OPEN STAGE

UDSOLGT

OPEN STAGE er et uformelt frirum, hvor scenekunstnere kan afprøve deres idéer for publikum. De optrædende er fysiske kunstnere, udvalgt via et open call i foråret, som arbejder med cirkus, dans, teater, dukketeater, eller krydser flere kunstformer.

Kom og se hvad der rør sig!

Den første OPEN STAGE bliver holdt fredag 18. juni, og er en tilbagevendende begivenhed.

DELTAGERNE I OPEN STAGE 18. JUNI ER:

Det Fynske Dansekompagni med: Work in progress: INTUITION

Digte af Dan Turèll og Inger Christensen møder musikalsk synthesizerunivers i den absurde og opløftende danseforestilling om det intuitive. Mød Det Fynske Dansekompagni i støvsugertango, TV- shop og erotisk slowmotion til Händel imens rationalet krakelerer. En forestilling for unge og voksne som havde premiere på Teater Momentum 19. maj 2021. Der vises uddrag fra INTUITION.

Koreograf: Cirkeline Dahl Bondesen
Dansere: Cecilie Schyth Kjær, Christina Dyekjær, Viola Dröse, Linn Fletcher & Cirkeline Dahl Bondesen
Komponist: Peter Kohlmetz Møller
Lysdesign: Brian Cord’homme
Kostumedesign: Nanna Bernholm
Producent: Det Fynske Dansekompagni
Assistent: Anna Ting

Andrea Albernaz_ Isla Collective med: CASA

CASA projektet er et kunstnerisk samarbejde mellem skuespiller Andrea Albernaz og instruktør og dramaturg Georges Perla. Projektet er opstået af et ønske hos skuespilleren om at fortælle sin historie; historien om huset, hjemmet og de steder, hun har boet ved brug af sin hukommelse. Nogle gange forvirrende, nogle gange rodet. Den globale pandemi vi gennemlever, nedluktning, isolation og ensomheden bliver inddraget i fortællingen

Ide: Andrea Albernaz & Georges Perla
Instruktør og dramaturg: Georges Perla
Medinstruktør: Juliana Appel
Pr & Communication: Elena Stanciu

Ida Langkilde med: PRÆSENT

Ida Langkilde har rødder i Buenos Aires, Argentina, hvor hun fandt kærligheden til cirkus. Sidenhen har hun eksperimenteret i krydsfelter for at udforske circus’ potentiale og eksistens. Hun har arbejdet meget med stedsspecifikke forestillinger og hun vil altid gerne indflette tematikker som står hende nær. Denne visning vil være vægtet på musikken og have udpluk af forskelligt materiale, som hun skræddersyr til OPEN STAGE. Hendes tværfaglighed vil udgøre kernen, mens hun vil prøve at udfordre sig selv og publikums præsens.

Af og med: Ida Langkilde

MOTUS med: The Unexpected

”Motus”, er Circus Playgrounds egne lokale artister, der ugentlig træner i DYNAMOSs lokaler. Nogle gør det ved siden af arbejdet, mens andre optræder med Cirque Du Soleil. De har denne aften valg at vise jer hvad de de går og arbejder på. De beskriver selv deres nummer sådan her. The Unexpected ”En blanding af klassiske cirkusdiscipliner. “Flips and Whips” i en cocktail af improvisation og ekstrem præcision.

Medvirkende: Daniel Hamre, Frederik Bertelsen, Emil Korfitz, Morten Bo Hytteballe, Mathias Falkenberg.

David Enoch Sosman med: Musikalsk bartender jonglering

David Enoch Sosman er 8. generation af en delvis dansk og fransk cirkusfamilie. Hans far var en kendt fransk klovn og komiker og hans mor en anderkendt trapezkunster fra familien bag Cirkus Dannebrog. Som 12 årig begyndte David at træne på kunsten at jonglere. David har rejst verden over med sit hoppebolds jonglernummer og vundet flere internationale priser. I 2016 var David i forbindelse med et show i Rom, og blev inviteret til Vatikanet for at optræde for Paven.

Nu vil David udføre et nyt og originalt act – et musikalsk bartender jonglørnummer hvor han jonglerer og balancerer med flasker og glas. Under nummeret bruger David klassiske cirkuselementer og binder det sammen til et moderne act.

Copenhagen International Arts Collective med: Midsommer Soloer:
Lyng i Tåge / Kirsebær blomstrer / En Solsikkes forfald

Midsummer soloer er et tværæstetisk projekt hvor koreografien danner primær inspiration til en række brugskunstsartikler, der skabes af de medvirkende dansere. Til Open Stage får publikum den første smagsprøve på projektet, når Copenhagen International Arts Collective tester de 3 korte soloer for første gang på scenen.

Hver solo er inspireret af et landskabsbillede, der lader det bløde og feminine fylde som kontrast til verdenens skarpe kanter. I koreografien dyrker de et neoklassiske og moderne trinsprog – i dans der bare er for dansens skyld.

Copenhagen International Arts Collective samler internationale og herboende kunstnere i et producerende fællesskab med base i København. Særligt skal fællesskabet formidle plads og platform til kunstnere der er hjemvendt efter udenlandsstudier og/eller ophold.

Værk af Racheal Kealy

Følelser er pr. definition svære at sætte ord på. Angst er blandt os, men ved vi hvem der er i panik? Er vi selv paniske? Vekslende mellem at være frygtsom og række ud mod lyset, tager Rachael dig med på en rejse i et forsøg på at fange den slags panik, vi nogle gange kan mærke, men sjældent ser.

Rachael er en irsk aerial artist som træner med The Circus Playground på DYNAMO. Hun er en hula hooper og havbiolog, og bor i Danmark. Hun bruger mange timer på at undersøge kompleksiteten af alles yndlingsdyr; havsvampen. Hun har en sensibilitet overfor ændringer i mennesker omkring sig og ønsker, at vi oftere ville udtrykke vores panik i stedet for at bearbejde det i stilhed.

OPEN STAGE præsenteres i samarbejde med The Circus Playground.

Gratis adgang – book din billet på forhånd. Husk corona-pas.