Knights of the Invisible

Deep movement – Work in progress*

Balstyrisk bevægelses-frihed par excellence. En krops-virtuos med absurd kropsbevidsthed. Visuel tegner/kunstner, danser, koreograf, iscenesætter, håndstands-artist og bevægelses-ekspert.

Under overskriften En cirkus-karriere i konstant bevægelse har DYNAMO inviteret skotsk-fødte performer, danser og artist Iona Kewney til at arbejde som ”Artist in residency” i april måned. Opholdet afsluttes den 23. april med en ”Work in progress”-visning. Her præsenterer Iona Kewney sammen med sin kunstneriske partner Joseph Quimby en række ideer fra deres fælles proces.  

Iona Kewney og musiker Joseph Quimby arbejder sammen under navnet Knights of the Invisible og ‘Waiting for the Sea Eagle’ er arbejdstitlen på duoens performance-projekt der i dette stadie kredser om det udpræget anatomiske, æteriske, euforiske og indvortes: Et landskab af krop, sind og fantasi udfoldet i et abstrakt univers grænsende mellem surrealisme og hyper-realisme.


Dette residency er skabt med økonomisk støtte fra Statens Kunstfond. Med dette residency har det for DYNAMO været vigtigt at prioritere de artister der som mere erfarne performere typisk ikke har adgang til kunstneriske forksningsophold i samme grad som yngre og mere u-etablerede artister har. I udvælgelsen er der derfor lagt vægt på hvor den ansøgende artist befinder sig i sin karriere, og hvilke erfaringer artisten har gjort sig frem nu.

* NB: Dette er en Work in Progress-visning, hvilket betyder at der ikke er tale om en færdig forestilling. Derimod er denne visning en præsentation af materiale og ideer, der går forud for en færdig forestilling.

Støttet af

Statens Kunstfond Odense Kommune