Teater Momentum.

AFLYST – Mad Office

Grareth Krubb og Dennis Chang. Hver dag mødes de i læderagenturet Rucks’s Leather Interiors’ trummerum. One-liners fyger rundt på det mondæne kontor, ligesom klæbrige papirark. Attachemapper forvandles til glammende hunde. Slapstick og absurd vanvittige kropslige idiosynkrasier konkurrerer med samme hastighed som out-of-office auto-reply e-mails sendes ud i cyperspace. Der sker uendeligt meget mellem 9-17, men måske sker der ikke en skid?

Trygve Wakenshaw er den anerkendte fysiske komiker bag shows som Kraken, mens hans Kiwi-landsmand Barnie Duncan er skaberen af ​​lidenskabelig salsa DJ Juan Vesuvius. Sammen har de skabt den vidunderlige og unikke verden af ​​Mad Office, hvor endeni kontorslivet skaber absurd fantasi.

Forestillingen er et samarbejde mellem Teater Momentum og DYNAMO.

OBS Forestillingen spiller på Teater Momentum.

Det får bära eller brista

En akrobatisk forestilling, der fortæller historien om kvinders styrke

Op igennem historien har kvinders fysiske arbejde altid og over alt i verden været forbundet med hushold og børnepasning. Det får bära eller brista er inspireret af nordiske kvinders fysiske opgaver over de sidste hundrede år. Baseret på interviews med artisternes mødre, bedstemødre og oldemødre er forestillingen en illustration af de opgaver, der har været nødvendige at udføre som overhoved og primær arbejdshest i hverdagen.

I Det får bära eller brista arbejder seks kvindelige akrobater sammen som tre duopar, som to triogrupper og som ét akrobatisk kollektiv.

De har alle omkring tyve års erfaring som professionelle nycirkus-artister med alle de erfaringer og skavanker, der der følger med.

Det får bära eller brista er en smuk, fysisk og imponerende skildring af kvinden som bærende figur i livet. Forestillingen henvender sig til publikum i alle aldre, men det anbefales, at mindre børn kommer i følge med voksne.

Nordisk Folkemusik

Musikken til forestillingen er baseret på de nordiske landes folkemusiske traditioner. De nye kompositioner er inspireret af traditionel folkemusik fra Sverige, Danmark, Norge og Finland.

De to musikere, multiinstrumentalisterne Anna Cederquist og Anna Rynefors, illustrerer og forstærker forestillingen med varieret, varm, stemningsfuld, glad, tung og krøllet moderne folkemusik.

Melodic Objects // Jay Gilligan

For 100 år siden udtænkte man som jonglør først et trick og udarbejdede derefter dén unikke rekvisit der skulle til for at kunne lave tricket. I dag bliver jonglerings-rekvisitter masseproduceret af store rekvisit-konglomerater, og jonglørens opgave har ændret sig og nu går opgaven ud på at opdage de tusindvis af forskellige trick, der kan laves med én og samme rekvisit.

Når en ny rekvisit introduceres i cirkusverdenen, er udfordringen at finde de tricks, som den nye udformning tillader – at finde dét unikke trick der kun kan lade sig gøre med dén ting.

Det er svært at retfærdiggøre et bestemt design ved hjælp af ældre og traditionelle jongleringsteknikker. Mest af alt fordi næsten alting kan kastes op i luften og gribes igen. Derfor baserer mange nye teknikker sig på få kast og mere kontakt mellem objekterne som frem for at stå i rytmiske rumlige relationer, interagerer fysisk med hinanden. Denne fysikalitet i manipulationen begynder derefter at sløre grænsen mellem, hvad der er jonglering og en masse andre tidsbaserede kunstformer som dukketeater, dans, mime, historiefortælling og endda musik.

Jays forhold til musik skal ses som en hyldest til den verdensberømte jongleringstruppe “The Flying Karamozov Brothers”, der observerede at: “Jonglering er en række hændelser, kast og grib der sker i forhold til tiden. Musik er ligeledes en serie af hændelser; toner og slag noteret over tidens kontinuitet: rytme. Det samme udtryk; rytme, kan også anvendes på det samme forhold i jonglering. Så som vi lige har set, jonglering er rytme og musik er rytme. Nu fortæller logik os jo, at hvis A er lig med B og B lig med C, så er A lig med C … derfor er jonglering musik! ”

Jay Gilligan blev født i Arcadia, Ohio, og har siden optrådt i 33 forskellige lande. Han har været ophavsmand til et utal af forestillinger og projekter, herunder en regelmæssig gæstekolonne i JUGGLE Magazine, Workshop Manipulation Research Laboratory, RenegadesignLab og “outreach”-programmet Shoebox Tour. Han offentliggjorde for nylig en bog om jonglering for fremtiden med titlen “5 Catches. Jay er udover at være en velkendt jonglør og objektmanipulator en meget anerkendt underviser på cirkusskoler verden over.


AFLYST: Only Bones v1.0

Grundet Covid-19 restriktioner er visningen desværre lukket for offentligheden. Vi glæder os til at se jer snart igen!

Nogle af jer ved det, og andre vil opdage det, men Thom Monckton kan fortælle utrolige historier med sin krop. Han er charmerende og nærværende, og man fascineres af den måde, hvorpå han er både i kontakt med sin krop og med sit publikum.

Om han fortæller en kærlighedshistorie med sine tæer, en konfliktsituation med sine fingre eller har problemer med at få sit hoved til at makke ret, så bliver man blæst bagover af, hvor intens og interessant han er at se på.

‘Only Bones v1.0’ har allerede spillet på den prestigefyldte London Mime Festival og haft to succesfulde runs på Edinburgh Fringe Festival

På et sceneområde der er centreret omkring 1 m2, udspiller der sig en humoristisk fortælling om kroppens muligheder for at fortælle store historier. På scenen er en kunstner, en tekniker, et lys, ingen ord.

★★★★★ Broadway Baby – “His playful, hypnotising, deceptively simple part-clown-part-physical-theatre act makes you forget how the human body is supposed to work”

★★★★★ Across The Arts – “Monckton’s ability to manipulate the smallest parts of the body, not just to do this expertly well but while establishing a playful relationship with the audience, is mind-blowing”‘Only Bones v1.0’ er dogme-komik udviklet af Thom Monckton og Kallo Collective og tæller i skrivende stund fire sideløbende versioner, hvoraf Thom Moncktons v1.0 er det først bud på, hvordan en fysisk komiker og performer skaber et univers kun ved brug af simpelt lys og sin krop.

AFLYST Fritt Fram

Hvordan ser verden ud på hovedet? Kan man være for gammel til at lege?

Har du nogensinde tænkt over, hvor meget du kan løfte? Eller på hvor meget vi kan løfte sammen?

Vi prøver, vi fejler, og vi prøver igen. Hvad sker der, når en af ​​os ikke længere kan røre gulvet, og kun en anden kan stå på hans hænder? Sammen spekulerer de på, hvorfor og hvordan man skal forholde sig til hinanden og spillereglerne.

Forestillingen er primært for børn

KompaniTO var i 2019 i residency på DYNAMO med netop dette projekt. I mellemtiden har forestillingen haft premiere i Norge og turneret rundt omkring i Skandinavien og Nordeuropa.

Vi glæder os til at præsentere forestillingen for de publikummer som tilbage april-måned 2019 overværede en flot og imponerende Work in Progress-visning, såvel som nye publikummer der stadig har mødet med det norske kompagni til gode.

Moot Moot

FORESTILLINGEN ER AFLYST – AFVENTER NYE DATOER

Bizar performance-teater fra kunstnerne Rosana Cade and Ivor MacAskill fra Glasgow – om kommunikation, connection og ensomhed i vores moderne samfund.

Den havde urpremiere på The Yard Theatre London i januar 2018 og returnerede i efteråret 2018 som en del af the British Council Showcase og Made in Scotland Showcase på Edinburgh Fringe i år. Moot Moot er støttet af Arts Council England.

Dobbeltgænger DJ’sene Barry and Barry søger desperat efter en forbindelse til verden udenfor studiet…

To af Skotlands bedste live artister, Rosana Cade og Ivor MacAskill udspyr deres sorte og oprørsagtige take på moderne kommunikation som de identiske værter i et surreelt radio-telefon-talk-show. De finder humoren, varmen og fortvivlelsen frem I det absurde. De spinder et tykt net af klicheer og slagord i deres ekko-kammer fra det ydre rum. Det hele akkompagneres af et underligt soundscape af Yas Clarke, som kører lyden live on stage inkl. stemmemanipulation, lydeffekter og jingles.

Moot Moot er en skarpt koreograferet forestilling som stiller gribende spørgsmål om hvordan den moderne kommunikation foregår.

Forestillingen præsenteres i et samarbejde mellem Teater Momentum og DYNAMO.

OBS Forestillingen spiller på Teater Momentum.

Anmeldelser og citater

★★★★★ ‘Spooky, sinister, skilful’ (VoiceMag.uk)
★★★★ ‘Sharp, smart and seriously entertaining’ (Herald).

Varighed: 60 min

Sisyphus Ascending

Som helten i græsk mytologi, er denne papir-nusser bundet til sin grå arbejdsstation. Den moderne Sisyfos forsøger først at komme overens med sit lod, men gør siden oprør. På et kontor, som domineres af en høj bogreol, fyldt til bristepunktet med mapper og dokumenter, forsøger Sisyfos i en uendelighed at bringe orden i kaos…

(Forestillingen er udsolgt).

En moderne fabel om at overvinde gentagelsens monotoni.

Forestillingen er en poetisk, skarp og morsom fortolkning af den græske myte om Sisyfos, som til evig tid er dømt til at rulle en klippe op ad et bjerg, for blot at se den rulle ned igen, så han må starte helt forfra. Her portrætteres myten gennem et viuelt og fysisk stærkt stykke ny-cirkus.

Vi møder Sisyfos på hans kontor med den overdimensionerede bogreol, et bord sprængfuldt af mærkelige lyde, og dynger af ukontrollable papirer. Det underlige kontor indrammer en moderne Sisyfos iklædt jakkesæt … og hans dristige forsøg på at bryde ud af livets evindelige gentagelser.

Hvad må han overvinde for at udstå sin straf? Kan han finde sin frihed et andet sted?

NB: Forestillingen præsenteres i samarbejde med Teater Momentum og spiller på deres adresse: Ny Verstergade 18.

”Indholdet, fysikken og poesien går op i en højere enhed”
★★★★★ Herning Folkeblad, Dorte Kolding
6. november 2009

”Er du til Sindssyg akrobatik, så tjek lige Lars Gregersens halsbrækkende fysiske ekvilibrisme i forestillingen Sisyphus Ascending.”
”Ny-cirkus i verdensklasse”
Urban, MHJ, 28. oktober 2008

“Akrobat af guds nåde”
Cityavisen, Mikkel Ankjærgaard, 3. juni 2009

”Mimik og kropskontrol i skøn blanding”
”rammer tilskueren lige midt i krop og sjæl ”
★★★★ Byenkalder.dk, Vaar Maria Channell

“… masser af livgivende ambition i forestillingen – koreografisk og indholdsmæssigt.”
★★★★ Berlingske Tidende

“Original nycirkus-forestilling”
★★★★ Jyllandsposten

JUMP

Dans i de højere luftlag

Tre virtuose breakdansere og en kæmpemæssig luftmadras. Et oplagt møde, der lægger op til leg, rytme og halsbrækkende stunts.

Her springer vi – for livet og for glæden og fra alt det, der tynger os. Vi springer fordi vi tør, fordi vi skal, fordi vi ikke kan lade være. Uden at vide, om vi lander på fødderne eller falder på røven. Vi springer ind i livet med barnets hoppende glæde og boblende nysgerrighed.

Langsomt bliver leg til konkurrence, og konkurrence til livets kontante tyngdekraft. Og på et tidspunkt falder vi. Alene og sammen. I ekstase og udmattelse. Og måske sætter vi af og springer. Igen…

JUMP er en forestilling om at springe, hoppe, falde, snuble og om at rejse sig og finde fodfæstet. En urban fortælling om at fange, skabe og slippe rytmen. Med springet som præmis må vi være eller bære vores fejl i så høj grad, at vi måske i sidste ende ender med at lykkes.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Teater MomentumOM KOMPAGNIET

Uppercut Danseteater (grundlagt 1985) er et dansekompagni, der er kendt for dets unikke fusion af breakdance og contemporary dance. Fra basen i Dansekapellet (København NV) turnérer kompagniet både i Danmark og udlandet.

Uppercut Danseteaters kunstneriske leder og koreograf Stephanie Thomasen og den anerkendte israelske koreograf Ofir Yudilevitch slipper med JUMP scenegulvet og udfordrer tyngdekraften på et særligt designet Air Floor.

Læs mere om forestillingen på deres hjemmeside
Følg Uppercut Danseteater på Facebook
Følg Uppercut Danseteater på Instagram

Foto: Bahadir Berber

1 ½

Som på et blankt stykke papir starter dukke-manden Antero på en frisk i et u-møbleret rum. Her kan han være nøjagtigt som han er, helt uden forstyrrelser. Men han har altså brug for en at danse med! Måske kan det være et par jonglerings-bolde? Måske en kæreste eller noget?

Frida Odden Brinkmann er jonglør og cirkusartist. Med “1 ½” kombinerer hun dukkeføring og cirkus i denne besynderlige solo-performance.

Antero er en midaldrende mand, der mangler i størrelse, hvad han har i temperament. Antero træder ind i det tomme rum. Det er dejligt at få en ny chance; at starte forfra, helt alene, men… Hvem er den stemme?
Hvem er den mærkelige kvinde, der dukker op og ikke vil lade ham være i fred?

Antero elsker frynser og lyset fra lampen i stuen. I skuffen i kommoden finder han alle mulige ting: Bolde og liner, reb og kostumer, der kan gøre ham til næsten hvad som helst, for eksempel en jonglerende cowboy.

Men han mangler altså en dansepartner. I avisen finder han kærester i alle afskygninger, men kun en af sin slags!

Da hun endelig dukker op ved hans hoveddør, går Antero i panik… Hendes navn er Andrea, og hun elsker alt i hans lejlighed. Hun jonglerer bedre end ham, men han har bedre balance. Sammen spiller de harmonika, synger og jonglerer!

Ved at acceptere sig selv som han er, kan han endelig finde lykke og kærlighed.

Forestillingen anbefales til børn over 6 år, da dukken kan virke skræmmende på yngre børn.

100% Circus

Råstyrke og banaliteter

Kan man stå på hovedet i en spand vand? Eller hænge fra loftet i sit hår?

I 100 % Circus kaster to mænd i nederdele sig ud i en række eksperimenter.

Nogle gange er det tydeligt, at de udnytter publikums nervøsitet og leger med salens nerver. Andre gange står det klart, at de trods deres bedste forsøg fejler. Og så er der de gange, hvor forsøgene på ingen måde bør kunne lade sig gøre – men med stor overraskelse lykkedes!

I en rolig og meditativ stemning, tilsat en knivspids Monthy Python-humor, er vi vidne til sporadiske op- og nedture, når eksperimenterne enten medfører ubetinget succes eller ultimativ fiasko.

100% Circus var programsat til foråret 2021, men blev aflyst pga. Corona. Nu vender forestillingen stærkt tilbage, og glæder sig til at møde publikum!

VARIGHED 50 min.
ALDER For alle

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)

Aflyst -Det får bära eller brista

Akrobatisk cirkuskollektiv

Med stoisk ro og poetisk råstyrke løfter, falder og bevæger seks kvindelige akrobater sig hen over scenen til lyden af stemningsfuld og krøllet folkemusik.

Op igennem historien har kvinder altid haft fysisk arbejde forbundet med hushold, børnepasning og livet generelt. Forestillingen Det får bära eller brista er inspireret af nordiske kvinders fysiske opgaver over de sidste hundrede år.

Her er de medvirkende alle bærere af deres for-mødres historier, som de videreformidler gennem krop og koreografi. Et vidnesbyrd om generationer af kvinder, der bærer på kontraster som tyngde og lethed, styrke og sårbarhed, glæde og sorg.

En smuk, fysisk og imponerende skildring af kvinden som bærende figur i livet.

BEMÆRK: Forestillingen er aflyst pga. nedlukningen i marts.


OM KOMPAGNIET

CIRCUS BY ME er et nycirkuskollektiv med akrobatik som specialitet, der gør brug af forskellige kunstformer som kontaktimprovisation, moderne dans, keramik og teater. I forestillingen arbejder seks kvindelige akrobater sammen som tre duopar, som to triogrupper og som ét akrobatisk kollektiv. De har alle omkring tyve års erfaring som professionelle nycirkusartister.

Læs mere på deres hjemmeside
Følg forestillingen på Facebook

Foto: Alex Hinchcliffe & Kristian Wanvik

W/HOLE

Om alverdens hulle

Huller er skræmmende, og huller er spændende. Huller er muligheder, og nogle huller er helt umulige at begribe. Der er så mange huller, at vi aldrig når helt til bunds.

W/hole følger to jonglører og deres fælles fascination af alle hullerne omkring dem. En overraskende fortabelse i et velkendt fænomen, der har ledt dem fra knaphuller til verdens dybeste hul på Kolahalvøen.

Intet hul er for småt eller stort til at rumme deres forundring – hullerne de finder, hullerne de fylder og hullerne de selv skaber undervejs.

Gennem de to antiheltes fåmælte venskab og utraditionelle valg af jongleringsobjekter opstår en helhjertet og halvtosset forestilling, der kombinerer tør komik med deres fintfølende sans for det betagende ved nørderiets vedholdenhed.

På lavpraktisk gør-det-selv manèr får de skovle, spande, reb, sand og brædder til at udgøre en hel og hullet jongleringsforestilling om alt det, der kun er, fordi noget andet ikke er.

I sidste ende er mennesket ikke andet end massen om det hul, vi på forunderlig vis efterlader os i verden, når vi dør.

“Et Mesterligt makkerpar. ‘W/hole’ forener spektakulære og visuelle kvaliteter med oplevelsen af to nycirkusteaterartister i særklasse.” – Teateravisen

VARIGHED 55 min.
ALDER 7 år og op

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)

Om kompagniet

Rapid Eye skaber forestillinger i grænselandet mellem nycirkus, dans og visuelt teater. Forestillingerne er præget af en kærlighed til mennesket og dets undren over verden, og udforsker opfattelsen af virkeligheden på legende vis.

Aflyst – Red Haired Men

Forundrende forløsning

Er de smukke eller sindssyge? Efterlever de en logik, eller lever de i ren absurditet? Spørgsmålene myldrer frem, når hollandske Red Haired Men indtager scenen.

Oplev meningsløse, sjove og næsten magiske karakterer, der med dans, akrobatik og teater har fundet sig til rette i deres helt eget univers. En eftertænksom forestilling med afsæt i den censurerede, sovjetiske avantgardepoet, Daniil Kharms.

“There was a red-haired man who had no eyes or ears. He didn’t have hair either, so he was called red-haired arbitrarily.
He couldn’t speak, since he didn’t have a mouth. He didn’t have a nose either.
He didn’t even have any arms or legs. He had no stomach and he had no back and he had no spine and he had no innards whatsoever. There was nothing!
Therefore we don’t even know whom we are even talking about. It’s better that we don’t talk any more about him.”

-Danjil Kharms

Red Haired Men præsenteres i samarbejde med CCAF!

BEMÆRK: Forestillingen er aflyst pga. nedlukningen i marts. Vi arbejder på at finde en anden dato til forestillingen. Ny dato offentliggøres her på siden.


OM KOMPAGNIET

I forlængelse af Alexander Vantournhouts tidligere arbejde, der bl.a. tæller soloen ANECKXANDER (2015) og duetten The Ceramic Rose (2018), er Red Haired Men hans første gruppekoreografi. Den udgør det næste led i udviklingen af ​​et særpræget og idiosynkratisk danse-akrobatisk udtryk.

Læs mere om forestillingen her

Foto: Bart Grietens

UDSKUDT – DÉJÀ

En levende tidskapsel

I et rum på 20 m2 udspiller verdenshistorien sig over et spænd på 8 milliarder år gennem ekspressiv bevægelse, magiske illusioner og dukketeater.

Fra fortidens hulemænd i lændeklæder over 2010’ernes DJ’s i tracksuit. En visuel rejse gennem tiden som stiller spørgsmål til vores betydning, eller nærmere: Vores ubetydelighed, set i et større tidsperspektiv.

DÉJÀ er inspireret af Richard McGuires prisbelønnede graphic novel Here. Et poetisk og et humoristisk udtryk der sammensætter billeder fra forskellige tidsepoker.

DÉJÀ er en lysbilledfremvisning af det som var, det som er og det som kan komme.

Forestilling præsenteres i samarbejde med Teater Momentum, og spiller på Ny Vestergade 18, Odense C

Arrangementet er udskudt pga. nedlukningen

Billetsalg i døren kr. 200 – køb din billet i forsalg, det er billigere!OM KOMPAGNIET

The Krumple skaber visuelt fængslende teater uden grænser, med et stærkt element af overraskelse. Mennesket er i centrum for alt kompagniet skaber, og hver forestilling udforsker den fine linje der er mellem følsomhed og dumhed, i deres søgen efter det, der normalt ikke kan ses.

Læs mere på deres hjemmeside
Følg The Krumple på Facebook
Følg The Krumple på Instagram

Co-produktion med FIGURTEATRET I NORDLAND

Foto: Antero Hein

UDSOLGT! CameliOrquestra

Musikakrobatik for fuld udblæsning

CameliOrquestra er en forestilling hvor alt kan ske, og musikerne bogstavelig talt flyver rundt mens de spiller. I en blanding af koncert og nycirkusfortælling, inviteres hele familien til en tværkunstnerisk oplevelse.

Den musikalske fusion af nordisk folk-punk-gypsy-funk sætter pulsen i gang, mens akrobatikken skaber humoristiske, imponerende og nervepirrende øjeblikke.

Der vil være en artist talk i forlængelse af forestillingen.

En forestilling under kunstnerisk udvikling. Forestillingen afventer om den kan spille pga. nedlukningen.

Billetsalg i døren kr. 200 – køb din billet i forsalg, det er billigere! OBS: Forestillingen er udsolgt!


OM KOMPAGNIET

GLiMT arbejder med at kombinere cirkus, dans og fysisk teater til nye, udfordrende former, der kan udtrykke de spørgsmål, som er mest presserende i vores tid og samfund. 

Sputnik & Wild Wonders er et nycirkuskompagni der skaber stedsspecifikke kabareter og kunstneriske cross-over samarbejde, samt arbejder med reb, akrobatik og cyr-hjul.

Læs mere om forestillingen

AFLYST: Portmanteau

Forestillingen er desværre aflyst – til gengæld er der tilføjet ekstra visninger DOIS og Piste, piste, piste!

Et poetisk møde

Til de dybe toner af en kontrabas, bevæger to performere sig rundt på scenen. Den ene er danser, den anden er visuel kunstner. Begge kalder sig cirkusartister.

Med udgangspunkt i en portmanteau – en sproglig betegnelse for nye ord, der kombinerer to betydninger – undersøger forestillingen hvad der sker i mødet mellem to kunstneriske udtryk.

Sammen udforsker performerne rum, lyde, lys og bevægelse – et poetisk og visuelt møde mellem kroppe og sanseligheder, der prikker til forestillingsevnen og pirrer fantasien.

Ligesom med poesi, gennemgår Portmanteau ikke et tydeligt narrativ, men lader det være op til beskueren at bringe sin egen fortolkning i spil.

VARIGHED 55 min.
ALDER Fra 7 år

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)

Trailer: Portmanteau

Om kompagniet

Luis Sartori do Vale er scenekunstner og visuel kunstner fra Brasilien, med base i Helsinki, Finland. Han er en af ​​de kunstneriske kræfter bag Company Portmanteau og har sammen med finske Mira Ravald skabt ​​den prisvindende forestilling med samme navn.

Luis har optrådt i mere end 25 lande verden over. Når han ikke arbejder med scenekunst, udvikler han projekter som billedkunstner i grænselandet mellem illustration, video og animation.

DOIS

Bueskydning og broderkærlighed

Luis og Pedro er brødre. De er fælles om en passion for nycirkus og bueskydning – en kombination, der forenes i forestillingen DOIS, der på portugisisk betyder ’to’.

Sammen udforsker de bue og pil, og berør undervejs emner som empati, intimitet, broderskab og rivalisering.

Med fare, snilde og humor tager de to publikum med på en udforskning af et maskulint univers, der er lige dele betinget af konkurrence og broderkærlighed.

VARIGHED 55 min.
ALDER For alle
BILLET Billetsalg i døren kr. 200 – forsalg kr. 120, ung/stud/pens kr. 80, barn kr. 40, DYNAMO-kort kr. 0. Køb din billet i forsalg, det er billigere!

Støttet af Odense Kommune, Kulturpuljen, samt Finlands kulturinstitut i Danmark

Om de medvirkende

Luis Sartori do Vale er scenekunstner og visuel kunstner fra Brasilien, med base i Helsinki, Finland. Han er medstifter af det finske kompagnie Nuua, som har vundet adskillige priser og opnået international anerkendelse. Når Luis ikke arbejder med scenekunst, udvikler han projekter som billedkunstner i grænselandet mellem illustration, video og animation.

Pedro Sartori de Vale er specialiseret i akrobatik og Chinese pole, og har altid haft en fascination af bevægelse, som han udforsker gennem capoeira, gymnastik, kung fu-tricks og dans. Pedro åbner snart sin egen cirkuskole, Brava Escola de Circo, i Belo Horizonte, Brasilien.

Piste, piste, piste

En legende dans med lys

“Der var engang et barn, der plantede tre små prikker, som voksede op og blev til linjer…”

Velkommen til et eventyrligt univers hvor et blankt lærred danner baggrund for fantasifulde fortællinger.

Piste, piste, piste – som på fransk betyder prik, prik, prik, er en tværæstetisk forestilling for børn og unge, der kombinerer nycircus, dans og visuel kunst.

To finurlige artister både danser, jonglerer og manipulerer elementer som bolde og lys, der tager dem på en poetisk og legende rejse mod det ukendte.

En rejse der er værd at tage med på for både børn og voksne, som elsker at bruge deres fantasi.

VARIGHED 45 min.
ALDER +4

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)

Støttet af Odense Kommune, Kulturpuljen, samt Finlands kulturinstitut i Danmark

Om kompagniet

Luis Sartori do Vale er scenekunstner og visuel kunstner fra Brasilien, med base i Helsinki, Finland. Han er en af ​​de kunstneriske kræfter bag Company Portmanteau. Luis har optrådt i mere end 25 lande verden over. Når han ikke arbejder med scenekunst, udvikler han projekter som billedkunstner i grænselandet mellem illustration, video og animation.

Blik

Velkommen til nycirkus i fysiklokalet, der udfordrer naturens love

Artisterne Jay og Erik kobler videnskab og scenekunst. Med vægt på observation udforsker de på scenen, hvor idéer kommer fra: Lige dele fysikeksperimenter, brainstorm, magi og skabelse gennem jonglering og manipulation af hverdagsobjekter, efterlader os som publikum måbende og sultne efter selv at udforske fysikkens grænser – og se om den mon kan flyttes yderligere. 

Præsenteres i samarbejde med Nørregårds Teater

ALDER Fra 5 år og op
VARIGHED ca. 45 min.
BILLET Fra kr. 140 / kr. 40 – kr. 0 med Nørregårds Teater-årskort eller DYNAMO-kort

Home

En ordløs forestilling om at finde sin plads i verden.

To klovne – to virkeligheder. Den ene pusler om sit hjem, som gennem generationer har været i familiens eje. Her er han tryg, her har han hjemme – selv om han drømmer om at komme ud med sin guitar og opleve den store verden.

Den anden er flygtet fra et sted i konflikt og kaos, og drømmer om at finde et roligt, sikkert sted at bo.

Kan de to forliges med hinandens forskelligheder og sære skikke? Og kan de måske endda hjælpe hinandens drømme på vej?

ALDER Fra 5 år
VARIGHED 55 min.
BILLET Fra kr. 200 / kr. 60 – kr. 0 med Momentum årskort og DYNAMO-kort

Præsenteres i samarbejde med Teater Momentum

ITALIENSK DUKKETEATER: MANOVIVA & ANTIPODI

En eftermiddag med italiensk dukketeater på DYNAMO – to forestillinger til en forestillings pris. For både børn og voksne, så tag hele familien med på DYNAMO til en magisk eftermiddag med international scenekunst.

Oplev forestillingen MANOVIVA af Girovago e Rondella (IT) kl. 15 til 15.20 efterfulgt af 30 min. pause.

Efter pausen spiller forestillingen: ANTIPODI af Compagnia Dromosofista (IT/AG) fra 15.50 til 16.15

MANOVIVA af Girovago e Rondella (IT)
Magiske hånddukker i en mini-manege. I et mørkt og magisk mikrokosmos inviterer Manin og Manon os ind i deres fantastisk, lille verden, hvor hænder giver liv til to små cirkusartister.

Manin er linedanser og går på stylter. Manon er både jonglør, ildsluger og orkester i det lille cirkus. Manonviva er en dukketeaterforestilling, der kun med fem fingre og helt uden ord skaber en fabelagtig miniatureverden.

VARIGHED: 20 min
ALDER: Fra 3 år
AF OG MED: Marco Grignani, Federica Lacomba og Timoteo Grignani

OM KOMPAGNIET
Girovago og Rondella mødte hinanden på et bådteater i Grækenland for 35 år siden. Siden da har de udvikling populære og poetiske forestillinger, som har været vist i mere end 25 lande.

Læs mere om kompagniet på deres hjemmeside

ANTIPODI af Compagnia Dromosofista (IT/AG)
Dukker og live-musik på en rejse rundt om jorden En fortryllende forestilling, hvor idéerne står på spring, og skygger, kroppe og dukker folder en hel verden ud.

Tag med på en rejse rundt om jorden, hvor intet sted er uden for rækkevidde. Akkompagneret af live-musik tager vi sammen kloden rundt.

VARIGHED 25 min
ALDER: fra 7 år
AF OG MED: Tommaso Grignani, Facundo Moreno og Rugiada Grignani

OM KOMPAGNIET
Compagniai Dromosofista blev stiftet i 2007 da søskendetrio’en Rugiada, Timoteo og Tommaso Grignani, mødte brødrene Moreno i Italien. Sammen skaber gadepoetisk teater, hvor de kombinerer live musik, marionetdukker og fysisk teater.

Læs mere om kompagniet på deres hjemmeside

Pris: Fra kr. 120 / kr. 40 (kr. 200 i døren) Køb din billet i forsalg – det er meget billigere.

Husk corona-pas og id.

CHAMPIONS & MASS EFFECT

Dobbeltforestilling i samarbejde med Teater Momentum

Dobbeltprogram med to kontrastfyldte danseforestillinger af HIMHERANDIT, der udforsker de psykologiske og fysiske tilstande af udholdenhed. Begge forestillinger spiller samme aften.

CHAMPIONS udvisker de fine linjer mellem intimitet og brydning, og udfordrer temaerne homoseksualitet, familie og hjem i en dybt personlig performance-installation. I dette selvbiografiske arbejde afsøger Andreas Constantinou grænserne for nutidig historiefortælling gennem video, lyd, installation og performance. 

MASS EFFECT er en forestilling om kollektiv udholdenhed og gruppe-modstandsdygtighed. Hvordan mennesker i grupper skubber sig selv til at overvinde ekstreme omstændigheder og går ud over fysisk træthed sammen og som individ? 

BEMÆRK: Forestillingerne spiller på Teater Momentum, Ny Vestergade 18, 5000 Odense C

ALDER Fra 16 år
VARIGHED 2 timer
BILLET Fra kr. 200 / kr. 60 – kr. 0 med Momentum årskort og DYNAMO-kort


BREAST IN PEACE

Klovn med cirkus, fanden-i-voldskhed og humor

En forestilling om bryster – denne elskede blanding af fedt, bindevæv og kirtler! Klovnene M.P.A.C opererer i spændingsfeltet mellem det tåkrummende og virtuositet og udforsker herfra brysterne. Hvad siger bryster om den menneskelige tilstand? Hvem kan vise hvad, hvor, hvordan?

Bryster er for store, for små, for hængende, for sexede, for tunge, for flade, for muskuløse. Bryster er en guldmine for fire klovne med en punk-cirkus attitude!

Præsenteres i samarbejde med Feral Festival

ALDER Fra 15 år og op
VARIGHED 70 min
BILLET Billetsalg i døren kr. 200 – forsalg kr. 120, ung/stud/pens kr. 80, barn kr. 40, DYNAMO-kort kr. 0. Køb din billet i forsalg, det er billigere!

DYNAMO After Dark

DYNAMO AFTER DARK er en række særarrangementer hvor vi i samarbejde med Fyens Stiftstidende inviterer på snak, fordybelse og refleksion. Det sker med udgangspunkt i forestillinger som spiller på DYNAMO.

Bryster – i offentligheden og på scenen

DET SKER 15. OKTOBER
Hvor må bryster egentlig befinde sig, hvordan skal de tage sig ud og hvem bestemmer egentlig over dem? Vær med når DYNAMO AFTER DARK stiller skarpt på den polemik der ofte følger brysterne rundt i byrummet og nu også på scenen.

For de er ikke til at komme uden om. Hverken når man kigger i spejlet eller åbner avisen. Bryster – eller kvindekroppen – pryder godt og vel halvdelen af alle spejlbilleder og nogenlunde ligeså mange rubrikker: Fra croptop-gate, over nabostrid om nøgenbadning på altanen, til lokalt fitnesscenters ophør af gammelt forbud mod træning i sports-bh.Hvorfor taler vi så meget om bryster? Og hvem bestemmer egentlig over dem?


DELTAGERE

Samtalen modereres af Lene Kryger, teaterredaktør og kulturjournalist ved Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis, samt medlem af Reumert-juryen.

Kajsa Englund og Karin Svensson er kunstnere og står blandt andre bag performancekollektive Mighty Performing Arts Collective, som skaber originale scenekunstværker i kollektive processer baseret på en normkritisk og feministisk tilgang.

Liv Navntoft Henningsen er uddannet cand.jur. fra København Universitet og har i forbindelse med sin uddannelse beskæftiget sig indgående om minoritetsbeskyttelse og kvinders rettigheder. Derudover har hun skrevet speciale om menneskeretlige perspektiver på amning i det offentlige rum.

Asja Karkov er studerende og har de sidste mange år lavet feministisk aktivisme. Hun har i høj grad brugt Instagram som platform til at vise kvindekroppen på en afseksualiseret og uredigeret måde. Asja har desuden været med til at starte den feministiske festival Femi Festival og her herunder lavet boob t-shirt workshops.


FAKTA

GRATIS SÆRARRANGEMENT i forlængelse af forestillingen BREAST IN PEACE d. 15. oktober. Kræver billet til forestilling, som vises kl. 20.

Varighed ca. 1 time.

Læs mere om arrangementet her.

Ternura y Chocolate

Sælsom scenekunst fra Latinamerika

Det gode ved at være død er at det minder os om at være i live.

Det er fødselsdag og manden sidder alene og venter på sine gæster, men ingen kommer. Ballonerne er pustet op, stearinlysene tændt og alt er klar.

En sælsom cirkusforestilling med mørk humor om den komplicerede relation mellem to karakterer.

Præsenteres i samarbejde med Feral Festival

ALDER Fra 15 år
VARIGHED 35 min
BILLET Voksne 120 kr. (dør 200 kr.) / Ung/stud/pensionist 80 kr. / Børn kr. 40 – DYNAMO-kort kr. 0. Køb din billet i forsalg det er meget billigere

GRÅTT / SURVIVORS

To koreografiske værker som del af LOCATION X 10 års jubilæum. Forestillingerne spiller begge aftener

GRÅTT er en dansesolo, som udforsker stress, og hvordan det påvirker os mentalt og fysisk. Publikum inviteres ind i et rum, hvor den dansende krop og musikken er forbundet i en intens undersøgelse af kroppen, der bevæger sig mellem begejstring og kollaps.

Koreograf: Hilde I. Sandvold (NO)
Danser: Niklas Valenti (SE)
Komponist: Bernt Isak Wærstad (NO)
Scenografi: Kasper/Sophie (DK)

FAKE IT UNTIL YOU MAKE IT! – SURVIVORS er en danseforestilling med to performere, der tager publikum på en tragikomisk og koreograferet tur rundt i rotteræset. Der, hvor vi alle sammen slider os op. Uden rigtigt at vide hvorfor og for hvem.

Med Taneli Törmäs bevægelser og finske Anna Lipponens tekst, er SURVIVORS en 60 minutters poetisk maraton af talestrøm og kroppe i aktion.

Koreograf og koncept: Taneli Törmä
Performere: Troels Hagen Findsen, Anna Lipponen
Tekst: Anna Lipponen/Studio total

ALDER Fra 12 år
VARIGHED Ca. 2,5 timer
BILLET Fra kr. 40 – DYNAMO-kort kr. 0.

Tribe

Et rituelt møde

En gruppe mennesker fra vidt forskellig kulturel baggrund møder hinanden og danner en ny stamme – et folk med nye fælles værdier og ritualer.

TRIBE er en dynamisk, rituel og poetisk danseforestilling med syv internationale urbane dansere og nycirkusartister i verdensklasse, frit inspireret af Nijinskys koreografi og Stravinskys musik til balletten Sacre Du Printemps.

Forestillingen blev Reumertnomineret i 2011, og har siden turneret internationalt, især i Frankrig hvor den også er co-produceret af Théatrê la Villette i Paris.

Præsenteret i samarbejde med Teater Momentum, hvor forestillingen vises: Ny Vestergade 18, Odense C, 5000

ALDER For alle
VARIGHED 60 min.

BILLET
Årskortholdere: 0 kr.
Alm. billet: 200 kr.
Gruppebillet, voksen: 140 kr. (min. 6 pers.)
Ungdomsbillet u/25: 110 kr. 
Ungdomsgruppe: 80 kr. (min. 6 pers.)


SAMBA

Reumertvindende danseforestilling

Velkommen indenfor i svinets blodrøde fantasi. En samba-arena, en rundkreds, et arnested, en svinesti. Et cirkus af festligheder, hemmeligheder, fællesskaber og fristelser.

SAMBA er rå og urban. SAMBA er pulserende og sanselig. SAMBA er svinestreger og samhørighed. SAMBA er alt det, der opstår i rummet mellem os. SAMBA vil ind under huden, bag om masken, rundt i manegen, og give krop og plads til alt det vi er.

Med trynen i truget og halen i vejret, graver vi dybt i svinestien og kaster os ind i fællesskabet.

ALDER Fra 12 år
VARIGHED 75 min.

BILLETPRISER:
Årskortholdere: 0 kr.
Alm. billet: 200 kr.
Gruppebillet, voksen: 140 kr. v. min. 6 pers.
Ungdomsbillet u/25: 110 kr. 
Ungdomsgruppe: 80 kr. v. min. 6 pers.

Præsenteret i samarbejde med Teater Momentum

Trailer: SAMBA af Uppercut Danseteater

Bohr

Tværæstetisk forestilling om Niels Bohrs liv og tanker

Verden rummer mere end hvad, vi kan se og mærke. Og det satte Niels Bohr sig for at undersøge, da han gennem sit arbejde fremsatte teorier der revolutionerede den moderne videnskab.

I 2022 er det 100 år siden at Niels Bohr modtog sin Nobelpris, og det fejrer GLiMT med en forestilling om Bohrs liv og tanker.

I et fysiske kropsunivers der udfordrer fysikkens love, bringer forestillingen – ligesom Bohr – undren til måden vi ser verden på, samtidig med at en heftig historie udspiller sig.

Præsenteres i samarbejde med Teater Momentum, hvor forestilling også vises.

SPILLESTED Teater Momentum, Ny Vestergade 18
ALDER Fra 15 år
VARIGHED 65 min.

BILLETPRISER
Årskortholdere: 0 kr.
Alm. billet: 200 kr.
Gruppebillet, voksen: 140 kr. (min. 6 pers.)
Ungdomsbillet u/25: 110 kr. 
Ungdomsgruppe: 80 kr. (min. 6 pers.)

Turist

En ferie, du gerne vil hjem fra

Actionfyldt fysisk komedie om livet som turist og om hvordan mødet med andre, kan få både de bedste og de værste sider frem i os.

Tag med verdensmanden, backpackeren og charterturisten på deres livs rejse ind i en forunderlig verden af ferieønsker, drømme og mareridtsscenarier. For noget går galt, og de tre elskelige individer må indse, at det i sandhed ikke handler om destinationen, men om vejen dertil – og skæbnen vil, at deres unikke drømmerejser ender i en kaotisk kampzone om retten til smukke øde landskaber, swimmingpools og helstegt pattegris eller croissant og cortado på fortovscaféen i Nice.

Velkommen til DON GNU’s fantastiske danseø.

Præsenteret i samarbejde med Teater Momentum. OBS: Forestillingen vises på Momentum, Ny Vestergade 18, Odense C

VARIGHED 70 min.
ALDER 14 år og op

BILLET
Årskortholdere: 0 kr.
Alm. billet: 200 kr.
Gruppebillet, voksen: 140 kr. (min. 6 pers.)
Ungdomsbillet u/25: 110 kr. 
Ungdomsgruppe: 80 kr. (min. 6 pers.)

AFLYST: Astronaut

Fysisk teaterforedrag med Kristján Ingimarsson

Den røde tråd har aldrig rigtig været min kop te. Det er noget jeg bruger en gang imellem for at lime mine tanker sammen, for at folk kan følge med. Det er ideerne der tæller. Jeg laver forestillinger som henvender sig til hjertet, maven og underlivet.

ASTRONAUT er et underholdende, fysisk teaterforedrag om jagten på den originale idé og det at give kreativiteten frit løb. En soloforestilling, hvor Kristján Ingimarsson gennemgår scener fra karrierens vildeste, vigtigste, værste og sjoveste forestillinger. Den kreative process ridses op og der analyseres og videreudvikles. Scener fra tidligere forestillinger udspiller sig LIVE foran publikum med tilhørende anekdoter og historier.

Samtidigt med at være en bagudskuende rejse gennem Kristjáns vilde fysiske forestillinger, er det et fremadskuende blik mod kreativitetens rolle i vores liv.

Præsenteret i samarbejde med Teater Momentum. Forestilling vises på Momentum, Ny Vestergade 18, Odense C

ALDER 13 år og op
VARIGHED 70 min.

BILLET
Årskortholdere: 0 kr.
Alm. billet: 200 kr.
Gruppebillet, voksen: 140 kr. (min. 6 pers.)
Ungdomsbillet u/25: 110 kr. 
Ungdomsgruppe: 80 kr. (min. 6 pers.)

Three men from the North

Advarsel: Akavethed kan forekomme

Tre nordiske mænd er en forestilling uden filter – en forestilling der skærer ind til benet med en finsk humor, svensk selvbevidst og et strejf af islandsk finurlighed. Om en hård dags arbejde, rutiner, kaffe og strikket uldtøj.

I en nycirkusforestilling gennemsyret af tradition og nostalgi, vender The Nordic Council tilbage med Tre nordiske mænd, som blev udviklet i DYNAMO under et residency program i 2019.

VARIGHED 55 min.
ALDER Fra 10 år

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)

Der lauf

Absurd fabulering over tingenes gang

En jonglør med en spand over hovedet, kaster sig blindt ind i en række eksistentielle eksperimenter, der leder ham ad ukendte stier. Med synet henlagt i mørke, må publikum hjælpe ham på vej.

Inspireret af det franske TV program, Intervilles, hvor deltagere kæmper i en række fysiske udfordringer, og med en David Lynch-esque æstetik, er Der Lauf en undersøgelse af livets mange tilfældigheder.

Sammen må vi hjælpe ham på vej i sin søgen efter mening.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med C!CAF og Teater Momentum

VARIGHED Ca. 60 min.
ALDER 8 år og op

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)

Der Lauf from Guy Waerenburgh on Vimeo.

AFLYST: Newtons tredje lov

Vender op og ned på fysikkens regler

Har du nogensinde prøvet at trykke på en kontakt og set et lys tænde?

Selvfølgelig har du det. Det er en handling, vi tager for givet i vores hverdag. Men hvad nu, hvis det ikke var?

Newtons tredje lov siger: ”Et legeme der påvirker et andet legeme med en kraft, vil blive påvirket med en lige stor modsat rettet kraft.” Med andre ord: For hver handling er der en lige og modsat reaktion.

Hvad hvis det betød, at når du tænder lyset, slukker lyset et andet sted? Når du tager en elevator op, skal en anden køre ned? Og når du falder, begynder en anden at flyve..?

Med akrobatik, levende musik, opfindsomhed og en dråbe galskab klatrer, balancerer og tumler fire cirkusartister sig gennem en forestilling inspireret af spilteori, fysik og energiforbrug, når de udforsker konsekvenserne af menneskelig adfærd.

VARIGHED 50 min.
ALDER 15+

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)

Manoviva & Antipodi

CIRKUSDAGE MED ITALIENSK DUKKETEATER PÅ HAVNEN 5.-7. AUGUST

Oplev magisk cirkusstemning på Byens Ø, når italienske Teatri Mobili kommer til byen med cirkuslastbiler og teatre på hjul. Teatri Mobili er en hel cirkusfamilie i 3 generationer, der rejser sammen rundt i Europa

Oplev de fortryllende forestillinger MANOVIVA og ANTIPODI, oplev mime og dukketeater og hør musik i det fri, med masser af nostalgisk cirkusmagi.

Der vil også være CIRKUSLEGEPLADS for hele familien, DUKKETEATERBIBLIOTEK og KONCERT i det fri!
Og så er SOMMERSCENEN din! Har du et trick i ærmet eller noget på hjerte? Så indtag sommerscenen med dit helt eget biddrag til SENSOMMER CIRKUS DAGE.

ALDER: Fra 3 år (MANOVIVA) og 7 år (ANTIPODI)

TIDSPUNKTER:
MANOVIVA
Fredag d. 5/8 kl. 15.30 17.30, 19.30
Lørdag d. 6/8 kl. 11.30, 15.30, 17.30, 19.30
Søndag d. 7/8 kl. 11.30, 15.30

ANTIPODI
Fredag d. 5/8 kl. 16.30, 18.30, 20.30
Lørdag d. 6/8 kl. 12.30, 16.30, 18.30, 20.30
Søndag d. 7/8 kl. 12.30, 16.30


VARIGHED: 35 min per forestilling med pause i mellem
BILLET: Kr. 50 pr. forestilling; gratis for børn u. 3 år (gratis adgang for alle til udendørsaktiviteter)

Præsenteres i samarbejde med Passage Festival og GLIMT Amager.

Lørdag den 6. august vil du i øvrigt kunne opleve performancekoncert med Phonophobia (kræver billet) – mest for voksne.

(Un)limited liability for a physical concert

KONCERT OM KØN, KLICHEER OG KVINDEEMANCIPATION

​Det er ikke kun musik. Det er ikke kun teater. Det er ikke kun cirkus

Phonophobia besidder lige dele bambiøjne og brutalitet. Med stor fysikalitet og stærk musikalitet udfordrer Maristella Tesio og KaritaTikka kønsklicheer og kvindekroppe i et brag af en moderne cirkus koncert.

VARIGHED 50 min
ALDER Fra 7 år

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for
at se en masse scenekunst og spare en masse penge!
Det koster 350 kr.
for hele sæsonen 22/23 (særlige betingelser følger)

Støttet af: Odense Kommune, Musikpuljen og Statens Kunstfond.

 

I Was Told.

Verdenspremiere

I Was Told. er en tværæstetisk forestilling, der sammensmelter jonglering og poetry slam. Kathrin Wagner leger med sprogets bogstavelige og billedlige betydning. Med humor og nerve stiller hun spørgsmålstegn ved sprogets indflydelse på måden, hun opfatter sig selv og andre

I WAS TOLD er et moderne cirkusværk om en kønsidentitet i balance.

SKOLEVISNING Torsdag d. 18/8 kl. 13. Skoleforestillingen er gratis for skoler, tilmelding sker ved at kontakt DYNAMO: ida@dynamoworkspace.dk

Præsenteres i samarbejde med Spoken Word Festival og spiller i Vollsmose Kulturhus.
Tak til Nørregårds Teater for at vi må bruge deres teatersal i Vollsmose.

 

VARIGHED 50 min. 
ALDER Fra 12 år
SPROG Engelsk

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Klimabillet: 40 kr – rabatbilletter til dem, der kommer til fods, menneskedrevet-tohjulet-køretøj eller offentlig transport!
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 22/23 (særlige betingelser følger

Støttet af: Odense Kommune, Kulturpuljen og Statens Kunstfond.

Beboer

HVERDAGEN PÅ VRANGEN​

DON GNU vender vrangen ud på livet i en helt almindelig boligblok, hvor naboens fjer bliver til ti høns og det, du troede var helt almindelige og kedelige dagligdagshandlinger, bliver til noget af det mest vedkommende og humoristiske, du længe har set! 

I et tæt samarbejde med beboerne i Høje Gladsaxe sætter BEBOER det almindelige livs dybeste hemmeligheder til offentligt skue.

 Præsenteres i samarbejde med Teater Momentum og spiller på Teater Momentum.

En del af den landsdækkende K7 kampagne – #syvdageskultur

VARIGHED 70 min. Dørene åbner en time før forestillingen. Kom i god tid og nyd en drink i vores bar.
ALDER Fra 14 år

BILLET
Med DYNAMO-kort eller Momentum-kort: 0 kr.*
Voksen: 200 kr.
Gruppebillet: 140 kr.
Studerende og ung u/25: 60 kr.

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 22/23 (særlige betingelser følger)

Moon – En vægtløs kabaret

En poetisk og musikalsk månelanding

Hvad nu hvis du kunne lande på månen med et sejlskib og sejle fra Stilhedens Hav til Grænsehavet? Hvordan ville månestøvet ændre dig på rejsen?

I MOON går danser og skuespiller Tilde Knudsen og musiker og sanger Klaus Risager på scenen sammen i en vægtløs kabaret om længsel, begær og foranderlighed. En sangcyklus i ti stadier instrueret af Peter Kirk.

Præsenteres i samarbejde med Teater Momentum og spiller på Teater Momentum. Ny Vestergade 18

VARIGHED 60 min. Dørene åbner en time før forestillingen. Kom i god tid og nyd en drink i vores bar.
ALDER Fra 14 år

BILLET
Med DYNAMO-kort eller Momentum-kort: 0 kr.*
Voksen: 200 kr.
Gruppebillet: 140 kr.
Ungdomsbillet u/25 år: 110 kr.
Ungdomsgruppe u/25 år: 80 kr.
Skolebillet: 60 kr.
Børn: 60 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 22/23 (særlige betingelser følger)

Stone – face – book

STENTUNG SCENEFANTASI

En forestilling om en mand og hans tilknytning til sten

Granhøj Dans bruger altid sin egen metode til skabelse af nye værker – i dette tilfælde er det med stenen som udgangspunkt. Sten i alle størrelser, udformninger og vægt
Gennem finurlig animation blæser den prisbelønnede danser Mikolaj Karczewski liv i stenene, og de får nærmest en personlighed.

Præsenteres i samarbejde med Teater Momentum og spiller på Teater Momentum, Ny Vestergade 18

VARIGHED 60 min. Dørene åbner en time før forestillingen. Kom i god tid og nyd en drink i vores bar.
ALDER Fra 12 år

Med DYNAMO-kort eller Momentum-kort: 0 kr.*
Voksen: 200 kr.
Gruppebillet: 140 kr.
Ungdomsbillet u/25 år: 110 kr.
Ungdomsgruppe u/25 år: 80 kr.
Skolebillet (min. 20 personer): 60 kr.
Børn: 60 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 22/23 (særlige betingelser følger)

Det får bära eller brista

AKROBATISK CIRKUSKOLLEKTIV

Med stoisk ro og poetisk råstyrke løfter, falder og bevæger seks kvindelige akrobater sig hen over scenen til lyden af stemningsfuld og krøllet folkemusik

De er alle bærere af deres formødres historier, som de videreformidler gennem krop og koreografi

Et vidnesbyrd om generationer af kvinder, der bærer på kontraster som tyngde og lethed, styrke og sårbarhed samt glæde og sorg.

Torsdag den 17. november inviterer vi på DYNAMO AFTER DARK, til en snak om den aldrende, akrobatiske krop. Læs mere, like og del via Facebook-eventen her.

VARIGHED  50 min. Dørene åbner en time før forestillingen. Kom i god tid og nyd en drink i vores bar.
ALDER Fra 9 år.

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 22/23 (særlige betingelser følger)

Balancen

MODERNE CIRKUS OM BALANCENS ESSENS

Balancen er et finurligt balancelaboratorium, hvor poetiske cirkusillusioner møder videnskabelig biomekanik.

Mærk koncentrationen og fordybelsen i håndstandsartist Signe Løve Anderskovs jagt på det magiske balancepunkt. Se tyngden møde letheden i skrøbelige stillinger, grin af de mislykkede forsøg og hold vejret, når du mærker, at nu er den der… næsten.

Præsenteres i samarbejde med Nørregårds Teater

Vær med til DYNAMO AFTER DARK 1. december!

Lyt med når cirkusartist Signe Løve Anderskov fra BALANCEN, indvilliger i at blive live-coachet foran et publikum af fysioterapeut og cand.scient. i konkurrenceidræt og elitesport, Mira Lightwood, fra Dance in Balance. Det sker efter forestillingen den 1. december.

Læs mere, deltage og del Facebook-eventen her.

Vær med til kreativ juleværksted lørdag 3. december!

I samarbejde med Kunstmuseum Brandts og Tingcentralen, inviterer vi til workshop i balancens tegn, hvor du kan lave din egen mobile. Det koster kun 15 kr. at være med, og billetten kan tilkøbes, hvor du også bestiller din billet.

Læs mere og inviter venner og familie med via Facebook-eventen her.


VARIGHED  45 min. Dørene åbner en time før forestillingen. Kom i god tid og nyd en drink i vores bar.
ALDER 8 år

BILLET

DYNAMO-kort: DKK 0,00* 
Børn og unge: DKK 45,00  
Ledsagende voksen, pensionist, studerende: DKK 45,00  
Gruppebillet: DKK 45,00  
Voksenbillet, uden vedhæng: DKK 140,00

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 22/23 (særlige betingelser følger)

Støttet af: Odense Kommune og Statens Kunstfond

The Vessel

Hop med i fartøjet, når det utopiske cirkus-projekt, The Vessel, lægger fra kaj! Rejsen går til nye dimensioner og universer, hvor tyngdekraft ophæves, skabninger opstår og tid er en fleksibel størrelse. Gennem fysisk teater, akrobatik og cyr-wheel tager tre artister os med på en opdagelsesrejse – og sørger for, vi kommer forandrede og helskindede hjem igen.

ALDER Fra 6 år
VARIGHED 50 min.
BILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen dør 200 kr. / forsalg 120 kr.
Stud. + ung 80 kr.
Pensionist 80 kr.
Fattig 80 kr.
Børn og unge 40 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

Breast in Peace

Så er den tilbage! Succesforestillingen af svenske M.P.A.C storhittede på DYNAMO i efteråret 2021, og siden har klovnene turneret Danmark og Europa rundt, med deres forestilling om bryster.

Bryster, som kan være for store, for små, for hængende, for sexede, for tunge, for flade, for muskuløse. En guldmine for fire klovne med en punk-cirkus attitude!

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Teater Momentum.

ALDER Fra 15 år
VARIGHED 70 min.
BILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen 200 kr.
Stud. + ung 110 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

DÉJÀ

Oplev verdenshistorien udspille sig over et spænd på over 8 milliarder år gennem ekspressiv bevægelse, magiske illusioner og dukketeater. Fra fortidens hulemænd i lændeklæder over 2010’ernes DJ’s i tracksuit. En visuel rejse gennem tiden som stiller spørgsmål til vores betydning, eller nærmere: Vores ubetydelighed, set i et større tidsperspektiv.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Teater Momentum

ALDER Fra 10 år
VARIGHED 75 min.
BILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen 200 kr.
Stud. + ung 110 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

DRIP DROP DEAD

Hvordan skabes kunst? Gennem smerte? Gennem kærlighed? Gennem et behov for at skabe? Eller blot ved at løbe på et løbebånd, til dine lunger eksploderer. Drip Drop Dead er en nycirkusforestilling, der kombinerer løbebånd, maling, cirkus og komik; alt sammen på et hvidt stykke papir. En intim og svedig oplevelse, der skubber kroppens og kunstens grænser.

Præsenteres i samarbejde med Feral Festival

ALDER Fra 12 år
VARIGHED 50 min.
BILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen dør 200 kr. / forsalg 120 kr.
Stud. + ung 80 kr.
Pensionist 80 kr.
Fattig 80 kr.
Børn og unge 40 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

CAMELIORQUESTRA 2.0

En kombineret koncert og nycirkusforestilling. Alt kan ske, og musikerne flyver bogstavelig talt rundt mens de spiller. De er alle akrobater, og deres fusion af nordisk folk-punk-gypsy- funk sætter pulsen i gang, mens akrobatikken skaber humoristiske og nervepirrende øjeblikke. En forestilling hvor alle kan være med.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Teater Momentum.

ALDER For alle
VARIGEHED 55 min.
BILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen 200 kr.
Stud. + ung 110 kr.
Børn 60 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

Livets små mirakler

Oplev den legendariske klovn, Paolo Nani, der har fået publikum over hele verden til at grine og græde. I LIVETS SMÅ MIRAKLER møder vi en tegner, der har lukket sig inde sit atelier. Ude af stand til at abstrahere fra den omkringliggende verden, forstyrres hans koncentration, og en bevægende historie opstår i vekselvirkningen mellem virkeligheden og tegningernes univers.

Co-produceret med LIMFJORDSTEATRET. Forestillingen præsenteres i samarbejde med Teater Momentum.

ALDER Fra 12 år
VARIGHED Ca. 60 min.
BILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen 200 kr.
Stud. + ung 110 kr.
Børn 60 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

Phobetor

Velkommen til din sødeste drøm eller værste mareridt. Til udefinérbare fornemmelser og underbevidste følelser. Hvor scenen sat til skæve toner ladet med symbolik.

I et mørkt og drømmende univers inviteres publikum til at åbne deres øjne for det ukendte, og revurdere deres syn på det normale.

Inspireret af David Lynch, gamle sort-hvid film og groteskhed, tager Phobetor favntag med alt dét der udfordrer normerne. Med ’slangemennesket’ som central disciplin, snor artisterne sig ind i vores bevidsthed – som vores værste mareridt, eller hemmelige begær.

Særarrangement 23. marts
Som noget helt særligt spiller Emilie & Franciska koncert efter forestillingen den 23. marts. En minimalistisk, men lettere kaotisk-konkret musik/lydcollage, med inspiration fra tidlig klassisk og elektroakustisk musik, samt tekstural noise. Varighed ca. 30 minutter. Gratis med billet til forestillingen!

ALDER Fra 14 år
VARIGHED ca. 50 min.
BILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen dør 200 kr. / forsalg 120 kr.
Stud. + ung 80 kr.
Pensionist 80 kr.
Fattig 80 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

UPROAR!

Et musikdramatisk værk med en opfordring til at vælte systemet. I UPROAR møder vi en flok revolutionære prædikanter, der gennem et ritual påkalder sig den store DADA-ånd, som melder sin ankomst ved at tale volapyk til os fra et pissoir. Med dans, lyddigte, vild musik og nonsens-ritualer fremmanes en kraft, der forhåbentlig er stærk nok til at trække os ud af vor tids tilstand.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Teater Momentum

ALDER Fra 14 år
VARIGHED 60 min
BILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen 200 kr.
Stud. + ung 110 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

Kiseldalen

UDSOLGT LØRDAG! – Der er stadig få ledige billetter til søndag kl. 15.00.
Du kan også prøve lykken i døren.

En cirkusudflugt til et ukendt landskab, hvor ting og minder kan tæmmes. To jonglører mødes i grænselandet mellem drøm og virke- lighed. Mærkelige dimser bliver vakt til live og tiden går hurtigere end normalt. Fødder kaster og fanger og sætter magiske kædereaktioner i gang. En forestilling der hylder den nysgerrige opdage-glæde og tager publikum med på en abstrakt og legefuld færd.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Nørregaards Teater.

ALDER Fra 3 år
VARIGHED Ca. 35 min.
BILLET
Fra 45 kr. – DYNAMO-kort 0 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

The King of taking – in essence

Vi kender ham fra DYNAMO som artist in residence, og gyngende aristokrat i co-produktionen, Pendulum. Nu vender Thom Monckton tilbage for at arbejde på endnu en forestilling, der er tæt på at være færdig: Her spiller han en konge, der anmoder sit publikum om at begave ham. Som en del af forestillingen, åbnes gaverne, og bliver inkorporeret i fortællingen om den irritable, utålmodige og henrettelses-parate konge, der, til vores held, kun kan gå på røde løbere.

ALDER Fra 8 år
VARIGHED Ca. 70 min. inkl. artist talk
BILLET
50 kr. – DYNAMO-kort 0 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

Snowdrops

Afskyelige snemænd, radioaktive efterdønninger eller bloddragende intriger. Snowdrops er en nycirkusfortolkning af et sandt og uhyggeligt mysterie, en rejse ind i gyset og en fortabelse i det uhyggelige.

Et mysterium, som efterlod 9 personer døde på uforklarlig vis under en vinterekspedition i Dyatlovpasset i Uralbjergene, 1959. Med tryllekunstnerens fingerfærdighed blandes Dyatlov Ekspeditionens arkivmateriale med umulige tricks, surrealistiske gysertableauer og magiske eksperimenter.

ALDER Fra 15 år
VARIGHED Ca. 50 min.
BILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen dør 200 kr. / forsalg 120 kr.
Stud. + ung 80 kr.
Pensionist 80 kr.
Fattig 80 kr.
Børn 40 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

The Mirror Project

Meditativ og eksperimenterende dans med spejle

The Mirror Project er et koreografisk værk, der behandler forholdet mellem kroppen, som vi kan se og sanse den, og billeder af kroppen. En dans mellem to overdimensionerede spejle og to performere, der udfolder forholdet mellem kropsbilleder, fantasi og kroppens sanselige potentiale.
Værket er i hvert fald en hyldest til menneskekroppen som del af klodens samlede biologi.” Anne Middelboe Christensen, Information

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Teater Momentum og spiller på Momentum. Ny Vestergade 18.

ALDER Fra 14 år
VARIGHED 70 min
PRIS
VOKSEN 200
UNG U. 25 ÅR / STUD 110
DYNAMO-KORT 0

BARK

Poetisk nycirkus i skovbunden og mellem trætoppene

BARK er en poetisk, spektakulær og tankevækkende nycirkusforestilling for en skov, et publikum og fem artister. BARK bliver opført stedsspecifikt i og med Åløkkeskoven i Odense. Skoven, jorden og træerne er forestillingens hovedpersoner, og de skaber stykket sammen med kunstnerne. Stykket er fysisk og kombinerer akrobatik, vertical dans, moderne klovn og fysisk teater med integrerede lydbilleder og poetisk tekst; alt sammen opført i, mellem, med og omkring træerne.

BEMÆRK: Spillestedet er i Åløkkeskoven, i den del der hedder Snapind Skoven. Se Google Maps koordinator her.
Publikum bør bære fornuftigt fodtøj og være forberedt på at bevæge sig i skoven. Husk at vi befinder os i myggesæsonen.

Ekstra: Klima-paneldebat-middagsselskab i samarbejde med Cafe Kosmos – 16. sep kl. 19.00 i DYNAMO (kræver særskilt billet)

BARK er co-produceret af DYNAMO. Forestillingen præsenteres med støtte fra Odense Kommunes Kulturpulje, Statens Kunstfond og Fondet for Dansk-Svensk Samarbejde

ALDER Alle
VARIGHED 75 min
PRIS Gratis adgang – billet skal bookes på forhånd

Happy Together

Tosomhed og fodjonglering

Kom og oplev det utraditionelle forhold mellem en jonglør og hendes jongleringsobjekt. 

Sammen har de rejst verden rundt og kommer nu til Odense med deres helt nye duo-show HAPPY TOGETHER. Men at arbejde sammen med nogen, der ikke har et hjerteslag, er ikke altid sjovt. Ingen mund betyder ingen meninger, men hvordan får du øjenkontakt med én, der ikke har nogen øjne? Hvem er i sidste ende den, der har kontrol, og hvem er objektet?

SPROG Engelsk
ALDER Fra 10 år
VARIGHED 50 min
PRIS
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen dør 200 kr. / forsalg 120 kr.
Stud. + ung 80 kr.
Pensionist 80 kr.
Fattig 80 kr.
Klima 40 kr
Børn 40 kr

20 Years Later, Still Here

OM CIRKUS, KROPSPOSITIVITET & KVINDER I SHOWBIZ

Et selvbiografisk two-woman-show om to cirkusartisters 20-årige rejse og et nostalgisk, og realistisk, indblik i livet i showbiz. Bag al glitter og glamour ligger utallige timer med gentagelser, blod, sved og tårer. Forestillingen kombinerer cirkus og teater og fortæller historien om to frygtløse kunstnere og kvinder, der ikke passer ind i idealbilledet af cirkusartister, og hvis kroppe konstant er blevet kritiseret.

På turné har de oplevet det hele; fra stående bifald i München Opera til at stå backstage i sne til knæene og dækket af hestelort.

ALDER Fra14 år
VARIGHED 60 min
SPROG Primært engelsk

PRIS
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen dør 200 kr. / forsalg 120 kr.
Stud. + ung, Pensionist, Fattig 80 kr.
Klima 40 kr
Børn 40 kr.

Ici et Là

Her og dér – en hyldest til vores fem sanser

Dette er en historie uden historie. Et digt. Billeder, lyde og objekter skaber et drømmeagtigt rum.

Om et hus, der gennemgår de fire årstider med hjælp fra sin beboer. Inuit-gudinde, druide, antik karyatide eller skovfe – denne usædvanlige kvinde maler i levende farver historien i tre dimensioner. Ord er ikke nødvendige. 

Dette digt i bevægelse er en hyldest til tiden og vores fem sanser for alle aldre.

VARIGHED 50 min
ALDER fra 3 år

PRIS
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen dør 200 kr. / forsalg 120 kr.
Stud. + ung 80 kr.
Pensionist 80 kr.
Fattig 80 kr.
Klima 40 kr
Børn 40 kr.

AFLYST! Sawdust Symphony

Sawdust Symphony er desværre aflyst for nu, pga. en skade blandt de optrædende artister. Vi arbejder hårdt på at kunne ombooke forestillingen til 2024.

Rundsave, hamre og træspåner flyver gennem luften

Hvorfor er det så tilfredsstillende at slå søm i træ, og hvordan mon det føles for hammeren?

Sawdust Symphony handler om skabertrang: processen fra vision til konstruktion, duften af træ, glæden ved arbejde og forholdet mellem menneske og værktøj. Med objektmanipulation og Magie Nouvelle fortælles en unik og absurd historie om arbejdets kosmos.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Teater Momentum.

VARIGHED 60 min
ALDER Fra 8 år
PRIS
Voksen kr. 200 / Ung u. 25 år / stud. kr. 110 / DYNAMO-kort kr. 0

Memoirs of Mud

TO KVINDER OG 1500 LITER MULDJORD

I was forgiven and forgotten, in this world so rotten, Dropping like a hot potato, don’t call me a tomato.”

MEMOIRS OF MUD er en komisk, og rørende fortælling om to kvinder, der udforsker deres plads i denne kliniske og sterile verden. Med absurde hverdagsskildringer, tager de os med på en rejse fuld af snavs, livlige grøntsager og kartoffel-DJ’s. 

MEMOIRS OF MUD viser livet i alle dets farver og nuancer af mørke, fortæller om kvindelighed, og vores forhold til vores verden og hinanden.

VARIGHED 60 min
ALDER Fra 10 år
SPROG Delvis, engelsk

PRIS
VOKSEN DØR 200,- I FORSALG 120,- I PENSIONIST / UNG U. 25 / STUD. / FATTIG / KLIMA  40,- / BØRN 40,-

Onkel Rejes Skøre Gameshow

Er du den heldige, der kommer på scenen og vinder en af Onkel Rejes skøre konkurrencer?

For skørt det bliver det, når Ramasjangs frække og upassende onkel giver den gas som gameshowvært, der både kan trylle og synge. Som sædvanligt er humøret usædvanligt højt, når Onkel Reje står på scenen. Og både børn og voksne kan glæde sig til at synge med de gamle travere som Jeg kan ikke li’ at gå i bad, Mormor og den poetiske Prutte prutte prutte. 

ALDER fra 5 år
VARIGHED 60 min
PRIS
Voksen uden DYNAMO-kort: 120 kr
Voksen med DYNAMO-kort særpris: 80 kr
Ung u. 25 år/Stud/Pensionist/Fattig: 80 kr
Barn 3 år – 14 år: 40 kr

TVÄRSLÖJD

En familieforestilling med umulige og magiske tricks

I TVÄRSLÖJD møder du to cirkusartister, der laver umulige magiske tricks og koreograferede eksperimenter, der vækker latter, nysgerrighed og kreativitet.

Om hvordan fantasien kan forvandle intet til noget, fra ingen steder til hvor som helst. En  inspiration for børn til at lære nye ting – ting de ikke vidste, man overhovedet kunne lære. 

Med håndstand, jonglering, objektmanipulation og akrobatik og magi. Masser af magi.

VARIGHED 30 min
ALDER Fra 3 år
SPROG Non-Verbal

PRIS
Børn og unge/ledsagende voksen 45,-
Pensionist/Gruppebillet/Studerende 45,-
Løssalgsbillet 140,-
DYNAMO-kort 0,-

Præsenteres i samarbejde med Nørregårds Teater.

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

LIBERTY

★★★★★ Højoktanenergisk kropsekstravagance… – ISCENE

LIBERTY er en forestilling om jagten på den originale idé med kreativiteten som drivkraft, om lysten til at udtrykke sig, og nødvendigheden af at være tro imod den originale ide. Om kunst, leg og en løssluppen tilgang til virkeligheden.

LIBERTY er en kakofonisk rejse igennem Kristjans vildeste, vigtigste, værste og sjoveste forestillinger, men samtidig et forsøg på at nå ind til meningen med galskaben. Hvorfor blev det sådan som det gjorde? 

Imens forestillingen indvier publikum i rejsen gennem de krævende, men nødvendige kreative processer, udspiller scener fra hans tidligere forestillinger MIKE ATTACK, Blowjob, BLAM!, CREATURE, Fools Of The World Unite, MORPH og ROOM 4.1 sig live foran publikum.

Udover at være et best-off-trip er LIBERTY selvfølgelig en nyskabelse og et eksperiment i sig selv. 

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Teater Momentum. Spiller på Teater Momentum.

VARIGHED 70 min
ALDER Fra 13 år
SPROG Dansk

PRIS
DYNAMO / MOMENTUM KORT 0,-
VOKSEN 200,-
GRUPPE (MIN 6) 140,-
UNG U. 25 år 110, – / UNGDOMSGRUPPE (MIN 6) 80,-
SKOLEBILLET 60,-

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

Piti Peta Hofen Show

Halsbrækkende slapsticks og galoperende galskab.

3 cirkusartister åbner en verden fyldt med humor, vildskab og vanvittige tricks, hvor jonglering er modersmålet. 

Deres forskellige stilarter er en blanding af  jonglering, teater, improvisation og leg med forskellige objekter, der blæser publikum fuldstændig bagover.

Forestillingen har spillet mere end 108 gange i over 10 forskellige lande, og leverer et højt energiniveau, der efterlader en wauw-effekt hos publikum i alle aldre.

Præsenteres i samarbejde med Teater Momentum.

VARIGHED 45 min
ALDER Fra 5 år
SPROG Delvis engelsk og spansk

PRIS

DYNAMO / MOMENTUM KORT 0,-
VOKSEN 200,- GRUPPE (MIN 6) 140,- UNG U. 25 år 110, – / UNGDOMSGRUPPE (MIN 6) 80,-
SKOLEBILLET 60,- Børn u 15 år 60,-


Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

Making Space / Forestillinger Om Rum

Håndstand og metalkonstruktioner.

To kvinder og en scenografi af flytbare metalkonstruktioner, og en udforskning af forholdet mellem krop, arkitektur og rum. Gennem håndstand, cirkus og bevægelser undersøger artistkroppen materialerne både horisontalt, vertikalt og diagonalt.

Making Space / Forestillinger Om Rum er et cirkuskoreografisk værk, der med den menneskelige krop som udgangspunkt undersøger foranderlige rum. En koncentreret og meditativ leg med kropslige skulpturer, der skabes og forgår i et konstant flow

VARIGHED 45 min
ALDER Fra 15 år
SPROG Non-verbal/ delvis dansk
PRIS

DYNAMO-KORT 0,-
VOKSEN DØR 200,- I FORSALG 120,- I PENSIONIST / UNG U. 25 / STUD. / FATTIG 80,-
KLIMA  40,- / BØRN 40,-

Mere om forestillingen

Making Space / Forestillinger Om Rum er et cirkuskoreografisk og filosofisk værk om krop, rum og arkitektur. Med afsæt i samtidscirkus og udvidet koreografi arbejder to kvinder med en scenografi bestående af to flytbare metalkonstruktioner og en kasse af træ. Scenografien skaber rum, kroppene forholder sig til rummene.

Med håndstand og cirkusbevægelser skaber de minimalistiske koreografier. De undersøger artistkroppens aftryk i rummet, horisontalt, vertikalt, diagonalt. De balancerer på kanten, hænger fra toppen, læner sig op ad hjørnet, står på hinanden.

De udforsker scenografien som rekvisit, rekvisitten som et rum, og rummet som et sted. De arbejder i mellemrummene og synliggør de rum, vi ellers ikke ser. 

Om kompagniet

Cikaros har siden 2005 arbejdet med cirkuskoreografiske værker hvor vi leger med et fysisk sprog med inspiration fra mange discipliner. Vi udvikler sofistikeret cirkuskoreografi med fysisk præcision og filosofiske undertekster, og vi er fascinerede af hvad cirkuskroppen og koreografien i sig selv fortæller i mødet med sin omverden. 

Photos by Cosmin Cirstea

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

RAAF

Familieforestilling om at have hinandens ryg – også i højderne.

RAAF betyder ravn på Hollandsk. Ravnen er den mystiske og intelligente budbringer, der svæver mellem himlen og jorden, og lever i par det meste af deres liv. 

RAAF er en teknisk krævende high-wire-forestilling for hele familien. Den traditionelle kunst at balancere på line højt over jorden, møder Below Zero’s varme og koreografiske æstetik i en poetisk dans om tosomhed, venskab og søsterskab. En fortælling om at gå sine egne veje, men altid have hinandens ryg.

OBS: forestillingen spiller udendørs, ved DYNAMO.

VARIGHED 30 min
ALDER Fra 8 år
SPROG Non-verbal

PRIS

DYNAMO-KORT 0,-
VOKSEN DØR 200,- I FORSALG 120,- I PENSIONIST / UNG U. 25 / STUD. / FATTIG 80,-
KLIMA  40,- / BØRN 40,-

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

W.O.M.B (Worth of my body)

En hyldest til den livgivende kvindekrop.

Hvad vil det sige at blive mor? W.O.M.B belyser smerten, forandringen, lykken samt den indre og ydre transformation som moderskabet medfører. På scenen ses en percussionist og tre dansere og mødre, fra hver deres afrikanske og afro-diasporiske kulturer. 
Gennem dans viser de både sårbarhed og styrke, og udforsker forskellige kulturelle perspektiver på moderskab ud fra deres personlige historier.  

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Teater Momentum. Spiller på Teater Momentum.

VARIGHED 60 min
ALDER Fra 10 år
SPROG Non-verbal

PRIS
DYNAMO / MOMENTUM KORT 0,-
VOKSEN 200,-
GRUPPE (MIN 6) 140,-
UNG U. 25 år 110, – / UNGDOMSGRUPPE (MIN 6) 80,-
SKOLEBILLET 60,-

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

TENNIS

Kampen vi alle har ventet på! 

De to tennisguruer DON McEnroe og Björn GNU står endnu engang over for hinanden i en altafgørende duel. De tager publikum med på en actionfyldt, sveddryppende, komisk og poetisk jagt på sandheden om ægte kampånd. Træningen har været hård og umenneskelig, for INTET står højere end ønsket om at vinde. Men hvad er sejren egentlig værd?

Danseforestillingen præsenteres i samarbejde med Teater Momentum. Spiller på Momentum

VARIGHED 60 min
ALDER Fra 14 år
SPROG Non-verbal

PRIS
DYNAMO / MOMENTUM KORT 0,-
VOKSEN 200,-
GRUPPE (MIN 6) 140,-
UNG U. 25 år 110, – / UNGDOMSGRUPPE (MIN 6) 80,-
SKOLEBILLET 60,-

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

Dear Pressure

Livet er et cirkus!

Ved hjælp af humor og cirkus udforskes hverdagens pres og de personlige udfordringer vi bakser med. 

På scenen følger vi to mennesker, der har hver deres ting at slås med, og opdager vigtigheden af fællesskabets styrker. 

Publikum inviteres til at reflektere over deres egne udfordringer og muligvis få nye perspektiver på hverdagens trummerum.

VARIGHED 60 min
ALDER Fra 12 år
SPROG Delvis engelsk

PRIS
DYNAMO-KORT 0,-
VOKSEN DØR 200,- I FORSALG 120,- I PENSIONIST / UNG U. 25 / STUD. / FATTIG 80,-
KLIMA  40,- / BØRN 40,-

Denne forestilling er en del af Epicirq on Tour-projektet.

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

Sawdust Symphony

Rundsave, hamre og træspåner flyver gennem luften

Hvorfor er det så tilfredsstillende at slå søm i træ, og hvordan mon det føles for hammeren?

Sawdust Symphony handler om skabertrang: processen fra vision til konstruktion, duften af træ, glæden ved arbejde og forholdet mellem menneske og værktøj. 

Med objektmanipulation og Magie Nouvelle fortælles en unik og absurd historie om arbejdets kosmos.

VARIGHED 60 min
ALDER Fra 10 år
SPROG Non-verbal

PRIS
DYNAMO / MOMENTUM KORT 0,-
VOKSEN 200,-
GRUPPE (MIN 6) 140,-
UNG U. 25 år 110, – / UNGDOMSGRUPPE (MIN 6) 80,-
SKOLEBILLET 60,-

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Teater Momentum.

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

Benched

SUCCESFORESTILLINGEN KOMMER NU TIL ODENSE

Med 5 dansere og 3 bænke på scenen, skaber den Reumert-vindende koreograf, Stephanie Thomasen, en hudløs ærlig forestilling om at finde sig tilrette i tilværelsen. Om at sætte sig til rette. Om at turde at sætte sig skævt, om at rykke tættere på hinanden, om at blive væltet af eller at blive bænket. 

En humoristisk, energisk og dybt medrivende forestilling, som går rent ind hos store børn og unge såvel som voksne. Alle går imponerede og opløftede fra salen!

Som del af turnéen for BENCHED i Danmark, Tyrkiet, Canada, og Italien, kommer forestillingen til Odense, hvorefter den rejser videre til Hong Kong. 

Præsenteres i samarbejde med Teater Momentum.

VARIGHED 45 min
ALDER Fra 10 år
SPROG Non-verbal

PRIS
DYNAMO / MOMENTUM KORT 0,- VOKSEN 200,- GRUPPE (MIN 6) 140,- UNG U. 25 år 110, – / UNGDOMSGRUPPE (MIN 6) 80,- BARN 40,-

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

Meanwhile

LATTER- OG TANKEVÆKKENDE FORESTILLING OM TID

I en surrealistisk og finurlig verden, holder MEANWHILE et spejl op for alle de meningsløse måder vi bruger vores tid på i den moderne verden.

Med virtuos objektmanipulation, jonglering, visuelt teater og minimalistisk komedie udforsker og udfordrer forestillingen dét, som samfundet tillægger værdi, og det som betragtes som meningsløst.

Måske kan vi selv ændre på hvordan vi vælger at bruge vores tid, hvis vi bare stopper op og sætter spørgsmålstegn ved vores prioriteter?

Forestillingen udbydes også som skoleforestilling. Præsenteres i samarbejde med Teater Momentum.

VARIGHED 60 min
ALDER Fra 10 år
PRIS
DYNAMO / MOMENTUM KORT 0,- VOKSEN 200,- GRUPPE (MIN 6) 140,- UNG U. 25 år 110, – / UNGDOMSGRUPPE (MIN 6) 80,- SKOLEBILLET / BARN 60,-

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

AFLYST! THE PREGNANT CIRCUS CABARET

En fejring af kvindelig styrke og en humoristisk og rørende cirkusforestilling om graviditet og køn, hvor indsatsen er høj og stærke følelser bliver fremkaldt.

Karoline Aamås præsenterede i 2023 soloværket THE PREGNANT ROPE CLIMBER på DYNAMO mens hun var gravid i 7. måned med sit første barn. At se en højgravid cirkusartist svæve i luften i sit reb og med sin gravide mave kaldte på både respekt, medfølelse, frygt, klapsalver og tårer.

Nu er hun tilbage med en cirkuskabaret med 5 artister på scenen – alle i 6-8 måned, og alle klar til at udfordre vores forståelse af køn, styrke, fysisk formåen, omsorg og fællesskab

VARIGHED 60 min
ALDER Fra 12 år
SPROG Non verbalFaldet

En humoristisk og medrivende forestilling om kunsten (ikke) at falde

Jeg er cirkusartist og jeg er rædselsslagen for at falde”. Min krop stivner ved tanken om den svimlende fornemmelse af at falde frit gennem luften. 

Jeg fryser ved tanken om kontroltabet og ydmygelsen i det lille fald og mærker angsten for det store, uendelige fald. For efter faldet er der intet. Eller er der? 

Jeg har stået på folks hoveder, optrådt i trapez og reb højt oppe i luften og er blevet kastet snurrede rundt mellem folk. Jeg overvinder hver dag mig selv. Og jeg falder, min krop kan falde. 

Jeg har øvet mig på at falde hele mit artistliv. Det lille fald, det store fald, det kluntede, det voldsomme. 

Jeg har udviklet en fornemmelse for fald. Jeg kender forskellen på at falde og at fejle. Jeg kender det fald, der sker så hurtigt at man næsten ikke når at se det, og det fald, der fortsætter i flere minutter, flere timer, eller i flere år.

 – Signe Løve Anderskov

I FALDET af Cikaros indtages scenen af tre af landets fremmeste cirkusartister: Signe Løve Anderskov, Henriette Aarup og Kajsa Bohlin samt musikeren Mika Forsling.

De har arbejdet professionelt med (ikke) at falde i over 20 år. Nu deler de deres angst og undren med publikum, og går på opdagelse i faldets anatomi og mytologi. 

En rejse, der kaster lange tråde ind i kulturhistorien fra syndefaldet og myten om Ikarus, over Aristoteles og Camus, til Einstein og Inger Christensen.

PRESSEN OM CIKAROS

“Håndstandsakrobaten Signe Løve Anderskov imponerer med sin sublime balance i den filosofiske teenageforestilling ’The Balance’.”
– Anne Middelboe Christensen, Teateravisen
“★★★★☆☆ Kompagniet Cikaros skaber med Making Space en meditation over kroppe i rum, der er i stadig forvandling.” – Anne Liisberg, iscene

VARIGHED 50 min
ALDER Fra 10 år
SPROG Non-verbal

PRIS DYNAMO-KORT 0,-
VOKSEN DØR 200,- I FORSALG 120,- I PENSIONIST / UNG U. 25 / STUD. / FATTIG 80,-
KLIMA  40,- / BØRN 40,-

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.