DYNAMO After Dark

DYNAMO AFTER DARK er en række særarrangementer hvor vi inviterer på snak, fordybelse og refleksion. Det sker med udgangspunkt i forestillinger som spiller på DYNAMO.

Kommende:

Humor på scenen
29 April 2022

Artister: Kallo Collective – forestillingen PENDULUM.
I dialog med: Sune Roholt Mortensen (dramaturg), Michael Eigtved (Lektor, Københavns Universitet), Sisse Gram de Fries (komiker, podcaster og skuespiller).
Emne: Den 29. april stiller vi skarpt på humor på scenen. Med udgangspunkt i forestillingen PENDULUM af Kallo Collective, ser vi nærmere på genrer, udtryk og bevægelser hvor humor kommer til udtryk. Hvad synes vi egentlig er sjovt og hvorfor? Læs mere: https://fb.me/e/1yVw1yb8q

Tidligere:

Rigtige mænd fra Norden
4 marts 2022

Artister: The Nordic Council – forestillingen “Three Men from the North”
I dialog med: Anders Ravn (Father of three and nurse); Erik Andersson (father).
Emne: Hvem er den nordiske mand i dag, hvor mange forskellige afskygninger kommer han i, og hvordan oplever vi ham gennem scenekunst, i mediebilledet og på hjemmefronten?


Live musik i scenekunst
21 Januar 2022

Artister: Uppercut Danseteater – forestillingen ‘Samba: Plejer er død’ (Stephanie Thomasen – koregraf; Alexander Skjold – percussionist)
I dialog med: Casper Schärfe – booker og stifter af Momentum Musik
Emne: Hvad sker der når musikeren bliver en del af ensemblet, når musikken bliver synlig som et element på scenen og hvordan er den musikalske oplevelse anderledes i scenekunst end i et koncertformat? Presenteret i samarbejde med Momentum Musik.


DYNAMO AFTER DARK ft. Fyens Stiftstidende: Om at sidde fast
12 november 2021

Artister: Rapid Eye – forestilling ‘Cul de Sac’
I dialog med: Jens Bertelsen – Erhvervsredaktør hos Avisen Danmark
Emne: En snak om sammenbrud, dødvande og katastrofer: Om at sidde fast, at gentænke verdensordener og handlemuligheder, at destruere noget for at skabe noget nyt. Presenteret i samarbejde med Fyens Stiftstidende.


Bryster – i offentligheden og på scenen
15 october 2021

Artister: Mighty Performing Arts Collective (Kajsa Englund og Karin Svensson) – forestillingen ‘Breast in Peace’
I dialog med: Lene Kryger (teaterredaktør og kulturjournalist), Liv Navntoft Henningsen (Cand. Jur.), Asja Karkov (aktivist)
Emne: Bryster – eller kvindekroppen – pryder godt og vel halvdelen af alle spejlbilleder og nogenlunde ligeså mange rubrikker: Fra croptop-gate, over nabostrid om nøgenbadning på altanen, til lokalt fitnesscenters ophør af gammelt forbud mod træning i sports-bh.Hvorfor taler vi så meget om bryster? Og hvem bestemmer egentlig over dem? Presenteret i samarbejde med Fyens Stiftstidende.


The juggling brain
29 maj 2021

Artister: Kathrin Wagner, Emma Hørnell, Gracie May Marshall the Antiism Project
I dialog med: Åsa Fex Svenningsen – Neuroforsker, lektor ved Institut for Molekylær Medicin på SDU
Emne: Hvad sker der med din hjerne, når du (prøver at) jonglere? Åsa har været i kontakt med vores Anti-ism kunstnere in residency, og de har talt om jonglering, balancering og håndstand og de hjernefunktioner, der både påvirker og påvirkes af disse kunstformer. Presentered i samarbejde med Havne Kulturfestival.

Billede af Cosmin Cirstea

Psykolog og tryllekunstner sat i stævne
19 november 2020

Artist:  David Tholander – forestillingen ‘Pigeon Superstition’
I dialog med: Frederikke Tholander – psykolog
Emne: Oplægget gør os desuden klogere på, hvordan B.F. Skinners arv kommer til udtryk i adfærdsdesign anno 2020, og hvordan adfærdsdesign kan påvirke vores allesammens frie vilje.

Billede af Cosmin Cirstea