WORKSHOP – FUNDRAISING

Tid: Torsdag 8. august kl. 15.00 – 16.30
Sted: Dynamo Circus Festival, Nordatlantisk Hus, Finlandkaj 4, 5000 Odense C
Sprog: Dansk
Målgruppe: Cirkus artister og selvproducerende scenekunstnere og producenter.

Få opgraderet dine fundraising skills med konkrete tips og metoder til at målrette og strukturere din fundraising, samt strategi for finansiering og kommunikation.

I samarbejde med Udviklingsplatformen for Scenekunst tilbyder DYNAMO Workspace denne workshop ifm. DYNAMO CIRCUS FESTIVALs Branchedag d. 8. august 2019.

Workshoppen byder på to oplæg af henholdsvis Kirsten Løffler Reich fra kulturprojekt.dk og Rune Vadstrøm Andersen fra DYNAMO Workspace. Efterfølgende er der afsat tid til spørgsmål og konkret sparring på dit projekt.

Kirsten Løffler Reich er cand.comm. og har mange års erfaring med kommunikations- og pressearbejde fra DR og senest Lejre Kommune, hvor hun arbejdede med branding af den grønne kommune. Hun er en erfaren konsulent og projektleder, der har en både  kreativ og strategisk tilgang til opgaverne.
I sit oplæg vil Kirsten have fokus på selve beskrivelsen af projektet og den løbende strategiske kommunikation omkring det.

Rune Vadstrøm Andersen er til daglig en del den kunstneriske og strategiske ledelse af DYNAMO Workspace. På denne workshop  deler Rune ud af viden opsamlet gennem 20 års arbejde med fundraising i det kunstneriske felt.
I sit oplæg vil Rune fokusere på budget og metoder/strategi til at opnå medfinansiering af projekter, samt udvikling af strategiske  partnerskaber.

Program: 

Kl 15.00 – 15.05: Velkomst
Kl. 15.05 – 15.35: Projektbeskrivelse, målgruppe og strategisk kommunikation ved Kirsten Løffler Reich.
Kl. 15.35 – 16.05: Medfinansiering, strategiske Partnerskaber og realiseringsplan ved Rune Vadstrøm Andersen.
Kl.16.05-16.30: Spørgsmål og rådgivningWorkshoppen er gratis men der er et loft på antal deltagere, så det er først til mølle. Den er en del af DYNAMO Circus Festivals branchedag, så når du tilmelder dig workshoppen har du også mulighed for at deltage i de andre arrangementer i forbindelse med  branchedagen. Du kan se programmet for hele dagen her.Som deltager i branchedagen kan du desuden købe partoutbillet til selve festivalen til reduceret pris 250 kr. (200 kr. rabat).