Cikaros (DK)

Making Space / Forestillinger Om Rum

Håndstand og metalkonstruktioner.

To kvinder og en scenografi af flytbare metalkonstruktioner, og en udforskning af forholdet mellem krop, arkitektur og rum. Gennem håndstand, cirkus og bevægelser undersøger artistkroppen materialerne både horisontalt, vertikalt og diagonalt.

Making Space / Forestillinger Om Rum er et cirkuskoreografisk værk, der med den menneskelige krop som udgangspunkt undersøger foranderlige rum. En koncentreret og meditativ leg med kropslige skulpturer, der skabes og forgår i et konstant flow

VARIGHED 45 min
ALDER Fra 15 år
SPROG Non-verbal/ delvis dansk
PRIS

DYNAMO-KORT 0,-
VOKSEN DØR 200,- I FORSALG 120,- I PENSIONIST / UNG U. 25 / STUD. / FATTIG 80,-
KLIMA  40,- / BØRN 40,-

Mere om forestillingen

Making Space / Forestillinger Om Rum er et cirkuskoreografisk og filosofisk værk om krop, rum og arkitektur. Med afsæt i samtidscirkus og udvidet koreografi arbejder to kvinder med en scenografi bestående af to flytbare metalkonstruktioner og en kasse af træ. Scenografien skaber rum, kroppene forholder sig til rummene.

Med håndstand og cirkusbevægelser skaber de minimalistiske koreografier. De undersøger artistkroppens aftryk i rummet, horisontalt, vertikalt, diagonalt. De balancerer på kanten, hænger fra toppen, læner sig op ad hjørnet, står på hinanden.

De udforsker scenografien som rekvisit, rekvisitten som et rum, og rummet som et sted. De arbejder i mellemrummene og synliggør de rum, vi ellers ikke ser. 

Om kompagniet

Cikaros har siden 2005 arbejdet med cirkuskoreografiske værker hvor vi leger med et fysisk sprog med inspiration fra mange discipliner. Vi udvikler sofistikeret cirkuskoreografi med fysisk præcision og filosofiske undertekster, og vi er fascinerede af hvad cirkuskroppen og koreografien i sig selv fortæller i mødet med sin omverden. 

Photos by Cosmin Cirstea

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

Støttet af

Odense Kommune Statens Kunstfond