PETROLEO

Legende og visuel stærk work in progress

En forestilling, som dykker ned i en tidevandsbølge af plastik og søger ind til essensen af ringen; fortaber sig i dens uendelighed. Omkring performerne forandres scenen i plastik og farver, der optager og opsluger performerne stykke for stykke.

SPILLESTED Inde på DYNAMO
ALDER Fra 5 år
VARIGHED Ca. 45 min

Fri adgang! Husk at book billet.

The Camels With No Humps

Villads & Nathan lever på hver sin side af jorden og møder for første gang hinanden to uger før DYNAMO nycirkus-festival. Sammen skaber de deres work in progress visning. Hvad de ved med sikkerhed, er at visningen vil inkludere en masse ”snapping, slapping, clapping, tapping, throwing og forhåbentligt catching”. Et spektakulært show med rytme, musik og jonglering.

Kaaos Kaamos 2.0

Work in progress

Et glædeligt gensyn med kompagniet, der fyrede op under DYNAMO Circus Festival 2018.

Denne work in progress er en invitation til at træde helt ind i Kaaos Kaamos’ cirkusverden. En fejring af fællesskabet, mødet omkring lejrbålet. Kulturer, traditioner og ritualer mødes i en gisp-indgydende fusion af banquine og korean cradle.

SPILLESTED Det Store Cirkustelt
ALDER Alle aldre
VARIGHED Ca. 60 min incl. artist talk

højTALER


Work in progress

Højtaleren er en ting, der sender lyd ud i verden men aldrig lytter selv. Modsat mikrofonen, der opfanger hvad der bliver sagt.

Med jonglering, flow, musikalitet og humor er højTALER en sanseligt undersøgelse med nysgerrighed på omgivelserne, hvor hverdagsobjekter finder nye poetiske og legende sammenhænge.

SPILLESTED Inde på DYNAMO
ALDER Alle aldre
VARIGHED Ca. 45 min incl. artist talk