Uppercut Danseteater (DK)

JUMP

Dans i de højere luftlag

Tre virtuose breakdansere og en kæmpemæssig luftmadras. Et oplagt møde, der lægger op til leg, rytme og halsbrækkende stunts.

Her springer vi – for livet og for glæden og fra alt det, der tynger os. Vi springer fordi vi tør, fordi vi skal, fordi vi ikke kan lade være. Uden at vide, om vi lander på fødderne eller falder på røven. Vi springer ind i livet med barnets hoppende glæde og boblende nysgerrighed.

Langsomt bliver leg til konkurrence, og konkurrence til livets kontante tyngdekraft. Og på et tidspunkt falder vi. Alene og sammen. I ekstase og udmattelse. Og måske sætter vi af og springer. Igen…

JUMP er en forestilling om at springe, hoppe, falde, snuble og om at rejse sig og finde fodfæstet. En urban fortælling om at fange, skabe og slippe rytmen. Med springet som præmis må vi være eller bære vores fejl i så høj grad, at vi måske i sidste ende ender med at lykkes.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Teater MomentumOM KOMPAGNIET

Uppercut Danseteater (grundlagt 1985) er et dansekompagni, der er kendt for dets unikke fusion af breakdance og contemporary dance. Fra basen i Dansekapellet (København NV) turnérer kompagniet både i Danmark og udlandet.

Uppercut Danseteaters kunstneriske leder og koreograf Stephanie Thomasen og den anerkendte israelske koreograf Ofir Yudilevitch slipper med JUMP scenegulvet og udfordrer tyngdekraften på et særligt designet Air Floor.

Læs mere om forestillingen på deres hjemmeside
Følg Uppercut Danseteater på Facebook
Følg Uppercut Danseteater på Instagram

Foto: Bahadir Berber

Støttet af

Odense Kommune Statens Kunstfond