AFLYST: Arcade Delight 2021

GRUNDET CORONARESTRIKTIONER ER VI DESVÆRRE NØDSAGET TIL AT AFLYSE ARCADE DELIGHT. ALLE BILLETKØBERE VIL FÅ NÆRMERE BESKED VIA E-MAIL.
/DYNAMO, 09.12.21

En afsporet interaktiv rulleskøjtefest og et genbesøg i 80’ernes arkadehaller med performance af Svalbard Company og biografkonceptet Trash Cinema af Den Røvsmalle Biograf

Arcade Delight er et syret interaktivt teater- og cirkusunivers skabt af, og under fortsat udvikling af DYNAMO. Bygningen danner ramme om lige dele performance, koncert og installation. Et sansebombardement af lyd, lys og lugt, cirkusartisteri og scenarier udspiller sig over, under, omkring og iblandt publikum mens de iført rulleskøjter suser rundt i den postapokalyptiske forlystelsespark.

Arcade Delight er en flerårig tradition, og i år er stafetten givet til Svalbard Company – et internationalt performancekompagni med cirkusartister i verdensklasse.

Svalbard har tidligere gæstet DYNAMO Circus Festival og omdannet det rå pakhus på Byens Ø til en sitespecific cabaret med artisteri og live musik.

Til Arcade Delight slår de sig sammen med den elektroniske musikduo 50øre, som består af Anders Bo Eriksen og Sven Dam Meinild, der leverer en klubbet og drømmende lyd til udskejelserne.

Senere på aftenen går det engelske band YOSHI på med en koncert, der både får jer på dansegulvet og på scenen, når de inviterer til Tekken4 battle på PS2 controllere.

MEDBRING GERNE EGNE HJUL! (Rulleskøjter, skateboard, rollator mv.)

ALDER Fra 16 år
VARIGHED Fra kl. 17 til de sene nattetimer
BILLET Voksen kr. 300 kr, Ung/Stud/Pens kr. 250 kr, DYNAMO-kort kr. 200

PROGRAM

17:00 Dørene åbner. Kom og få dine hjul på, klæd dig ud, bliv smukkeseret i White Trash Beauty Camp hvor du kan få en frisk mullet-frisure hos Salon Ukraine og meget mere

19:00 Forestilling af Svalbard Company

22:00 Koncert med YOSHI (UK)

23:00 DJs og dansgulv

02:00 Late night Trash Cinema med Den Røvsmalle Biograf

TAK TIL

AFLYST: The Banko

Varieté performers debut på DYNAMO

Velkommen til en forførende og sanseberusende aften, hvor Variety Vixens for første gang ruller bankohjulet ud og indtager DYNAMO.

THE BANKO er et nyt koncept, inspireret af tidens dragbanko, hvor deltagere ikke kun skal nøjes med spil og gevinster, men hvor værterne også byder ind med varieté, sang, burlesquedans, linekunstskaber, flammer og sabelslugning.

VIGTIG INFO
I billetprisen medfølger en gratis bankoplade
Man bør afholde sig arrangementet hvis man lider af humorforladt-syndromet

VARIGHED 90 min.
ALDER Fra 18-200 år – børn under 18 på eget ansvar
BILLET 75 kr.

AFLYST: Gallashow

Unikt indblik i jongleringens verden – aflyst grundet Coronarestriktion (opdateret 18. dec. 2021)

DYNAMO lægger hus til Dansk jonglørtræf i 2022 – et årligt arrangement, hvor professionelle jonglører og novicer mødes om deres fælles passion for at manipulere objekter i alle tænkelige konstellationer. 

Programmet er pakket med workshops, Open Stage, games, renegade, ild-nat og fritræning – og altså en gallavisningen, hvor publikum inviteres med ind i jonglørens verden.

Her viser profesionelle artister fra hele verden formidable cirkusnumre i varietéformat.

Det bliver en blandet pose af alt godt fra cirkushavet med utallige cirkusdiscipliner spækket med stærke jongleringskrydderier.

MEDVIRKENDE Annonceres løbende. Hold øje på Facebook!
VARIGHED 90 min.
ALDER For alle
BILLET 100 kr. – 0 kr. med DYNAMO-kort*

*Køb dit DYNAMO-kort nu for at se en masse scenekunst og spare en masse penge! Det koster 350 kr. for hele sæsonen 21/22 (særlige betingelser følger)