Work in Progress – Object Manipulation

NB: Dette er en Work in Progress-visning, hvilket betyder at der ikke er tale om en færdig forestilling. Derimod er denne visning en præsentation af materiale, der muligvis kommer til at danne grundlag for en færdig forestilling.

Rytme-performerne Villads Bugge Bang, lmari “Ilmo” Simonsen, Livya Howard-Yashar & den elektroniske komponist Lasse Munk vil hele oktober måned arbejde sammen med udgangspunkt i temaet “Action – Reaction”.

Som dansere vil de bruge jonglerings-mønstre til at se, hvordan de kan jonglere med deres egne kroppe i og med rummet. Som rytmiske performere vil de lege med rytmen & timingen i jonglering. 

Med fokus på timing, tid og rum vil de undersøge hvordan man kan manipulere objekter uden at være i direkte kontakt med dem, igennem kraften fra deres kroppe med pust, tramp & klap – fra step, body percussion, beatbox samt elektriske apparater.

Creative Without Nature?

BRO inviterer til et nyt spændende koncertevent med musik og visuals i Dynamo på Odense Havn: ‘Creative – without nature’.
Billetter kan købes i døren fra klokken 19.30 eller gennem billetlink. BRO inviterer alle der køber billet online på en øl eller et glas vin. Baren er åbent fra klokken 19.00.Om koncerten:
Liv Vester Larsen, violinst, vokalist og komponist undersøger i øjeblikket om man kan være kreativ uden adgang til natur. Med udgangspunkt i rejser til Island, Nordnorske Lofoten, Tokyo og Berlin samt besøg i lyddøde rum, fængsler og undersøgende arbejde med A.I., undersøger hun hvad man skaber når man isolererer sig i og udenfor natur.


Projektet hedder Creative – without Nature? og til koncerten på Dynamo samarbejder Liv med Visual Artist My Lambertsen / SLØR Visual Performance.


Koncerten er en kulmination efter en uges Artist in Residency på Brenderup Højskole i uge 44, hvor Liv og My i de flotte rammer med udsigt til den fantastiske fynske natur, har samarbejdet og kreeret musik og kunst. Efter koncerten vil der være en Artist Talk med de medvirkende, hvor man som publikum er velkommen til at stille spørgsmål.Liv Vester Larsen, violin, vokal, effekt-pedaler
My Lambertsen, vokal, liveanimation, Audio og Visual ArtMere info om projektet:
www.livvesterlarsen.com
Podcast om projektet:
Creative – without Nature? Spotify/Apple Podcasts.Projektet er støttet af Dansk Komponistforening, Sydbank Fonden, SDMK, DPA og DJBFA.”Koncerten er arrangeret af BRO og støttet af Statens Kunstfond og Odense Kommune

Sorry Not Sorry

Premiere på ny danseforestilling

Fyld! Tag plads. Lav larm!

SORRY NOT SORRY er en eksplosiv danseforestilling, der skubber til angsten for at fylde og optage plads i verden – med krop og med sind. Et stort, pangfarvet og højlydt spørgsmålstegn ved hvorfor det skulle være så fedt at fylde meget lidt!?

Gør dig klar til tempofyldte dansere i en farveskrigende scenografi, der puster sig op og kræver plads. Plads til at løfte os selv og hinanden op. SORRY NOT SORRY er et opløftende opråb om at have mod til at fylde, flyde ud, boble over og larme – i et voluminøst lydunivers af surfpunk og vildskab.

 – Eller sagt med komiker, Sofie Hagens ord: “Take up space in a world that wants to shrink you”.

KONCEPT OG IDÉ: Gunilla Lind
KOREOGRAF: Gunilla Lind
KOREOGRAF ASSISTENT: Ida Hebsgaard
DANSERE: Josefine Elna Ibsen, Ruth Rebekka Hansen
SCENOGRAF: Kirsten Victoria Lind
KOMPONISTER: Kristoffer Rosing-Schow/Anders Pedersen
DRAMATURG: Betina Rex
FOTOS OG TRAILER: Kasper Nybo
PRODUCENT/PR: Shuli Nordbek / Betina Rex

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond, Augustinusfonden, Louis-Hansen Fonden, Knud Højgaards Fond, William Demant Fonden og Københavns Kommune – Scenekunstudvalget.

Udviklingsfasen til forestillingen er støttet af Åbne Scene med et residency ved open call.

Billetsalg i døren kr. 200 – køb din billet i forsalg, det er billigere!

Husk corona-pas til alle forestillinger!

OPEN STAGE

OPEN STAGE er et uformelt frirum, hvor scenekunstnere kan afprøve deres idéer for publikum. 

De optrædende er fysiske kunstnere, som arbejder med cirkus, dans, teater, dukketeater, eller krydser flere kunstformer. Kom og se hvad der rør sig!

OPEN STAGE præsenteres i samarbejde med The Circus Playground.

Fra 10 år og op.
Gratis adgang – book din billet på forhånd.

OPEN STAGE

UDSOLGT

OPEN STAGE er et uformelt frirum, hvor scenekunstnere kan afprøve deres idéer for publikum. De optrædende er fysiske kunstnere, udvalgt via et open call i foråret, som arbejder med cirkus, dans, teater, dukketeater, eller krydser flere kunstformer.

Kom og se hvad der rør sig!

Den første OPEN STAGE bliver holdt fredag 18. juni, og er en tilbagevendende begivenhed.

DELTAGERNE I OPEN STAGE 18. JUNI ER:

Det Fynske Dansekompagni med: Work in progress: INTUITION

Digte af Dan Turèll og Inger Christensen møder musikalsk synthesizerunivers i den absurde og opløftende danseforestilling om det intuitive. Mød Det Fynske Dansekompagni i støvsugertango, TV- shop og erotisk slowmotion til Händel imens rationalet krakelerer. En forestilling for unge og voksne som havde premiere på Teater Momentum 19. maj 2021. Der vises uddrag fra INTUITION.

Koreograf: Cirkeline Dahl Bondesen
Dansere: Cecilie Schyth Kjær, Christina Dyekjær, Viola Dröse, Linn Fletcher & Cirkeline Dahl Bondesen
Komponist: Peter Kohlmetz Møller
Lysdesign: Brian Cord’homme
Kostumedesign: Nanna Bernholm
Producent: Det Fynske Dansekompagni
Assistent: Anna Ting

Andrea Albernaz_ Isla Collective med: CASA

CASA projektet er et kunstnerisk samarbejde mellem skuespiller Andrea Albernaz og instruktør og dramaturg Georges Perla. Projektet er opstået af et ønske hos skuespilleren om at fortælle sin historie; historien om huset, hjemmet og de steder, hun har boet ved brug af sin hukommelse. Nogle gange forvirrende, nogle gange rodet. Den globale pandemi vi gennemlever, nedluktning, isolation og ensomheden bliver inddraget i fortællingen

Ide: Andrea Albernaz & Georges Perla
Instruktør og dramaturg: Georges Perla
Medinstruktør: Juliana Appel
Pr & Communication: Elena Stanciu

Ida Langkilde med: PRÆSENT

Ida Langkilde har rødder i Buenos Aires, Argentina, hvor hun fandt kærligheden til cirkus. Sidenhen har hun eksperimenteret i krydsfelter for at udforske circus’ potentiale og eksistens. Hun har arbejdet meget med stedsspecifikke forestillinger og hun vil altid gerne indflette tematikker som står hende nær. Denne visning vil være vægtet på musikken og have udpluk af forskelligt materiale, som hun skræddersyr til OPEN STAGE. Hendes tværfaglighed vil udgøre kernen, mens hun vil prøve at udfordre sig selv og publikums præsens.

Af og med: Ida Langkilde

MOTUS med: The Unexpected

”Motus”, er Circus Playgrounds egne lokale artister, der ugentlig træner i DYNAMOSs lokaler. Nogle gør det ved siden af arbejdet, mens andre optræder med Cirque Du Soleil. De har denne aften valg at vise jer hvad de de går og arbejder på. De beskriver selv deres nummer sådan her. The Unexpected ”En blanding af klassiske cirkusdiscipliner. “Flips and Whips” i en cocktail af improvisation og ekstrem præcision.

Medvirkende: Daniel Hamre, Frederik Bertelsen, Emil Korfitz, Morten Bo Hytteballe, Mathias Falkenberg.

David Enoch Sosman med: Musikalsk bartender jonglering

David Enoch Sosman er 8. generation af en delvis dansk og fransk cirkusfamilie. Hans far var en kendt fransk klovn og komiker og hans mor en anderkendt trapezkunster fra familien bag Cirkus Dannebrog. Som 12 årig begyndte David at træne på kunsten at jonglere. David har rejst verden over med sit hoppebolds jonglernummer og vundet flere internationale priser. I 2016 var David i forbindelse med et show i Rom, og blev inviteret til Vatikanet for at optræde for Paven.

Nu vil David udføre et nyt og originalt act – et musikalsk bartender jonglørnummer hvor han jonglerer og balancerer med flasker og glas. Under nummeret bruger David klassiske cirkuselementer og binder det sammen til et moderne act.

Copenhagen International Arts Collective med: Midsommer Soloer:
Lyng i Tåge / Kirsebær blomstrer / En Solsikkes forfald

Midsummer soloer er et tværæstetisk projekt hvor koreografien danner primær inspiration til en række brugskunstsartikler, der skabes af de medvirkende dansere. Til Open Stage får publikum den første smagsprøve på projektet, når Copenhagen International Arts Collective tester de 3 korte soloer for første gang på scenen.

Hver solo er inspireret af et landskabsbillede, der lader det bløde og feminine fylde som kontrast til verdenens skarpe kanter. I koreografien dyrker de et neoklassiske og moderne trinsprog – i dans der bare er for dansens skyld.

Copenhagen International Arts Collective samler internationale og herboende kunstnere i et producerende fællesskab med base i København. Særligt skal fællesskabet formidle plads og platform til kunstnere der er hjemvendt efter udenlandsstudier og/eller ophold.

Værk af Racheal Kealy

Følelser er pr. definition svære at sætte ord på. Angst er blandt os, men ved vi hvem der er i panik? Er vi selv paniske? Vekslende mellem at være frygtsom og række ud mod lyset, tager Rachael dig med på en rejse i et forsøg på at fange den slags panik, vi nogle gange kan mærke, men sjældent ser.

Rachael er en irsk aerial artist som træner med The Circus Playground på DYNAMO. Hun er en hula hooper og havbiolog, og bor i Danmark. Hun bruger mange timer på at undersøge kompleksiteten af alles yndlingsdyr; havsvampen. Hun har en sensibilitet overfor ændringer i mennesker omkring sig og ønsker, at vi oftere ville udtrykke vores panik i stedet for at bearbejde det i stilhed.

OPEN STAGE præsenteres i samarbejde med The Circus Playground.

Gratis adgang – book din billet på forhånd. Husk corona-pas.

Muovipussi (FI)

Glæd dig til denne performative electro-punk trio fra Finland.

Inspireret af bedstemødre og elektronisk musik, laver de tre musikere Niklas Blomberg, Heidi Finnberg and Milla Lahtinen musik der vil få din sjæl til at krumme tæer på den bedst mulige måde. En blanding af lækker musik, cirkus og teater.

Koncerten spiller efter Exploring Nordic Contemporary Circus og præsenteres i samarbejde Feral Festival

TID kl. 21.30 – dørene åbner kl. 21
ALDER Fra 18 år
VARIGHED Ca. 1 time
BILLET kr. 50 – DYNAMO-kort kr. 0

Ghost Coast Choir (DK)

”Det er overrumplende, vellykket. Og helt fra start magnetisk, næsten filmisk. Dybt fascinerende og utrolig smukt” – GAFFA

Ghost Coast Choir blander det æteriske med det jordnære for at skabe et nyt udtryk med kormusik, som de kalder post-klassisk indie-kor.

De to komponister, Gustav Rasmussen og Thorben Seierø, er centre stage med effektpedaler, båndoptagere, mikrofoner og musikinstrumenter, og rundt om i koncertrummet er sangerne placeret for at indhylle publikum i stemmernes lyd. Videoprojektioner drivende af melankolsk tristesse skaber en stemningsfyldt visuel oplevelse, hvor temaer som sorg, død, ensomhed og forfald bliver poetisk sammenvævet med temaer som begyndelse, liv og glæde.

VARIGHED Ca. 60 min – dørene åbner kl. 19
BILLET Kr. 50 – kr. 0 med Momentum Musik-årskort eller DYNAMO-kort

Præsenteres i samarbejde med Momentum Musik

ODEOLOGY

En aften med elektronisk musik og visuel kunst som en del af LOCATION X 10 års jubilæumsfestival.

ODEOLOGY-teamet har skabt visuelt intense elektroniske musikbegivenheder siden 2018. Denne gang er det DYNAMO på Byens Ø, der bliver forvandlet. ODEOLOGY er et safe space for oplevelse og udtryk, og denne aften byder på et line up med elektronisk musik og performance fra Finland, Danmark og Bulgarien:

Lyra Valenza
Vixen (Fast Forward Productions)
Distortion Trio

Oplev foranderlig elektronisk musik, syret techno og dans med Birgitte Skands, Bjørk-Mynte Buchgraitz Paulsen og Taneli Törmä.

ALDER Fra 18 år
VARIGHED 5 timer (kom når du vil)
BILLET Voksen kr. 120 / Ung, stud kr. 100

AFLYST: Horse Lords (UK)

Horse Lords leverer et på én gang tumultarisk og sirligt favntag med musikhistorien i såvel rockens, jazzens og kompositionsmusikkens navn. Et univers, der trækker på alverdens kulturelle traditioner på tværs af skel, genremæssige som nationale.

Koncerten spiller efter Cul De Sac og præsenteres i samarbejde med Momentum Musik

VARIGHED 60 min.
PRIS kr. 50 (gratis adgang med årskort til Momentum Musik)

AFLYST: Gallashow

Unikt indblik i jongleringens verden – aflyst grundet Coronarestriktion (opdateret 18. dec. 2021)

DYNAMO lægger hus til Dansk jonglørtræf i 2022 – et årligt arrangement, hvor professionelle jonglører og novicer mødes om deres fælles passion for at manipulere objekter i alle tænkelige konstellationer. 

Programmet er pakket med workshops, Open Stage, games, renegade, ild-nat og fritræning – og altså en gallavisningen, hvor publikum inviteres med ind i jonglørens verden.

Her viser profesionelle artister fra hele verden formidable cirkusnumre i varietéformat.

Det bliver en blandet pose af alt godt fra cirkushavet med utallige cirkusdiscipliner spækket med stærke jongleringskrydderier.

MEDVIRKENDE Annonceres løbende. Hold øje på Facebook!
VARIGHED 90 min.
ALDER For alle
BILLET 100 kr. – 0 kr. med DYNAMO-kort*

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)

Odeology

En aften med elektronisk musik og visuel kunst

ODEOLOGY er et safe space for musikalske oplevelser og visuelle udtryk. 

En aften med elektronisk musik, syret techno og dans, der samtykker om fred, kærlighed, enhed og respekt.


September: Sugar, Pernille Krog Mortensen
December: TBC

ODEOLOGY

ODEOLOGY er et safe space for musikalske oplevelser og visuelle udtryk. En aften med elektronisk musik, syret techno og dans, hvor inklusion er i højsædet og person- lige udtryk påskønnet. I 2023 samarbejder holdet bag ODEOLOGY med DYNAMO om en række events under den samlede titel ’IMMERSION’.

Line-up d. 20 maj: Miss Puppy (she/her) and Phloem (she/her), Kasper Marott (he/him), madgladsuper (he/him). Følg Odeology på Facebook for info.

ALDER Fra 18 år
VARIGHED Ca. 5 timer
BILLET
Fra 100 kr.

Støttet af: Odense Kommune, Statens Kunstfond, Øernes Kunstfond and KODA.

Odeology

ODEOLOGY er et safe space for musikalske oplevelser og visuelle udtryk. En aften med elektronisk musik, syret techno og dans, hvor inklusion er i højsædet og personlige udtryk påskønnet. I 2023 samarbejder holdet bag ODEOLOGY med DYNAMO om en række events under den samlede titel ’IMMERSION’.

DATO & STED
Lørdag 7. october – Slagteriet
Lør 16. december – på Dynamo

ALDER Fra 18 år
VARIGHED Hele aftenen
PRIS Fra 100 kr


Riot Days – NY DATO! 27/9!

Legendariske aktivister her i Odense

En explosiv cocktail af teater, koncert og politisk happening! Legendariske Pussy Riot er i Odense, og kan opleves én enkelt aften med værket Riot Days.

RIOT DAYS er baseret på  Pussy Riot aktivist Maria Alyokhinas bog med samme navn. Det er en fortælling om modstand, undertrykkelse og revolution. Efter at have siddet 3 år i fængsel i hjemlandet Rusland for sin modstand mod regimet, er Maria Alyokhina flygtet fra Rusland, og turnerer med forestillingen RIOT DAYS

Præsenteres i samarbejde med 2nd to the Left, Nomaden på Gaden og Kulturmaskinen.

VARIGHED 90 min
ALDER Fra 10 år
PRIS
Dør: 200 kr
Forsalg: 150 kr
Ung 15-24 år/Pensionist/Dynamokort særpris:100 kr
Børn U. 15 gratis