For skoler

Her har vi samlet noget praktisk information, der målretter sig skolebesøg. Er der info I savner?
Så skriv til os på info@dynamoworkspace.dk, og vi skal fluks få svaret på dine spørgsmål.

UPCOMING SKOLEFORESTILLINGER:
FUCKD – 14. og 15. november
Det er også muligt at booke en forestilling og workshops til jeres skole, heriblandt FUCKD.

HVAD ER NYCIRKUS?
Nycirkus består af traditionelle cirkusdiscipliner, som præsenteres i en dramatisk eller teatralsk ramme. Kombinationen af de velkendte cirkusdiscipliner og den dramatisk ramme (historie, følelser, tematikker, lyd, lys osv.) resulterer i forestillinger der både fornøjer, bevæger, inspirerer, udfordrer og uddanner på én og samme tid. Det er fortællinger fortalt med kroppen som talerør. På denne måde er nycirkus både for dem, der vil have “ny” og dem, der vil have “cirkus”.

PRISER
Varierer afhængigt af forestillingen. De fleste forestillinger DYNAMO præsenterer har en billetpris på 40 kr. til børn/unge u/25. Det er muligt at kontakte os for gruppepriser, hvis målgruppen falder uden for denne kategori. Når vi præsenterer forestillinger i samarbejde med Nørregaards Teater, er det som regel til en billetpris på 45 kr. eller 0 kr. hvis du booker på vegne af en uddannelsesinstitution.

PARKERINGSFORHOLD
DYNAMO ligger på Finlandkaj 6 på Byens Ø. Det er muligt at lave en standsning foran hovedindgangen til bygningen, hvor en skolebus uden problemer kan lukke en gruppe elever ud. Det er også muligt at parkere rundt om hjørnet på Finlandkaj 14, hvor Apcoa tilbyder parkering. De første 3 timer er gratis.

ADGANG MED OFFENTLIG TRANSPORT
Der er ca. 10 minutters gang fra Odense Station til DYNAMO.

BAR OG SPISEPLADS
DYNAMO har en bar der sælger kolde drikkevarer – herunder både vand og sodavand, såvel som øl, vin og drinks – og popcorn! Som skole skal I være velkomne til at nyde medbragt mad og drikke i vores Tivoli-gade, hvor der er siddepladser nok til alle.

WORKSHOPS, Q&A OG RUNDVISNING
DYNAMO har både et stærkt hold professionelle artister tilknyttet huset, samt studieplads til rig udfoldelse af cirkusdiscipliner. Man er altid velkommen til at kontakte os om muligheden for tilkøb af fysiske workshops til alle målgrupper. Forestillingens medvirkende stiller også ofte op til artist talks eller Q&A-sessions, så forhør jer endelig om dette i forbindelse med køb af forestillingsbilletter. Sidst men ikke mindst giver vi også gerne rundvisninger i vores skønne pakhus, der rummer 1.300 m2 ren cirkusglæde. 
Kontakt info@dynamoworkspace.dk for at lave en aftale.