MULTIVERSE – The last Human on Earth (is a circus artist)

Tænk nu hvis det sidste menneske på jorden var en cirkusartist? 

Med billeder af planetariske konstellationer, mineraler, elementær-biologisk økologisk skønhed og ødelæggelse, liv og udryddelse; et univers, der folder sig ind og ud af sig selv.

Kom og oplev en cirkusfabel, hvor det sidste menneske på Jorden leger med folie, lys, lyde, former og bevægelse. En legende, hypnotisk og meditativ oplevelse for hele familien.

SPILLESTED Inde på DYNAMO
ALDER Fra 8 år
VARIGHED Ca. 60 min.

Forestillingen kan ses med partoutbillet eller dagsbillet til onsdag eller torsdag – køb her! Få billetter i salg til forestillingen onsdag og torsdag.

MULTIVERSE The last Human on Earth (is a circus artist) from CirkusPerspektiv Sweden on Vimeo.

PARTY TRICKS WITH DAN LE MAN

Dan le Man er en australsk host og performer extraordinaire med shows i mere end 30 lande bag sig.

Nu er han tilbage i Odense for at være vært for en aften med PartyTricks. Intet trick er for lille. Alt og alle kan vise deres tricks. Der vil være præmier til alle. Det er som karaoke, men vi laver tricks i stedet for at synge. 

Hvad er dit go-to party-trick?

SPILLESTED Inde på DYNAMO
ALDER Fra 15 år
VARIGHED Last man standing

Adgang med partoutbillet eller dagsbillet til fredag. Køb her.

PETROLEO

Legende og visuel stærk work in progress

En forestilling, som dykker ned i en tidevandsbølge af plastik og søger ind til essensen af ringen; fortaber sig i dens uendelighed. Omkring performerne forandres scenen i plastik og farver, der optager og opsluger performerne stykke for stykke.

SPILLESTED Inde på DYNAMO
ALDER Fra 5 år
VARIGHED Ca. 45 min

Fri adgang! Husk at book billet.

MOIRÈ

CIRKUS, MUSIK, VIDEO & VILDSKAB

MOIRÈ er en fejring af det forvrængede, af de følelser, der ikke kan tæmmes, af de kollektive kræfter, der ikke kan blive holdt nede. 

Et ritual om at styrke magten til at disrupte. Original musik- og videofortælling i et unikt setup af elektroniske instrumenter, med fascinerende cirkus-skills, contortion, cyr-wheel og trapez.

SPILLESTED Inde på DYNAMO
ALDER Fra 15 år
VARIGHED Ca. 60 min.

Forestillingen kan ses med partoutbillet eller dagsbillet til lørdag – køb her! Få enkeltbilletter til forestillingen i salg.

TUTTI FRUTTI

Cirkus, kaos og satire

Tutti Frutti er en livlig og hvirvlende blanding af fire energiske mennesker, der fejrer livsglæden i denne voldelige verden. Tutti Frutti er allestedsnærværende og almægtig. Det er overalt omkring os og også i dybet af vores sjæle.

Tutti Frutti er en slags salat af usandsynlige ingredienser, godt drysset med spontanitet og absurd logik, en ætsende og befriende humor! En eksplosiv formel, der får dig til at grine og samtidig skære tænder.

En samfundssatire om magt og dominans mellem hovedpersoner, hver især mere megalomane og egocentriske end sidemanden, og hver isæt besat af at jonglere. 

SPILLESTED Inde på DYNAMO
ALDER Fra 6 år
VARIGHED Ca. 50 min.

Forestillingen kan ses med partoutbillet, dagsbillet til torsdag, fredag eller lørdag – køb her! Få enkeltbilletter til forestillingen torsdag.

THE VESSEL

En rejse til nye dimensioner

Hop med i fartøjet, når det utopiske cirkus-projekt, The Vessel, lægger fra kaj! 

Rejsen går til nye dimensioner og universer, hvor tyngdekraft ophæves, skabninger opstår og tid er en fleksibel størrelse. Gennem fysisk teater, akrobatik og cyr-wheel tager tre artister os med på en opdagelsesrejse – og sørger for, vi kommer forandrede og helskindede hjem igen.

STED Inde på DYNAMO
ALDER Fra 6 år
VARIGHED Ca. 50 min.

Forestillingen kan ses med partoutbillet eller dagsbillet til fredag eller lørdag. – køb her!