Sisus Sirkus in DYNAMO Residency. Photo by Cosmin Cirstea

For artister

DYNAMO ønsker at skabe bæredygtige betingelser for scenekunstnere ved at tilbyde rum og produktionsstøtte, residencies, workshops og masterclasses til danske og internationale artister og kompagnier, der arbejder inden for cirkus og fysisk scenekunst. Her har vi som mål at starte en dialog, bidrage til infrastrukturen og udviklingen af det moderne cirkus og genrens aktuelle status og udvikling både i Danmark og internationalt. 

Læs mere om DYNAMO Residencies, aktuelle open calls, masterclasses og andre aktiviteter herunder.

DYNAMO Residencies

Hvert år byder vi omkring 10 kompagnier og solo-kunstnere velkommen i kunstnerisk ophold på DYNAMO på imellem tre dage og en måned.

Vores Open Calls har specifikke temaer og fokus og er sommetider målrettet en speciel gruppe artister, men vi inviterer ansøgere til brede fortolkninger af det præsenterede tema.

DYNAMOs “store” residencies foregår hvert forår og efterår med en gennemsnitlig længde på cirka en måned; her dækker vi løn, rejse- og opholdsudgifter.

Foruden residencies med specifikke temaer og målgrupper er vi altid åbne for nye og innovative ideer og projekter – du kan producere din fulde forestilling på DYNAMO eller bare udvikle ideer i løbet af et residency.

Disse “mindre” residencies på DYNAMO er forskningsforløb uden krav om, at der leveres et slut-produkt. Vi opfordrer dog gæster til at afslutte deres ophold på DYNAMO med en åben visning/deling foran interesserede publikumer såvel som andre kunstnere og aktører, der arbejder inden for cirkus og scenekunst.

Hvis du har ideer til et samarbejde eller vil høre mere om vores residency-program, så skriv til gry@dynamoworkspace.dk.

Artists in residence

Artist in residence