Acting for Climate / BARK

Acting for Climate er i residency på DYNAMO for at skabe og have premiere på deres kommende forestilling BARK.

OM FORESTILLINGEN

BARK er en poetisk, spektakulær og tankevækkende nycirkusforestilling for en skov, et publikum og fem artister. BARK bliver opført stedsspecifikt i og med en lokal skov, og handler om at genoprette forbindelse til hinanden og til naturen. Skoven, jorden og træerne er forestillingens hovedpersoner, og de skaber stykket sammen med kunstnerne, klimaforskerne og outside eyes. Stykket er fysisk og kombinerer gruppeakrobatik, vertical dance, dans og fysisk teater med moderne lydbilleder og poetisk tekst; alt sammen opført i, mellem, med og omkring træerne. Ved at være natur, genforbinde sig med den og leve utopien, ønsker kunstnerne at formidle en sensorisk oplevelse, der kan ændre perspektiver på vores menneskelige natur som en del af biosfæren.

BARK har premiere den 7. maj (ekstra spilledage 8. og 9. maj) i Danmark og skal på turné i Danmark, Norge og Finland på cykel i sommeren og efteråret 2021.


Opføres af og skabt i samarbejde med: Heidi Miikki (FI), Abigael Winsvold (NO), David Eisele (DE), Frøydis Dahlø (NO) og Emma Langmoen (NO)
Outside eyes: Rebecca Tiger (SE) og Karen O’Brien (NO/US)

Om kompagniet

Acting for Climate arbejder i krydsfeltet mellem kunst og miljøaktivisme. Blev grundlagt i 2015 og det er deres mål at inspirere folk til at handle for at sikre en mere bæredygtig fremtid. Gennem tværfaglige samarbejder, en konstant søgen efter nye metoder og udtryk, samt en tro på, at både processen og produktet er politisk, vil de altid stræbe efter at udvikle kunstfeltet og ændre verden.

BARK er skabt med støtte fra DYNAMO Workspace, Nordic Culture Fund, SPENN Norge, Taike Finland og Bergsmyrene Gård.

I residency på Dynamo fra 22. Mar. 2021 til 7. May. 2021
Hjemmeside