Bugge Bang & Co

Rytme-performerne Villads, Ilmo, Livya & den elektroniske komponist Lasse Munk vil hele oktober måned arbejde sammen med udgangspunkt i temaet “Action – Reaction”.

Som dansere vil de bruge jonglerings-mønstre til at se, hvordan de kan jonglere med deres egne kroppe i og med rummet. Som rytmiske performere vil de lege med rytmen & timingen i jonglering. 

Med fokus på timing, tid og rum vil de undersøge hvordan man kan manipulere objekter uden at være i direkte kontakt med dem, igennem kraften fra deres kroppe med pust, tramp & klap – fra step, body percussion, beatbox samt elektriske apparater.

Mød gruppen når de præsenterer det foreløbige arbejde på DYNAMO søndag d. 27. oktober kl. 19:00.

Villads Bugge Bang

Fysisk rytmisk performer.

Med en stærk tilstedeværelse på scenen manipulerer Villads Bugge Bang sin egen krop og bruger forskellige elementer af stepdans, kropsslag, human beatbox, objektmanipulation, komedie og alvor. Villads er uddannet i 2018 på bachelorniveau i Nycirkus fra AMoC – Akademiet for Moderne Cirkus og har siden arbejdet med cirkuskollektivet Acting for Climate for at grave i årsager til klimakrise og for at undersøge, hvordan man arbejder med disse temaer som kunstner.

Livya Howard-Yashar

Danser og koreograf

Livya Howard-Yashar er danser, underviser, koreograf, musiker og skuespiller, med base i Los Angeles. Livya er uddannet fra Sarah Lawrence College og har optrådt og samarbejdet sammen med forskellige NYC-baserede dansekunstnere, herunder Chia-Ying Kao, og turnerer i øjeblikket med Max Pollak’s Rumbatap med base i NYC. Som danser / koreograf udforsker Livya i sit arbejde mødestedet mellem koncert, kommerciel og forskellige kulturelle danseformer. Med sin baggrund inden for scenekunst og tværkulturelle studier trækker hendes arbejde på sammenhængen mellem sprog, historiefortælling, musik og dans.

lmari “Ilmo” Simonsen (FIN/DK)

Danser og fysisk performer

22-årige finsk / dansk stepdanser og udøver. Med afsæt i sin opvækst fra en kunstnerfamilie, har han været påvirket af musik, dans og fysisk komedie fra tidlig alder. Ilmo har optrådt på mange forskellige scener fra jazzklubber til tv, fra klubber til koncertsale. Han er Jacob’s Pillow-alumner og har vundet en række dansekonkurrencer på Stockholm Tap Festival, den største stepdansfestival i Europa.

Lasse Munk (DA)

Lyddesigner

Lasse er en lyddesigner, interesseret i lyd som et kreativt fortællingsværktøj. Arbejde med inspiration fra tanken om ”du behøver ikke være opmærksom på, at du har hørt noget, for at blive påvirket af det”. Lasse undersøger måder at udløse specifikke følelser hos lytteren, såsom ubehag, frygt, glæde, tristhed og trance-tilstand.
Lasses primære fokus er lyddesign til film, videoer, teater og lydinstallationer.

Støttef af: Nordic Culture Point – Funding for Artist Residencies

I residency på Dynamo fra 1. Oct. 2019 til 31. Oct. 2019