Nycirkus på nordisk vand

Gaffelriggen Johanne har sejlet tusindvis af sømil fra Nordsøen gennem lumske Skagerrak til den åbne Østersø. Hun har lagt skrog til galskab og skørbug og i ly af natten har hendes besætning konspireret, drukket og lært sig selv nye tricks.

I stiv kuling står havgusens helte vejrbidt og rå klar med et vildt og imponerende cirkus-show! En gal og genial balancegang om livet ombord og om verden på land.

Med halsbrækkende akrobatik fra masten, håndstand i vinden og uovertruffen præcision i alt hvad der sker, viser besætningen af artister og musikere, hvad der sker når kommandolinjer går fløjten og det kreative anarki bryder ud.

“Nycirkus på Nordisk Vand” er et flot og forførende cirkusshow af ca. 60 min. varighed med livemusik af den svenske electronica-artist Jenny Nilsson og anbefales til alle aldre. “Nycirkus på Nordisk Vand” er den 2. i rækken af DYNAMOs co-producerede nycirkus forestillinger!

DYNAMO Circus Festival 2019

For tredje år i træk slår DYNAMO Workspace dørene, øjnene og ambitionerne op til DYNAMO Circus Festival!

Mellem forladte siloer og industri på Odense Havn, kulturliv og bleg beton præsenterer DYNAMO Workspace igen over en weekend en kort og intens festival for det nysgerrige, pissehamrende dygtige, humoristiske, rørende og fanden-i-voldske nycirkus! En weekend i august med 6 af de absolut fedeste forestillinger, vi har set i løbet af året.

Vi gejler øen op til fest med scenekunst for folket i fokus. På pladsen omkring Danmarks vel nok vildeste cirkushus, kan du finde workshops for alle aldre, en piv-fræk udendørsscene, lokale DJs, rustfri madvogn af velsmag, og Odenses bedst befolkede bar, som vi kalder ”BAR – to the bone”. I år har vi desuden glæden af, i samarbejde med OFF – Odense International Film Festival, at præsentere et filmprogram med ”Cirkus” på samtlige filmruller.

Indenfor finder du husets to scener, vores let-polerede punk-tivoli stemning, og en kæmpe ”Late Night Cabaret”: Et nycirkus-spark lige i festkuglerne, med lokale helte, nationale, internationale artister og lækker live musik.

Vi har smurt en madpakke af lækkert, blødt, surt og sødt; Vi har smurt den med kærlighed til genren såvel som til publikum. Og vi glæder os helt vildt til inden længe at løfte sløret for hvilke gale og geniale artister, vi har på programmet i år!

Se mere på dynamocircusfestival.dk

Byrumsballade: Nycirkus

Odense Architecture Festival løber fra d. 6-14. april, og her er DYNAMO Workspace naturligvis også repræsenteret med forestillingen Byrumsballade!

DYNAMO Workspace
 indtager over to aftener et udvalgt mellemrum i byen og lader os i forestillingen se arkitekturen gennem artistens øjne.

I 20 år har vi skabt værker, hvor mennesker flyver, springer, klatrer, balancerer og kaster sig ud fra store højder. Det har præget den måde, vi ser på byen og arkitektur. Når vi ser på en bygning, er det med øjne, der leder efter sceniske muligheder: Kan vi placere et orkester på taget? Er der højt nok til svingende trapezer? Kan konstruktionerne bære et menneskes vægt? Hvordan belyser man bygningen, så der skabes et scenerum?

Forfald, dårlig udnyttelse af m2 i form af meget højloftede rum, skæve vinkler og niveauer og industri som står tomt og uvirksomt hen. Hvad der af mange måske betragtes som grimt eller urentabelt, åbner for os en verden af muligheder for at skabe scenekunstneriske universer.

Location: Jarlsberggade 6, 5000 Odense C

Børne Rulleskøjte Disco

Rock & Rul med Dynamo!
Tag dine rulleskøjter, skateboard, et funky løbehjul eller andet der ruller med til Dynamos udendørs rulleskøjteunivers den 5. og 6. august.
Der er lækker groovy cirkusleg og diskomusik.
I campingbaren kan du købe sodavand og popcorn.
Hvis du ikke selv har nogle rulleskøjter, kan du låne af os i rulleskøjteboden.
Find os på skatebanen bag ved Fodboldfabrikken på Byens Ø.
Gratis entré.

PS. Den 6. august fra kl 19.00 er der rollerdisco og vanvittige cirkus acts for de voksne.

Ø FEST

Kom til Ø FEST!!! 

Vær med til at fejre havnen, kulturen og fællesskabet sammen med de lokale, kunstnere, iværksættere, foreninger, institutioner og virksomheder, der skaber liv og bringer mennesker tættere sammen på Byens Ø i Odense Havn. 

Ø Fest foregår på Byens Ø, langs de smukke havnekajer, der stadig emmer af rå industri og på vandet. Programmet vil byde på åbne værksteder, workshops, live musik og koncerter, vandreforestilling på Odense Havn, skate, parkour, sejlende talks, mad, åbningen af DYNAMOs nye offentlige udendørs scene og meget meget mere. Kom og se den franske cirkusforestiling IMPACT D’UNE COURSE BYENS Ø af kompagniet la horde dans le pavés, der forener cirkus og parkour på lækreste vis og er en hyldest til mødet mellem mennesker i byen (billet påkrævet).

Program

PROGRAM

FREDAG 7. JUNI
13.00-16.30: Spil minigolf hos Minigolf Putte Team Odense (kræver betaling – ingen booking – bare mød op)
13.00-18.45: Lån en kajak gratis hos Green Kayak. Book via app’en Green Kayak. Foregår fra Englandsgade 30 – ved cafeen Soldækket
Konceptet er, at det er gratis at sejle i en kajak – du skal blot samle alt det plastik, du møder.
15.00-18.00: Beach volley turnering hos Sky Ball Beach Volley Academy (tilmelding via: www.skyballbv-academy.com)
15.00-18.30: Prøv paddel sport og pickle ball gratis hos Odense Padel Sport. Kom forbi og lån udstyr.
15.30-16.30 : Klima-talk i Nordatlantisk Hus med geolog og kunstner Friederike Gründger i udstillingen Arctic Terrain (foregår på engelsk)
17.00-20.00: AFLYST Kom og lav din egen pizza på udeområdet ved DYNAMO, og baren er åben (betaling)
16.00-17.00: Cirkusworkshops. Kom og vær med til drop-in workshops på cirkuslegepladsen sammen med The Circus Playground 

17.00 – 17.10: Officiel åbning af Ø FEST v. Gry Lambertsen

17.10 – 17.30: Circus act med Motus Teeterboard

17.30 – 17.45: Åbningstale ved kulturrådmand Søren Windell

17.45-18.45: Cirkus- og parkourforestillingen IMPACT D’UNE COURSE (BYENS Ø) af det franske kompagni La Horde dans les pavés (vandreforestilling – kræver billet)
17.00-23.30: Lounge ved Det Blå Kvarter

19.00-21.00: DRØMMESKIBE

MERMAID Odense Kulturhavn byder med støtte fra Samlingskraft og Go Boat på gratis sejlende talks og foredrag i din havn. Du har mulighed for at opleve din havn i selskab med:

19.00 og 20.00 – Kajen ved kranen stævn ud med en folkebåd fra Odense Sejlklub for fulde sejl, under kyndig vejledning fra Skipper Mira Erik og hør om glæderne ved tursejlads, roen, friheden og eventyrene.

19.00 og 20.00 – Skibslauget Frigg af Odense

Kom og prøv kræfter med Frigglaugets Fenris – en smuk, klinkbygget færøsk 10 mands (10 mannafar) rugbrødsracer. Ro Byens Ø rundt, tag på sightseeing i havnens bassiner eller stik afsted ud af Odense Kanal.

19.00 og 20.00 – Promenadens trappe ved Stenfiskerkajen
At rejse er at leve! Stævn med Freja ud, når Ole Bøwig beretter om et liv og mulighederne som rejsende naver.

19.30 og 20.30 – Bådepladserne ved Promenadebyen

Museum Odense guider fra dækket af den gamle Stige Ø færge “Færgehans” rundt i Odense inderhavn med et oplæg om forholdet mellem hav, havn og by i et bredt historisk perspektiv.

Sejladserne er gratis, og undervejs byder Restaurant Nordatlantisk hus på snacks og lidt at drikke, men pladserne er begrænsede. Det er muligt at Forhånds tilmelde via dette link: mermaid.nemtilmeld.dk eller ved at møde op ved Mermaids info stand ved DYNAMO under Ø fest, hvor du også finder info om hvor på havnen du påmønstrer mm. 

19.00-20.00: Lær Håndstand med Ida Langkilde

21.00-23.00: DJ & afterparty ved DYNAMOs udendørs scene

LØRDAG 8 JUNI

10.00-17.45: Lån en kajak gratis hos Green Kayak. Book via app’en Green Kayak.
Konceptet er, at det er gratis at sejle i en kajak – du skal blot samle alt det plastik, du møder. Foregår fra Englandsgade 30 – ved cafeen Soldækket

11.00-17.00: Prøv paddel sport gratis hos Odense Padel Sport. Kom forbi og lån udstyr.

11.00 – 14.00 I Tråd med Odense Havn: En drop in broderi workshop for hele familien (6år+)

11.00-14.00 Lav din egen pizza ved udeområdet ved DYNAMO, og baren er åben 

13.00-23.30: Skate & Reggae ved Det Blå Kvarter. Foreningen Reggae Spot sætter lydsystemet Kingsway Hi-Fi op og spiller lækker roots reggae, dub og meget andet. Imens kan du se Odense Skate Forening være i gang på skatepladsen. Alle er velkomne!

13.00-15.00: Kom og lav din egen pizza på udeområdet ved DYNAMO, og baren er åben (betaling)

13.00-18.00: Spil minigolf hos Minigolf Putte Team Odense (kræver betaling – ingen booking – bare mød op)


13.00-17.00: DRØMMESKIBE

MERMAID Odense Kulturhavn byder med støtte fra Samlingskraft og Go Boat på gratis sejlende talks og foredrag i din havn. Du har mulighed for at opleve din havn i selskab med: 


13.00 og 14.00 GoBoat Boat Rental – Odense

En havnerundfart i Enggaards fremtidsplaner for havnens udvikling

Sejl med, når Enggaard stævner ud i inderhavnen i en GoBoat. Skibet er lastet med fortællinger om fremtidens planer, men har du idéer til aktiviteter på havnen, så er dette også stedet at deltage!

13.00 og 14.00 – Promenadens trappe ved Stenfiskerkajen

At rejse er at leve! Stævn ud med Freja, og hør et naverforedrag om livet som rejsende når Ole Bøwig beretter om et liv og mulighederne som rejsende naver.

13.00 – GoBoat Boat Rental – Odense
Byforening Odense starter debatten om Ung Havn Odense. Er du under uddannelse og ønsker du at havnen også i fremtiden kan være dit rum, så fyr løs, når Niels fra Byforeningen sejler ud mod havnens unge horisont.

13.30, 15.00 og 16.30  – Skibslauget Frigg af Odense
Kom og prøv kræfter med Frigglaugets Fenris – en smuk, klinkbygget færøsk 10 mands (10 mannafar) rugbrødsracer. Ro Byens Ø rundt, tag på sightseeing i havnens bassiner eller stik afsted ud af Odense Kanal.

14.30 – GoBoat Boat Rental – Odense

Byforening Odenses drømmeskib By og Vand henvender sig til personer fra forskellige grundejer- og bydelsforeninger. Besætningen vil på sejlturen dele drømme og debattere havnens potentialer. Ny brug af eksisterende bygninger, strukturer og havnebassiner.

Sejladserne er gratis, og undervejs byder Restaurant Nordatlantisk hus på  snacks og lidt at drikke, men pladserne er begrænsede. Det er muligt at Forhånds tilmelde via dette link: mermaid.nemtilmeld.dk eller ved at møde op ved Mermaids info stand ved DYNAMO under Ø fest, hvor du også finder info om hvor på havnen du påmønstrer mm. 

14.00-15.00: Danmarks største brunsvigermosaik. Kom med din egen brunsviger, og vær med til at samle en storslået mosaik af brunt bagværk. Og spis den. Med kaffe til. Ved DYNAMO.

15.00-16.00: Cirkus- og parkourforestillingen IMPACT D’UNE COURSE (BYENS Ø) af det franske kompagni La Horde dans les pavés (vandreforestilling – kræver billet)

16.00-18.30: Beach volley mix stævne hos Sky Ball Beach Volley Academy (info og tilmelding via: www.skyballbv-academy.com)
16.00-17.00: Koncert med færøske Anna Maria Olsen med band i Nordatlantisk Hus. Kom og hør færøsk musik med et lækkert jazzet præg.

16.00-18.00: Cirkusworkshop. Kom og vær med på cirkuslegepladsen sammen med The Circus Playground
16.00-17.00: Koncert med balkan-bandet Kanibalkan. Ved DYNAMO.
17.00-18.00: Fotoudstilling og talk ved DYNAMO med kunstner Lily Schlinker
18.00-19.00: Langbordsmiddag og fællesspisning. Medbring mad & service. Drikkevarer kan købes i baren. Kom og medbring en ret til stor, fælles buffet.
19.00-21.00: Pop up circus acts på DYNAMOs  med lokale artister udendørs scene 

21.00-23.00: DJ & afterparty ved DYNAMOs udendørs scene

BEMÆRK: Der er mulighed for mindre ændringer i programmet, som kan findes på www.dynamoworkspace.dk 

Ø FEST er blevet til i samarbejde med Mermaid, Nordatlantisk Hus samt de øvrige aktører på Byens Ø. Arrangementet er støttet af Odense Kommune, Statens Kunstfond og Dansk Artistforbund.

Ø-Fest er blevet til med støtte fra Odense Kommune, Statens Kunstfond, Dansk Artist Forbund, GoBoat, og Samlingskraft v. Realdania, Nordea Fonden Gror Vi puljen.

Organiseret i samarbejde mellem DYNAMO, Mermaid Kulturforeningen Odense Havn, Minigolf Putter Team Odense, Det Blå Kvarter, Nordatlantisk Hus, Green Kajak, Sky Ball Beach Volley Academy, Padelsport.dk, og Foreningen Reggae Spot og Odense Skateboardforening

Arcade Delight

Hvad gør man som nostalgiker, når arkademaskinerne takket være 20 års ustoppeligt teknologisk fremstød har måtte se sig selv forvist til mørket? – Når kitsch er kikset og vi efterhånden har glemt hvordan man står på rulleskøjter?

Én mulighed er unægteligt og insisterende at give lortet kunstigt åndedræt til tonerne af Talkin Heads og Bowie og tvangsfodre de betænkelige typer med roller-disco, skulderpuder og mesterlige cirkus-acts.

Igennem en neonoplyst retro arkade-hal træder du, til lyden af Donkey Kong og Pac Man-temaerne, ind i et pastelfarvet parallel-univers. Scenerøg, lys-installationer og DJ’s indrammer rulleskøjte-disco-banen, mens en gade med faldefærdige skure huser barer, rulleskøjteudleverings-central, luftgeværs-skydetelt, et overflødighedshorn af et udklædningsrum, ansigtsmalende voksne for voksne, photo booth og street food-vogne bemandet af straight out kuriositeter.
Og så selvfølgelig cirkus!

Om du må komme udklædt?!

JA!


Arcade Delight er et helaftens-arrangement i et komplet univers, hvor du som publikum kan bevæge dig frit. Der er meget få regler for dig i din rolle som publikum: Ha’ en fest og deltag!

Arcade Delight er et immersivt-koncept udarbejdet af DYNAMO, hvilket betyder at du som publikum/deltager foruden at indgå som scenografisk element også vil kunne interagere med de acts og artister du er omgivet af.

Du må gerne komme udklædt og har du et par rulleskøjter som du mener at hele verden skal se, så tag dem med – Nej, rul herned!

Eventuelt overskydende billetter sælges i døren.

Börne Wunderland

DYNAMO præsenterer legepladsen, temaparken, hurlumhejhuset; Börne Wunderland eller som vi siger på dansk: Vidunderlandet for børn.

Kom og deltag aktivt, anti-forbrugerisk og utæmmet når DYNAMO slår dørene op til et tysk slaraffenland for børn og de der barnlige sjæle, med workshops, kreative værksteder og knald-hamrende dygtige cirkus-artister.

Vi skal bygge, hygge, smadre og kaste – os ud i både store og små anstrengelser. I selskab med kreative kræfter fra nær og fjern opgraderer vi fra skrald til guld og når DJ’en vender plader skal vi danse.

Vi starter ud med et cirkus-show der gir’ selv den mest forstokkede morfar ild i røven og mod på trapezen. De dygtigste artister lærer fra sig i DYNAMOs Cirkus-Værksted, mens du kan få læst historier i Historie-Hulen og klippe-klistre dig igennem lillebrors ønskeliste i boden Byg det væk.

Det er gratis at være barn til Börne Wunderland, men det koster altså lidt at være voksen.

Foto: Cosmin Cirstea

Program

13:00 Dørene åbner
13:15 DYNAMO-Kabaret m. Circus Fiesta Fiasko, Una Triskela, Vanvittige Vadstrøm og Diablo Degerfeldt.
14:00 Fælles opvarmning til musik af hus-DJ Jonas T. De kreative værksteder åbner.
14:15 Historiehulen åbner m. ”Grisehistorier”. Trapez og linedanser-workshop begynder.
14:30 Jongleringsfabrikken, Smadrekøkkenet og ”Portræt-fotografen” åbner.
14:45 ”Historier fra de varme lande” i Historiehulen. Forældrekaffe, Workshops og værksteder.
15:00 Det dystopiske nisselandskab tager form!
15:15 Fælles-dans for børn og voksne.
15:30 ”Grisehistorier” i Historiehulen. Alle værksteder er åbne. Fri leg på ”cirkus-pladsen”.
16:00 Jongleringsfabrikken, Smadrekøkkenet og ”Portræt-fotografen” åbner igen.
16:30-17:00 En sidste tur i hurlumhejhuset og ”Farvel og tak for i dag”

Pendulum

Bagvendt fremskridt

Pendulum er to karikerede aristokraters perlekæde af selvforstærkende idiotier og en helt igennem uforklarlig fascination ved alt der svajer, vugger eller svinger rytmisk baglæns og fremad igen og igen.

Vel-ekviperet; udstyret med lommeur, monokel og en lovende opfindsomhed, der tidligere har ført ligemænd til videnskabelige landvindinger, drager de to aristokrater ud på en rejse af uforklarlig vigtighed. Her, i de vante omgivelser af overklassens luner, står selv ikke dårskab i vejen for de to geniale ”klovnes” opdagelser.

Godt på vej mod utrolige (gen)opdagelser, går det dog op for de to helte, at ikke alt er som det var engang, for hvad er herskabet uden rigdom, tjenestefolk og fornuft?

VARIGHED 50 min.
ALDER 8 år og op

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

Efter forestillingen den 29. april inviterer vi på DYNAMO AFTER DARK til en samtale om humor på scenen med Sune Roholt Mortensen fra Kosmonauterne, lektor Michael Eigtved og komiker og podcaster Sisse Gram de Fries.
Se Facebookevent her.

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)

Bag den fysiske komedie Pendulum står Thom Monckton og Luis Sartori do Vale.

Om Thom Monckton

★★★★★ “Monckton’s ability to manipulate the smallest parts of the body, not just to do this expertly well but while establishing a playful relationship with the audience, is mind-blowing” – (Across The Arts)

Om Luis Sartori do Vale

“[Luis Sartori do Vale delivers] a real scenic language that calls for the elegance of the gesture.” – ledauphine.com

Kulovalkea

Kulovalkea er den finske skovbrand, der æder sin vej gennem landskabet. Den ukontrollerede og meningsløse mastodont der ikke efterlader sig andet end det blanke lærred. Kulovalkea er en hyldest til meningstabet og et cirkusformet argument for værdien af det unødvendige.

Forestillingen er skabt af et ungt og talentfuldt cirkuskollektiv fra Finland. Gennem drømmende landskaber, legende detaljer og rytmiske bevægelser former de med en ubrudt række af fragmenterede scener et univers, der er både absurd og medrivende, legende og underholdende.


Akrobatik, objektmanipulation og moderne dans smelter sammen og danner et stemningsfyldt rum, hvor ting der ved første øjekast fremstår ganske almindelige, kan tvistes og drejes.

I en verden der dyrker det målbare og meningsfulde, trodser Kulovalkea al logik, fodrer nysgerrigheden og udfordrer det rationelt tænkende sind.

Cirkus I det grønne

DYNAMO og Right Way Down præsenterer ny-cirkusforestillingen; WALD.

Kom og få en smagsprøve på kompagniet Right Way Down’s kommende forestilling Wald.

Wald bruger cirkusdisciplinen håndbalance som sit sprog til at symbolisere skovenes symbiose, forfald og genvækst. Skoven fungerer som en naturlig metafor for deres fysiske udforskning, der sammen vil danne nye perspektiver på disciplinen håndbalance.

Kom og oplev et univers, hvor de normale regler er omvendt, og hvor du bliver inviteret til at se verden den rigtige vej ned.

Lørdag den 18/7:

Munke Mose kl. 13.00 – 13.20
Fruens Bøge kl. 15.00 – 15.20
Kulturbotanisk Have kl. 17.00 – 17.20

Søndag den 19/7:

Eventyrhaven kl. 10.00 – 10.20
Eventyrhaven kl. 12.00 – 12.20
Kongens Have kl. 14.00 – 14.20

Forestillingerne er gratis.

Forestillingen co-produceres af DYNAMO og kan opleves i fuldlængde på DYNAMO Cirkus Festival 2021.

Circus Task Force i Søndersø

En CIRKUS kamikaze, COVID 19, HIT N RUN forestilling

En Ford Fiesta med scene på taget pløjer ind på plænen ved landsbyens gadekær. I en sky af farvet røg vælter 4 sære karakterer ud af bilen, på få minutter banker de pløkker i jorden, og rejser et linestativ akkompagneret af en Dj og en manisk konferencier der med en blanding af præsentation og manisfestoplæsning kalder folk til sig. Røgen letter og forestillingen er igang…

Forestillingen spiller i Søndersø Bypark.
Varighed: 30 min. Medbring gerne et tæppe, en stol, en sofa eller en trone at sidde på.
Efter forestilling laver vi cirkus workshops for alle og enhver.
Både forestilligen og workshoppen er gratis.

Find Circus Task Force på turne rundt omkring i det danske sommerlandskab. Listen over byer vi besøger vil løbende blive opdateret.

Circus Task Force i Otterup

En CIRKUS kamikaze, COVID 19, HIT N RUN forestilling

En Ford Fiesta med scene på taget pløjer ind på plænen ved landsbyens gadekær. I en sky af farvet røg vælter 4 sære karakterer ud af bilen, på få minutter banker de pløkker i jorden, og rejser et linestativ akkompagneret af en Dj og en manisk konferencier der med en blanding af præsentation og manisfestoplæsning kalder folk til sig. Røgen letter og forestillingen er igang…

Forestillingen spiller på torvet i Otterup
Varighed: 30 min. Medbring gerne et tæppe, en stol, en sofa eller en trone at sidde på.
Efter forestilling laver vi cirkus workshops for alle og enhver.
Forestilligen og workshoppen er gratis.

Find Circus Task Force på turne rundt omkring i det danske sommerlandskab. Listen over byer vi besøger vil løbende blive opdateret.

Arcade Ultra Light

Arcade ULTRA light er Dynamos helt egen parallelverden for voksne.
En udendørs ultra light version af vintervarieten Arcade Delight.
Tag dit bedste rollerdisko-outfit på og rul ud i vores afsporede rulleskøjtefest på thunder-dome banen.
Besøg 80’ernes roller disko dekadence og nyd den hæsblæsende cirkusvarieté.
DJ’en spiller – du ønsker!
Skyd dig til trælse præmier i luftgeværs-skydeboden.
Roll-in campingbaren serverer bajere og drinks.
Mies magiske make-up står klar til at gøre dig ekstra lækker!
Hvis du ikke selv er indehaver af rulleskøjter, kan du for billige penge leje i vores rulleskøjtecentral.
Det hele er Coronasikkert safe såklart.
Hele herligheden forgår på Byens Ø ved den store blå kran.
Prisen er op til dig, doner hvad du har råd til.

Trash Cinema vol. 1

Trash Cinema vol 1. – open air rollerdisco & film screening:
Dynamo Workspace og Den Røvsmalle Biograf præsenterer en biografioplevelse udover det sædvanlige.
Mens solens sidste stråler falder over Odense Havn, blændes der op for kultklassikeren SKATETOWN, U.S.A. (1979) featuring den evige ungdomsforelskelse Patrick Swayze og playboymodellen Dorothy Stratten i en cameorolle.
Nyd dramaet mellem rivaliserende rulleskøjtekompetanter på stort lærred, mens du ruller rundt og rundt i rollerdisco-infernoet.
Mulletfrisøren fra Noregularsalon sørger for passende styling, baren langer kolde drinks over disken, og rulleskøjtebixen er åben, så hop i dit mest elektriske outfit – vi opfordrer til almen løssluppenhed og halsbrækkende roller stunts!

Fri adgang med sæsonkort fra Dynamo Workspace eller
Den Røvsmalle Biograf. Billetsalg 100 kr.

Verdenspremiere på cirkusfilmen ’Protest’ og release af Dynamo Magazine

Fredag den 14. august blænder Dynamo op for det store lærred i den gamle fabrikshal på havnen og holder verdenspremiere på filmen ’Protest’.

Filmen er skabt af nycirkuskompagniet Svalbard (SE, UK, ES, GR, DE), der i 2019 leverede et storslået afslutningsshow til Dynamo Circus Festival. Artisteri, koncert og videokunst smeltede under forestillingen sammen til en interaktiv totaloplevelse, som blev skabt i samarbejde med lokale artister og partnere og foregik på forskellige lokationer på hele Byens Ø i Odense.

’Protest’ tager netop udgangspunkt i denne forestilling, men er et selvstændigt værk, hvor elementer fra forestillingen og dagene op til udgør et sanseligt, hæsblæsende, poetisk og til tider provokerende univers. Filmen ruller i en scenografi, der trækker tråde til den oprindelige forestilling.

Samme aften er der release på Dynamos første trykte magasin ‘Dynamo Magazine – A Contemporary Circus Publication’.

Gennem interview med artister, artikler, essays og digte tager vi pulsen på samtidens cirkusscene. Og giver et lille glimt af den overflod af talent, kreativitet og diversitet, der findes derude, når lyset dæmpes, og tæppet går fra. Magasinet er redigeret af kulturskribent og redaktør Elena Stanciu, der sammen med cirkusdirektørerne Gry Lambertsen og Rune Vadstrøm Andersen vil fortælle lidt om tilblivelsen og tankerne bag.

Så kom ned og få tryksværte på fingrene og lad dig forføre af Svalbards univers, når vi slår dørene op for dette kombi-event. Baren er åben hele aftenen, og man er naturligvis også velkommen til blot at deltage i en del af arrangementet.

Releasen løber fra kl. 17-19, og filmen begynder kl. 20. Til filmvisningen er der en billetpris på 50 kroner og gratis entré med Dynamokort.

UDSKUDT – TRASH CINEMA VOL. 2

Cinematisk fitness-oplevelse

I samarbejde med Den Røvsmalle Biograf præsenterer DYNAMO en biografoplevelse udover det sædvanlige.

Udover at nyde de toptunede kroppe i aftenens filmprogram, der bl.a. byder på kultklassikeren ”Barbarella” (1969) med Jane Fonda som sexet rumagent, er der mulighed for selv at svede med en gang VHS-aerobics under højfjeldssolen.

Baren er åben, og vi opfordrer til almen løssluppenhed og kropsfetichisme ad libitum!

Et helaftensarrangement primært for unge og voksne

Arrangementet er udskudt pga. nedlukningen

Grafik: Mads Find og Morten Ravnborg

Pigeon Superstition

Tryl, illusioner, mobilafhængighed og psykologiske eksperimenter med duer mødes på scenen i PIGEON SUPERSTITION af kompagniet Fantom

Med afsæt i adfærdspsykolog B.F. Skinners forsøg med duer, stiller forestillingen skarpt på de psykologiske mekanismer bag mobilafhængighed og spørger – hvor fri er den fri vilje?

Gennem forsøg med belønning undersøgte Skinner hvordan han effektivt kunne påvirke duers adfærd. Et tryk på en knap, og duen fik korn. Sådan tilvænnede han duerne til at gå efter belønningen og kunne på den måde styre deres adfærd.

De samme mekanismer er i spil ved måden vores hjerner er blevet tilvænnet belønninger i form af ’likes’, nyheder, billeder og kattevideoer, der gør at vi ubevidst søger mod telefonen. Med mobilen og på de digitale medier lever vi i parallelle virkeligheder, hvor vi tilbringer en stor del af vores tid i jagt på stimuli og nye belønninger.

Forestillingen er en af Danmarks første af sin slags, som falder under genren ‘nytryl’. Her bruges magien til at skabe en fortælling, som en del af en æstetisk oplevelse: En ubalance i sanserne og en forskydning af virkeligheden i tid og rum.

Om kompagniet
Fantom består af tryllekunstner og performer David Tholander, komponist og lydkunstner C S Sørensen og scenograf og iscenesætter Lisbeth Burian. Forestillingen er et sammenstød mellem rum, tryl, lys, lyd, med David Tholander på scenen.

FAKTA

Alder: Fra 15 år
Varighed: 70 min.
Billet: 80-120 kr. eks. gebyr

Læs mere om kompagniet her:
www.fantom.nu
instagram.com/fantom.nu
#pigeonsuperstition

OBS: Publikum må ikke have telefoner med ind i salen. De vil blive opbevaret sikkert i vores aflåste dueslag under forestillingen.

Forestillingen udbydes også som en skoleforestilling og kan opleves d. 17 og 18 november kl. 11:00. Der er mulighed for at få tilsendt undervisningsmateriale til brug i udskolingen.

Hvis du ønsker at bestille billetter til en skoleforestilling eller har spørgsmål omhandlende undervisningsmateriale, kan du kontakte os via mail: gry@dynamoworkspace.dk

DET ER TRYGT AT GÅ I TEATRET

For vores publikums sikkerhed, har vi indført nogle retningslinjer, som skal sørge for at alle der besøger os føler sig sikre og kan nyde deres besøg ved Dynamo fuldt ud. 

Når du skal til et arrangement ved Dynamo, uanset om det er en forestilling eller andet, skal du have mundbind på når du står op. Når du sidder i salen til en forestilling, eller ved et bord i baren, kan du altså tage dit mundbind af. Hvis det skulle ske, at du har glemt et mundbind, kan du købe et i døren. 

Vi har sørget for godt med plads i salen, så vi kan holde sikker afstand til hinanden, og vi sørger for afspritning og rengøring flere gange om dagen. 

Hvis du har nogle spørgsmål om vores Corona-tiltag, er du hjertens velkommen til at kontakte os. 

Circus Task Force

En CIRKUS kamikaze, COVID-19-venlig HIT ‘N RUN-forestilling

Mine damer og herrer! I disse tider hvor hele verden er lagt ned af en global pandemi, og hvor klimakrisen truer med at forvandle kloden til et postapokalyptisk helvede, der får Mad Max til at ligne en all inclusive-ferie, er der kun én ting at gøre…Læne sig tilbage og modtage et nycirkus-cirkelspark lige i diskokuglerne!

En Ford Fiesta med scene på taget pløjer ind på plænen ved landsbyens gadekær. I en sky af farvet røg vælter fire sære karakterer ud af bilen, på få minutter banker de pløkker i jorden og rejser et linestativ, akkompagneret af en DJ og en manisk konferencier der med en blanding af præsentation og manifestoplæsning kalder folk til sig. Røgen letter, og forestillingen er i gang…

Forestillingen er skabt som en udendørs pop up-forestilling, hvor vi selv medbringer scene i form af en bil, en trailer og en generator til strøm. Den kan også tilpasses til at spille indendørs, såfremt det er muligt at køre bil og trailer ind. Forestillingen kan enten afvikles som én samlet forestilling eller som en række af fire pop-up scener. Forestillingen kan kombineres med en efterfølgende cirkusworkshop.

I løbet af efteråret har vi mulighed for at give nogle forestillinger gratis, da vi har fået støtte fra Kulturregion Fyn og Statens Kunstfond. Forestillingen kan naturligvis også bookes senere på året.

Se mere om tekniske informationer, priser, booking mm. her:

Kommende forestillinger:
17. oktober i Nyborg

Tidligere forestillinger:
20. september i Brændekilde
16. september i Toftlund
12. og 13. september på Bornholm
7. september i Faaborg
7. september i Glamsbjerg
28. august i Assens
22. august i Ærøskøbing
1. august i Otterup
25. juli i Søndersø
26. september i Ulbølle
13. oktober i Esbjerg

Sawdust Symphony

Hvorfor er det så tilfredsstillende at hamre et søm i noget træ? Hvad er det for en særlig fornemmelsen, der opstår ved slibning af en overflade, og hvordan føles arbejdet fra værktøjets synspunkt? I dette værk deler kunstnerne scenen med værktøj og maskiner i en unik cirkusoplevelse.

Sawdust Symphony handler om det menneskelige ønske om at skabe: processen fra vision til konstruktion, arbejdets tragedie og forholdet mellem værktøj og mennesker.

Objektmanipulation og ny tryl bruges til at fortælle en unik og absurd historie om arbejdets kosmos.

Outside Eyes: Lucho Smit, Darragh McLoughlin
Produktion: Korzo Theater, Mirjam Zwanenburg
Tak til: Birgit Haberkamp, Philipp Dünnwald, Daniel Beiter
Med støtte fra: Bundeskanzleramt Österreich (AT), Werkplaats Diepenheim (NL), TENT circus producties (NL), Latitude50 (BE), Provinciaal Domein Dommelhof Neerpelt (BE), Dynamo Workspace Odense (DK)

UDSKUDT – 080

Ud af ingenting

Tallet 0 kan både markere et startskud og et afslutningspunkt. Og herimellem kan det gå alle veje – her findes uendelige muligheder!

Det er udgangspunktet, når 080 over 80 minutter fabulerer over et opdigtet væsen: Kønsløs, alene og uden værdi. Her når den at blive til, miste sig selv, blomstre, underholde og bevæge.

En gribende forestilling af franske HMG, der i 2019 gæstede DYNAMO med ’3D’.

Arrangementet er udskudt pga. nedlukningenOM SAMARBEJDET MED HMG

I januar 2019 oplevede DYNAMO Jonathan Guichards forestilling 3D på festivalen BiAC i Marseille (Frankrig). Det blev vi så begejstrede over, at vi skyndte os at invitere ham til Odense of spille forestillingen. Normalt rejser Jonathan ikke så langt for at spille en enkelt forestilling, men han gjorde en undtagelse for DYNAMO, da han havde hørt godt om vores produktionshus på Byens Ø.

Nu er han tilbage igen med et spritnyt værk, som fortsat er under udarbejdelse. DYNAMO er med som co-producent – sammen med en række anerkendte cirkushuse fra Europa.

Jonathan Guichard lægger vej forbi DYNAMO til en produktionsperiode i januar, og i april kommer han retur for at afholde sin nordiske premiere på forestillingen. Vi glæder os til at samarbejde med den etablerede kunstner, og er spændt på at præsentere resultatet!

Læs mere om forestillingen her (på fransk)
Følg Compagnie HMG på Facebook

Billetsalg i døren kr. 200 – køb din billet i forsalg, det er billigere!

BARK


HUSK CORONAPAS TIL ALLE FORESTILLINGER

BARK er en poetisk, spektakulær og tankevækkende nycirkusforestilling for en skov, et publikum og fem artister. BARK bliver opført stedsspecifikt i og med en lokal skov, og handler om at genoprette forbindelse til hinanden og til naturen. Skoven, jorden og træerne er forestillingens hovedpersoner, og de skaber stykket sammen med kunstnerne, klimaforskerne og outside eyes.

Stykket er fysisk og kombinerer gruppeakrobatik, vertical dance, dans og fysisk teater med moderne lydbilleder og poetisk tekst; alt sammen opført i, mellem, med og omkring træerne. Ved at være natur, genforbinde sig med den og leve utopien, ønsker kunstnerne at formidle en sensorisk oplevelse, der kan ændre perspektiver på vores menneskelige natur som en del af biosfæren.

BARK har premiere den 7. maj i Danmark og skal på turné i Danmark, Norge og Finland på cykel i sommeren og efteråret 2021.

Spilledage – og sted:

Hollufgård

Fredag 28. maj kl. 19
Lørdag 29. maj kl. kl. 14 og kl. 19
Søndag 30. maj kl. 14

Adresse:
Hollufgård
Hollufgårds Allé 26
5220 Odense SØ

Mødested: Ved Gæsteatelierene: 55,3551301, 10,4377852

Praktisk information:

 • Book din gratis billet på vores hjemmeside og hjælp os med at overholde forsamlingsforbuddet. Coronapas er påkrævet – også for forbipasserende, der stopper op og ser forestillingen
 • Medbring udendørs tøj og vær forberedt på at være i naturen i al slags vejr
 • Forestillingen anbefales ikke til store barnevogne eller rullestole. I alt går du 2 km i 70 min.
 • Forudbestil dine billetter; men det er muligt at købe en billet på stedet
 • Sprog: Engelsk + Norsk
 • Alder 10+
 • Donationer til Acting for Climate for at støtte deres arbejde er muligt efter forestillingen
 • Du opfordres til at cykle til forestillingen, benytte kollektiv transport eller fylde bilen, hvis det er muligt.
Trailer af Rene Odgaard

GENÅBNINGS-FEJRING

VELKOMMEN TILBAGE KÆRE PUBLIKUM!

Nedlukningen er slut og endelig må teatrene åbne op igen. Det skal fejres med cirkus og øl!

Kom til genåbningsfejring på DYNAMO.

Baren er åben, og vi har i dagens anledning udvalgt et delikat fest potpourri af “best of DYNAMOS cirkus venner” til at optræde for jer. Fælles for dem alle er, at de glæder sig helt vanvittigt til at møde publikum igen.

Corona-retningslinjer

For at skabe en god os sikker oplevelse for alle, beder vi vores publikum følge disse retningslinjer

 • Medbring gyldigt corona-pas og hav ID klar ved ankomst
 • Book din billet på forhånd
 • Ankom i god tid (dørene åbner 1 time før forestillingen)
 • Brug håndsprit og hav maske på når du står op og går rundt
 • Hold afstand – bliv hjemme hvis du er syg. Vi refunderer din billet (ex. billetgebyr)

UDSOLGT Sharks on Board

Sharks On Board er en dansk ny-cirkus produktion, som egner sig til børn og barnlige sjæle i alle aldre.  Forestillingen udspiller sig i et univers hvor alt kan ske og kun fantasien sætter grænser.  En verden hvor publikum kan læne sig tilbage og nyde en akrobatisk rejse fuld af historier, overraskelser og hæsblæsende Cirkus kunstner.

Forestillingen beskæftiger sig ud over cirkus med elementer fra moderne dans og teater, som bidrager til at binde de små abstrakte historier sammen til en helhed. Vi forsøger at skabe et rum hvor alle kan følge med på tværs af alder og baggrund. Et rum hvor iagtageren kan lade sig forføre af Ny-Cirkus i verdensklasse, og nyde et afbræk fra hverdages stress.

Sharks on Board har premiere d. 23 april. OBS: Forestillingen er udsolgt!

DYNAMO Circus Festival

Fjerde udgave af den internationale nycirkus-festival pakket med nycirkus, musik, fest, fællesskab og uforudsigelige oplevelser er en tour de force i vildskab, poesi, humor og magi. Mellem forladte siloer og industri på Odense Havn, kulturliv og bleg beton præsenterer DYNAMO igen i august en intens festival der viser nycirkus-genren frem fra sine bedste sider.

En nycirkus-festival skal underholde, og den skal udfordre! Derfor er årets program udgjort af forbløffende nycirkus-forestillinger fra ind- og udland, overstimulerende livemusik der tvinger dansefeberen ud i fødderne, åben scene og et filmprogram præsenteret i samarbejde med Odense International Film Festival.

Se forestillingsprogrammet for festivalen her

…eller prøv at bladr i denne lækre version på ISSUU

DYNAMO Circus Festival: fire dage med nycirkus, musik, talks, film, workshops og kulturel kollektivisme.

DYNAMO Circus Festival er støttet af Nordic Council of Ministers, Odense Kommune, WilliamDemant Fonden, Finlands Kulturinstitut i Danmark og Statens Kunstfond, og programmet erblevet til med støtte fra the Creative Europe programme of the European Union. 

Idyl, en hverdagsfabel

Burlesk vildskab og ren naturalisme. 

Med jonglering, dagligstueinventar, musik og reb vækker de to artister parforholdets universelle trængsler til live. 

En forestilling med humor, ironi og finesse af en dansk-fransk artist duo, som er co-produceret med DYNAMO Workspace.

SPROG Engelsk
ALDER Fra 8 år og op
VARIGHED 65 min.

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22

‘Idyl, en hverdagsfabel’ er støttet af Odense Kommune/Kulturpuljen og Statens Kunstfond.

Cul de sac

Rapid Eye står bag denne forestillingder er co-produceret af DYNAMO

To jonglører, 230 meter velcrobeklædte stave og en god idé. Er det nok til at opbygge en ny verdensorden?

Cul de sac er en nycirkusforestilling af Rapid Eye, der, med sin ikoniske blanding af underspillet komik og dyb alvor, kaster Samuel Gustavsson og Petter Wadsten ind i en diplomatisk wrestlingmatch mod verdens manglende vilje på forandring.

Klædt i hver sit velcrojakkesæt bevæger de to jonglører sig gennem selvklæbende koreografi i et opgør mod fastlåste forhandlinger i politiske ekkokamre. 

Med en ukuelig optimisme for at nå at få verden på rette kurs, før vi begraves levende i den totale katastrofe, er Cul de sac en del af det der skal gøres nu, i morgen og i fremtiden…

DYNAMO AFTER DARK: Efter forestillingen 12. november sætter vi en jonglør og en erhvervsredaktør i stævne til en snak om sammenbrud, dødvande og katastrofer: Om at sidde fast, at gentænke verdensordener og handlemuligheder, at destruere noget for at skabe noget nyt. Gratis med billet til forestillingen.

ALDER 12+
VARIGHED 45 min.
BILLET Fra 60 kr. – 0 kr. med Momentum årskort eller DYNAMO-kort

Co-produceret af DYNAMO. Præsenteret i samarbejde med Teater Momentum

Vil du dele med dine venner via Facebook? Deltag i begivenheden her!

Te dig kønt

Takt og tone vendt på hovedet

Få et afbræk fra pæne manérer og nystrøget søndagstøj!

Med inspiration fra 1940’ernes kutyme og rammer – og oprøret imod det selv samme – inviterer Vice Versa Circus til alternativt te-selskab.

En isoleret tilværelse har udviklet sig til et fantasifuldt univers, hvor egne normer hersker, hos de to kvinder i dagligstuen. Her bliver teen drukket på hovedet, der kastes med testellet og tyngdekraften centreres omkring et svævende bord.

En udendørs nycirkusforestilling for hele familien.

SPILLESTED Udenfor DYNAMO ved boblerne (legepladsen) på Byens Ø
VARIGHED 45 min.
ALDER For alle
BILLET Fra kr. 40 – 0 kr. med DYNAMO-kort*

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)

OPEN STAGE

Vær den første til at opleve nye talenter

OPEN STAGE er et uformelt frirum, hvor scenekunstnere kan afprøve deres idéer for publikum. De optrædende er fysiske kunstnere, som arbejder med cirkus, dans, teater, dukketeater, eller krydser flere kunstformer.

Som publikum får du adgang til den nyeste og sprødeste scenekunst, som endnu er under udvikling. Du får et unikt indblik i vækstlaget og vil med al sandsynlighed være den første til at lægge øjne på noget, der senere bliver et fuldendt værk.

Open Stage på Dynamo er støttet af Odense Kommune, Kulturpuljen

ALDER 10+
VARIGHED 90 min. inkl. pause
BILLET 50 kr. / 0 kr. med DYNAMO-kort

AFLYST: Arcade Delight 2021

GRUNDET CORONARESTRIKTIONER ER VI DESVÆRRE NØDSAGET TIL AT AFLYSE ARCADE DELIGHT. ALLE BILLETKØBERE VIL FÅ NÆRMERE BESKED VIA E-MAIL.
/DYNAMO, 09.12.21

En afsporet interaktiv rulleskøjtefest og et genbesøg i 80’ernes arkadehaller med performance af Svalbard Company og biografkonceptet Trash Cinema af Den Røvsmalle Biograf

Arcade Delight er et syret interaktivt teater- og cirkusunivers skabt af, og under fortsat udvikling af DYNAMO. Bygningen danner ramme om lige dele performance, koncert og installation. Et sansebombardement af lyd, lys og lugt, cirkusartisteri og scenarier udspiller sig over, under, omkring og iblandt publikum mens de iført rulleskøjter suser rundt i den postapokalyptiske forlystelsespark.

Arcade Delight er en flerårig tradition, og i år er stafetten givet til Svalbard Company – et internationalt performancekompagni med cirkusartister i verdensklasse.

Svalbard har tidligere gæstet DYNAMO Circus Festival og omdannet det rå pakhus på Byens Ø til en sitespecific cabaret med artisteri og live musik.

Til Arcade Delight slår de sig sammen med den elektroniske musikduo 50øre, som består af Anders Bo Eriksen og Sven Dam Meinild, der leverer en klubbet og drømmende lyd til udskejelserne.

Senere på aftenen går det engelske band YOSHI på med en koncert, der både får jer på dansegulvet og på scenen, når de inviterer til Tekken4 battle på PS2 controllere.

MEDBRING GERNE EGNE HJUL! (Rulleskøjter, skateboard, rollator mv.)

ALDER Fra 16 år
VARIGHED Fra kl. 17 til de sene nattetimer
BILLET Voksen kr. 300 kr, Ung/Stud/Pens kr. 250 kr, DYNAMO-kort kr. 200

PROGRAM

17:00 Dørene åbner. Kom og få dine hjul på, klæd dig ud, bliv smukkeseret i White Trash Beauty Camp hvor du kan få en frisk mullet-frisure hos Salon Ukraine og meget mere

19:00 Forestilling af Svalbard Company

22:00 Koncert med YOSHI (UK)

23:00 DJs og dansgulv

02:00 Late night Trash Cinema med Den Røvsmalle Biograf

TAK TIL

OPEN STAGE

Vær den første til at opleve nye talenter

OPEN STAGE er et uformelt frirum, hvor scenekunstnere kan afprøve deres idéer for publikum. De optrædende er fysiske kunstnere, som arbejder med cirkus, dans, teater, dukketeater, eller krydser flere kunstformer.

Som publikum får du adgang til den nyeste og sprødeste scenekunst, som endnu er under udvikling. Du får et unikt indblik i vækstlaget og vil med al sandsynlighed være den første til at lægge øjne på noget, der senere bliver et fuldendt værk.

Open Stage på Dynamo er støttet af Odense Kommune, Kulturpuljen

ALDER 10+
VARIGHED 90 min. inkl. pause
BILLET 50 kr. / 0 kr. med DYNAMO-kort

Perlemor

Perlemor kaster Kongelys over mørket i december

Lørdag den 4. december åbner DYNAMO Workspace og Momentum Musik dørene op for en koncert, der stille, men sikkert, vil tø iskolde hjerter i decembermørket op med sine drømmende toner.

Vær med til en koncert, hvor musikken bevæger sig på tværs af genrer, du måske ikke engang kender: Med inspiration fra lettisk polka, fransk chanson, eksperimenterende jazzkompositioner, gamle danske viser og tysk slager, spiller Perlemor sange fra sin nye plade, Kongelys.

Oplev: Gry Bagøien (vokal & orgel), Morten Svenstrup (klarinet & cello) & Svendborg Herrekor

TID Dørene åbner kl. 20, koncerten starter kl. 21
SPILLESTED DYNAMO Workspace, Finlandkaj 6
BILLET Kr. 50 – kr. 0 med Momentum Musik-årskort eller DYNAMO-kort (link under udarbejdelse)

Få en forsmag på musikken her: https://grybagoien.bandcamp.com/album/kongelys

OPEN STAGE

Vær den første til at opleve nye talenter

OPEN STAGE er et uformelt frirum, hvor scenekunstnere kan afprøve deres idéer for publikum. De optrædende er fysiske kunstnere, som arbejder med cirkus, dans, teater, dukketeater, eller krydser flere kunstformer.

Som publikum får du adgang til den nyeste og sprødeste scenekunst, som endnu er under udvikling. Du får et unikt indblik i vækstlaget og vil med al sandsynlighed være den første til at lægge øjne på noget, der senere bliver et fuldendt værk.

Open Stage på Dynamo er støttet af Odense Kommune, Kulturpuljen

ALDER 10+
VARIGHED ca. 2 timer inkl. pause
BILLET 50 kr. / 0 kr. med DYNAMO-kort.

FUCKD

GENOPSÆTNING AF POPULÆR DYNAMO-FORESTILLINGER FOR BØRN OG UNGE

FUCKD er en cirkusaktion for morgendagens rebeller, inden præstationsfælden klapper. Helt ned i børnehøjde stiger presset for at opnå perfektion. Det store ansvar påhviler tilsyneladende de mindste. Generation Thunberg skal være klimakrigere, karrieremennesker og gode klassekammerater allerede inden konfirmationsalderen.

Som en service til den Danske Konkurrencestat har DYNAMO, i samarbejde med Forsknings og Undervisningsministeriets Center for Kaos og Disruption (FUCKD), skabt et hæsblæsende program, der skal lære børn, hvordan de pjækker fra skole og forsvarer sig mod alt lige fra zombier til sure voksne.

Med forestillingen sender DYNAMO en protestbølge gennem landet, der skal inspirere børn og unge til at spænde ben for konkurrencestaten i en verden, der er FUCKD!

FUCKD præsenteres i samarbejde med Nørregaards Teater

★★★★★ “fascinerende og altopslugende.”
Scenekanten

en arena for samfundskritik, optøjer og lystfyldte frihedsudfoldelser.
Teateravisen

“Hvis du er skolelærer eller kender en, der er, så FUCKD! Giv dine elever det frikvarter, de fortjener og book straks forestillingen til at komme forbi.”
POV International, Kulturlisten

“Der er ild i FUCKD. Langefingeren sidder lige hvor den skal. Det er både sjovt, elegant, kaotisk og imponerende dejligt fandenivoldsk, når børn skal lære hvad man kan bruge en udstrakt langemand til.”
Onkel Reje (Mads Geertsen)

VARIGHED  45 min
ALDER fra 6 år

BILLET
Skole-billet 0 kr. – for billetbestilling for grupper over 25 personer, kontakt ticket@dynamoworkspace.dk
DYNAMO-kort 0 kr.*
Voksen 120 kr.
Stud. + ung 80 kr.
Pensionist 80 kr.
Fattig 80 kr.
Børn og unge 40 kr.

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 22/23 (særlige betingelser følger)

HOMAN

To mænd i en seriøs og humoristisk afsøgning af dét at være menneske. Eller ikke at være menneske. Med cyr-wheel, integritet og akavethed, udstiller artis- terne Vejde Grind og Vincent Bruyninckx sig selv; deres begrænsninger og artisteri. En nycirkus-perle fuld af overraskelser, suspense og fysisk udfoldelse, som bl.a. er blevet til under et residency i DYNAMO.

OBS – STROBOSKOPLYS
Vær opmærksom på, at der i forestillingen benyttes stroboskoplys

Præsenteres i samarbejde med Feral Festival.

ALDER Fra 8 år
VARIGHED 60 min.
BILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen dør 200 kr. / forsalg 120 kr.
Stud. + ung 80 kr.
Pensionist 80 kr.
Fattig 80 kr.
Børn og unge 40 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

Going Nowhere

En spritny og eksperimenterende forestilling om accelerationens tidsalder og opmærksomhedens kollaps. Publikum inviteres ind et univers fuld af humoristisk poesi og artistisk præcision, der kan sætte ord på følelser, uden at bruge ord. Et univers, der med sin egen uforklarlige logik, reflekterer over den kritiske opmærksomhedskrise vi befinder os i — og hvad det gør ved os som mennesker.

URPREMIERE – en DYNAMO co-produktion.

Fredag 3. marts afholder vi en DYNAMO AFTER DARK om skærmforbrug og mobilafhængighed med læge, forfatter og foredragsholder Imran Rashid, artist Villads Bugge Bang og instruktør og performer Troels Hagen Findsen. Det er gratis at lytte med, men kræver en billet til forestillingen. Følg billetlinket til højre på denne side.

ALDER Fra 14 år
VARIGHED 60 min.
BBILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen dør 200 kr. / forsalg 120 kr.
Stud. + ung 80 kr.
Pensionist 80 kr.
Fattig 80 kr.
Børn og unge 40 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

GOING NOWHERE spiller også på AFUK Scene i København den 8.-11. marts. Billetter fås via dette link.
(DYNAMO-kort gælder kun forestillingerne hos DYNAMO den 2.-4. marts)

OPEN STAGE

OPEN STAGE er et uformelt frirum, hvor scenekunstnere kan afprøve deres idéer for publikum.

Som publikum får du adgang til den nyeste og sprødeste scenekunst, som endnu er under udvikling. Du får et unikt indblik i den kunstneriske proces blandt både professionelle artister og vækstlaget.

Som altid guides vi gennem aftenen af en konferencier, som spreder god stemning og konfetti mellem indslagene. Kom og se hvad der rør sig – det er altid en fest.


Præsenteres i samarbejde af The Circus Playground. Støttet af Odense Kommune.

ALDER Fra 10 år
VARIGHED Ca. 2 timer
BILLET
Kr. 50 (DYNAMO-kort kr. 0)

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

DYNAMO Circus Festival 2023

Velkommen! Velkommen til entreprenante cirkuspunks, til poesi og krops-ekvilibrisme! Til cirkus-shorts, forestillinger og partytricks! Til filmvisninger, workshops, seminarer, koncerter, DJ’s og alt dét, cirkus kan trække!

Dynamo Circus Festival hylder nycirkus i alle afarter, og vender stærkt tilbage i juni 2023 som en biennale, altså en begivenhed, der finder sted hvert andet år.

Festivalen er pakket med nycirkus, fællesskab og uforudsigelige oplevelser – er tour de force i vildskab, poesi, humor og magi. Mellem industri på Odense Havn, kulturliv, hav og nybyg, præsenterer DYNAMO en intens festival, der viser nycirkus-genren frem fra sine bedste sider.

DYNAMO Circus Festival foregår på hele Byens Ø, i DYNAMO og i Odense by og omegn den 14.-17. juni 2023. Program og billetsalg offentliggøres på www.dynamoworkspace.dk

Open Stage

OPEN STAGE er et uformelt frirum, hvor scenekunstnere kan afprøve deres idéer for publikum. Som publikum får du adgang til den nyeste og sprødeste scenekunst, som endnu er under udvikling. Du får et unikt indblik i den kunstneriske proces blandt både professionelle artister og vækstlaget – og så er der altid en god efterfest!

VARIGHED ca. 75 min.
ALDER fra 10 år
PRIS 50 kr
Præsenteres i samarbejde med The Circus Playground. 

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

FUCKD

Forskning og Undervisningsministeriets Center for Kaos & Disruption

En cirkusaktion for morgendagens rebeller inden præstationsfælden klapper. Helt ned i børnehøjde stiger presset for at opnå perfektion. Det store ansvar påhviler tilsyneladende de mindste. Generation Thunberg skal være klimakrigere, karrieremennesker og gode klassekammerater allerede inden konfirmationsalderen. 

Som en service til den Danske Konkurrencestat har DYNAMO, i samarbejde med Forsknings og Undervisningsministeriets Center for Kaos og Disruption (FUCKD), skabt et hæsblæsende program, der skal lære børn, hvordan de pjækker fra skole og forsvarer sig mod alt lige fra zombier til sure voksne. 

Præsenteres i samarbejde med Nørregårds Teater

VARIGHED 45 min
ALDER Fra 6 år
PRIS
DYNAMO-kort 0
Børn og unge; Pensionist 45
Gruppebillet; Studerende 45
Medfølgende voksen 45
Voksen 140
Skoler 0


Going Nowhere

En morsom og grotesk fortælling om individets kamp for at lægge mobiltelefonen væk.

Vi lever i accelerationens tidsalder, hvor fremgang og konstant bevægelse er på sit højeste. Hvad er mere presserende (men dog så utænkeligt) end at stoppe op, og stå stille et øjeblik? 

GOING NOWHERE er en humoristisk nycirkus performance, der eksperimenterer med body percussion, visuelt teater og akrobatisk dans. Den portrætterer individets kamp for at få ro, fokus og fordybelse tilbage i sit liv. Den åbner op for et univers, der med sin egen uforklarlige logik, reflekterer over den kritiske opmærksomhedskrise vi befinder os i – og hvad det gør ved os som mennesker.

Forestillingen er Co-produceret af DYNAMO med støtte fra Statens Kunstfond og Odense Kommune.

VARIGHED 60 min
ALDER Fra 10 år
SPROG Non-Verbal

PRIS

DYNAMO-KORT 0,-
VOKSEN DØR 200,- I FORSALG 120,- I PENSIONIST / UNG U. 25 / STUD. / FATTIG 80,-
KLIMA  40,- / BØRN 40,-


Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

DYNAMO Circus Town / H.C. Andersen Festivals

ET SPEKTAKULÆRT HURLUMHEJLAND FOR HELE FAMILIEN.

Dynamo Circus Town indtager Flakhaven! Her møder du cirkus, vildskab og skøre gadeperformances i lange baner.

Oplev det lille cirkustelt med kuriositeter, cirkuslegepladsen, der aldrig sover, og de sublime og rørende akrobater højt oppe i himlen. Dynamo Circus Town viser også spektakulære forestillinger af danske og internationale artister – heriblandt Resiste, en fransk linedanser på highwire, den verdens berømte jonglør Jay Gilligan med forestillingen The Perfect Mistake, og det danske cirkuskompagni Vice Versa med forestillingen Te Dig Kønt.

Vi hylder dem, der ikke passer ind, her på outsidernes scene. En vaskeægte hyldest til klovnen, narren, fumlegængeren, sjuskedorthe, de unge og deres fjumrehoveder og fjumreår, gavtyven, de stressede voksne, de uperfekte, de ensomme, børnene, der bare ikke kan sidde stille på stolen og eventyreren uden ro i maven.

HVOR: Flakhaven, Odense C
ALDER: Alle
PRIS: Gratis

PROGRAM

Torsdag d. 24. august

15.00 – 17.00 Pop-up acts, peep show og cirkusworkshop
17.00 – 17.30 The Perfect Mistake
18.00 – 19.30 Pop-up acts, peep show og cirkusworkshop
19.30 – 20.10 Te Dig Kønt
20.30 – 21.30 Pop-up acts og peep show
22.00 – 22.45 Resiste

Fredag d. 25. august

15.00 – 17.00 Pop-up acts, peep show, og cirkusworkshop
17.00 – 17.30 The Perfect Mistake
18.00 – 19.30 Pop-up acts, peep show, og cirkusworkshop
19.30 – 20.10 Te Dig Kønt
20.30 – 22.00 Pop-up acts & peep show
22.00 – 22.45 Resiste

Lørdag d. 26. august

10.00 – 15.00 Cirkusworkshops og raritetskabinet
15.30 – 17.00 Pop-up acts & peep show
17.00 – 17.30 The Perfect Mistake
18.00 – 19.30 Pop-up acts & peep show
19.30 – 20.10 Te Dig Kønt
20.30 – 22.00 Pop-up acts & peep show
22.00 – 22.45 Resiste

Søndag d. 27. august

11.00 – 17.00 Cirkusworkshops og raritetskabinet


HÄPPY HOUR

En DYNAMO co-produktion.

En cirkusforestilling om morgenen efter aftenen før.

Har nogen nogensinde været på bar og kun drukket én drink? Og hvad laver du om morgenen efter en sen aften, når arbejdet kalder? 

HÄPPY HOUR er en ode til det kolde nord og dets sociale kultur. Den kæmper med modstridende forhold til alkohol, og udforsker de mærkelige og akavede oplevelser, som det nordiske natteliv har at byde på. 

En morsom og overraskende ekspedition ind i den kollektive nordiske arv, hvor jonglering, fysisk komedie og akrobatik blander sig med livemusik og nordiske stereotyper.

VARIGHED 60 min
ALDER Fra 15 år
SPROG Non-verbal

PRIS
DYNAMO-KORT 0,-
VOKSEN DØR 200,- I FORSALG 120,- I PENSIONIST / UNG U. 25 / STUD. / FATTIG / KLIMA  40,- / BØRN 40,-

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

Det sidste måltid

5 karakterer forenes under et sidste måltid.

Denne moderne cirkusforestilling kombinerer dans, fysisk teater, musik og humor i en hjerteskærende udforskning af den mørke spiral, der kan opstå efter en personlig eller samfundsmæssig tragedie.

De medvirkende er alle fysiske performere, der hver især specialiserer sig indenfor en unik cirkusdisciplin. I Det sidste måltid samles de for første gang for sammen i en poetisk undersøgelse af emnet  selvdestruktion, og den altoverskyggende trang til at få alt ud på bordet, inden den uafvendelige afgrund.

Forestillingen er Co-produceret af DYNAMO med støtte fra Statens Kunstfond og Odense Kommune.

VARIGHED 70 min
ALDER Fra 14 år
SPROG Non-verbal

PRIS

DYNAMO-KORT 0,-
VOKSEN DØR 200,- I FORSALG 120,- I PENSIONIST / UNG U. 25 / STUD. / FATTIG 80,-
KLIMA  40,- / BØRN 40,-

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

AFLYST! Open Stage vol. 11

Kom med i kulissen til kreativitet!

OPEN STAGE er et uformelt frirum, hvor professionelle scenekunstnere og nye talenter afprøver deres idéer foran et publikum.

Her får du mulighed for at smugkigge på den nyeste og sprødeste scenekunst, som endnu er under udvikling. En unik mulighed for at få et indblik i den kunstneriske proces, hvor du ikke kan forberede dig på hvad du får – men vi kan garantere, at det altid er en fest!

Du vil være blandt de første til at opleve noget, der senere kan blive et fuldendt værk. 

Præsenteres i samarbejde med The Circus Playground. Spiller i det fri.

VARIGHED 90 min m. pause
ALDER Fra 10 år
SPROG Non-verbal/delvis engelsk

PRIS

DYNAMO-KORT 0,-
ALLE ANDRE 50,-

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.

Open Stage Vol. 12

Træd ind i scenekunstens laboratorium!

På OPEN STAGE får du mulighed for at se fremtidens scenekunst, der stadig er under udvikling. Både etablerede artister og spirende talenter får mulighed for at prøve deres idéer af, foran dig og andre nysgerrige publikummer.

OPEN STAGE åbner for en verden af kreativitet, hvor du aldrig helt kan være sikker på, hvad der venter dig. Én ting er sikkert – det er altid en fest!

VARIGHED 90 min
ALDER Fra 8 år
SPROG Non-verbal, delvis engelsk
PRIS
DYNAMO-kort 0,- / Almindelig billet 50 kr

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.