Open Stage

OPEN STAGE hos DYNAMO er til for fysiske kunstnere, som cirkus, dans, teater og dukketeater – jer der krydser flere scenekunstgenrer. OPEN STAGE er et uformelt frirum til at afprøve dine ideer eller finpudse det du har arbejdet på længe for et publikum. Scenen er jeres, når vi et par aftener i sæson byder indenfor.

SÅDAN DELTAGER DU I OPEN STAGE
Som kunstner kan du søge om at deltage i programmet til næste OPEN STAGE, som vil blive afholdt i januar 2022. Open Call vil blive meldt ud – hold øje med denne side og vores sociale medier for yderligere information og updates.

OPEN STAGE er et kurateret program, så vi kan skabe en aften med diversitet i genrer og stemning mm. Har du spørgsmål eller vil du deltage i OPEN STAGE, så kontakt gry@dynamoworkspace.dk og skrive et par ord om hvem du/I er, og tilføj et par links til dit/jeres arbejde.

Deltagelse i OPEN STAGE er ulønnet. Værkerne må max. være 12 min.

OPEN STAGE præsenteres i samarbejde med Circus Playground


TIDLIGERE ÅBEN SCENE

ÅBEN SCENE #1 – Juni 2021

Medvirkende: David Enoch, Andrea Albernaz, Det Fynske Dansekompagni, Ida Langkilde, Motus, Copenhagen International Arts Collective, Othilia Zielke, Rachael Kealy

ÅBEN SCENE #2 – September 2021

Medvirkende: Soen Geiernaert & Mishannock Ferrero, Nao abacaxi – Sonia & Alfred; Lucas Perez, Emil Korfitz Stenhøj & Daniel Hamre; Signild Elisabeth; Simona Rhodin, Yen David Huynh, Othilie Zielke.