Nycirkus på nordisk vand

Gaffelriggen Johanne har sejlet tusindvis af sømil fra Nordsøen gennem lumske Skagerrak til den åbne Østersø. Hun har lagt skrog til galskab og skørbug og i ly af natten har hendes besætning konspireret, drukket og lært sig selv nye tricks.

I stiv kuling står havgusens helte vejrbidt og rå klar med et vildt og imponerende cirkus-show! En gal og genial balancegang om livet ombord og om verden på land.

Med halsbrækkende akrobatik fra masten, håndstand i vinden og uovertruffen præcision i alt hvad der sker, viser besætningen af artister og musikere, hvad der sker når kommandolinjer går fløjten og det kreative anarki bryder ud.

“Nycirkus på Nordisk Vand” er et flot og forførende cirkusshow af ca. 60 min. varighed med livemusik af den svenske electronica-artist Jenny Nilsson og anbefales til alle aldre. “Nycirkus på Nordisk Vand” er den 2. i rækken af DYNAMOs co-producerede nycirkus forestillinger!

DYNAMO Circus Festival 2019

For tredje år i træk slår DYNAMO Workspace dørene, øjnene og ambitionerne op til DYNAMO Circus Festival!

Mellem forladte siloer og industri på Odense Havn, kulturliv og bleg beton præsenterer DYNAMO Workspace igen over en weekend en kort og intens festival for det nysgerrige, pissehamrende dygtige, humoristiske, rørende og fanden-i-voldske nycirkus! En weekend i august med 6 af de absolut fedeste forestillinger, vi har set i løbet af året.

Vi gejler øen op til fest med scenekunst for folket i fokus. På pladsen omkring Danmarks vel nok vildeste cirkushus, kan du finde workshops for alle aldre, en piv-fræk udendørsscene, lokale DJs, rustfri madvogn af velsmag, og Odenses bedst befolkede bar, som vi kalder ”BAR – to the bone”. I år har vi desuden glæden af, i samarbejde med OFF – Odense International Film Festival, at præsentere et filmprogram med ”Cirkus” på samtlige filmruller.

Indenfor finder du husets to scener, vores let-polerede punk-tivoli stemning, og en kæmpe ”Late Night Cabaret”: Et nycirkus-spark lige i festkuglerne, med lokale helte, nationale, internationale artister og lækker live musik.

Vi har smurt en madpakke af lækkert, blødt, surt og sødt; Vi har smurt den med kærlighed til genren såvel som til publikum. Og vi glæder os helt vildt til inden længe at løfte sløret for hvilke gale og geniale artister, vi har på programmet i år!

Se mere på dynamocircusfestival.dk

Arcade Delight

Hvad gør man som nostalgiker, når arkademaskinerne takket være 20 års ustoppeligt teknologisk fremstød har måtte se sig selv forvist til mørket? – Når kitsch er kikset og vi efterhånden har glemt hvordan man står på rulleskøjter?

Én mulighed er unægteligt og insisterende at give lortet kunstigt åndedræt til tonerne af Talkin Heads og Bowie og tvangsfodre de betænkelige typer med roller-disco, skulderpuder og mesterlige cirkus-acts.

Igennem en neonoplyst retro arkade-hal træder du, til lyden af Donkey Kong og Pac Man-temaerne, ind i et pastelfarvet parallel-univers. Scenerøg, lys-installationer og DJ’s indrammer rulleskøjte-disco-banen, mens en gade med faldefærdige skure huser barer, rulleskøjteudleverings-central, luftgeværs-skydetelt, et overflødighedshorn af et udklædningsrum, ansigtsmalende voksne for voksne, photo booth og street food-vogne bemandet af straight out kuriositeter.
Og så selvfølgelig cirkus!

Om du må komme udklædt?!

JA!


Arcade Delight er et helaftens-arrangement i et komplet univers, hvor du som publikum kan bevæge dig frit. Der er meget få regler for dig i din rolle som publikum: Ha’ en fest og deltag!

Arcade Delight er et immersivt-koncept udarbejdet af DYNAMO, hvilket betyder at du som publikum/deltager foruden at indgå som scenografisk element også vil kunne interagere med de acts og artister du er omgivet af.

Du må gerne komme udklædt og har du et par rulleskøjter som du mener at hele verden skal se, så tag dem med – Nej, rul herned!

Eventuelt overskydende billetter sælges i døren.

Testbed præsenterer GRETA x SLØR

TESTBED præsenterer GRETA x SLØR Visual Performance

Kom og læn dig tilbage og bliv svøbt i sanselig lækkerhed når kombinationen af GRETAs sfæriske, drømmende og fængende disko pop univers og SLØR Visual Performance’s omfavnende translucente mikro makro live animerede billeddrøm smelter sammen i Dynamo Workspace’ stemningsmættede omgivelser.

Dette event vil være en prototype på TESTBED serien som vil præsentere crossover events med lokale artister i samarbejde med national og internationale artister.

GRETA (DK/DE/København)
www.instagram.com/greta.geschenk/?hl=da
https://www.youtube.com/watch?v=-EkLjYhKW8I

SLØR Visual Performance (DK/Odense)
instagram.com/sloer_visual_performance/
cargocollective.com/mylambertsen/SLOR-Visual-Performance

Arrangementet er støttet af Kulturkontakten Odense

Program:
20:00 – Dørene åbner
20:30 – Artist talk med aftenens artister – GRETA and SLØR Visual Performance
21:00 – Oplev den extravagante audiovisuelle koncert
21:45 – Dans til lyden af svedig 80er disko (dj)
23:00 – Festen fortsætter på Dynamo
+ der er fri adgang til boogies indtil kl.1 med en billet fra dette event.

Bremer/McCoy – særarrangement

Fredag d. 23. oktober kan du komme til koncert med den kritikerroste dub-jazzduo Bremer/Mccoy.

Væbnet med klaver og kontrabas har duoen Bremer/McCoy, bestående af Morten McCoy (pianist og komponist) og Jonathan Bremer (bassist og sangskriver), formået at give genklang i både ind- og udland. Duoens fjerde og seneste album, ’Utopia’, blev udgivet i samarbejde med det amerikanske label ’LUAKA BOP’, der er grundlagt af Talking Heads-frontmanden David Byrnes.

De har været nomineret til den prestigefyldte kritikerpris ’Steppeulven’ mere end én gang, blandt andet i kategorierne ’Årets Musiker’ og ’Årets Komponist’. Og de har givet udsolgte koncerter over hele landet, her i blandt på Momentum Musik, Copenhagen Jazzhouse og Bremen Teater i København.

Om deres musikalske univers siger duoen selv: 
”Vi lever i en tid med meget støj og mange distraktioner. Det kan være svært at finde hellige rum, hvor man kan fordybe sig og være alene med sig selv. Så vi prøver at skabe musik, der kan guide lytterne derhen. Den overordnede ambition er at bidrage til noget, der binder folk sammen. Vi har fået nogle overvældende oplevelser igennem musikken, og det håber vi også, at vores lyttere kan”

Koncerten præsenteres som et samarbejde mellem Momentum Musik og Dynamo Workspace og afholdes i Dynamos store hal på havnen.

OBS: Da dette er et særarrangement, er der desværre ikke gratis adgang med Dynamokort. Der er imidlertid et begrænset antal billetter, hvor der gives rabat til årskortholdere.

For vores publikums sikkerhedsskyld, har vi indført nogle retningslinjer, som skal sørge for at alle der besøger os føler sig sikre og kan nyde deres besøg ved Dynamo fuldt ud. 

Når du skal til et arrangement ved Dynamo, uanset om det er en forestilling eller andet, skal du have mundbind på når du står op. Når du sidder i salen til en forestilling, eller ved et bord i baren, kan du altså tage dit mundbind af. Hvis det skulle ske, at du har glemt et mundbind, kan du købe et i døren. 

Vi har sørget for godt med plads i salen, så vi kan holde sikker afstand til hinanden, og vi sørger for afspritning og rengøring flere gange om dagen. 

Hvis du har nogle spørgsmål om vores Corona-tiltag, er du hjertens velkommen til at kontakte os. 

Creative Without Nature?

BRO inviterer til et nyt spændende koncertevent med musik og visuals i Dynamo på Odense Havn: ‘Creative – without nature’.
Billetter kan købes i døren fra klokken 19.30 eller gennem billetlink. BRO inviterer alle der køber billet online på en øl eller et glas vin. Baren er åbent fra klokken 19.00.Om koncerten:
Liv Vester Larsen, violinst, vokalist og komponist undersøger i øjeblikket om man kan være kreativ uden adgang til natur. Med udgangspunkt i rejser til Island, Nordnorske Lofoten, Tokyo og Berlin samt besøg i lyddøde rum, fængsler og undersøgende arbejde med A.I., undersøger hun hvad man skaber når man isolererer sig i og udenfor natur.


Projektet hedder Creative – without Nature? og til koncerten på Dynamo samarbejder Liv med Visual Artist My Lambertsen / SLØR Visual Performance.


Koncerten er en kulmination efter en uges Artist in Residency på Brenderup Højskole i uge 44, hvor Liv og My i de flotte rammer med udsigt til den fantastiske fynske natur, har samarbejdet og kreeret musik og kunst. Efter koncerten vil der være en Artist Talk med de medvirkende, hvor man som publikum er velkommen til at stille spørgsmål.Liv Vester Larsen, violin, vokal, effekt-pedaler
My Lambertsen, vokal, liveanimation, Audio og Visual ArtMere info om projektet:
www.livvesterlarsen.com
Podcast om projektet:
Creative – without Nature? Spotify/Apple Podcasts.Projektet er støttet af Dansk Komponistforening, Sydbank Fonden, SDMK, DPA og DJBFA.”Koncerten er arrangeret af BRO og støttet af Statens Kunstfond og Odense Kommune

UDSOLGT! CameliOrquestra

Musikakrobatik for fuld udblæsning

CameliOrquestra er en forestilling hvor alt kan ske, og musikerne bogstavelig talt flyver rundt mens de spiller. I en blanding af koncert og nycirkusfortælling, inviteres hele familien til en tværkunstnerisk oplevelse.

Den musikalske fusion af nordisk folk-punk-gypsy-funk sætter pulsen i gang, mens akrobatikken skaber humoristiske, imponerende og nervepirrende øjeblikke.

Der vil være en artist talk i forlængelse af forestillingen.

En forestilling under kunstnerisk udvikling. Forestillingen afventer om den kan spille pga. nedlukningen.

Billetsalg i døren kr. 200 – køb din billet i forsalg, det er billigere! OBS: Forestillingen er udsolgt!


OM KOMPAGNIET

GLiMT arbejder med at kombinere cirkus, dans og fysisk teater til nye, udfordrende former, der kan udtrykke de spørgsmål, som er mest presserende i vores tid og samfund. 

Sputnik & Wild Wonders er et nycirkuskompagni der skaber stedsspecifikke kabareter og kunstneriske cross-over samarbejde, samt arbejder med reb, akrobatik og cyr-hjul.

Læs mere om forestillingen

Perlemor

Perlemor kaster Kongelys over mørket i december

Lørdag den 4. december åbner DYNAMO Workspace og Momentum Musik dørene op for en koncert, der stille, men sikkert, vil tø iskolde hjerter i decembermørket op med sine drømmende toner.

Vær med til en koncert, hvor musikken bevæger sig på tværs af genrer, du måske ikke engang kender: Med inspiration fra lettisk polka, fransk chanson, eksperimenterende jazzkompositioner, gamle danske viser og tysk slager, spiller Perlemor sange fra sin nye plade, Kongelys.

Oplev: Gry Bagøien (vokal & orgel), Morten Svenstrup (klarinet & cello) & Svendborg Herrekor

TID Dørene åbner kl. 20, koncerten starter kl. 21
SPILLESTED DYNAMO Workspace, Finlandkaj 6
BILLET Kr. 50 – kr. 0 med Momentum Musik-årskort eller DYNAMO-kort (link under udarbejdelse)

Få en forsmag på musikken her: https://grybagoien.bandcamp.com/album/kongelys

DynAfuk Circus Days

Oplev det sidste nye indenfor nycirkus under CPH Stage, når Dynamo og AFUK Scene slår kræfterne sammen og inviterer til tre festlige og fantastiske: DynAfuk Circus Days.

Cirkusprogrammet finder sted i København på Vesterbro og i Kgs Enghave, hvor AFUK Scene har til huse, men samler forestillinger fra hele den danske scene såvel som internationale artister. Her er det muligt at opleve alt fra færdige forestillinger, gadeteater, uddrag af værker, work-in-progress visninger til et alternativt koncertformat.

TORS 2. JUNI KL. 17 & FRE 3. JUNI KL. 17 / AFUK SCENE
IDYL, en hverdagsfabel: Stand-up nycirkus i 17 kapitler

Kom med bag facaden når cirkusparret Katja & Sylvain gennemgår parforholdets stadier: Fra forelskelsens rus, over afgrundsdyb had, til et trygt sted midt imellem ligusterhække og lortebleer. Med bolden på egen banehalvdel er IDYL et gedigent bud på et autofiktivt nycirkus-værk med jonglering, reb og live musik. Et must-see af dansk/franske La Compagnie KS.

Billetter via teaterbilletter.dk / Er du DYNAMO-kort holder? Send en mail til pr@dynamoworkspace.dk for din gratis billet!

LØR 3. JUNI KL. 13-17.30 / OMRÅDET OMKRING BAVNEHØJ ALLÉ
DynAfuk Circus Streets: Gratis gadeteaterprogram i området omkring Bavnehøj allé

Kl. 13.00: GLIMT af en Cabaret
Kl. 13.45: PÅ BÆNKEN af Cikaros og Teater Kimone.
Kl. 14.15: MeMix af Claudio Levati (IT)
Kl. 15.15: GLIMT af en Cabaret
Kl. 16.00: PÅ BÆNKEN af Cikaros og Teater Kimone
Kl. 16.30: MeMix af Claudio Levati (IT)

Læs meget mere om forestillingerne og hvor de finder sted på Facebook-eventen for Circus Streets

LØR 4. JUNI KL. 19.30-20.30 / AFUK SCENE
DynAfuk Circus Shorts: Visninger fra upcoming og etablerede artister.

SPIDER WOMAN – Uddrag af work in progress af Christine Bonnichsen Søndergaard, Sóley Freyja Eiríksdóttir & Jacob Rasmussen
BARE VENT – Work in progress visning af Teater GryEn absurd romance om det vigtige i livet
Rendez-Vous – Uddrag af forestilling af Villads Bugge Bang og Rebeca Ortega

Læs meget mere om visningerne på Facebook-eventen for Circus Shorts
Billetter kr. 40 / 0 kr. for DYNAMO-kort holdere

LØR 4. JUNI KL. 20.30 / AFUK SCENE
MØR performancekoncert & musikvideo release

DynAfuk Circus Days byder velkommen til MØRs univers i en koncert hvor elektronisk musik møder politisk poesi! Et spændingsfelt mellem elektronisk pop, performance, poesi og kampråb. Musikken går fra det hårde og beskidte, til det skrøbelige og smukke. Teksterne omhandler temaer om undertrykkelse, handlingslammelse og privilegieblindhed. Men også den omsorg der ligger i at hengive sig – at læne sig ind i og omfavne andres virkelighed – at turde tro og drømme.

Med Mika Forsling & Anika Barkan

Læs mere Facebook-event for koncert med MØR
Billetten til Circus Shorts er adgangsgivende til koncert med MØR – kr. 40 / 0 kr. for DYNAMO-kort holdere

(Un)limited liability for a physical concert

KONCERT OM KØN, KLICHEER OG KVINDEEMANCIPATION

​Det er ikke kun musik. Det er ikke kun teater. Det er ikke kun cirkus

Phonophobia besidder lige dele bambiøjne og brutalitet. Med stor fysikalitet og stærk musikalitet udfordrer Maristella Tesio og KaritaTikka kønsklicheer og kvindekroppe i et brag af en moderne cirkus koncert.

VARIGHED 50 min
ALDER Fra 7 år

BILLET
Med DYNAMO-kort: 0 kr.*
Voksen forsalg: 120 kr.
Voksenbillet i døren: 200 kr.
Pensionist, fattig, studerende og ung u/25: 80 kr.
Børn u/15: 40 kr

*Køb dit DYNAMO-kort nu for
at se en masse scenekunst og spare en masse penge!
Det koster 350 kr.
for hele sæsonen 22/23 (særlige betingelser følger)

Støttet af: Odense Kommune, Musikpuljen og Statens Kunstfond.

 

Koncert med Michelle Gurevich

Canadiske Michelle Gurevich gæster DYNAMO i samarbejde med Momentum Musik

Michelle Gurevich’s sjette album, Ecstasy in the Shadow of Ecstasy fra 2020, behandler det rå og det sårbare i en samling af sange om endeløs længsel. Til november gæster hun DYNAMO.

Her forenes vintage keyboards, synths med bas guitar og tromme til en ensom gengivelse af en storslået oplevelse, mens en klar stemme leverer temaer, der er velkendte omend umulige at adskille fra den store suppe af europæiske chansons.

Uden at tage munden for fuld kunne vi kalde Gurevich for kvindelig pendant til Leonard Cohen, når hun kombinerer humor med en sort realisme i teatralske ballader leveret med skærende og fatalistiske sangtekster.

Koncerten er støttet Statens Kunstfond og Odense Kommune.

Læs et længere interview med Gurevich på Heartbeats her, hvor hun blandt andet snakker om sin danske kone og deres fælles datter.

VARIGHED ca. 1 time – dørene åbner kl. 20
ALDER Fra 15 år
BILLET Fra kr. 40/120 – gratis med DYNAMO-kort og Momentum Musik-årskort

Koncert med Flock

Fem førende musikere fra Londons jazz- og eksperimentalscene præsenteres i samarbejde med Momentum Musik

Flock mødtes på The Fish Factory i London i sommeren 2020 med det mål at prøve at skabe noget helt frisk. ”Improvisation er en komposition i sig selv,” fortæller Bex Burch, ”så selvom musikken var frit improviseret, valgte vi nogle gange at holde formen og rytmen og gentage melodier og grooves. Vi ’sværmede’ og det var sådan navnet Flock opstod”.

Alle Flocks numre undersøger hver sin egen kulør og humør, til tider vid og cinematisk, til tider spændt og klaustrofobisk.

Albummet ’Flock’ blev udgivet ved Strut Records i Maj 2022 og er blevet highlightet af blandt andre Gilles Peterson, Tom Ravenscroft (BBC 6 Music), Freeness og Late Junction (BBC Radio 3).

VARIGHED Ca. 1 time – dørene åbner kl. 20
ALDER Fra 15 år
BILLET Fra kr. 40/120 – gratis med DYNAMO-kort og Momentum Musik-kort


Lyt til Flock her:
https://open.spotify.com/album/4g5w1wdG4wnzgWQ1N07XLn?si=6QB42ydiSw2BZYZl-bdRpA


Det siger anmelderne
“This quietly magnificent debut dips into modal jazz, Afro-funk and analogue glitch.”  – UNCUT
“Five heavyweights of the UK jazz scene step into the unknown” – Mojo
“Bristles with the fizz of improvisation as each of the five artists blend their distinctive flavours.” – Future Music
“Gloriously unpredictable” – Electronic Sound

CAMELIORQUESTRA 2.0

En kombineret koncert og nycirkusforestilling. Alt kan ske, og musikerne flyver bogstavelig talt rundt mens de spiller. De er alle akrobater, og deres fusion af nordisk folk-punk-gypsy- funk sætter pulsen i gang, mens akrobatikken skaber humoristiske og nervepirrende øjeblikke. En forestilling hvor alle kan være med.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Teater Momentum.

ALDER For alle
VARIGEHED 55 min.
BILLET
DYNAMO-kort 0 kr.
Voksen 200 kr.
Stud. + ung 110 kr.
Børn 60 kr.

Dørene åbner én time før forestillingen starter, hvor vores hyggelige tivoligade og gorilla-bar byder jer velkommen.

ODEOLOGY

ODEOLOGY er et safe space for musikalske oplevelser og visuelle udtryk. En aften med elektronisk musik, syret techno og dans, hvor inklusion er i højsædet og person- lige udtryk påskønnet. I 2023 samarbejder holdet bag ODEOLOGY med DYNAMO om en række events under den samlede titel ’IMMERSION’.

Line-up d. 20 maj: Miss Puppy (she/her) and Phloem (she/her), Kasper Marott (he/him), madgladsuper (he/him). Følg Odeology på Facebook for info.

ALDER Fra 18 år
VARIGHED Ca. 5 timer
BILLET
Fra 100 kr.

Støttet af: Odense Kommune, Statens Kunstfond, Øernes Kunstfond and KODA.

Odeology

ODEOLOGY er et safe space for musikalske oplevelser og visuelle udtryk. En aften med elektronisk musik, syret techno og dans, hvor inklusion er i højsædet og personlige udtryk påskønnet. I 2023 samarbejder holdet bag ODEOLOGY med DYNAMO om en række events under den samlede titel ’IMMERSION’.

DATO & STED
Lørdag 7. october – Slagteriet
Lør 16. december – på Dynamo

ALDER Fra 18 år
VARIGHED Hele aftenen
PRIS Fra 100 kr