DYNAMO nycirkus festival

Lille og intens nordisk festival der vil det nysgerrige, pissehamrende dygtige, humoristiske, det rørende og fanden i voldske nycirkus!

Festivalen ligger som en oase af store oplevelser mellem forladt industri og blege beton boligsiloer på Odense Havn.

Her kommer du tæt på det næsten umulige, det farlige og fantastiske, tæt på artister der lever i, og af cirkus, som har øvet, nørdet og trænet. Du vil blive rørt, forfærdet, glad, irriteret og måske lykkelig.

7 meter oppe er der en der tager en risiko for at vise dig noget nyt, du vil se et jonglørnummer som en artist har brugt 3 år af sit liv på at få til at spille og du vil se noget der vil flytte noget, du ikke vidste fandtes, inden i dig.

Der vil være kunstnere fra Danmark og flere fra udlandet. Der vi være masterclasses for profesionelle cirkusartister, workshops for alle. Der vil være foodtrucks, punk-tivoli stemning og selvfølgelig hamrende godt vejr.

Festivalen var støttet af Statens Kunstfond, Spar N0rd Fonden & Odense Kommune.

Vi glæder os meget til at kunne præsenterer jer for programmet for dette års festival i 2018 i juni.

I 2017 kunne du opleve The Balance af Cikaros (DK), Hairy Tales/ MPAC -Mighty Performing Arts Collective (SE), site specifik forestillingen Dance For Silo With Fish Drawing/Sparrow Dance (DK) Work In Progress af Villads & Nathan (DK/US), Kollision/Kollektiv Knaster (SE) Sequel of a solo/Guillaume Karpowicz (FR) Late Night Cabaret med alle artister fra festivalen, Afterparty med bandet Lur (SE) Åben Træning feat. CirkusRummet i Svendborg og to workshops (jonglering/rytme) med Villads & Nathan og Guillaume Karpowicz ( diabolo)