OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GDPR politik

Når du tilmelder dig DYNAMOs nyhedsbrev, køber billetter eller ansøger om job, praktikplads, produktionsophold eller residency, registrerer vi de personlige oplysninger, som du i hvert tilfælde forsyner os med. Vi bruger disse oplysninger på forskellig vis, afhængigt af situationen for registreringen af de personlige oplysninger. Det kan være for at muliggøre en fremtidig kommunikation, eksempelvis ved tilmelding til vores nyhedsbrev, eller for at sikre, at vi kan hjælpe dig ved tvivlsspørgsmål, eksempelvis ved køb af billetter. Og endelig kan vi benytte dem til statistiske formål.  

Oplysningerne gemmes og behandles af vores databehandler, og kan kun tilgås af specifikke medarbejdere hos DYNAMO. DYNAMO er forpligtet til at opbevare og behandle dine data sikkert og fortroligt. Hvis vi opbevarer dine personlige oplysninger, har du til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi opbevarer og behandler om dig, samt hvordan vi gør dette, og endelig til enhver tid at få slettet de personlige oplysninger, som vi har registreret om dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@dynamoworkspace.dk, hvis du ønsker mere information om vores behandling af dine personlige oplysninger eller om vores persondatapolitik generelt.