Saloranta & de Vylder
Saloranta & de Vylder

Saloranta & de Vylder

The cloud jump lecture

Skyhoppet – et foredrag er et dybt dykke ind i den kreative proces, foredrag om skiftende perspektiver og en surrealistisk historie om en gruppe mennesker, der tilbragte 2,5 år på at gøre en umulig drøm om at ændre skæbnen til virkelighed.

Saloranta & de Vylder er rammerne for samarbejdet mellem Sara de Vylder and Olle Saloranta Strandberg.
Olle Saloranta Strandberg er en nycirkusdirektør og koreograf. Han har en baggrund som cirkusartist og har en MFA i instruktion og dramaturgi for bevægelsesbaseret scenekunst.
Senest har han forsket cirkus i luftrummet, på platforme i skyerne (analog). Han arbejder med cirkusartister som eksperter i kreativ tilpasning til ændringer i miljøet.

Som kunstnerisk instruktør for Cirkus Cirkör, har hans Undertrilogi; Undermänne (2010), Underart (2014) og Under (2017) turnéret verden rundt og spillet over 600 shows i 60 byer på tværs af kontinenter.

Olle medstiftede Cirkör LAB, et rum for kunstnerisk forskning og udvikling samt et mødested for tværfaglig kunstnerisk forskning uden for akademiet. I dag er Olle medstifter og kunstnerisk medarbejder i selskabet Saloranta & de Vylder.