OPEN STAGE

Ny cirkuskunst undervejs

Igen i år byder vi lokale talenter, fantastiske originaler og etablerede artister til at optræde foran festivalens publikum. Vi ved ikke hvilke vanvittigt fascinerende optrædener scenen har at byde på, men vi lover, at det kommer til at sitre af spænding og måske lidt af nervøsitet. 

Åben scene er kurateret af DYNAMO og foreningen The Circus Playground.

SPILLESTED Festivalpladsen
ALDER For alle aldre
VARIGEHED Ca. 60 min.

Fri adgang!

ÅBEN SCENE

Igen i år byder vi lokale talenter, fantastiske originaler og etablerede artister til at optræde foran festivalens publikum. Vi ved ikke hvilke vanvittigt fascinerende optrædener scenen har at byde på, men vi lover, at det kommer til at sitre af spænding og måske lidt nervøsitet.

Åben scene er kurateret af foreningen The Circus Playground, og hvis du har lyst til at vise dine tricks foran et publikum, kan du tilmelde dig i infoboden på festivalen.

SPILLESTED Festivalpladsen

PARTY TRICKS MED DAN LE MAN

Dan le Man er en australsk/Estisk host og performer extraordinaire med shows i mere end 30 lande bag sig.

Boom, og nu er han her i Odense for at være vært for en aften med Party Tricks. Intet trick er for lille. Alt og alle kan vise deres tricks. Der vil være præmier for alle. Det er som karaoke, men vi laver tricks i stedet for sange.

Hvad er dit go to party-trick?

SPILLESTED Inde på DYNAMO
ALDER Fra 12 år
VARIGHED Ca. 90 min.

Åben Scene

Igen i år byder vi lokale talenter, fantastiske originaler og etablerede artister til at optræde foran festivalens publikum. Vi ved ikke hvilke vanvittigt fascinerende optrædener scenen har at byde på, men vi lover det kommer til at sitre af spænding og måske lidt nervøsitet.

Åben scene er kurrateret af foreningen The Circus Playground og hvis du har lyst til at vise dine tricks foran et publikum kan du melde dig i info-boden på festivalen.