FUCKD

GENOPSÆTNING AF POPULÆR DYNAMO-FORESTILLINGER FOR BØRN OG UNGE

FUCKD er en cirkusaktion for morgendagens rebeller, inden præstationsfælden klapper. Helt ned i børnehøjde stiger presset for at opnå perfektion. Det store ansvar påhviler tilsyneladende de mindste. Generation Thunberg skal være klimakrigere, karrieremennesker og gode klassekammerater allerede inden konfirmationsalderen.

Som en service til den Danske Konkurrencestat har DYNAMO, i samarbejde med Forsknings og Undervisningsministeriets Center for Kaos og Disruption (FUCKD), skabt et hæsblæsende program, der skal lære børn, hvordan de pjækker fra skole og forsvarer sig mod alt lige fra zombier til sure voksne.

Med forestillingen sender DYNAMO en protestbølge gennem landet, der skal inspirere børn og unge til at spænde ben for konkurrencestaten i en verden, der er FUCKD!

FUCKD præsenteres i samarbejde med Nørregaards Teater

★★★★★ “fascinerende og altopslugende.”
Scenekanten

en arena for samfundskritik, optøjer og lystfyldte frihedsudfoldelser.
Teateravisen

“Hvis du er skolelærer eller kender en, der er, så FUCKD! Giv dine elever det frikvarter, de fortjener og book straks forestillingen til at komme forbi.”
POV International, Kulturlisten

“Der er ild i FUCKD. Langefingeren sidder lige hvor den skal. Det er både sjovt, elegant, kaotisk og imponerende dejligt fandenivoldsk, når børn skal lære hvad man kan bruge en udstrakt langemand til.”
Onkel Reje (Mads Geertsen)

VARIGHED  45 min
ALDER fra 6 år

BILLET
Skole-billet 0 kr. – for billetbestilling for grupper over 25 personer, kontakt ticket@dynamoworkspace.dk
DYNAMO-kort 0 kr.*
Voksen 120 kr.
Stud. + ung 80 kr.
Pensionist 80 kr.
Fattig 80 kr.
Børn og unge 40 kr.

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 22/23 (særlige betingelser følger)