Staff and volunteers DYNAMO Circus Festival 2019 Photo by Cosmin Cirstea

Internship in DYNAMO

DYNAMO søger en G(ue)orilla Marketing Praktikant til at slutte sig til vores DYNAMO Circus Festival Team!

Om festivalen:

DYNAMO Cirkus Festival 2023 (14.-17. juni) er den 5. udgave af vores cirkusfestival i Odense! Den efterfølger fire succesfulde udgaver, hvor tusindvis af gæster så fremragende cirkusforestillinger fra verdensklasse kunstnere!

Den femte udgave vil være spækket med musik, fællesarrangementer, fester, uforudsigelige oplevelser og selvfølgelig nycirkus. Det er en tour de force i intensitet, poesi, humor og magi. Gamle siloer og havneindustri på Byens Ø møder et sprudlende kulturliv. Læs mere om tidligere festivaler her og se trailere her.

Til denne rolle søger vi dig der gerne vil lære noget nyt om kulturformidling og samtidig hjælpe os med at promovere festivalen. Du vil primært lave “street marketing” i Odense i månederne op til festivalen. Under festivalen vil du være en del af vores team med promovering og kommunikation på stedet og lære om festivalproduktion. Hvis du er begejstret for at tænke ude-af-boksen når det kommer til kommunikation, elsker at overraske og bringe glæde til folk, og vil skabe usædvanlige og mindeværdige koncepter, så læs videre eller download opslaget som PDF.

Rolle og ansvar: 

Din profil: 

Fordele ved praktiopholdet: 

Praktisk: 

Interesseret? 

Send din ansøgning her på hjemmesiden:

Click or drag a file to this area to upload.

Vi afholder samtaler i uge 48-49. For spørgsmål kontakt venligst Elena Stanciu på mail elena@dynamoworkspace.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!