Vegan Climate Panel Dinner Party

Velkommen til et frygtløst, konstruktivt og festligt rum til diskussion!

I samarbejde med Relearn Suderbyn Ecovillage, Café Kosmos, Acting for Climate & DJ Bitch Muchannon, inviterer DYNAMO til en aften hvor vi mødes, snakker, debaterer, spiser og danser os gennem hyperaktuelle og presserende emner inden for KLIMA som den overordnede dagsorden.

Aftenens store spørgsmål lyder: “Hvordan kan vi som forbruger være med til at redde planeten gennem vores madvaner og fødevarekultur?”

I et forsøg på at udfolde snakken i et positivt rum, uden angstfulde, fingerpegende og negative konnotationer, serverer vi god mad og lækre toner i diskokuglens skær, men vi tager fat på en alvorlig problemstilling.

Inden aftenens program går løs, sender vi en kæmpe opfordring til at de glade gæster oplever forestillingen BARK af Acting for Climate, som spiller kl. 17 i Åløkkeskoven. Det er gratis, men kræver billetbestilling, som du kan læse mere om her –>
www.dynamoworkspace.dk/program/bark-3/

PROGRAM


17.00-18.30 Forestillingen BARK i Åløkkeskoven
18.30-19.00 Spadsere til DYNAMO
19.00-… Tjek ind og velkomst på DYNAMO! Middagen – som består af vegansk buffet – serveres, og du kan glæde til at få alle retter præsenteret af det garverede hold fra Café Kosmos. Vi spiser mens vi lytter til følgende programpunkter:
19.30-20.00 Præsentation og Q&A med Relearn Ecovillage
20.00-21.00 Paneldebat med garvede panelister, som løbende annonceres!
21.00-02.00 Klimadansefest med DJ Bitch Muchannon, som spiller musik efter ønske og donation fra publikum

OBS: Snakken foregår på engelsk!

Arrangementet er skabt med støtte fra Odense Kommune – Kulturpuljen, Statens Kunstfond og Fondet for Dansk-Svensk Samarbejde

Foto af Dainius Putinas