L O N E

Charmerende og finurlig hyldest til glæden ved ens eget selskab

L O N E er et abstrakt cirkus-solostykke, der skildrer den subtile forskel mellem at være alene og ensom. Med kombinationen af ​et teeterboard, Luuk selv og en fantasifuld konstruktion, udvider Luuk grænserne for, hvad teeterboardet er og kan være. 

Det er en hyldest til det at være alene og en demonstration af den glæde, der kan komme af at hvile i sit eget selskab.

SPILLESTED Udendørs på Byens Ø
ALDER Fra 6 år
VARIGHED Ca. 30 min.

Forestillingen kan ses med partoutbillet, dagsbillet til fredag eller lørdag, eller udendørs billet til fredag eller lørdag – køb her! Også muligt at købe enkelforestillingsbillet.

L O N E by Luuk Brantjes – trailer from Luuk Brantjes on Vimeo.

MULTIVERSE – The last Human on Earth (is a circus artist)

Tænk nu hvis det sidste menneske på jorden var en cirkusartist? 

Med billeder af planetariske konstellationer, mineraler, elementær-biologisk økologisk skønhed og ødelæggelse, liv og udryddelse; et univers, der folder sig ind og ud af sig selv.

Kom og oplev en cirkusfabel, hvor det sidste menneske på Jorden leger med folie, lys, lyde, former og bevægelse. En legende, hypnotisk og meditativ oplevelse for hele familien.

SPILLESTED Inde på DYNAMO
ALDER Fra 8 år
VARIGHED Ca. 60 min.

Forestillingen kan ses med partoutbillet eller dagsbillet til onsdag eller torsdag – køb her! Få billetter i salg til forestillingen onsdag og torsdag.

MULTIVERSE The last Human on Earth (is a circus artist) from CirkusPerspektiv Sweden on Vimeo.

PARTY TRICKS WITH DAN LE MAN

Dan le Man er en australsk host og performer extraordinaire med shows i mere end 30 lande bag sig.

Nu er han tilbage i Odense for at være vært for en aften med PartyTricks. Intet trick er for lille. Alt og alle kan vise deres tricks. Der vil være præmier til alle. Det er som karaoke, men vi laver tricks i stedet for at synge. 

Hvad er dit go-to party-trick?

SPILLESTED Inde på DYNAMO
ALDER Fra 15 år
VARIGHED Last man standing

Adgang med partoutbillet eller dagsbillet til fredag. Køb her.

IT’S WARMER UNDER THE SNOW

Verdenspremiere med luftakrobatik, poesi og sammenhold

Et gensyn med de spektakulære artister, der tryllebandt publikum på DYNAMO CIRCUS FESTIVAL 2021.

Med afsæt i vigtigheden af forbindelse mellem mennesker, har Kaaos Kaamos skabt en ny forestilling, der svinger sig op i de højere luftlag.

En forestilling om at være; 
om at være til
om at være der for andre 
om at være en del af et fællesskab, ja i sidste ende en del af noget større end en selv.


SPILLESTED Udendørs på Byens Ø
ALDER Fra 6 år
VARIGHED Ca. 40 min.

Forestillingen er skabt i co-produktion med DYNAMO.

Forestillingen kan ses med partoutbillet, dagsbillet til fredag eller lørdag, eller udendørs billet til fredag eller lørdag – køb her! Kan ses med enkeltbillet til forestillingen, som købes enten i billetboden eller billetlinket her på siden.

MOIRÈ

CIRKUS, MUSIK, VIDEO & VILDSKAB

MOIRÈ er en fejring af det forvrængede, af de følelser, der ikke kan tæmmes, af de kollektive kræfter, der ikke kan blive holdt nede. 

Et ritual om at styrke magten til at disrupte. Original musik- og videofortælling i et unikt setup af elektroniske instrumenter, med fascinerende cirkus-skills, contortion, cyr-wheel og trapez.

SPILLESTED Inde på DYNAMO
ALDER Fra 15 år
VARIGHED Ca. 60 min.

Forestillingen kan ses med partoutbillet eller dagsbillet til lørdag – køb her! Få enkeltbilletter til forestillingen i salg.

TUTTI FRUTTI

Cirkus, kaos og satire

Tutti Frutti er en livlig og hvirvlende blanding af fire energiske mennesker, der fejrer livsglæden i denne voldelige verden. Tutti Frutti er allestedsnærværende og almægtig. Det er overalt omkring os og også i dybet af vores sjæle.

Tutti Frutti er en slags salat af usandsynlige ingredienser, godt drysset med spontanitet og absurd logik, en ætsende og befriende humor! En eksplosiv formel, der får dig til at grine og samtidig skære tænder.

En samfundssatire om magt og dominans mellem hovedpersoner, hver især mere megalomane og egocentriske end sidemanden, og hver isæt besat af at jonglere. 

SPILLESTED Inde på DYNAMO
ALDER Fra 6 år
VARIGHED Ca. 50 min.

Forestillingen kan ses med partoutbillet, dagsbillet til torsdag, fredag eller lørdag – køb her! Få enkeltbilletter til forestillingen torsdag.

THE VESSEL

En rejse til nye dimensioner

Hop med i fartøjet, når det utopiske cirkus-projekt, The Vessel, lægger fra kaj! 

Rejsen går til nye dimensioner og universer, hvor tyngdekraft ophæves, skabninger opstår og tid er en fleksibel størrelse. Gennem fysisk teater, akrobatik og cyr-wheel tager tre artister os med på en opdagelsesrejse – og sørger for, vi kommer forandrede og helskindede hjem igen.

STED Inde på DYNAMO
ALDER Fra 6 år
VARIGHED Ca. 50 min.

Forestillingen kan ses med partoutbillet eller dagsbillet til fredag eller lørdag. – køb her!

WE AGREE TO DISAGREE

Læn hovedet tilbage og nyd forestillingen

Uforskammethed, belgisk humor og politisk ukorrekthed er midlerne til at bekæmpe konformitet og få galskabens frø til at spire. Denne forestilling er en refleksion over den utopiske idé om demokrati, som både kan føre til lighed, ulighed og i værste fald diktatur.

Det er et forsøg på at besvare det spørgsmål, vi stiller os selv som borgere og medlemmer af et fællesskab: Kan vi på dette store menneskelige eventyr, finde en måde at leve i lighed og harmoni?

SPILLESTED På festivalpladsen
ALDER Fra 6 år
VARIGHED Ca. 75 min.

Forestillingen kan ses med partoutbillet, dagsbillet til torsdag, fredag eller lørdag, eller udendørs billet til torsdag, fredag eller lørdag – køb her! Kan ses med enkeltbillet til forestillingen, som købes enten i billetboden eller billetlinket her på siden.

Sequel of a solo

Hvor langt kan man nå med et enkelt kast? Diabloens spring og hop bliver afsættet for det fysiske udtryk. Lighed vægtes højere end kontraster og målet er at fjerne, i stedet for at lægge til – for hvad gør man, når der intet er tilbage? I søgen efter nødvendighed, vil du opleve diabloen på en måde, som du aldrig har set før.

Kollision

En tankefuld, overraskende og legende forestilling om magtbalance og samfundsnormer. ”Hvem bestemmer?” ”Hvem har lov at tale?” og ”under hvilke omstændigheder?” Kollektiv Knaster lader på ingen måde spørgsmålene hænge i luften, men lader dem kollidere for fuld kraft. Akrobatik, live musik, teater og magi, sætter rammen for fire karakteres neurotiske færd igennem jagten på kontrol og accept af tingenes tilstand.

Dance For Silo With Fish Drawing

Sparrow Dance danser på DYNAMO’s silo i en forestilling som er skabt unikt til netop dette sted. Artisterne trodser tyngdekraften og danser en vertikal duet i magisk forening med siloens kunstværker.

Hairy Tales

Med en stor portion humor, fleksible kroppe og hår-kreationer, har M.P.A.C skabt en klovneforestilling til det 21 århundrede. Hairy Tales handler om hår – barberet, udvokset, tørret og tabt. Ved at sætte hår under lup og dele personlige erfaringer, afsløres en komisk og underfundig historie, som bevæger sig på grænsen mellem teater, cirkus og performanceart.

The Balance

En fascinerende blanding af moderne cirkus, performanceart og installationskunst.
Kom helt tæt på balancekunsten i denne upolerede forestilling, hvor artisten arbejder sig igennem både den virtuose triumf og det totale kollaps. Vær med når det lykkes, når det fejler og når det er lige ved at ske. Mærk balancens essens.

Babel Glöm

Babel Glöm udforsker rummet imellem at være dig selv og være sammen.
Seks bomstærke karakterer i en søgen efter et fælles sprog; kroppen. Et fælles ritual; maden. Et fælles symbol; magnesium. De forsøger, i fællesskab at blive bedre til at nå himlen.

Around

Har du nogensinde set en banan spille på el-guitar?
Oplev de gakkede finske cirkusartister fra Race Horse Company i den lille manege, når de fortæller historien om det svære i at finde rundt i alt det der med at samarbejde.
Her kan du se breakdance, akrobatik, hulahop, en kæphest og kæmpe sæbebobler, som du aldrig har set det før.

Culboto

En mand forsøger at holde en hektisk rytme, der konstant udfordrer ham.
Culbuto leger med grænserne for, hvad vi er i stand til. En pæl flytter ham fra højre til venstre og fra top til bund, den svinger meget tæt forbi jorden og publikum.
Der er kun én sandhed: alt er i bevægelse hele tiden.

MAD IN FINLAND

Længe ventet Danmarkspremiere

Mellem nostalgi, kærlighed til tradition og humor, får vores finske kvinder, om det er trapezist, funambulist eller akrobat, de nordiske klichéer til at flyve. Kvinderne fra Mad in Finland –  vi er allerede tossede med dem.
– Le Monde

Med galgenhumor, kærlighed og vildskab viser MAD IN FINLAND de syv artisters forestilling om deres hjemland. En stor, vanvittig og uforglemmelig cirkusoplevelse langt ud over det sædvanlige.

SPILLESTED Det Store Cirkustelt
ALDER Fra 5 år
VARIGHED Ca. 75 min.

FORESTILLINGEN KAN SES MED PARTOUTBILLET, DAGSBILLET ELLER ENKELTBILLET TIL FORESTILLINGEN
Pris – enkeltbillet: Kr. 120 – kr. 80 (ung/stud/pens/fattig) – kr. 40 (børn)
Køb billet til torsdag 5. aug kl. 19
Køb billet til fredag dag 6. aug kl. 21
Køb billet til lørdag 7. aug kl. 17 

Foto & tegninge: Sébastien Armengol, Paola Jorquera, Lucce

THE GOOD PLACE

Le Peep Show des Marcel’s

THE GOOD PLACE er et helt skørt, farverigt, festligt og plastic fantastic univers, som du ikke kan undgå at forelske dig i. THE GOOD PLACE er illusion og spænding. Gak og løjer. Interaktiv og medrivende. 

Den fest du har savnet hele året. Kom og syng og dans. Kom helt tæt på peep showet, der kurerer alle sorger. (U)dokumenteret effekt!

Forestillingen spiller i ret lille men enormt stort all-pink telt midt på Byens Ø.

SPILLESTED I det lille telt
ALDER Alle aldre
VARIGHED 70 min.

WALD

Cirkus med skoven vendt på hovedet

Organisk håndstand af et kollektiv på seks kunstnere. 

Som navnet antyder, handler Wald om skoven. Naturens udvikling, vækst, forfald, død og genfødsel og hvad der sker med den, når den påvirkes af mennesker. Som spirer, der søger efter lys, i en mørkere tid for naturen udforsker Wald de omskiftelige omgivelsers cykliske væsen. 

SPILLESTED Inde på DYNAMO
ALDER Fra 10 år
VARIGHED ca. 55 min.

Foto: Olof Grind

WALD er en del af Circus Link, der er medfinansieret af Den Europæiske Unions program Et Kreativt Europa

OTUS

Cirkus og fysisk teater

Lejlighedsvis forvirrende, ofte smuk og helt igennem fængende. OTUS fortjener bestemt at blive set af mange.” 
– British Theatre Guide

To væsner i en abstrakt verden af træ med ustabile planker, reb, bord og en trapez. Med cirkus, fysisk teater, bevægelse, og klovn udforsker OTUS spændinger i deres gådefyldte verden.

SPILLESTED Inde på DYNAMO
ALDER Fra 6 år
VARIGHED Ca. 55 min.

OTUS er en del af Circus Link, der er medfinansieret af Den Europæiske Unions program Et Kreativt Europa

Kiseldalen

Forestilling for hele familien og især for børn

To jonglører mødes i grænselandet mellem drøm og virkelighed. 
Jongleringsredskaber og mærkelige dimser bliver vakt til live, og tiden går hurtigere end normalt. 

I et flow af rytmiske færdigheder og akrobatiske eksperimenter inviteres publikum på en legende cirkusrejse til et ukendt pastelfarvet landskab.

Vi forlader det, der har været, og det der vil blive, og inviterer dig til Kiseldalen.

SPILLESTED Inde på DYNAMO
ALDER Fra 3 år
VARIGHED Ca. 30 min.

Un Cirque plus Juste

Mindeværdig cirkusforestilling

Jani Nuutinens fortryllende enmands circus fremmaner glæde og magi.” 
– London International Mime Festival

Båret frem af nostalgisk fransk chanson er denne intime solo med lysspil, blikke og magi, en hilsen til det gode gamle cirkus, men brillant genfortolket for samtiden.

En forestilling, der kryber helt ind i sjælen.

SPILLESTED Inde på DYNAMO
ALDER Fra 7 år
VARIGHED Ca. 45 min.

Foto: Philippe Laurençon

PARTY TRICKS MED DAN LE MAN

Dan le Man er en australsk/Estisk host og performer extraordinaire med shows i mere end 30 lande bag sig.

Boom, og nu er han her i Odense for at være vært for en aften med Party Tricks. Intet trick er for lille. Alt og alle kan vise deres tricks. Der vil være præmier for alle. Det er som karaoke, men vi laver tricks i stedet for sange.

Hvad er dit go to party-trick?

SPILLESTED Inde på DYNAMO
ALDER Fra 12 år
VARIGHED Ca. 90 min.

KICK-ASS KABARET

Velkommen til årets kabaret, under kuplen i kæmpeteltet på Byens Ø.

Til toner komponeret af Joakim Moesgaard, præsenterer DYNAMO et væld af artister fra ind- og udland. Traditionen tro iscenesættes kabareten af en ny instruktør hvert år, og i år er det ingen ringere end David Tholander – En af frontløberne inden for genren Magie Nouvelle (ny-tryl) i Danmark.

Kort sagt… hvis du går glip af det her, så er du en firkant!

SPILLESTED I det store cirkustelt
ALDER Alle Aldre
VARIGHED Ca. 120 min inkl. pause

FORESTILLINGEN KAN SES MED PARTOUTBILLET, DAGSBILLET ELLER ENKELTBILLET TIL FORESTILLINGEN
Pris – enkeltbillet: Kr. 120 – kr. 80 (ung/stud/pens/fattig) – kr. 40 (børn)
Køb billet til lørdag 7. aug kl. 21

Cuerdo

Velkommen til Señor Stets verden. En mand slæber en kuffert ind. Ud af den tager han 1 times forestilling, med få elementer. Et reb at danse med. Et andet der opfører sig som en slange. 9 rottefælder og en næsten levende fisk.

Med en blanding af cirkus, dans, og objekt teater føres publikum igennem en minimalistisk forestilling, der blander klovnens legesyge verden med en gyserfilms spænding.

Forestillingen er et resume a materiale skabt til forskellige forestillinger, her samlet i en solo ,der inviterer ind i en minimalistisk og poetisk verden. Alt ledsaget af en kassettebåndoptager og en gammel megafon.

Varighed: 65 min

Svalbard Cabaret Night

En site specific kabaret skabt til DYNAMO Circus Festival 2019, med verdensklasse artisterier og live-musik.

De fire menneskelige dyr mødtes på universitetet for dans og cirkus i Stockholm et par skæbnesvangre år siden. De fandt hinanden ret hurtigt og begyndte snart at grine, græde og gå på eventyr sammen (men ikke nødvendigvis i den rækkefølge). Gennem en fælles kærlighed for livet i sin enkelhed og sund diskussion on dens kompleksitet, indså de fire, at de havde en trang til at dele deres tanker handlinger og visioner.

Man kan læse mere på deres hjemme side her: svalbardcompany.com

Og man kan følge dem på facebook lige her: facebook.com/svalbardcompany/

Varighed: 60 min

Zoog

ZOOG – er det smukke og det grimme af ethvert forhold, glæde i sine gode øjeblikke men også de vanskeligheder og konflikter der findes i det. Det er et møde mellem to akrobater, en daglig sag, et spil af kærlighed og had, en kamp ​​hvor ømhed og grusomhed blandes. Amir og Hemda, er et par akrobater i “byttede roller” fra normen. I en unik stil, der tager inspiration fra kampsport, capoeira og parkour, gør de deres fælles akrobatiske bevægelse til en form for dans. Et show der berører følsomme punkter, med humor, oprigtighed og sprængende energi.

Amir og Hemda har arbejdet sammen siden 2013. Efter deres kunstneriske dannelse i Israel og Italien færdiggjorde de sig fra formationen “insertion professionnel” på Le Lido des Arts du Cirque de Toulouse i 2017.

Partner Acrobatics, Acro Dance, Movement Acrobatics og hand to hand er de discipliner, der tjener som basis for Amir og Hemdas arbejde.

Varighed: 30 min

Vixen

Hvad er en stærk kvinde og hvornår knækker hun? Med stærke kvinder, passion og menneskelige katastrofer undersøger VIXEN samfundets indflydelse på kvinderollen.

Tanter består af tre vilde kvinder, der ønsker at ændre verden til det bedre. Med tovværk og svingende trapez arbejder de med kontrast mellem det elegante og det hysteriske, det brutale og det selvstyrede. De svinger mellem impulserne af kød og blod og hjernens logik.

Du kan læse mere om Tanter på facebook.com/tanterkompani

Varighed: 60 min

GREGARIOUS

GREGARIOUS er et vidunderligt anti-heroisk studie af den menneskelige side af sport – midt imellem konkurrence og broderskab. Holdånd overfor rivaliseren.

På engelsk er ’gregarious’ en betegnelse for dyr og mennesker, der har det bedst i flok. Og på spansk er ’gregario’ en vandbærer – en hjælper, der må ofre sig selv for at føre sin holdkaptajn til sejr i landevejscykling.

Med udgangspunkt i deres eget venskab og partnerskab har de to artister skabt en nycirkus-perle sprængfuld af charme, energi og sprudlende humor. Med absolut overlegen fysik, spektakulære optrin og vittigt bid sætter de den menneskelige natur på spidsen og får os til at genkende og grine af os selv.

Catalanske Manel Rosés og svenske Nilas Kronlid mødte hinanden på cirkusskolen DOCH i Stockholm. Efter mange års karriere i kompagnier som Cirkus Cirkör og Cirque du Soleil – og en guldmedalje til den ultimativt prestigefulde Festival du Cirque de Demain – har de nu skabt deres helt egen, personlige og ret så enestående forestilling om sig selv.

Varighed: 45 min

Lazuz

Lazuz (“at bevæge sig” på hebraisk) er et dynamisk møde mellem en akrobat og en jonglør. De danser frem og tilbage mellem samarbejde og konflikt hvor hver forsøger at “flytte” den anden og skubbe ham ud af sin komfortzone. Det er legende, undersøgende og vildt morsomt.

All genius, all idiot

All Genius All Idiot brings us into the crazy and wild world of Svalbard. A journey of music, stunts and dance through a place of nonsense.

The design is based on the band like energy of the company and the feel of a desolated Scandinavian wasteland with American undertones. A fine line between man made and nature runs through the design which features rivers of cables, pulsating garbage bag lights, water, a backdrop made from a discarded advertisement banner for Svalbard Air Freshener, explosives, a neon sign and a disco ball. Like the performance it is based on a sense of ideas and atmospheres, which gives a distinct experience but no easily decipherable meaning.

There is a progression in the space from feeling lost in the garbage filled art-house snow planes to the comfort in finding a half empty cabin with a flickering neon sign above. Within, the energy, heat, extreme physicality and charm of the four performers is sure to win you over.

The greatest and 2nd smallest circus in the world

Brunette Bros. har gennem 11 år udviklet humoristisk teater og scenerum som bygger på selve forestillingens disintegration. Kompagniet har undersøgt de tidslommer og rum som opstår når teaterstykket falder fra hinanden.

I praktisk forstand har de bygget scenografi der går i stykker, karakterer som går i opløsning og nedbrudt rammerne for scenerum. Her udnyttes den skrøbelighed som opstår når tilskuerne er tvivl om hvad er virkeligt og hvad er skuespil og dermed en mulighed for en total inddragelse af publikum som hengiver sig fuldstændigt til  illusionen.

I “The Greatest & 2nd Smallest Circus in the World” har Brunette Bros. udviklet en særlig teater forestilling hvor dukketeater, live musik og klassisk klovn blandes i lige dele.

Vagabonden Lisa Skjøth Madsen fra Norden og den eksotiske og nationalistiske Maria Solà Font fra Catalonien var heldige at finde hinanden under en frygtelig storm i Stillehavet. Efter at have reddet hinanden liv fra glemselens tunge, rejste de til København, Danmark, hvor de fusionerede danskernes kantethed med det sydlige temperament, til et lidt anspændt og underligt barn af et marionet og musikteater, der stadig eksisterer den dag i dag.

Læse mere på facebook.com/BrunetteBros

Varighed: 60 min