Foto: Dainius Putinas

Job! Vi søger en bogholder

DYNAMO søger en skarp administrativ medarbejder til at varetage vores bogholderi og dele af husets administration, i tæt samarbejde med Dynamos producent.

Om stillingen:

Som bogholder/administrativ medarbejder får du ansvaret for Dynamos bogholderi og dele af husets administration. Du vil arbejde tæt sammen med producent Ida Nørgaard.

Konkret vil dine opgaver være:

– Daglig bogføring/fakturering/betalinger

– Lønkørsel gennem Danløn

– Kontraktarbejde med eksterne samarbejdspartnere såvel som ansættelse af eget personale

– Kontakt til myndigheder angående barsel, sygedagpenge mm.

– Øvrige administrative ad hoc-opgaver/administrativ “blæksprutte” såsom opdatering af forsikringer, indkøb af kontorartikler m.m.

Din profil:

– Relevant uddannelse inden for administration og økonomi og/eller erfaring med administration og økonomiforvaltning – meget gerne med kendskab til kultur/scenekunstbranchen, men det er ikke et krav.

– Solid forståelse for økonomistyring, administrative processer og gerne evnen til at optimere disse.

– Solidt kendskab til bogføring. Dynamo bruger regnskabsprogrammet Economic.

– Lyst til at være en del af et levende og omskifteligt kulturelt og kreativt hus med mange besøgende kunstnere og publikummer fra ind- og udland.

Vi tilbyder:

Din arbejdsdag vil foregå i en dynamisk hverdag på Dynamo på Odense Havn, med mulighed for hjemmearbejdsdage og fleksible mødetider efter aftale.

Deltidsansættelsen er fastsat til 10 timer om ugen, med mulighed for flere timer i forbindelse med større begivenheder som festivaler m.m. Løn efter aftale.

Arbejdstiden kan tilrettelægges, så den kan passes sideløbende med et relevant studie.

Stillingen ønskes besat så snart som muligt. Dynamo afholder derfor løbende samtaler.

Om DYNAMO er et hus dedikeret til fysisk scenekunst, især den fantastiske scenekunstgenre samtidscirkus (moderne cirkus). Vi er et arbejdsrum for kunstnere, en scene/teater og arrangerer løbende store festivaler og events. Vi samarbejder med internationale kompagnier, venues fra Europa og lokale kreative kræfter. 

Vi er et hus med 4 fuldtidsansatte, 5 deltidsansatte, fleksjobbere, praktikanter og rigtig mange freelancere. 

Vi arbejder tæt sammen om de fleste projekter og er et hus, hvor der er flere forskellige projekter i gang på samme tid. 

For at ansøge med motiveret ansøgning og CV eller hvis du har spørgsmål til jobbet; skriv til producent Ida Nørgaard på ida@dynamoworkspace.dk