Brunette Bros.

The greatest and 2nd smallest circus in the world

Brunette Bros. har gennem 11 år udviklet humoristisk teater og scenerum som bygger på selve forestillingens disintegration. Kompagniet har undersøgt de tidslommer og rum som opstår når teaterstykket falder fra hinanden.

I praktisk forstand har de bygget scenografi der går i stykker, karakterer som går i opløsning og nedbrudt rammerne for scenerum. Her udnyttes den skrøbelighed som opstår når tilskuerne er tvivl om hvad er virkeligt og hvad er skuespil og dermed en mulighed for en total inddragelse af publikum som hengiver sig fuldstændigt til  illusionen.

I “The Greatest & 2nd Smallest Circus in the World” har Brunette Bros. udviklet en særlig teater forestilling hvor dukketeater, live musik og klassisk klovn blandes i lige dele.

Vagabonden Lisa Skjøth Madsen fra Norden og den eksotiske og nationalistiske Maria Solà Font fra Catalonien var heldige at finde hinanden under en frygtelig storm i Stillehavet. Efter at have reddet hinanden liv fra glemselens tunge, rejste de til København, Danmark, hvor de fusionerede danskernes kantethed med det sydlige temperament, til et lidt anspændt og underligt barn af et marionet og musikteater, der stadig eksisterer den dag i dag.

Læse mere på facebook.com/BrunetteBros

Varighed: 60 min