Work in Progress – Object Manipulation

NB: Dette er en Work in Progress-visning, hvilket betyder at der ikke er tale om en færdig forestilling. Derimod er denne visning en præsentation af materiale, der muligvis kommer til at danne grundlag for en færdig forestilling.

Rytme-performerne Villads Bugge Bang, lmari “Ilmo” Simonsen, Livya Howard-Yashar & den elektroniske komponist Lasse Munk vil hele oktober måned arbejde sammen med udgangspunkt i temaet “Action – Reaction”.

Som dansere vil de bruge jonglerings-mønstre til at se, hvordan de kan jonglere med deres egne kroppe i og med rummet. Som rytmiske performere vil de lege med rytmen & timingen i jonglering. 

Med fokus på timing, tid og rum vil de undersøge hvordan man kan manipulere objekter uden at være i direkte kontakt med dem, igennem kraften fra deres kroppe med pust, tramp & klap – fra step, body percussion, beatbox samt elektriske apparater.

Waiting For the Sea Eagle – work in progress

Under overskriften EN CIRKUS-KARRIERE I KONSTANT BEVÆGELSE har DYNAMO inviteret skotsk-fødte performer, danser og artist Iona Kewney til at være Artist In Residency.
Opholdet afsluttes den 8 august med en Work in progress visning.

Her præsenterer Iona Kewney sammen med sin kunstneriske partner musiker Joseph Quimby en række ideer fra deres fælles proces. De to arbejder sammen under navnet Knights of the Invisible og ‘Waiting for the Sea Eagle’ er arbejdstitlen på duoens performance-projekt der i dette stadie kredser om det udpræget anatomiske, æteriske, euforiske og indvortes: Et landskab af krop, sind og fantasi udfoldet i et abstrakt univers grænsende mellem surrealisme og hyper-realisme.

Baren er åben efterfølgende, forestillingen er gratis.

Creative Without Nature?

BRO inviterer til et nyt spændende koncertevent med musik og visuals i Dynamo på Odense Havn: ‘Creative – without nature’.
Billetter kan købes i døren fra klokken 19.30 eller gennem billetlink. BRO inviterer alle der køber billet online på en øl eller et glas vin. Baren er åbent fra klokken 19.00.Om koncerten:
Liv Vester Larsen, violinst, vokalist og komponist undersøger i øjeblikket om man kan være kreativ uden adgang til natur. Med udgangspunkt i rejser til Island, Nordnorske Lofoten, Tokyo og Berlin samt besøg i lyddøde rum, fængsler og undersøgende arbejde med A.I., undersøger hun hvad man skaber når man isolererer sig i og udenfor natur.


Projektet hedder Creative – without Nature? og til koncerten på Dynamo samarbejder Liv med Visual Artist My Lambertsen / SLØR Visual Performance.


Koncerten er en kulmination efter en uges Artist in Residency på Brenderup Højskole i uge 44, hvor Liv og My i de flotte rammer med udsigt til den fantastiske fynske natur, har samarbejdet og kreeret musik og kunst. Efter koncerten vil der være en Artist Talk med de medvirkende, hvor man som publikum er velkommen til at stille spørgsmål.Liv Vester Larsen, violin, vokal, effekt-pedaler
My Lambertsen, vokal, liveanimation, Audio og Visual ArtMere info om projektet:
www.livvesterlarsen.com
Podcast om projektet:
Creative – without Nature? Spotify/Apple Podcasts.Projektet er støttet af Dansk Komponistforening, Sydbank Fonden, SDMK, DPA og DJBFA.”Koncerten er arrangeret af BRO og støttet af Statens Kunstfond og Odense Kommune

Sorry Not Sorry

Premiere på ny danseforestilling

Fyld! Tag plads. Lav larm!

SORRY NOT SORRY er en eksplosiv danseforestilling, der skubber til angsten for at fylde og optage plads i verden – med krop og med sind. Et stort, pangfarvet og højlydt spørgsmålstegn ved hvorfor det skulle være så fedt at fylde meget lidt!?

Gør dig klar til tempofyldte dansere i en farveskrigende scenografi, der puster sig op og kræver plads. Plads til at løfte os selv og hinanden op. SORRY NOT SORRY er et opløftende opråb om at have mod til at fylde, flyde ud, boble over og larme – i et voluminøst lydunivers af surfpunk og vildskab.

 – Eller sagt med komiker, Sofie Hagens ord: “Take up space in a world that wants to shrink you”.

KONCEPT OG IDÉ: Gunilla Lind
KOREOGRAF: Gunilla Lind
KOREOGRAF ASSISTENT: Ida Hebsgaard
DANSERE: Josefine Elna Ibsen, Ruth Rebekka Hansen
SCENOGRAF: Kirsten Victoria Lind
KOMPONISTER: Kristoffer Rosing-Schow/Anders Pedersen
DRAMATURG: Betina Rex
FOTOS OG TRAILER: Kasper Nybo
PRODUCENT/PR: Shuli Nordbek / Betina Rex

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond, Augustinusfonden, Louis-Hansen Fonden, Knud Højgaards Fond, William Demant Fonden og Københavns Kommune – Scenekunstudvalget.

Udviklingsfasen til forestillingen er støttet af Åbne Scene med et residency ved open call.

Billetsalg i døren kr. 200 – køb din billet i forsalg, det er billigere!

OPEN STAGE

OPEN STAGE er et uformelt frirum, hvor scenekunstnere kan afprøve deres idéer for publikum. De optrædende er fysiske kunstnere, udvalgt via et open call i foråret, som arbejder med cirkus, dans, teater, dukketeater, eller krydser flere kunstformer.

Kom og se hvad der rør sig!

Den første OPEN STAGE bliver holdt fredag 18. juni, og er en tilbagevendende begivenhed.

Hold øje med open calls og datoer her

OPEN STAGE præsenteres i samarbejde med The Circus Playground.

Gratis adgang – book din billet på forhånd.