The End is Nigh

La Barque Acide

The End is Nigh

Franske La Barque Acide afslutter deres residency på DYNAMO med denne work in progress-visning.

Vi starter ved varslingen af den uundgåelige apokalypse. Herfra er truslen et faktum og absurditeten et grundvilkår.

Og sådan starter afslutningen på alt det vi kender; samfund, menneskehed, og systemerne der er med til at gøre alting ”normalt”.

Apokalypsen er også leverpostejsmaden, der lander med den smurte side nedad og en anledning til at lade klovnen komme frem i lyset. For når alt håb er ude, er forfængelighed og frygt for fejl måske ikke længere noget at bekymre sig om.


Vi sigter efter at bringe karakterer til live, der er så forskellige fra hinanden, at de nærmest intet har tilfælles. Vi giver dem mulighed for at mødes her foran publikum og lader alting vokse herfra.

Ud over at skabe værker, der er kunstnerisk og teknisk fremragende, ønsker vi at skabe humanistiske værker med ægte karakterer.
De forskellige veje i livet, vi, kunstnerne, har taget for at ankomme her, bringer en rigdom til gruppen, hvilket afspejles i det, vi i sidste ende står med på scenen.

Vi forsvarer specificiteten af ​​vores kunstform; cirkus. Vores cirkusdiscipliners specifikke tekniske krav er for os mere en rigdom end en begrænsning.

Støttet af

Odense Kommune Statens Kunstfond