The Banko

Varieté performers debut på DYNAMO

Velkommen til en forførende og sanseberusende aften, hvor Variety Vixens for første gang ruller bankohjulet ud og indtager DYNAMO.

THE BANKO er et nyt koncept, inspireret af tidens dragbanko, hvor deltagere ikke kun skal nøjes med spil og gevinster, men hvor værterne også byder ind med varieté, sang, burlesquedans, linekunstskaber, flammer og sabelslugning.

VIGTIG INFO
I billetprisen medfølger en gratis bankoplade
Man bør afholde sig arrangementet hvis man lider af humorforladt-syndromet

VARIGHED 90 min.
ALDER Fra 18-200 år – børn under 18 på eget ansvar
BILLET 75 kr.

Gallashow

Unikt indblik i jongleringens verden

DYNAMO lægger hus til Dansk jonglørtræf i 2022 – et årligt arrangement, hvor professionelle jonglører og novicer mødes om deres fælles passion for at manipulere objekter i alle tænkelige konstellationer. 

Programmet er pakket med workshops, Open Stage, games, renegade, ild-nat og fritræning – og altså en gallavisningen, hvor publikum inviteres med ind i jonglørens verden.

Her viser profesionelle artister fra hele verden formidable cirkusnumre i varietéformat.

Det bliver en blandet pose af alt godt fra cirkushavet med utallige cirkusdiscipliner spækket med stærke jongleringskrydderier.

MEDVIRKENDE Annonceres løbende. Hold øje på Facebook!
VARIGHED 90 min.
ALDER For alle
BILLET 100 kr. – 0 kr. med DYNAMO-kort*

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)