Jobs! Join the circus

Dynamo søger hustekniker/afvikler til gæstespil og egen produktioner mm.

Dynamo er en scene for cirkus og fysisk scenekunst, vi har til huse i en gammel fabriksbygning på Odense Havn. Vi har ca. 50 arrangemneter årligt. Vores program byder på alt fra nycirkusforestillinger, dans, fysisk teater, work in progress visninger, talks, koncerter og en del events og site specifik forestillinger ude af huset. Udover dette har vi hvert andet år en stor cirkusfestival på Odense Havn.

Vi har en kapacitet på 150 siddende i vores sal. Derudover har vi et mindre studie og træningsområde. Vi er 10 faste medarbejdere, fordelt på producent, administration, daglig/kunstnerisk ledelse og en hel del freelance medarbejdere..

Den tekniske afdeling vil bestå af dig som hustekniker, med mulighed for at hyre ekstra personale ind til som f.eks lydtekniker til koncerter m.m.

Jobbet er meget alsidigt og indebærer en stor del frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde. Arbejdsopgaverne er mangeartede, et godt kendskab til afvikling af forestillinger er en fordel.

Du vil i høj grad selv være med til at forme huset, teknikken, og planlægningen af programmet, da Dynamo indtil nu ikke har haft en fast hustekniker ansat.

Stillingen er på ca 2 dage om ugen, dine arbejdstider vil være skiftende, dag og aftenarbejde, hvor der vil være mere arbejde i visse måneder end andre.

Vi lægger typisk vagtplan for ½ år ad gangen, så du har mulighed for at planlægge fremad.

Praktisk info:

Tiltrædelse så snart vi har fundet rette person.
Løn efter aftale og kompetencer.
Vi holder samtaler løbende, så smid os en ansøgning allerede nu, hvis dette fanger din interesse.

Ansøgning med CV sendes til info@dynamoworkspace.dk.

For spørgsmål kontakt daglig leder Gry Lambertsen på gry@dynamoworkspace.dk
eller producent Ida Nørgaard på ida@dynamoworkspace.dk