Rosana Cade & Ivor MacAskill

Moot Moot

FORESTILLINGEN ER AFLYST – AFVENTER NYE DATOER

Bizar performance-teater fra kunstnerne Rosana Cade and Ivor MacAskill fra Glasgow – om kommunikation, connection og ensomhed i vores moderne samfund.

Den havde urpremiere på The Yard Theatre London i januar 2018 og returnerede i efteråret 2018 som en del af the British Council Showcase og Made in Scotland Showcase på Edinburgh Fringe i år. Moot Moot er støttet af Arts Council England.

Dobbeltgænger DJ’sene Barry and Barry søger desperat efter en forbindelse til verden udenfor studiet…

To af Skotlands bedste live artister, Rosana Cade og Ivor MacAskill udspyr deres sorte og oprørsagtige take på moderne kommunikation som de identiske værter i et surreelt radio-telefon-talk-show. De finder humoren, varmen og fortvivlelsen frem I det absurde. De spinder et tykt net af klicheer og slagord i deres ekko-kammer fra det ydre rum. Det hele akkompagneres af et underligt soundscape af Yas Clarke, som kører lyden live on stage inkl. stemmemanipulation, lydeffekter og jingles.

Moot Moot er en skarpt koreograferet forestilling som stiller gribende spørgsmål om hvordan den moderne kommunikation foregår.

Forestillingen præsenteres i et samarbejde mellem Teater Momentum og DYNAMO.

OBS Forestillingen spiller på Teater Momentum.

Anmeldelser og citater

★★★★★ ‘Spooky, sinister, skilful’ (VoiceMag.uk)
★★★★ ‘Sharp, smart and seriously entertaining’ (Herald).

Varighed: 60 min

Støttet af

Odense Kommune Statens Kunstfond