M.P.A.C. Mighty Performing Arts Collective (SE)

BREAST IN PEACE

Klovn med cirkus, fanden-i-voldskhed og humor

En forestilling om bryster – denne elskede blanding af fedt, bindevæv og kirtler! Klovnene M.P.A.C opererer i spændingsfeltet mellem det tåkrummende og virtuositet og udforsker herfra brysterne. Hvad siger bryster om den menneskelige tilstand? Hvem kan vise hvad, hvor, hvordan?

Bryster er for store, for små, for hængende, for sexede, for tunge, for flade, for muskuløse. Bryster er en guldmine for fire klovne med en punk-cirkus attitude!

Præsenteres i samarbejde med Feral Festival

ALDER Fra 15 år og op
VARIGHED 70 min
BILLET Billetsalg i døren kr. 200 – forsalg kr. 120, ung/stud/pens kr. 80, barn kr. 40, DYNAMO-kort kr. 0. Køb din billet i forsalg, det er billigere!

DYNAMO After Dark

DYNAMO AFTER DARK er en række særarrangementer hvor vi i samarbejde med Fyens Stiftstidende inviterer på snak, fordybelse og refleksion. Det sker med udgangspunkt i forestillinger som spiller på DYNAMO.

Bryster – i offentligheden og på scenen

DET SKER 15. OKTOBER
Hvor må bryster egentlig befinde sig, hvordan skal de tage sig ud og hvem bestemmer egentlig over dem? Vær med når DYNAMO AFTER DARK stiller skarpt på den polemik der ofte følger brysterne rundt i byrummet og nu også på scenen.

For de er ikke til at komme uden om. Hverken når man kigger i spejlet eller åbner avisen. Bryster – eller kvindekroppen – pryder godt og vel halvdelen af alle spejlbilleder og nogenlunde ligeså mange rubrikker: Fra croptop-gate, over nabostrid om nøgenbadning på altanen, til lokalt fitnesscenters ophør af gammelt forbud mod træning i sports-bh.Hvorfor taler vi så meget om bryster? Og hvem bestemmer egentlig over dem?


DELTAGERE

Samtalen modereres af Lene Kryger, teaterredaktør og kulturjournalist ved Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis, samt medlem af Reumert-juryen.

Kajsa Englund og Karin Svensson er kunstnere og står blandt andre bag performancekollektive Mighty Performing Arts Collective, som skaber originale scenekunstværker i kollektive processer baseret på en normkritisk og feministisk tilgang.

Liv Navntoft Henningsen er uddannet cand.jur. fra København Universitet og har i forbindelse med sin uddannelse beskæftiget sig indgående om minoritetsbeskyttelse og kvinders rettigheder. Derudover har hun skrevet speciale om menneskeretlige perspektiver på amning i det offentlige rum.

Asja Karkov er studerende og har de sidste mange år lavet feministisk aktivisme. Hun har i høj grad brugt Instagram som platform til at vise kvindekroppen på en afseksualiseret og uredigeret måde. Asja har desuden været med til at starte den feministiske festival Femi Festival og her herunder lavet boob t-shirt workshops.


FAKTA

GRATIS SÆRARRANGEMENT i forlængelse af forestillingen BREAST IN PEACE d. 15. oktober. Kræver billet til forestilling, som vises kl. 20.

Varighed ca. 1 time.

Læs mere om arrangementet her.