Animal Religion

CCAF: FANG

I samarbejde med Copenhagen Circus Arts Festival (CCAF) har vi glæden af at præsentere den eksperimenterende soloforestilling FANG af spanske Animal Religion.

Oplev smukke organiske billeder når den prisbelønnede artist Quim Girón leger sin vej ind i leret.

FANG ér bare noget, og ikke mere end det – indtil det formes og deformeres mens publikum kan følge skiftende, som var de lysbilleder. – En mand og en klump ler får form gennem forestillingen.

Hvis jorden blot er et transportmiddel, hvor ting vises og forsvinder, så er FANG en miniature-verden. FANG fører os til en konstant omdannelse fra det tomme rum til en verden fuld af mærkelige væsner, hvor mennesket og mudderet er én enkelt ting.

Manipulationen af ler på scenen skaber en rejse gennem en performance fuld af unikke former og strukturer. Her kan publikum observere forandringer i performerens fysiske tilstand samt hvordan krop og ler deformeres, sammenblandes og til sidst bliver ét.

Quim Girón er grundlægger og kunstnerisk leder af Animal Religion, og undersøger i sin praksis balance, lyd og animalske bevægelser. Siden 2002 har kompagniet turneret rundt i verden med forskellige projekter, og optrådt i vidt forskellige rum – fra gårde, musikhaller, til industriel undergrund og vi glæder os til at få deres besøg i FAF-bygningen på Byens Ø.