Thom Monckton

Only Bones v1.0

Nogle af jer ved det og andre vil opdage det, men Thom Monckton kan fortælle utrolige historier med sin krop, han er charmerende og nærværende og man fascineres af det måde han er både i kontakt med sin krop og med sit publikum.

Om han fortæller en kærlighedshistorie med sine tæer, en konfliktsituation med sine fingre, eller har problemer med at få sit hoved til at makke ret, så bliver man blæst bagover af hvor intens og interessant han er at se på.

Only Bones v1.0 har allerede spillet på den prestigefyldte London Mime Festival og haft 2 succesfulde runs på Edinburgh Fringe Festival

På et sceneområde der er centreret omkring 1 m2 udspiller der sig en humoristisk fortælling om kroppens muligheder for at fortælle store historier. På scenen er en kunstner, en tekniker, et lys, ingen tekst.

★★★★★ Broadway Baby – “His playful, hypnotising, deceptively simple part-clown-part-physical-theatre act makes you forget how the human body is supposed to work”

★★★★★ Across The Arts – “Monckton’s ability to manipulate the smallest parts of the body, not just to do this expertly well but while establishing a playful relationship with the audience, is mind-blowing”“Only Bones” er dogme-komik udviklet af Thom Monckton og Kallo Collective, og tæller i skrivende stund fire sideløbende versioner, hvoraf Thom Moncktons v1.0 er det først bud på hvordan en fysisk komiker og performer skaber et univers kun ved brug af simpelt lys og sin krop.

Støttet af

Statens Kunstfond Odense Kommune