Residency Exploring Nordic Contemporary Circus

Hvordan påvirkes de nordiske kompagnier og forestillinger af vores nordiske omgivelser? De skiftende årstider, kulden, mørket, vandet, de store afstande, forestillingen om de moderne kønsroller … Hvordan kommer Norden til udtryk i vores forestillinger ?

Udvalgte artister:

Vincent Bruyninckx & Vejde Grind fra Collectif Malunés

Vincent Bruyninckx & Vejde Grind fra Collectif Malunés bruger deres residency i DYNAMO til at arbejde på projektet ‘Homan’.

Forestillingen er inspireret af kunstnerens følelser i forhold til tanken: “hvad sker der efter menneskehedens undergang?” Som skabere er deres hensigt at rejse eksistentielle spørgsmål snarere end at besvare dem. De mener, at svarene konstant ændrer sig. Kunstnerne fokuserer derfor på at observere og reflektere over disse temaer gennem alvor og humor.

Læs mere om projektet: https://en.jeburo.be/homan


Sisus Sirkus

Sisus er et cirkuskompagni fra Finland bestående rent af kvinder. Siden 2014 har de lavet adskillige projekter, og i august 2016 havde de deres første udendørshow i fuld længde ved navn Mosh Split. I øjeblikket er Sisus ved at arbejde på to nye shows ved navn ‘Split ends’ og ‘Plus Plus’.

Under deres residency på DYNAMO vil de arbejde på deres produktion ‘Split ends’, og udforske emner som lighed, ægthed, autonomi og frihed, samt spørgsmål omkring definition af finsk kvindelig identitet.

Læs mere om komapgniet: http://www.sisus.net/

Støttet af Nordic Culture Point