Arcade Delight

ONLY ONE NIGHT!

 

Hvad gør man når arkademaskinerne takket være 20 års ustoppeligt teknologisk fremstød er blevet forvist til mørket? Når kitsch er kikset og vi efterhånden har glemt hvordan man står på rulleskøjter?

Så giver man lortet kunstigt åndedræt til tonerne af Talkin Heads og Bowie og tvangsfodrer de betænkelige typer med roller-disco og skulderpuder.

Odense Kommune og Statens Kunstfond står 100% inde for skidtet, så i bogstaveligste forstand kan vi sige at dette balstyrisk benvarmer-galore af en fest-fest skinner af approval men smager af totalteater og nycirkus.

Skulle vi her på falderebet linde lidt på låget, lade Jer lugte lidt til osten, og give en forsmag på hvilke cirklede nycirkusspark i kan forvente Jer den 15. december, så vil vi gerne præsentere Jer for TIGERMOR.

 

ARCADE DELIGHT er et samarbejde mellem Odense Kommune og DYNAMO Workpace, og arrangementet er støttet af Statens Kunstfond. Vi advarer om at ARCADE DELIGHT kan indeholde røg, stroboskoplys, eksplosioner, ild, peanuts, latex og ikke mindst vanddamp.


Roller Disco: 19.00

Varieté: 21.00

Koncert med TAN: 23.00

Køb din billet her

Få vores nyhedsbrev

* skal udfyldes