ITALIENSK DUKKETEATER: MANOVIVA & ANTIPODI

En eftermiddag med italiensk dukketeater på DYNAMO – to forestillinger til en forestillings pris. For både børn og voksne, så tag hele familien med på DYNAMO til en magisk eftermiddag med international scenekunst.

Oplev forestillingen MANOVIVA af Girovago e Rondella (IT) kl. 15 til 15.20 efterfulgt af 30 min. pause.

Efter pausen spiller forestillingen: ANTIPODI af Compagnia Dromosofista (IT/AG) fra 15.50 til 16.15

MANOVIVA af Girovago e Rondella (IT)
Magiske hånddukker i en mini-manege. I et mørkt og magisk mikrokosmos inviterer Manin og Manon os ind i deres fantastisk, lille verden, hvor hænder giver liv til to små cirkusartister.

Manin er linedanser og går på stylter. Manon er både jonglør, ildsluger og orkester i det lille cirkus. Manonviva er en dukketeaterforestilling, der kun med fem fingre og helt uden ord skaber en fabelagtig miniatureverden.

VARIGHED: 20 min
ALDER: Fra 3 år
AF OG MED: Marco Grignani, Federica Lacomba og Timoteo Grignani

OM KOMPAGNIET
Girovago og Rondella mødte hinanden på et bådteater i Grækenland for 35 år siden. Siden da har de udvikling populære og poetiske forestillinger, som har været vist i mere end 25 lande.

Læs mere om kompagniet på deres hjemmeside

ANTIPODI af Compagnia Dromosofista (IT/AG)
Dukker og live-musik på en rejse rundt om jorden En fortryllende forestilling, hvor idéerne står på spring, og skygger, kroppe og dukker folder en hel verden ud.

Tag med på en rejse rundt om jorden, hvor intet sted er uden for rækkevidde. Akkompagneret af live-musik tager vi sammen kloden rundt.

VARIGHED 25 min
ALDER: fra 7 år
AF OG MED: Tommaso Grignani, Facundo Moreno og Rugiada Grignani

OM KOMPAGNIET
Compagniai Dromosofista blev stiftet i 2007 da søskendetrio’en Rugiada, Timoteo og Tommaso Grignani, mødte brødrene Moreno i Italien. Sammen skaber gadepoetisk teater, hvor de kombinerer live musik, marionetdukker og fysisk teater.

Læs mere om kompagniet på deres hjemmeside

Pris: Fra kr. 120 / kr. 40 (kr. 200 i døren) Køb din billet i forsalg – det er meget billigere.

Husk corona-pas og id.