Nycirkus på nordisk vand

Gaffelriggen Johanne har sejlet tusindvis af sømil fra Nordsøen gennem lumske Skagerrak til den åbne Østersø. Hun har lagt skrog til galskab og skørbug og i ly af natten har hendes besætning konspireret, drukket og lært sig selv nye tricks.

I stiv kuling står havgusens helte vejrbidt og rå klar med et vildt og imponerende cirkus-show! En gal og genial balancegang om livet ombord og om verden på land.

Med halsbrækkende akrobatik fra masten, håndstand i vinden og uovertruffen præcision i alt hvad der sker, viser besætningen af artister og musikere, hvad der sker når kommandolinjer går fløjten og det kreative anarki bryder ud.

“Nycirkus på Nordisk Vand” er et flot og forførende cirkusshow af ca. 60 min. varighed med livemusik af den svenske electronica-artist Jenny Nilsson og anbefales til alle aldre. “Nycirkus på Nordisk Vand” er den 2. i rækken af DYNAMOs co-producerede nycirkus forestillinger!

DYNAMO Circus Festival 2019

For tredje år i træk slår DYNAMO Workspace dørene, øjnene og ambitionerne op til DYNAMO Circus Festival!

Mellem forladte siloer og industri på Odense Havn, kulturliv og bleg beton præsenterer DYNAMO Workspace igen over en weekend en kort og intens festival for det nysgerrige, pissehamrende dygtige, humoristiske, rørende og fanden-i-voldske nycirkus! En weekend i august med 6 af de absolut fedeste forestillinger, vi har set i løbet af året.

Vi gejler øen op til fest med scenekunst for folket i fokus. På pladsen omkring Danmarks vel nok vildeste cirkushus, kan du finde workshops for alle aldre, en piv-fræk udendørsscene, lokale DJs, rustfri madvogn af velsmag, og Odenses bedst befolkede bar, som vi kalder ”BAR – to the bone”. I år har vi desuden glæden af, i samarbejde med OFF – Odense International Film Festival, at præsentere et filmprogram med ”Cirkus” på samtlige filmruller.

Indenfor finder du husets to scener, vores let-polerede punk-tivoli stemning, og en kæmpe ”Late Night Cabaret”: Et nycirkus-spark lige i festkuglerne, med lokale helte, nationale, internationale artister og lækker live musik.

Vi har smurt en madpakke af lækkert, blødt, surt og sødt; Vi har smurt den med kærlighed til genren såvel som til publikum. Og vi glæder os helt vildt til inden længe at løfte sløret for hvilke gale og geniale artister, vi har på programmet i år!

Se mere på dynamocircusfestival.dk

Arcade Delight

Hvad gør man som nostalgiker, når arkademaskinerne takket være 20 års ustoppeligt teknologisk fremstød har måtte se sig selv forvist til mørket? – Når kitsch er kikset og vi efterhånden har glemt hvordan man står på rulleskøjter?

Én mulighed er unægteligt og insisterende at give lortet kunstigt åndedræt til tonerne af Talkin Heads og Bowie og tvangsfodre de betænkelige typer med roller-disco, skulderpuder og mesterlige cirkus-acts.

Igennem en neonoplyst retro arkade-hal træder du, til lyden af Donkey Kong og Pac Man-temaerne, ind i et pastelfarvet parallel-univers. Scenerøg, lys-installationer og DJ’s indrammer rulleskøjte-disco-banen, mens en gade med faldefærdige skure huser barer, rulleskøjteudleverings-central, luftgeværs-skydetelt, et overflødighedshorn af et udklædningsrum, ansigtsmalende voksne for voksne, photo booth og street food-vogne bemandet af straight out kuriositeter.
Og så selvfølgelig cirkus!

Om du må komme udklædt?!

JA!


Arcade Delight er et helaftens-arrangement i et komplet univers, hvor du som publikum kan bevæge dig frit. Der er meget få regler for dig i din rolle som publikum: Ha’ en fest og deltag!

Arcade Delight er et immersivt-koncept udarbejdet af DYNAMO, hvilket betyder at du som publikum/deltager foruden at indgå som scenografisk element også vil kunne interagere med de acts og artister du er omgivet af.

Du må gerne komme udklædt og har du et par rulleskøjter som du mener at hele verden skal se, så tag dem med – Nej, rul herned!

Eventuelt overskydende billetter sælges i døren.

Testbed præsenterer GRETA x SLØR

TESTBED præsenterer GRETA x SLØR Visual Performance

Kom og læn dig tilbage og bliv svøbt i sanselig lækkerhed når kombinationen af GRETAs sfæriske, drømmende og fængende disko pop univers og SLØR Visual Performance’s omfavnende translucente mikro makro live animerede billeddrøm smelter sammen i Dynamo Workspace’ stemningsmættede omgivelser.

Dette event vil være en prototype på TESTBED serien som vil præsentere crossover events med lokale artister i samarbejde med national og internationale artister.

GRETA (DK/DE/København)
www.instagram.com/greta.geschenk/?hl=da
https://www.youtube.com/watch?v=-EkLjYhKW8I

SLØR Visual Performance (DK/Odense)
instagram.com/sloer_visual_performance/
cargocollective.com/mylambertsen/SLOR-Visual-Performance

Arrangementet er støttet af Kulturkontakten Odense

Program:
20:00 – Dørene åbner
20:30 – Artist talk med aftenens artister – GRETA and SLØR Visual Performance
21:00 – Oplev den extravagante audiovisuelle koncert
21:45 – Dans til lyden af svedig 80er disko (dj)
23:00 – Festen fortsætter på Dynamo
+ der er fri adgang til boogies indtil kl.1 med en billet fra dette event.

Bremer/McCoy – særarrangement

Fredag d. 23. oktober kan du komme til koncert med den kritikerroste dub-jazzduo Bremer/Mccoy.

Væbnet med klaver og kontrabas har duoen Bremer/McCoy, bestående af Morten McCoy (pianist og komponist) og Jonathan Bremer (bassist og sangskriver), formået at give genklang i både ind- og udland. Duoens fjerde og seneste album, ’Utopia’, blev udgivet i samarbejde med det amerikanske label ’LUAKA BOB’, der er grundlagt af Talking Heads-frontmanden David Byrnes.

De har været nomineret til den prestigefyldte kritikerpris ’Steppeulven’ mere end én gang, blandt andet i kategorierne ’Årets Musiker’ og ’Årets Komponist’. Og de har givet udsolgte koncerter over hele landet, her i blandt på Momentum Musik, Copenhagen Jazzhouse og Bremen Teater i København.

Om deres musikalske univers siger duoen selv: 
”Vi lever i en tid med meget støj og mange distraktioner. Det kan være svært at finde hellige rum, hvor man kan fordybe sig og være alene med sig selv. Så vi prøver at skabe musik, der kan guide lytterne derhen. Den overordnede ambition er at bidrage til noget, der binder folk sammen. Vi har fået nogle overvældende oplevelser igennem musikken, og det håber vi også, at vores lyttere kan”

Koncerten præsenteres som et samarbejde mellem Momentum Musik og Dynamo Workspace og afholdes i Dynamos store hal på havnen.

OBS: Da dette er et særarrangement, er der desværre ikke gratis adgang med Dynamokort. Der er imidlertid et begrænset antal billetter, hvor der gives rabat til årskortholdere.