Petit Bus Rouge – Flying Frenchies

Petit Bus Rouge – Flying Frenchie er en først og fremmest en dokumenteret kræftanstrengelse og en tour de force i vilde cirkus-stunts. Filmen er cirkus-verdenens svar på en skate-movie og en hyldest til øverummet og cirkus-tricks for ingen andre end artistens skyld.

Director: Sébastien Montaz-Rosset
Varighed: 76 min
Sprog: Fransk

En Équilibre

Omgivet af sved og støv har Kati og Victor zig-zagget sig gennem Frankrig og Europa gennem de sidste 15 år som Cirkus Aital. Hun er ”flyer” og han er ”base”, og sammen har de holdt balancen i manegen og i livet igennem et utal af forestillinger. Indtil de bliver forældre og kompagniets fortsatte eksistens sættes på spil. Det er En Équilibre.


Instruktør: Antares Bassis og Pascal Auffray
Varighed: 53 min
Sprog: Fransk

Circus Rwanda

Circus Rwanda indvilliger Rosťa Novák, leder af Cirk La Putyka, kunstnerisk arbejdsnarkoman og perfektionist i et samarbejde med en afrikansk akrobat-trup. Han rejser derfor til Afrika for første gang i hans liv for at sammensætte en cirkusforestilling om kultursammenstød.

Instruktør: Michal Varga
Varighed: 80 min
Sprog: Engelsk & Tjekkisk – Engelske undertekster

Fish

Svensk-producerede FISH er fortællingen om en ung kvinde og hendes guldfisk. En kærlighedshistorie om tab og om at genfinde styrken fortalt ved hjælp af cirkusdiscipliner som ”kinesisk pæl” og ”slap line.”

Director: Åsa Johannisson
Varighed: 11 min
Sprog: Non-verbal

The Art of Working in pairs

I dokudramaet The Art of Working in Pairs viser norske Thor Brenne de dilemmaer der følger med, når man igennem mange år har opbygget en altafgørende relation til sin partner. Louise og Henrik er to professionelle cirkus-akrobater, der konstant er på udkig efter nye måder at udtrykke sig på kunstnerisk.

Instruktør: Thor Brenne
Varighed: 11 min
Sprog: Norsk & Svensk – Engelske undertekster