Cie LPM

Piti Peta Hofen Show

Fra et af de mest absurde hjørner af Frankrig, er DYNAMO glade for at kunne præsentere Cie LPM!

Tre nationaliteter, tre jonglører, tre objekter. 45 minutter fyldt med humor, vanvid og hemmelige teknikker, aldrig før set af et menneskeligt publikum!
Tre karakterer, der lever i et absurd univers, domineret af en mildest talt usammenhængende logik, hvor komedie hersker, og jonglering er modersmålet.

Piti Peta Hofen Show er en blanding af tre vidt forskellige stilarter, præsenteret igennem teater, improvisation og en fascination af genstande af enhver slags. Selv siger holdet bag forestillingen, at netop denne forestilling kan spille på ethvert tænkeligt sted og under de værst tænkelige forhold såsom regn, storm eller vulkaner, der bryder ud. Det er ikke til at sige, hvorfor det er væsentligt, indtil du ser denne vanvittige forestilling.

Showet er baseret på ekstrem poesi. En skrivestil og dramaturgi hvor improvisation og repræsentation blandes sammen i en dimension af kreativt kaos.

Forestillingen er skabt i 2017 efter de tre artister dimitterede fra ‘Centre des Arts du Cirque de Toulouse – Le Lido’. Forestillingen havde premiere på Festival Circumnavigando (IT). Siden da har forestillingen modtaget roser fra publikummer fra alle lag og i alle aldre; unge som gamle, familier eller enspændere, dyr eller religiøse mennesker, men især arbejdsløse kunstnere.

Anmeldelser og citater

”Den mest bemærkelsesværdige af de præsenterede forestillinger var Compagnie LPMs ‘Piti Peta Hofen’; så forbløffende kreativ og så hensynsløst højenergisk – beskrevet af mange som “en 45-minutters manisk farse”- så publikum ikke kunne lade være med at frigive en minut-lang ovation lige midt i forestillingen”

Richard Hartnell – Review European Juggling Convention 2017

– Prix Public @ FITT Noves Dramaturgies 2019

– Prix Meilleur Interprète @ FITT Noves Dramaturgies 2019

Varighed: 45min

Støttet af

Odense Kommune Statens Kunstfond