V

V er en forestilling, der handler om at beslutte om at forlade det, der var før. Det er en personlig dagbog sløret af fantasi, der viser øjeblikke, hvor man bevæger sig fremad og baglæns på forandringens vej.

Den ægte, følsomme og yderst fysiske optræden af Viivi Roiha foregår på en tom scene. Fængende livemusik af Mika Pusse er en del af forestillingen. Den tredje performer, et kort stykke reb, bevæger performeren såvel som publikum gennem forskellige højder og indre tilstande, gennem styrken ved at turde være sårbar.

Viivi Roiha er en luftakrobat med speciale i lodret reb. Hun har arbejdet i over 10 år med forskellige kompagnier internationalt såvel som skabt sine egne projekter med andre kunstnere. V er Viivis første solostykke. Det er udviklet gennem en fysisk research med et 2,5m stykke af hendes livslange partner, det normalt 10 meter lange lodrette reb.

VARIGHED 50 min
ALDER Fra 12 år
SPROG Delvis engelsk
PRIS

DYNAMO-KORT 0,-
VOKSEN DØR 200,- I FORSALG 120,- I PENSIONIST / UNG U. 25 / STUD. / FATTIG 80,-
KLIMA 40,- / BØRN 40,-

Tilgængelighed: Alle siddepladser (inklusive publikumspladser) i DYNAMO er tilgængelige for kørestole, stokke, krykker eller andre mobilitetshjælpemidler. Læs mere om tilgængelighed i DYNAMO her.