Job: Barkoordinator hos DYNAMO

DYNAMO søger en dedikeret og energisk barkoordinator til at blive en del af vores lille, hyggelige team. Vores café/bar servicerer gæster under vores forestillinger, hvor vi stræber efter at skabe en livlig, social atmosfære for vores publikum.

Jobbeskrivelse og ansvarsområder

Som barkoordinator vil du spille en central rolle i at drive vores bar og café på forestillingsaftener. Du vil være ansvarlig for at holde baren kørende, tale med vores administrator om barens budget, sikre at lageret er fyldt op, og opretholde et rent og indbydende miljø. Rollen indebærer også at rekruttere og oplære frivillige til at hjælpe med under travle begivenheder såsom festivaler mm.

DYNAMOs bar åbner en time før hver forestilling og lukker cirka to timer efter forestillingen, så jobbet indebærer også at se de forestillinger, vi præsenterer, hvilket vi selv ser som en stor fordel ved jobbet! 🙂

Hvad vi søger

Vi søger en “menneskekender” med en åben, venlig indstilling og stærke kommunikationsevner på dansk. Vi er et meget internationalt hus, så engelsk vil også blive brugt en del.

Arbejdstider og placering

Baren er kun åben under forestillinger, med skiftende arbejdstider afhængigt af vores spilleplan. De fleste forestillinger er om aftenen, men vi har nogle gange eftermiddagsforestillinger og weekender. Forvent cirka 30 timer om måneden, med mere intense vagter under festivaler og større arrangementer.
Sted: Finlandkaj 6, 5000 Odense.

Du bliver en del af et kreativt, fællesskabsorienteret miljø hos DYNAMO. Dette er den perfekte mulighed for dig, der elsker at arbejde i et livligt, kunstnerisk rum og ønsker at gøre baren til en særlig del af vores publikums oplevelse.

Ansøgning

Hvis dette lyder som den perfekte mulighed for dig, så send dit CV og en kort motiveret ansøgning til helle@dynamoworkspace.dk senest den 15. oktober.
Vi forventer at besætte stillingen hurtigst muligt efter ansøgningsfristen. Løn og arbejdsbetingelser vil blive drøftet under jobsamtalen.


Vi ser frem til at høre fra dig!