Om Dynamo

DYNAMO er en scene og et arbejdsrum for nycirkus og ny scenekunst beliggende i et nyrenoveret gammelt pakhus midt i Danmark på Odense havn.

Det gamle pakhus giver med sine 1300 m2 plads til at danske og internationale nycirkusartister, scenekunstnere og grupper kan få tag over deres produktioner i et professionelt og inspirerende arbejdsmiljø.

DYNAMO åbnede i januar 2017.

DYNAMO tilbyder fysiske rammer til prøver, ideudvikling, residencies, workshops og masterclasses for professionelle scenekunstere, vækstlaget og byens borgere.

DYNAMO faciliterer og skaber kunsteriske aktiviteter som en årlig nycirkus festival i august, gæsteforestillinger, artist talks og work in progress visninger.

Som produktionshus og kreativt samlingssted, ønsker vi, at DYNAMO skal skabe bedre vilkår for scenekunstnere, både på scene og i alt det praktiske der ligger bag en produktion!

Vi er åbne over for nye ideer og tiltag, så tag kontakt til os, hvis du har en ide til et kursus, en event, en forestilling, der skal øves, har spørgsmål eller bare en god idé som skal testes af.

Holdet

Rune Vadstrøm Andersen

Kunstnerisk leder

Gry Lambertsen

Kunstnerisk leder (BARSEL)

Ida Nørgaard

Producent

prfrm

PR & KOMMUNIKATION

Eva Vaseem

BOGHOLDER & MADMOR

Britt Ottesen

Kulturblæksprutte

Elena Stanciu

PR TRYLLERIER & MAGASIN REDAKTØR

Palle Notlev

LYDTEKNIKER & AFVIKLER

Kenneth Danielsen

Lysdesigner

Mads Find

GRAFIKER OG BYGGER

Find os

DYNAMO

Produktionshus for nycirkus og scenekunst
Finlandkaj 6 | 5000 Odense C | Danmark | info@dynamoworkspace.dk