Circus Sabok

CircusDuo Sabok arbejder under titlen “Don’t leave me hanging” med skønhed som en uendelig bevægelse. Spørgsmålet de i løbet af deres residency på DYNAMO søges besvaret er om vi er i stand til at finde fred, ligevægtstilstanden, det sted på ens skuldre, hvor balancen bliver til stilhed?

Projektet befinder sig i sin sidste fase og kulminerer på DYNAMO med en forpremiere den 22. februar.

Gruppen består af to cirkusartister og en musiker der tilsammen ønsker at udforske den harmoni, vi kalder for indre fred. At turde, at tage springet handler ikke kun om mod og om accepten af muligheden for at mislykkes, men om tilliden til dine omgivelser. De arbejder sammen for at skabe et fundament af tillid, hvilket gør det lettere at overkomme deres egen frygt.

“Don’t leave me hanging” skaber en verden, hvor vi fokuserer på øjeblikket. Vi undersøger vores ligheder og hvordan forskellighed kan arbejde sammen. “Don’t leave me hanging” understreger de blide smukke og skrøbelige aspekter ved cirkuskroppen som medium.

Circus Sabok er grundlagt af Saana Leppänen og Kert-Erhard Ridaste

Saana er en aerialist og akrobat oprindeligt fra Finland. Hun startede i Sorin Circus i en alder af 5 og fortsatte med til Dance and Circus University i Stockholm (DOCH) i en alder af 18 år. Hun har optrådt med Circus Cirkör, cirkus Nikolajeffs, samt forskellige festivaler og begivenheder. I øjeblikket turnerer Saana med “Circus, I love you”.

Kert er en professionel estisk cirkusartist. Han startede i en alder af 5 med at understrege bevægelse gennem dans, mens han konkurrerede i partnerakrobatik. Kert satte kursen mod det hollandske cirkus- og performancekunstuniversitet og derefter på cirkusuniversitetet i Stockholm (DOCH) for at uddanne sig med disciplinen hånd til hånd. I øjeblikket turnerer Kert med “Circus, I love you”.

I residency på Dynamo fra 5. Feb. 2020 til 23. Feb. 2020
Hjemmeside