OPEN CALL! Residency Exploring Nordic Contemporary Circus

Hvordan påvirkes de nordiske kompagnier og forestillinger af vores nordiske omgivelser? De skiftende årstider, kulden, mørket, vandet, de store afstande, forestillingen om de moderne kønsroller … Hvordan kommer Norden til udtryk i vores forestillinger ?


Ansøg ved hjælp af nedenstående formular. For spørgsmål bedes du skrive gry@dynamoworkspace.dk. Du er velkommen til at sende en teknisk rytter til gry@dynamoworkspace.dk, hvis du ikke kan tilføje de tekniske specifikationer i formularen. Boligerne understøttes af det nordiske kulturpunkt.

Hvem henvender vi os til?

DYNAMO inviterer professionelle cirkuskunstnere eller kompagnier med base i de nordiske eller baltiske lande, på nær Danmark*, til at ansøge om residency til at arbejde med emnet Exploring Nordic Contemporary Circus. Din nationalitet påvirker ikke din mulighed for at ansøge. Der er to ledige residencies, der finder sted på samme tid i DYNAMO.
Alle cirkusdiscipliner er velkommen til at søge.

Formål

I løbet af 3 uger i efteråret 2021 er disse residencies en platform for eksperimenter og kunstnerisk research eller udvikling af nye forestillinger.

Fra dig ønsker vi

Residenciet slutter med åben visning / deling den 19. oktober for publikum såvel som andre kunstnere og folk, der arbejder inden for cirkus og scenekunst.

DYNAMO tilbyder

En masterclass vil være en del af residenciet

Du vil skulle afholde en masterclass, som vil være åbent for andre ansøgere fra det professionelle cirkusfællesskab. Vi finder temaet for masterklassen i samarbejde med de valgte kunstnere og kompagnier.

Hvor og hvornår

Residencies fra 28. september – 20. oktober 2021 på DYNAMO, i Odense, Danmark. Ansøgningsfrist er den 18. april 2021. Du hører fra os i midten af ​​maj.

Mere info og ansøgningsformular: 

Du skal ansøge ved at bruge nedenstående formular (på engelsk). For spørgsmål bedes du skrive tilgry@dynamoworkspace.dk. Du er velkommen til at sende en teknisk rider til gry@dynamoworkspace.dk, hvis du ikke kan tilføje de tekniske specifikationer i formularen. Residencierne er støttet af Nordic Culture Point

About you

* Fill in with numbers
*Write country.

About your practice

Please provide us with information about your artistic profile
*SoMe, Webpage, Video Material, etc.

On the theme "Exploring Nordic Contemporary Circus"

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

* Vi er støttet af Nordic Culture Point og skal følge deres retningslinjer for støtteprogrammet. Det betyder at vi kan ikke invitere kunstnere, der bor i Danmark eller uden for Norden og Baltikum til at være med i dette residency. Følg os for updates om andre open calls og residencies i fremtiden.

Billede: Fra forestillingen ‘Wald’ a Right Way Down. Foto Oluf Grind.