New Horizons Leadership Programme

DYNAMO er vært og partnerorganisation i New Horizons Leadership Program (NHLP), ledet af Cirkus Syd af Baltic Nordic Circus Network i 2020-2021.

Projektet har til formål at støtte den voksende nycirkusscene og gøre det muligt for nye fagfolk at udvikle deres lederskabskapaciteter. Som producenter, projektledere, turnéledere eller bestyrelsesmedlemmer vil NHLP-deltagerne komme ud som stærkere ledere inden for deres felt.

NHLP-stipendiater i DYNAMO
Som værtorganisation inviterer DYNAMO to nye cirkusledere inden for til tre uger ophold her. På denne tid arbejder NHLP-stipendierne på deres respektive udviklingsmål, mens de lærer om DYNAMO som en organisation og kulturinstitution.

Emma Langmoen – januar 2021
Emma performer, skaber og producerer nycirkus med kompagnierne Acting for Climate og Oslo Nysirkus. Under sit ophold på DYNAMO fokuserede Emma på, hvordan hun med sin egen praksis kan bidrage til udviklingen af ​​en stærk, bæredygtig og retfærdig fremtid for cirkus. Hun har delt sine tanker og observationer om cirkus og bæredygtighed på NHLP-platformen: www.nhlp.net/emmalangmoenblog

Eyrún Ævarsdóttir – marts 2021
Eyrún er en cirkusartist fra Reykjavík. Siden hun blev færdiguddannet fra cirkusuddannelsen på Codarts, Rotterdam, har hun arbejdet for at udvikle cirkusscenen på Island.