Dynamo Circus Festival 2021

Aldrig før har vi haft så meget brug for at mødes om cirkus,scenekunst, musik og fællesskab!

I mere end et år har vi levet med afstand og adskillelse, nedlukning og aflysninger. I mere end et år har scenekunsten veget pladsen for sikkerhed og folkesundhed. Vi har vist ansvar og handlet forsvarligt, aflyst sidste års cirkusfestival og utålmodigt ventet på, at det blev vores tur til at genåbne.

Nu lysner det! Sommeren er over os, vaccinerne flyder i en lind strøm gennem samfundet og grænserne åbner mere og mere. Nu er det igen tid til at mødes og være sammen. Tid til cirkus, scenekunst, vilde oplevelser og nye perspektiver. Og vi kan overhovedet ikke vente.

Er der noget cirkus kan, så er det at skildre fysisk risiko og italesætte farlighed, sat sammen med humor, inderlighed, overraskelse og galskab. Med ekvilibrisme og mestring af både teknik og fortælling, kan cirkus både imponere og underholde og fortælle os om det at være menneske og være sammen, på godt og ondt.

Vi har til årets festivalprogram udvalgt 8 forestillinger med kunstnere fra nær og fjern, koncerter, kick ass-kabaret, mad, åben scene, film og fest – alt sammen udvalgt med kærlighed til cirkus, og ønsket om, at du går fra festivalpladsen med en helt særlig oplevelse for livet.

Velkommen til DYNAMO Circus Festival ’21!

Shows

Film

DYNAMO Circus Festival 2021 var støttet af

William Demant Fonden Statens Kunstfond Odense Kommune